Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Fotograf pentru nuntă sau eveniment

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și fotograf pentru nuntă sau eveniment. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Fotograf pentru nuntă sau eveniment

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Fotograf pentru nuntă sau eveniment? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii

Fotografie de nuntă
Puteți rezerva un fotograf de nuntă pentru întreaga zi sau doar pentru câteva momente, cum ar fi o ceremonie, recepție sau petrecere de nuntă. Fotograful surprinde imagini astfel încât fotografiile profesionale finale să conțină o varietate de momente care surprind un cuplu fericit în ziua lor D. După editarea fotografiilor, fotograful vă va trimite copii digitale de înaltă rezoluție și vă va îndruma pentru imprimare
Absolviri și fotografii oficiale
De asemenea, puteți angaja un fotograf pentru aceste evenimente - fotografiile vor fi individuale sau de grup, create înainte sau în timpul întregului eveniment. Înainte de acesta, fotograful se va organiza și vă va oferi tot ce aveți nevoie, vă va afla cerințele referitoare la locul și ideile dvs. pentru fotografii. Dacă aveți nevoie de un fundal verde sau de altă natură, fotograful vă va furniza ori vă va ajuta să îl închiriați. Un fotograf profesionist se va asigura că imaginile surprinse în timpul ceremoniei sunt adecvate și va surprinde totul, de la intrarea în camere până la poza cu oaspeții. Fotograful editează apoi toate imaginile și vi le trimite în formă digitală, împreună cu copii.
Fotografie de ziua de naștere
Da, puteți angaja, de asemenea, un profesionist pentru acest eveniment pentru a vă asigura că vă bucurați de sărbătoare și că nu alergați printre invitați cu o cameră. Fotograful va organiza o întâlnire cu dvs. cu câteva zile înainte de eveniment pentru a afla dacă sărbătoarea va avea loc în interior sau în aer liber, ziua sau noaptea și alte cerințe speciale. În timpul evenimentului, surprinde momente cheie, cum ar fi fotografii cu invitații la petrecerea de ziua de naștere, decorațiuni, un tort de ziua de naștere, jocuri. După eveniment, va dura una până la două săptămâni pentru a vă edita fotografiile și a vă trimite copii digitale.
Fotografierea evenimentelor corporative
Un eveniment corporativ care necesită prezența unui fotograf poate fi, de exemplu, o conferință, un târg comercial sau o petrecere de Crăciun. Fotograful va afla informații specifice despre eveniment pentru a oferi toate echipamentele necesare pentru a face cele mai bune fotografii. Fotografierea evenimentelor corporative include, de asemenea, captarea de imagini care vă prezintă marca, serviciile, produsele și, nu în ultimul rând, fotografiile angajaților. Apoi, puteți posta aceste imagini pe site-ul dvs. corporativ, blog sau social media. După eveniment, fotograful își împachetează echipametele și se întoarce la studio, unde editează imaginile. Vă va trimite imaginile finale prin e-mail sau vi le va livra pe un stick USB.
Consultarea și fotografierea logodnelor
Dacă doriți să aveți cele mai bune fotografii în ziua nunții, aranjați o întâlnire cu fotograful sau sunați-l. Rezervați-l pentru o fotografie de logodnă, de exemplu. Este o bună ocazie de a vă cunoaște mai bine, de a împărtăși idei despre fotografii (puteți crea o listă de imagini) și, de asemenea, exersați ipostaze de bază. Familiarizați-l pe fotograf cu detalii precum locul de desfășurare, program (astfel încât acesta să poată fi în cele mai bune locuri la cel mai bun moment) și detalii despre fotografiile familiei sau recepția de nuntă.
Ziua nunții
Rezervarea unui fotograf (sau fotografi) de nuntă pentru întreaga zi înseamnă că vor începe să surprindă momente cheie cu câteva ore înainte de ceremonie. Vă vor face fotografii atunci când vă coafează părul, vă machiază, vă îmbracați pentru această ocazie și cu siguranță vor face câteva fotografii ale accesoriilor, precum pantofi, buchet, bijuterii. Aceștia pot face fotografii cu familia și cunoscuții - dar nu trebuie să faceți dacă doriți ca fotograful dvs. să-și înceapă munca în timpul ceremoniei.
Fotografie de nuntă
După oficierea ceremoniei, fotograful vă va cere dvs. și partenerului dvs. să părăsiți oaspeții pentru o vreme, astfel încât doar voi doi să puteți face fotografii. Aceasta este ședința foto oficială de nuntă. Înainte de eveniment, fotograful studiază împrejurimile pentru a găsi cele mai potrivite locuri pentru fotografii perfecte (ținând cont de lumină și peisaj) și vă va duce acolo (fie cu mașina, fie pe jos). Când fotografiile sunt gata, vă veți alătura familiei și prietenilor și veți face câteva fotografii împreună. Cât timp stă fotograful la nuntă și ce captează depinde de dvs.
Editarea și livrarea fotografiilor
Majoritatea serviciilor de fotografi de nuntă includ și editare și retușare de fotografii. Numărul de imagini editate pe care le primiți depinde de pachetul pe care l-ați comandat. Ajustările includ îmbunătățiri precum echilibrul culorilor, adăugarea de efecte și ajustarea fotografiilor pentru a deveni perfecte. Fotografiile vă vor fi livrate printr-o galerie online sigură, pe un stick USB, uneori în ambele forme. După vizualizarea fotografiilor, puteți solicita fotografului dvs. alte servicii, cum ar fi tipărirea pe pânză, constituirea albumelor sau imprimările în sine.
Întrebări frecvente

De ce să rezervați un fotograf prin Wilio?
Plănuiți un eveniment special? Doriți să fți sigur că imaginile pe care vreți să vi le amintiți vor fi cu adevărat de înaltă calitate? Puteți să vă lăsați camera acasă și să lăsați fotografierea evenimentului pe seama profesioniștilor. Indiferent dacă intenționați să aveți o petrecere mică sau o nuntă mare, asigurați-vă că un fotograf profesionist va dispune de suficiente abilități și echipamente profesionale pentru a vă surprinde momentele speciale în cel mai bun mod posibil. Fotografiile dvs. vor fi apoi editate, gata pentru a fi tipărite sau partajate cu prietenii. La Wilio veți găsi un fotograf profesionist și de încredere, care are o vastă experiență în fotografierea diferitelor evenimente. Indiferent dacă este vorba de poză, fotografie de grup, fotografie de portret sau fotografiere de diverse evenimente, puteți fi sigur că fotograful dvs. va surprinde toate momentele importante.
De ce să angajezi un fotograf profesionist?
Un fotograf profesionist are un simț al detaliilor, o experiență bogată și un echipament profesional care îi permite să creeze fotografii de înaltă calitate. Datorită fotografului profesionist, nu mai trebuie să vă gândiți la fotografii în timpul evenimentului și vă puteți bucura din plin de ele, deoarece un fotograf profesionist se va ocupa de toate.
Pentru ce eveniment pot comanda un fotograf profesionist?
Un fotograf profesionist va surprinde fiecare eveniment din care intenționați să aveți multe fotografii. Evenimentele obișnuite pentru care puteți închiria un fotograf includ, de exemplu, nunți, logodne, absolviri, sărbători, mari sau mici, diverse târguri sau conferințe.
Poate fotograful să surprindă momentul potrivit chiar și cu lumină slabă?
Desigur. Dacă evenimentul se desfășoară noaptea sau într-o zi înnorată, un fotograf profesionist va avea aparatele foto potrivite, iluminatul și instrumentele de post-editare pentru a vă face fotografiile perfecte.
Ce ar trebui să știu despre un fotograf înainte de a-i comanda serviciile?
Pe lângă verificarea profesionalismului și recenziilor pozitive, ar trebui să îi răsfoiți portofoliul pentru a vă asigura că stilul său se potrivește nevoilor dvs. și naturii evenimentelor.
Cât timp voi aștepta fotografiile mele?
Copiile digitale sunt de obicei gata în termen de 7 zile. Cu toate acestea, depinde și de numărul de imagini, de tipul evenimentului și de modul în care doriți să primiți fotografiile (sub formă de copii brute, editate sau tipărite).
Ce presupune pregătirea pentru fotografie?
Fotograful dvs. profesionist va stabili toate detaliile cu dvs. pentru a vă asigura că are lentilele, trepiedele și alte echipamente potrivite pentru locație, iluminare și numărul de invitați. În timpul evenimentului, el va face fotografii dinamice, ipostaze, dar va fotografia și decorațiuni, peisaje și mâncare, astfel încât să aveți la dispoziție o serie de imagini și amintiri diferite după eveniment.
Când ar trebui să rezervați un fotograf pentru o nuntă?
Cu cat mai repede cu atat mai bine. Indiferent dacă nunta dvs. are loc într-un an sau câteva săptămâni, rezervați-l imediat ce găsiți unul care se potrivește nevoilor și bugetului dvs. Acest lucru va împiedica oricine altcineva să îl rezerve.
Ce ar trebui să afli despre fotograful tău?
Aruncați o privire la portofoliu pentru a vedea o prezentare generală a stilului său și a vedea dacă acest stil este potrivit pentru viziunea dvs. de nuntă. Verificați prețurile și ce pachete includ (numărul de ore de fotografie, numărul de fotografii, ajustări etc.). Dacă este posibil, întâlniți-l sau sunați-l pentru a vă asigura că ideile dvs. se potrivesc.
Ce include fotografia de nuntă?
Dacă doriți să aveți fotografiile de nuntă visate, studiați cu atenție serviciile oferite. Fiecare fotograf are propriul mod de lucru și acesta poate diferi, de exemplu, în ceea ce privește durata rezervării, numărul de fotografii realizate sau procesul de editare.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.