Fotograf de portrete

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și fotograf de portrete. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
2230 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să îți asiguri serviciile unui fotograf de portrete prin Wilio?

Wilio are în baza sa de date mulți fotografi de portret talentați, care au abilitățile și experiența de a crea fotografii captivante. Doar creați o cerere și vă vom conecta cu fotografii din zona dumneavoastră, care vă vor face fotografiile portret la un nivel superior. Fotografii noștri de portret se concentrează pe o abordare personală pentru a obține cele mai naturale și încrezătoare ipostaze posibile. Ei fac totul pentru a surprinde expresia convenabilă feței tale, strălucirea din ochi, un zâmbet și o emoție autentică. Datorită iluminării potrivite, a unghiului perfect al camerei, a expunerii și a reglărilor profesionale, vă puteți bucura în cele din urmă de o fotografie portret fantastică care merită un cadru mare pe perete. Vă putem oferi totul - de la pregătirea decorului și configurarea echipamentului necesar până la realizarea de fotografii, editarea și, eventual, imprimarea, dacă este necesar.

Care sunt avantajele angajării de fotografi profesioniști de portret prin Wilio?

Când angajezi un fotograf de portret de la Wilio, economisești mult timp și energie. Nu trebuie să apelați toate companiile de fotografie din zonă și să vă adaptați la condițiile lor sau la un program fix de timp. Prin intermediul platformei noastre, puteți găsi cu ușurință un grup de fotografi talentați cu câteva click-uri și puteți alege personal cea mai creativă persoană care se potrivește cel mai bine stilului și bugetului dumneavoastră. De asemenea, le puteți verifica profesionalismul, examinând portofoliul lor fotografic, istoricul muncii și evaluările.

Care este diferența dintre un portret și o fotografie normală din viața de zi cu zi?

Nu trebuie să confundați portretul cu fotografia normală care surpinde stilului de viață. Fotografia de portret se concentrează pe poziție, mișcare și expresia feței. Rareori este un instantaneu, dar nici nu ar trebui să fie forțat sau lipsit de suflet. În plus, întreaga fotografie este axată pe surprinderea celor mai naturale emoții și expresii, astfel încât să puteți capta cel mai bine mesajul fotografiei cu ajutorul unui profesionist.

Trebuie să-mi furnizez propria cameră și echipament pentru fotografierea portretelor?

Este foarte probabil ca fotografii profesioniști să aibă deja propriul echipament și propria cameră profesională, deci nu va trebui să oferiți altceva decât fața dumneavoastră. Dacă plănuiți fotografii creative, puteți aduce propriile accesorii, recuzită, machiaj și alte lucruri pentru a vă face să vă simțiți mai confortabil în timpul ședinței foto. Dacă aveți nevoie de echipamente suplimentare, nu ezitați să cădeți de acord cu fotograful, astfel încât dumneavoastră și el să vă puteți pregăti în mod adecvat pentru procesul de fotografiere.

Cât durează să primesc fotografiile portretului meu?

Depinde de cantitatea de servicii necesare. Dacă i-ați încredințat fotografului doar fotografia, acesta ar trebui să poată încărca fotografiile imediat după ce au fost făcute sau într-o perioadă de o zi. Editarea și retușarea extensivă pot dura câteva zile, în funcție de post-procesarea necesară și de volumul fotografiilor. Dacă aveți nevoie de fotografii tipărite pe pânză sau folii transparente, este o idee bună să acordați fotografului cel puțin o săptămână pentru a pregăti fotografiile în mod adecvat.

Ce ar trebui să port pentru fotografia de portret?

Deoarece portretele tind să vă sublinieze trăsăturile și expresia feței, este o idee bună să purtați ceva simplu și nu prea vizibil, chiar dacă acest lucru depinde în continuare de serviciul de portret de care aveți nevoie și de subiectul pe care urmează să îl abordați. Pentru a fi în siguranță, puteți să vă consultați cu fotograful dumneavoastră înainte de a face o fotografie și să îl întrebați ce este potrivit și ce nu este deloc potrivit, să purtați. Dacă aveți nevoie de ajutor în ceea ce privește coafurile și machiajul, puteți angaja, de asemenea, make-up artiști sau coafori de pe Wilio, care vă vor personaliza aspectul într-un mod profesional și pe placul dumneavoastră.

Un fotograf Wilio mă poate ajuta cu fotografia comercială?

Categoric! Uitați de toate grijile navigării pe diferite site-uri web pentru a găsi un fotograf comercial de încredere. Pe platforma noastră puteți găsi cu ușurință o varietate de fotografi care vă vor ajuta cu fotografii comerciale pentru afacerea dumneavoastră sau pentru alte scopuri. Fotografii noștri sunt specializați în modă, alimente, produse și multe alte aspecte. Nu uitați să menționați esența afacerii dumneavoastră, astfel încât să vă putem conecta cu fotografii potriviți.

Servicii

Ce include fotografia de portret?

Serviciul profesionist de fotografie de portret Wilio se concentrează pe captarea calităților faciale ale unei persoane, cu accent pe identitatea, personalitatea și emoțiile acesteia. Fotografia nu are loc neapărat în studio. Poate avea loc în aer liber sau în interior, într-un parc, în grădină sau oriunde altundeva, atâta timp cât mediul nu deranjează portretul. Dacă intenționați să comandați o fotografie de portret profesională, vă punem la dispoziție o ofertă de servicii pe care le puteți rezerva la noi:

Fotografie portret alb-negru

Fotografia de portret alb-negru rămâne un favorit de lungă durată în lumea fotografiei. Chiar și în această eră digitală, este singurul gen care vă permite să creați cele mai dramatice și articulate fotografii. Fotografii noștri de portret vă vor ajuta să planificați setarea perfectă alb-negru. Experții calificați și profesioniști știu cel mai bun mod de a echilibra lumina și întunericul pentru rezultate maxime ademenitoare.

Fotografie de portret creativă

Prin imaginile creative, fotografii noștri de portret ies din imaginile statice obișnuite. Ca și contrast, pot folosi mai multe recuzite, un costum unic sau o poveste atrăgătoare. De asemenea, pot trage în diferite unghiuri - de la sol, lateral sau chiar din spate. Dacă doriți să știți în avans la ce referă portretele creative, puteți cere fotografului dumneavoastră să vă arate câteva demonstrații înainte de a face o fotografie.

Fotografie portret în studio

Deși acest serviciu pare a fi similar cu fotografia de portret, fotografia de portret în studio este oarecum mai puțin formală și reprezintă fotografia într-un mod mai artistic. În timpul acestei fotografieri, fotograful dumneavoastră va crea o schemă de iluminare, fundal, combinații de culori și texturi. Trebuie doar să te arăți în look-ul și ținuta ta perfectă și să pregătești ipostaze unice.

Fotografie de portret ușoară

Cheia succesului portretelor de lumină este de a învăța diferite modele și tehnici de iluminare. Chiar dacă este suficientă o singură lumină, fotograful dumnevoastră poate crea fotografii portret cu accent pe o varietate de emoții. Dar asta nu e tot. De asemenea, poate face fotografii creative cu recuzită reflectorizantă, cum ar fi lumini de feerice, lămpi, diagrame sau bile disco. Cu setările corecte ale camerei, adaptate cerințelor de lumină, vă puteți bucura de fotografii uimitoare de portret, ușoare, care merită un loc pe rețelele dumnevoastră sociale sau în albumul foto.

Editarea și tipărirea

Pe platforma noastră veți găsi experți calificați care vă vor ajuta cu retușarea și editarea fotografiilor. Elimină orice detalii nedorite în funcție de nevoile dumnevoastră, adaugă un efect artistic, reglează luminozitatea și tonurile etc. Fotografiile editate sunt trimise prin e-mail sau stick USB. Le vrei pe pânză? Profesioniștii noștri vă pot imprima fotografiile portret finale și le pot livra direct la ușa dumnevoastră.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.