Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Geamuri termopan
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Geamuri termopan

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Geamuri termopan? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori17.330 furnizori din zona dvs.
profile image

Alexandru D.

Liber profesionist
București
4,9
Zugrav, zugrăveli

Execut lucrari de constructii interioare : rigips ,glet,zugravire,usi ,geamuri,obiecte sanitare,instalatii sanitare etc.........................

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Tiberiu Constantin V.

Companie
Plopeni
4,0
Case la cheie

Servicii complete construcții case la cheie la gri sau la roșu , amenajări interioare și exterioare, gresie și faianță, geamuri termopan , case lemn ,foișoare, etc

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Ferestre din plastic

Ferestre din vinil

Pentru mulți proprietari, ferestrele din vinil oferă o alternativă accesibilă la opțiunile mai scumpe. Atunci când le achiziționați, este important să vă asigurați că producătorul le oferă o garanție atât timp cât prețul lor este justificat. Dacă aveți o proprietate cu ferestre care au o durată de viață considerabilă, acest lucru va crește valoarea proprietății dvs. și va împiedica schimburile viitoare, care vă pot costa un pachet frumos de bani. Acest articol îi va ajuta pe proprietari să înțeleagă cât vor dura și la ce se pot aștepta de la ferestrele de vinil noi și existente.

Cât durează ferestrele de vinil?

Speranța de viață a ferestrelor de vinil

Majoritatea ferestrelor de vinil durează în medie 20 - 40 de ani. Cu toate acestea, viața ferestrelor, pe care razele soarelui strălucesc adesea frecvent și intens, nu durează atât de mult. Căldura poate juca, de asemenea, un rol în degradarea calității ferestrelor, astfel încât climele calde pot necesita înlocuirea mai frecventă. În locurile cu aer umed, în special fără lumina soarelui intensă, ferestrele pot fi deteriorate treptat de apă și de microorganisme dăunătoare. Pe de altă parte, ferestrele instalate în spații în care aceste condiții nu există pot dura mult mai mult decât media. Proprietarii cărora nu le pasă de întreținere se pot aștepta la o investiție mai mare.

<$ Garanție

Un factor important în luarea deciziei de a cumpăra ferestrele potrivite este timpul pentru care producătorul oferă o garanție. Deși proprietarul nu intenționează să utilizeze garanția, timpul acordat de producător pentru garanție poate indica durata de viață preconizată a ferestrei. Majoritatea ferestrelor din vinil sunt acoperite de o garanție a producătorului de peste 15 ani, unele au o garanție de până la 25 de ani. Cu toate acestea, aceste garanții conțin de obicei condiții care așteaptă ca proprietarul să primească un nivel adecvat de îngrijire pentru ca garanția să fie pusă în aplicare. Ferestrele care nu sunt bine întreținute, expuse la climă dură sau rupte din cauza daunelor intenționate nu sunt acoperite în mod normal de garanție.

Extinderea duratei de viață

Din fericire, proprietarii se pot aștepta să prelungească durata de viață a ferestrelor cu o întreținere simplă de rutină. Ferestre care sunt adesea expuse la condiții adverse trebuie să fie acoperite cu etanșanți de protecție pentru a preveni deteriorarea acestora. În schimb, ferestrele expuse la raze UV ​​puternice ar trebui să fie umbrite pentru a preveni crăparea. Curățarea și respectarea instrucțiunilor producătorului sunt de obicei suficiente pentru ca ferestrele din vinil să fie lungi.

Ferestre din vinil și lemn?

Ferestrele din lemn nu sunt neapărat mai bune decât cele din vinil. Mai degrabă, depinde de ceea ce căutați. De exemplu, dacă longevitatea este importantă pentru dvs., veți prefera ferestrele din vinil care durează mai mult. Deși pădurea are o durată de viață de doar 15-20 de ani, mulți oameni îi caută tocmai datorită aspectului lor.

Ferestre din vinil și metal

Mulți oameni aleg și ferestrele din aluminiu, deoarece au o durată lungă de viață. Durează aproximativ 20-25 de ani. Problema cu aluminiu este că este predispusă la deteriorare. Dacă vă aflați într-o zonă în care vremea se schimbă frecvent și intens, poate fi necesar să schimbați mai des ferestrele. Un alt dezavantaj al aluminiului este ruginirea, care nu apare în cazul ferestrelor din vinil.

Fibra de sticlă vs ferestrele de vinil

Fibra de sticlă este o altă opțiune de lungă durată, dar din nou are avantajele și dezavantajele sale. Ferestrele din fibră de sticlă pot dura până la 50 de ani, ceea ce este minunat, dar vă va costa, desigur, ceva. Investiția inițială este semnificativ mai mare. Ferestrele din fibră de sticlă nu sunt la fel de ușor disponibile ca ferestrele din vinil, iar instalarea lor poate fi mai mult o provocare. Acest lucru implică și costuri de instalare. Cu toate acestea, ferestrele din fibră de sticlă sunt o alegere excelentă, în ciuda prețului mai ridicat.

Durată de viață
Ferestre din aluminiu (metalice)

20 până la 25 de ani
Ușoare
Economice
puternice
Sensibile la pete și pete
Pericol de rugină

Ferestre din fibră de sticlă
Până la 50 de ani
Izolație mai bună
Control excelent al zgomotului
Crește valoarea proprietății mai mult decât alte tipuri de ferestre
Cea mai lungă durată de viață
Scumpă, relativ rară
Instalare exigentă / costisitoare

Ferestrele din vinil au o durată relativ lungă viaţă. Comparativ cu cele din fibră de sticlă, acestea sunt accesibile și durează până la decenii.

Întreținerea ferestrelor din vinil și lemn

Ferestrele din lemn necesită mai multă întreținere decât cele din vinil. Lemnul trebuie revopsit sau colorat la fiecare 3-4 ani pentru a-l proteja de intemperii. Dimpotrivă, ferestrele din vinil sunt ușor de întreținut, nu trebuie să fie vopsite sau pătate. Pur și simplu spălați-le, verificați-le o dată pe an pentru a vă asigura că totul este în ordine.

Design special al ferestrelor din vinil

Atunci când cumpără, mulți oameni cred că primesc doar ferestre obișnuite albe. Dar nu trebuie să fie deloc așa. Ferestrele din vinil pot avea culori și finisaje diferite pentru a se potrivi proprietății dvs. Dacă îți place lemnul, poți avea ferestre din vinil din lemn laminat, astfel încât să le poți asorta cu ușurință la interiorul tău. Laminatele din lemn cu aspect realist sunt disponibile într-o varietate de păduri, cum ar fi stejarul, cireșul și arțarul.

Cerințe de întreținere pentru ferestrele din lemn și vinil

Ferestrele din lemn sau vinil vor plăti mai mult?

Conform raportului de costuri din 2016, ferestrele din vinil sunt mai bune. Ferestrele din vinil vă vor costa cu mii de euro mai ieftin decât cele din lemn și vor dura mai mult. Ferestrele din lemn rambursează aproximativ 72,1% din costurile lor, în timp ce ferestrele din vinil economisesc până la 73,3% din costurile lor.
Ce sunt ferestrele din vinil?

Fereastra din lemn de vinil este compusă atât din vinil, cât și din lemn. Baza ramei ferestrei este din lemn, iar împrejurimile din exterior sunt acoperite cu vinil. Drept urmare, ferestrele din lemn acoperite cu vinil sunt o alegere mai atractivă decât ferestrele din lemn, deoarece exteriorul necesită mai puțină întreținere. Cu toate acestea, acestea necesită încă o cantitate considerabilă de întreținere în comparație cu ferestrele din vinil.

Cum se înlocuiesc ferestrele din lemn cu cele din vinil? Ar trebui să reparați ferestrele vechi din lemn sau să le înlocuiți cu cele din vinil?

Dacă aveți ferestre vechi de lemn vechi, este o idee bună să le înlocuiți după ani de zile. Ferestrele noi din vinil vor fi mai eficiente din punct de vedere energetic, vă vor economisi bani și vor fi mai ieftine decât ferestrele noi din lemn.

Vinilul este cu adevărat mai bun decât cele din lemn?

Răspunsul depinde de nevoile dvs. Dacă sunteți în căutarea unei alternative de întreținere și costuri reduse, ferestrele din vinil sunt cele mai bune. Dacă doriți să schimbați culoarea ferestrelor dvs. des, ferestrele din lemn sunt o alegere mai bună.