Contactați 10 profesioniști
Ferestre mansardăTrebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Ferestre mansardă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Sergiu Gabriel L.
Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .
Irinel Răzvan C.
Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima
Alexandru Alin L.
Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..
Costel C.
Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,
Petre Alin S.
Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.
Ioan G.
Companie specializata in acoperisuri. Lucrăm în domeniu de peste 15 ani. Ținem cont de părerile clientului și, cel mai important, de calitatea și detaliile serviciilor oferite. Firma noastră oferă servicii complete de evaluare, proiectare demontare și montare acoperișuri☀️ 🌧️❄️⚒️⚒️⚒️
Cosmin T.
Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.
Lungu T.
Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul
Ferestre în acoperișuri
Cine nu și-ar dori mai multă lumină naturală în casă? Luminatoarele nu numai că vă vor lumina spațiul de locuit, dar vor adăuga și un plus de lux casei dumneavoastră. Cu toate acestea, instalarea unui luminator în casa dumneavoastră este o sarcină responsabilă pentru care ar trebui să alegeți furnizorul potrivit sau producătorul principal de ferestre. Pentru a putea face alegerea corectă, merită să citiți aceste 7 puncte, care cu siguranță vă vor ajuta în alegerea dumneavoastră.
1. Flat vs. domed
Nimeni nu vrea să aibă vederea blocată. De aceea, mulți proprietari apreciază luminatoare cu cupole, deoarece frunzele și alte resturi exterioare alunecă chiar lângă fereastră. Cu toate acestea, dacă doriți să instalați un luminator dom, vă veți limita la utilizarea materialului de acoperiș din plastic.
2. Amplasarea unui luminator
Unde instalați noul dumneavoastră luminator are un impact mare asupra cantității de lumină solară transmisă în casă, precum și asupra luminii la care vă puteți aștepta. De exemplu, instalarea unui luminator pe un acoperiș orientat spre nord va oferi o cantitate constantă de lumină naturală pe tot parcursul anului. Dacă sunteți interesat să economisiți energie, vă recomandăm să instalați trapa orientată spre sud.
3. Eficiență energetică
Pentru a împiedica ca noul dumneavoastră luminator să vă transforme casa într-un cuptor solar, este important să explorați unele dintre opțiunile de luminatoare eficiente din punct de vedere energetic oferite de un furnizor de luminatoare informat. De exemplu, știați că sticla colorată poate reduce cantitatea de energie termică care vine prin luminatoare? Înclinarea și poziția luminatorului dumneavoastră determină, de asemenea, eficiența energetică a acestuia.
4. Fixe vs. luminatoare ventilate
Doriți să vă ventilați casa cu noul dumneavoastră luminator? Dacă da, trebuie să întrebați o companie de construcții despre posibilitățile luminatoarelor ventilate. În general, luminatoarele ventilate sunt mai predispuse la scurgeri, dar sunt ideale pentru introducerea circulației aerului în casa dumneavoastră. Luminatoarele ventilate sunt, de asemenea, mai scumpe decât luminatoarele fixe.
5. Sticlă vs. plastic
Ferestrele acoperișului sunt mai scumpe decât omologii lor din plastic. Cu toate acestea, mulți proprietari de case apreciazăcă în timp nu trebuie să se îngrijoreze de zgârieturi. În timp ce luminatoarele din sticlă pot oferi o vedere clară ani de zile, luminatoarele din plastic tind să-și schimbe culoarea în timp.
6. Risc de cădere
Nu vă recomandăm să instalați un luminator în casa dumneavoastră, cu excepția cazului în care aveți experiență cu proiecte similare de îmbunătățire a locuințelor. Cu toate acestea, este întotdeauna important să respectați măsurile de siguranță atunci când lucrați pe scări. Purtați pantofi sau cizme cu tracțiunea potrivită. De asemenea, nu uitați să utilizați o scară de tipul și înălțimea potrivită pentru lucrare.
7. Sezonul de instalare
Vara este potrivită pentru instalarea trapei din cauza vremii uscate. Cu toate acestea, luminatoarele pot fi instalate pe tot parcursul anului. Când vă gândiți să instalați un luminator, este important să luați în considerare sezonul care vi se potrivește mai bine. Vara, există o probabilitate mai mică de ploaie, deci nu ar trebui să existe nicio problemă cu întârzierea instalării trapei. În timp ce instalarea luminatoarelor este mai frecventă vara, majoritatea furnizorilor își taxează mult mai puțin clienții pentru instalarea luminatorului iarna. Deci, depinde de dumneavoastră ce sezon alegeți.
Cum se instalează un luminator
O fereastră pe acoperiș transmite mult mai multă lumină decât o fereastră verticală, astfel încât chiar și cu un luminator mic, camera poate părea mai mare și mai aerisită. Când intenționați să instalați un luminator, asigurați-vă că luați în considerare de unde strălucește soarele. Luminatoarele din partea de sud sau de vest a acoperișului vor colecta lumina directă a soarelui - luminatoarele orientate spre nord sau est ar putea să nu fie expuse razelor solare directe.
Ce trebuie făcut înainte de a instala trapa
Înainte de a instala trapa, contractantul va face bordura în jurul deschiderii acoperișului. Orice luminator care lasă să intre direct în lumina soarelui va deveni sigur o capcană de căldură în zilele toride. Deci, dacă doriți să instalați un trapa orientată spre sud sau vest, asigurați-vă că vă gândiți și planificați modalități prin care fereastra să emită lumina soarelui.
Unii producători vând umbrele sau jaluzele pentru luminatoarele lor, controlate prin telecomandă - alegerea acestora ar fi o modalitate de a minimiza problema. O altă opțiune este selecția unui luminator de ventilație care poate fi deschis și permite aerului fierbinte să iasă.
Ferestrele acoperișului la mansardă
Amintiți-vă un fapt important: Dacă doriți să instalați o fereastră de acoperiș într-o cameră cu mansardă mai înaltă, va trebui să construiți un arbore de lumină.
În mansardă, există un cadru încorporat al unui arbore, care va canaliza lumina de pe acoperiș în camera de sub acesta. Acum, când încadrarea este completă, gips-cartonul este adăugat în interiorul arborelui luminos.
Forma fasciculului de lumină controlează propagarea fasciculului de lumină naturală. Arborele, care este extins pe toate cele patru laturi, se propagă cu lumină în cea mai largă zonă; un arbore vertical cu laturi verticale propagă lumina drept în jos. Un ax de extensie pe una sau două laturi emite mai multă lumină în direcția laturilor extinse.
Planificarea instalării unui trape
Asigurați-vă că orice trapa doriți să instalați va respecta reglementările locale privind sarcina, rezistența la vânt și factorii asociați. Autorizațiile de construcție sunt necesare pentru instalare în majoritatea regiunilor.
Dimensiunea și poziționarea luminatorului în camera de mansardă pentru a captura vederea necesită o planificare atentă. Panta acoperișului va afecta locația corectă. Un acoperiș înclinat va necesita o fereastră mai înaltă decât un acoperiș mai abrupt în aceeași vedere. Producătorii de ferestre pentru acoperiș au tabele care oferă recomandări bazate pe panta acoperișului.
Instalarea trapei pas cu pas
Acesta este nu este un proiect ușor, deoarece include tăierea acoperișului și instalarea de noi elemente de cadru, precum și instalarea gips-cartonului și finisarea tavanului sub trapa.
Hârtia de acoperiș și marginea metalică trebuie instalate corect, altfel acoperișul va scurge în jurul trapei. Dacă aveți abilități bune de tâmplărie, urmați exact instrucțiunile producătorului; în caz contrar, angajați un profesionist.
1 Tăiați și încadrați gaura.
Urmați instrucțiunile producătorului atunci când tăiați gaura din acoperiș. Din interior, găuriți o gaură de localizare unde doriți centrul trapei, apoi tăiați gaura cu un ferăstrău circular. Încadrați orificiul astfel încât să fie solid din punct de vedere structural conform reglementărilor de construcție. Înainte de tăiere și demontare, asigurați-vă că susțineți capetele căpriorilor! Instalați capetele fasciculului perpendicular pe restul grinzilor. Dacă trapa este montată deasupra mansardei, va trebui, de asemenea, să tăiați și să încadrați o gaură în tavanul camerei de sub ea și să tăiați un arbore ușor prin mansardă.
Notă: dacă nu sunteți familiarizați cu procedurile de bază pentru tâmplărie sau cu instalarea unui luminator mare care va necesita îndepărtarea mai multor capriori de acoperiș, consultați un constructor profesionist.
2 Tăiați acoperișul și atașați trapa.
Utilizați un cuțit utilitar și o riglă pentru a tăia șindrilele acoperișului la aproximativ 3 centimetri de gaură, pe toate cele patru laturi. Reglați trapa spre centrul deschiderii și fixați-o pe acoperiș cu cuie sau șuruburi.
3 Glisați baza. < / p>
Tăiați benzi de hârtie de acoperiș de aproximativ 8 cm lățime și glisați-le sub șindrilă.
Instalați partea de jos, apoi laturile și apoi partea de sus. Ideea este să acoperiți bucățile, astfel încât apa să se poată revărsa în mod corespunzător. Strecurarea hârtiei sub șindrilă va fi dificilă. Utilizați o bară plată pentru a ridica unghiile de acoperiș care v-ar obstrucționa calea, având grijă să nu deteriorați șindrilele. >
Instalați marginea inferioară, o singură bucată care se înfășoară parțial în jurul trapei și se așează deasupra șindrilelor. Apoi, introduceți piesele individuale ale treptelor care clipesc sub șindrilă. De fiecare parte, începeți de jos și exersați. Piesele intermitente treptate trebuie să se suprapună între ele cu aproximativ 4 inci. Atașați piesele intermitente pe trapa, nu pe acoperiș.
5 Instalați piese complete de margine.
Aceste piese sunt concepute pentru a se potrivi, ele trebuie să se sprijine pe trapa și să se asigure că nu poate pătrunde apa. Atașați mai întâi piesa de jos și apoi piesele laterale. Instalați partea superioară (numită cap intermitent) glisând-o sub acoperiș și atașând-o la trapa.
Atașați piesele intermitente pe trapă, nu pe acoperiș.