Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Foisor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Foisor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Foisor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Vă gândiți să cumpărați un foișor, un pavilion sau o pergolă?

Dacă intenționați să cumpărați un foișor, un pavilion sau o pergolă, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare.

În primul rând, care este diferența dintre un foișor, un pavilion și o pergolă?

Principala diferență între o pergolă și un foișor este în funcția acoperișului. Foisorul și pavilionul oferă o protecție completă împotriva soarelui, în timp ce pergola permite luminii solare să strălucească prin acoperișul său de lamelă. Pergola oferă de obicei un adăpost parțial și umbră în grădină sau terasă, în timp ce acoperișul transversal din lemn este un loc ideal pentru plantele și podgoriile. Pentru comparație, foișorul este acoperit și proiectat pentru a sta în grădină, ceea ce oferă o protecție mai mare împotriva intemperiilor. Odată ce ați decis un foișor sau o pergolă, mai sunt câteva alte lucruri de luat în considerare.

Cine îl va construi?

Voi, prieteni pricepuți sau puteți ajuta? Ești un bricolaj care este suficient de aventuros pentru a-l încerca singuri? Instrucțiunile noastre detaliate vă vor ajuta cu siguranță în acest sens sau vă putem ajuta să găsiți experți care să le construiască pentru dvs. Gândiți-vă la asta ca la o nouă provocare. Sunteți gata pentru provocare?

Rețineți că la sfârșitul construcției și la instalarea acoperișului, veți avea nevoie de cel puțin 2 mâini în plus, dar există bun-te-it-yourself prieteni, nu?

Dacă ajungeți să angajați ajutor, așteptați-vă să dureze aproximativ 2 zile lucrătoare complete. Dacă mergi singur, Păstrați sigur două weekenduri complete (4 zile).

Autorizații de construcție și utilități subterane

Un alt lucru de luat în considerare este permisul de construire și toate utilitățile. Verificați reglementările locale ale clădirii pentru a vedea dacă dimensiunea clădirii pe care o planificați poate fi construită în curtea dvs. În majoritatea cazurilor, nu veți avea nevoie de permisiuni speciale dacă structura are mai puțin de 100 de metri pătrați, dar este întotdeauna mai bine să faceți o verificare dublă. Unele orașe necesită o anumită distanță între structură și coloanele de drum sau inginerie și altele asemenea. Dacă săpați pentru a instala fundația, contactați compania locală de utilități pentru a vă asigura că nu loviți apa, canalizarea sau liniile electrice. Orice structură permanentă a foișorului trebuie să aibă o bază care să aibă drenajul corect al apei și trebuie să fie ancorată la picioarele din beton. Deoarece foișoarele variază foarte mult în ceea ce privește dimensiunea, designul și construcția, cel mai bun mod de a face acest lucru este să urmați instrucțiunile.

Vremea

Luați întotdeauna în considerare lucrurile precum ploaia scurgerea, poziția soarelui, vânt puternic, un loc în care oferiți umbră și strângere de zăpadă.

Aproximativ 3 luni după instalare și apoi în fiecare an, vă recomandăm să aplicați un material de etanșare impermeabilizant care protejează lemnul de la vreme. Nu vă recomandăm să utilizați un produs pe bază de ulei.

Stilul dvs. personal

Cel mai bun lucru despre un foișor sau pergolă este că reflectă stilul dvs. unic. Adăugați un perete pentru mai multă intimitate, un tejghea, scaune sau o plasă de țânțari. Poți fi la fel de creativ cât vrei. Amintiți-vă că nu toată lumea deține un foișor, deci este posibil să fiți primul dintre prieteni sau vecini. Cu toate acestea, toată lumea vă va mulțumi cu siguranță pentru zilele și serile plăcute petrecute afară.

Creșterea valorii proprietății dvs.

În cele din urmă, nu uitați de cele mai puțin cunoscute, dar secret foarte plăcut că foișorul poate ajuta la creșterea valorii proprietății dvs.

Care foișor va fi construit cel mai ușor?

Toată lumea îi place foișoare, dar să recunoaștem, unele tipuri de foișoare pot fi destul de dificil de construit. Care foișor este cel mai ușor de instalat?

Apropo de foișoare, vorbim despre o gamă largă de construcții exterioare cu acoperiș fix. În acest articol, vom vorbi despre procesul de asamblare a tuturor, dar ne vom concentra asupra tipului care va fi construit cel mai ușor.

După cum sugerează și numele, cel mai simplu foișor construit este -sumat foișor pop-up. Acest foișor portabil, cunoscut și sub numele de foișor de camping, este, de asemenea, cel mai economic tip pe care îl puteți cumpăra. focul de tabără sau oriunde altundeva. Sunt fabricate din nailon sau poliester cu un cadru din aluminiu sau plastic, cu laturile adesea din plasă care protejează împotriva gândacilor.

Chioșcurile pop-up, spre deosebire de chioșcurile permanente, sunt concepute pentru a sta în picioare și a se plia rapid. Întreaga construcție este pliabilă și portabilă într-o pungă.

Poate o persoană să construiască un foișor pop-up?

Da, o persoană o poate face. Chioșcurile pop-up sunt concepute pentru a fi demontate rapid și sunt ideale și pentru aventuri solo în natură sau pe plajă.

Există un număr de producători de corturi care produc și chioșcuri pop-up. Singura diferență reală dintre un cort și un foișor pop-up este practic înălțimea. Corturile sunt folosite ca adăposturi pentru dormit, în timp ce pavilioanele de camping sunt proiectate pentru a oferi umbră în timpul zilei. Multe legi necesită o singură persoană pentru a compune și același lucru este valabil și pentru foișoarele pop-up.

Cât durează construirea unui foișor?

foișoare pop-up

Când vine vorba de foișoare pop-up, multe modele sunt gata de utilizare în mai puțin de 2 minute. Chiar și cele mai "grele" modele sunt asamblate în scurt timp.

Odată ce trageți foișorul din geantă și desfășurați cadrul, majoritatea modelelor necesită să trageți centrul și să atașați cadrul picioare. Asta e tot.

Este nevoie de doar câteva minute pentru a pune împreună un foișor pop-up și chiar mai puțin dacă ai un prieten care să te ajute.

foișor moale

Timpul de instalare a unui foișor moale (foișor cu acoperiș din material textil) este semnificativ mai lung. Vorbim despre ore, nu despre minute, și este cu siguranță o idee bună să apelăm cel puțin încă o persoană pentru ajutor.

Foisorul cu o suprafață din țesătură este complet diferit de un foișor de camping. Este de fapt o extensie a spațiului tău de locuit spre exterior. Când cumpărați sau construiți un foișor moale, investiți într-o construcție permanentă, nu doar într-un accesoriu de agrement util.

Există multe foișoare grozave cu acoperiș din țesătură pe piață. Cadrele sunt, cu puține excepții, din aluminiu acoperit cu pulbere sau oțel galvanizat, iar acoperișul este din poliester sau pânză. utilizare. Dacă locuiți într-un climat deosebit de rece, ploios sau cu zăpadă, vă recomandăm să păstrați acoperișul din material textil pentru o parte a anului. În caz contrar, ele rămân la locul lor.

Deci, instalarea acestor foișoare necesită ceva. În loc să ajungă într-o geantă de călătorie sub formă de foișoare pop-up, ele ajung ca un set care cântărește între 50 și 250 de lire sterline, în funcție de materialul din care este realizat cadrul.

Toate foișoarele cu țesătura acoperișului va necesita cel puțin o instalare parțială, dar majoritatea vor necesita o instalare completă. Cele mai frecvente instrumente de care aveți nevoie includ un burghiu electric și o cheie Allen.

Configurarea unui foișor 4x4 va dura aproximativ 6 până la 48 de ore pentru două persoane (fără experiență). Cu cât instrucțiunile sunt mai bune, cu atât este mai rapidă poziția.

foișor cu cap dur

foișorul cu acoperiș fix are, așa cum sugerează și numele, un cadru din aluminiu, oțel, lemn sau vinil finisat cu un acoperiș din aceleași materiale. În lumea foișoarelor, un foișor cu acoperiș fix este rege.

Toate funcțiile și regulile pentru foișoarele cu acoperiș din țesătură se aplică (cu atât mai mult) și cu foișoarele dure. Sunt construcții permanente care au dimensiuni diferite. Sunt concepute astfel încât să poată rămâne afară tot timpul anului. Multe astfel de foișoare sunt proiectate pentru climă cu zăpadă și au o capacitate de încărcare a zăpezii de sute de kilograme. uși.

Chioșcurile închise, care stau singure în curtea ta sau sunt atașate de peretele exterior al casei tale, sunt cele mai bune foișoare. Dezavantajul este că poziția lor durează destul de mult.

Chioșcurile cu acoperiș fix necesită aceleași tipuri de scule ca și chioșcurile cu acoperiș din țesătură (cel puțin o cheie Allen și un burghiu), iar instalarea lor poate dura până la 24 de ore, cu condiția ca cel puțin 2 persoane să lucreze la el. Alternativa este angajarea unui profesionist, dar chiar și în acest caz vă puteți aștepta ca asamblarea să dureze o zi întreagă.

În concluzie

strica orice cu foișorul. Dacă aveți la dispoziție 2 minute pentru a vă putea bucura de șederea dvs. la umbră și confort, departe de casă, acest foișor portabil vă va servi cu siguranță.

locul lor în visele tuturor. despre foișor. Cu toate acestea, când vine vorba despre care foișor este cel mai ușor de construit, este cu siguranță un foișor pop-up.