PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Fotograf, videograf
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Fotograf, videograf

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Fotograf, videograf? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să angajați serviciile fotografilor comerciali prin Wilio?
Angajarea celui mai apropiat fotograf comercial la Wilio este mai convenabilă și mai flexibilă pentru bugetul dvs. Puteți economisi bani găsind un fotograf profesionist care vă va oferi cele mai bune rezultate atunci când vă fotografiați produsele. Unii dintre fotografii noștri comerciali locali au un portofoliu vast, abilități și experiență și o reputație de excelență. Au chiar evaluări și recenzii care o dovedesc. În plus față de asigurarea calității și prețului angajării profesioniștilor, vă veți elibera și de dificultatea de a naviga pe mai multe pagini sau site-uri web. Nu trebuie să apelați numerele ocupate sau să vizitați diferite birouri și agenții pentru a programa o întâlnire. Tot ce trebuie să faceți este să postați cererea dvs. pe platforma noastră. Aceasta va oferi potențialilor contractori o imagine de ansamblu asupra produselor dvs., intervalului de timp și bugetului, numărul de imagini de care aveți nevoie, dimensiune, calitate și rezoluție, locație și toate celelalte detalii importante. Fotografii vă pot oferi o mostră gratuită pentru serviciile lor. Odată ce sunteți de acord cu un preț, puteți începe să colaborați. Rezervați-vă fotograful astăzi și fiți pregătiți pentru toate luminile, camera și acțiunea!
Care sunt avantajele angajării unui fotograf comercial prin Wilio?
Angajarea fotografilor comerciali de la Wilio oferă multe avantaje. Este mai convenabil pentru începători și vă poate economisi timp și bani. Nu trebuie să mergeți prin oraș sau să răsfoiți mai multe site-uri web pentru a găsi fotograful potrivit. Trimiteți o întrebare și fotografii profesioniști locali vă vor contacta. Puteți alege dintr-un grup de fotografi cu experiență, creativi, consacrați și de încredere.
Trebuie să furnizez propriile mele instrumente sau echipamente pentru serviciile fotografului comercial?
Nu, nu vi se cere să furnizați instrumente sau echipamente. Fotografii angajați au propriile camere digitale DSLR, lentile, lumini și alte lucruri pe care le cunosc bine și sunt gata de utilizare. Este posibil să aibă nevoie de o priză electrică pentru a încărca bateriile, laptopul și camera. Cu toate acestea, trebuie să declarați în prealabil că sunteți de acord că produsele care urmează să fie filmate sau fotografiate, elemente de recuzită, articole de garderobă și modele vor fi utilizate exclusiv în scopul fotografierii sau filmării.
Cât durează să faci o fotografie comercială?
Este o practică standard să utilizezi o zi întreagă de fotografie. Este nevoie de mai multe zile pentru a face fotografii în aer liber sau pentru a atinge condiții specifice de iluminare. Chiar și cea mai precisă fotografie comercială durează o zi, iar dacă îi solicitați fotografului retușări sau editări, lucrarea va fi prelungită cu o zi în plus. Luați în considerare ce servicii aveți nevoie și câte fotografii doriți, deoarece acest lucru va afecta și numărul de zile de fotografiere sau filmare.
Poate să mă ajute un fotograf Wilio cu propria mea fotografie comercială?
Unii fotografi profesioniști pot accepta să lucreze ca asistenți. Totuși, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu vă poate fi profitabil din cauza tarifului pe care îl percep de obicei. Poate fi dificil și pentru fotografii cu ani de experiență care au muncit din greu pentru a-și construi portofoliul de fotografie comercială să ia în considerare acest tip de lucrare.
Un fotograf Wilio mă poate ajuta cu editarea și retușarea fotografiilor?
Vrăjile se pot întâmpla și în domeniul editării fotografiilor, dar dacă nu ești un profesionist, poate consuma mult timp. Photo Editor vă poate ajuta la retușarea fotografiilor din ședința foto, poate înfrumuseța fotografiile de familie cu Photoshop sau poate face ca fotografia medie să devină o capodoperă cu reglajele de iluminare potrivite. Fotografii profesioniști folosesc programe precum Photoshop și Lightroom pentru a vă îmbunătăți și mai mult fotografia.
Servicii
Ce includ serviciile unui fotograf comercial?
Acestea pot include o varietate de servicii pentru campanii de marketing, inclusiv fotografii alimentare, fotografii de modă, editare și retușare foto, fotografii de produse, manipulare foto și servicii de model.
Fotografii de alimente
Companiile alimentare de succes folosesc fotografii atrăgătoare ale meselor pentru meniurile, pliantele, site-ul web sau panourile cu produse alimentare. Puteți avea aceleași fotografii de calitate pentru afacerea dvs. cu un fotograf alimentar de la Wilio! Fotograful dvs. Wilio vă poate face fotografii la unghi drept, poate folosi trucuri de iluminat și stil pentru a le face să iasă în evidență și să arate mai gustoase. Oferiți meniului, site-ului web, magazinului electronic, pliantelor, anunțurilor tipărite sau oricărei alte aplicații o îmbunătățire a fotografiilor cu alimente astfel încât să arate grozav.
Fotografie de moda
Fie că studiați moda sau sunteți un designer începător sau ați pornit un brand de modă sau un magazin electronic care vinde haine, veți avea nevoie de fotografii excelente ale desenelor și produselor finale. Angajați un fotograf de modă experimentat, care surprinde cele mai bune produse de modă până în cele mai mici detalii, indiferent dacă este vorba de o linie de îmbrăcăminte, bijuterii sau accesorii de modă. Fotografii noștri de modă surprind cele mai bune fotografii ale modelor și produselor dvs., astfel încât să puteți avea fotografii frumoase care merită distribuție editorială în portofolii de design, cataloage, conținut de blog, de site-uri web și multe altele.
Editarea, retușarea și manipularea fotografiilor
Detaliile mici sau erorile pot strica fotografia perfectă. Puteți vedea o pată de praf pe frumoasele dvs. bijuterii. Este posibil ca culorile produsului dvs. să nu iasă în evidență din cauza utilizării unui filtru greșit. Aici intră în joc retușarea, editarea și manipularea fotografiilor. Ca un serviciu independent, profesioniștii pot edita sau manipula fotografii și le pot remedia și regla în funcție de nevoile dvs.
Fotografi de produse
Un fotograf profesionist de produse poate îmbunătăți vizualul pentru a face produsele dvs. să iasă în evidență. Fotografii de produse știu cum să găsească cele mai bune unghiuri și să vă lumineze produsele, astfel încât să arate mai atractive. Lasă pietrele bijuteriilor să strălucească. Dă-i strălucire mașinii tale. Accentuează bunătatea cărnii burgerului tău. Vă putem conecta cu mulți experți Wilio, inclusiv specialiști în fotografie comercială auto sau fotografie comercială de bijuterii.
Modele
Dacă doriți ca produsul dvs. să aibă un element uman, puteți angaja și modele, împreună cu un fotograf comercial. Avantajul acestei proceduri prin Wilio este că nu trebuie să pierdeți timp contactând agenți sau organizând interviuri cu selectarea modelelor adecvate.
Fotografie la ocazii speciale
Fotografia profesională este în prezent destul de populară chiar și atunci când vine vorba de ocazii speciale, cum ar fi nunți, petreceri și evenimente. Veți discuta în avans cu fotograful pe care îl alegeți despre intrările și ieșirile evenimentului dvs. pentru a vă asigura că se află la locul potrivit la momentul potrivit. Va fi gata înainte ca oaspeții să sosească și va surprinde toate momentele importante, astfel încât să vă puteți bucura de ziua dumneavoastră.
Fotografie de portret
Ai nevoie să găsești un fotograf pentru a păstra familia lângă tine? Portretele pot deveni amintiri prețioase care arată cum oamenii s-au schimbat și au crescut de-a lungul timpului - și pot deveni cadouri minunate de familie. Puteți găsi chiar și un fotograf experimentat cu animalele care să surprindă portrete ale animalelor dvs. de companie sau să le includă într-o fotografie de familie. Fotograful dvs. de portrete se va asigura că toată lumea pozează și este vizibilă înainte de a face fotografii profesionale.
Fotografie de modă și produse
Un fotograf specializat în modă sau fotograf de produse din zona dvs. vă poate ajuta cu iluminarea, camera foto și know-how-ul potrivit. Vă ajută să vă personalizați imaginile pentru a ieși din mulțime, pentru a extinde vizionarea și pentru a vinde mai multe produse.
Fotografierea cu drone
Fotografia aeriană a revoluționat fotografia și filmele video - în aceste zile puteți obține fotografii uimitoare de grup, fotografii imobiliare și fotografii aeriene pentru aproape orice. Fie că vă aflați în domeniul imobiliar, în construcții sau în turism, fie că planificați o nuntă, un fotograf profesionist va folosi o dronă cu cameră de înaltă calitate pentru a surprinde fotografia aeriană perfectă.
Informații utileCe ar trebui sa stii
Există multe modalități de a găsi un fotograf sau videograf profesionist în aceste zile. Puteți să întrebați în jur, să căutați pe internet și chiar să parcurgeți lista de contacte. Dar dacă vrei pe cineva disponibil acum? Ce se întâmplă dacă ai nevoie de ceva făcut rapid pentru un eveniment precum o nuntă? Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate în domeniul fotografiei, înregistrării video, post-producție și editare. Creatorii de fotografii și videoclipuri percep de obicei ora sau ziua. Mulți oferă o varietate de pachete din care să alegeți, de exemplu, puteți obține acoperire pentru evenimentul dvs. la fața locului cu un fotograf care va filma fotografii și videoclipuri, în timp ce gestionează setările de iluminare și alte nevoi care apar. Sau poate ai nevoie doar de cineva acasă în timpul unei activități după școală pentru că nimeni nu este acolo să facă poze? Nici o problemă!