Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Fundație casa
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Fundație casa

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Fundație casa? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii
Cum să găsești un expert în pilot cu Wilio?

Găsirea unui expert calificat în domeniul pilotului în zona ta este foarte ușoară. Introduceți o cerere. Wilio informează apoi profesioniștii din zona dvs. și are abilitățile necesare pentru a efectua serviciul de care aveți nevoie. Aceștia vor putea efectua acest serviciu la ora specificată de dvs. prin acord. Atunci depinde de dvs. care dintre oferte să alegeți. Datorită Wilio, puteți fi sigur că serviciile obținute vor fi prestate la o calitate ridicată și la un preț rezonabil, pe care îl alegeți în prealabil cu un expert. Puteți vedea calitatea muncii experților individuali în pilot pe baza evaluărilor și recenziilor clienților. Veți plăti serviciul numai după finalizarea acestuia.

Când este necesar pilotul?

Pilotajul este instalarea de fundații adânci. Acest tip de fundație este utilizat în cazul în care stratul superior al terenului este insuficient portant sau este prea mare și apare o montare inegală pe acest strat superior. Astfel de fundații pe grămezi transferă greutatea întregului obiect pe straturile inferioare sau mai bine menționate. Acestea sunt mai compacte și au o rezistență mai bună decât vârful solului.

Care stive sunt cele mai utilizate?

Stivele încorporate în pământ pentru a susține fundațiile sunt împărțite în funcție de materialul din care sunt fabricate din lemn, beton sau oțel . Pe baza unei inspecții de specialitate, aceștia vor fi cu siguranță bucuroși să vă ofere informații cu privire la tipul cel mai potrivit și cel mai potrivit pentru construcția dumneavoastră.

În funcție de modul în care piloții sunt încorporați în pământ, aceștia sunt împărțiți după cum urmează. Piloți, care sunt încorporate la distanță de sol se numesc grămezi ciocănite sau ciocănite. Grămezile găurite sunt cele care sunt introduse într-un puț forat pre-pregătit. Știm, de asemenea, grămezile, care sunt încorporate în pământ prin chituirea cu jet.

Pe baza mobilizărilor dispozitivului, piloții sunt împărțiți în suport și plutitori. Grămezile susținute sunt cele pe care predomină sarcina pe călcâiul grămezii. În ceea ce privește piloții plutitori, sarcina pe carcasa piloților prevalează aici.

Cât mă va costa pilotarea?

Prețul pentru pilotare poate varia și depinde pe mai mulți factori. Acestea includ materialul din care sunt fabricate grămezile, precum și prețul depinde de modul în care sunt plantate în pământ, iar prețul este afectat și de faptul dacă grămezile necesare vor fi susținute sau plutitoare. Prețul depinde, de asemenea, de dimensiunea clădirii care va sta pe fundațiile grămezii și de adâncimea la care vor trebui instalate grămezile. În general, prețul pentru pilotaj variază de la 4000 la 10000 €, bineînțeles că poate fi chiar mai mare. €. Acest preț include lucrări complete de pilotare cu grămezi de lemn, care se vor extinde până la o bază stabilă.

Este necesară o inspecție înainte de implementarea efectivă?

Cu siguranță da. Vă recomandăm să contactați contractantul în prealabil prin telefon sau e-mail și să organizați o întâlnire personală, de preferință la locul unde trebuie instalate piloții. Expertul va analiza terenul și va evalua ce tip de piloți vor fi necesari pentru o anumită implementare. Pe baza inspecției, el va putea, de asemenea, să vă facă o ofertă de preț, datorită căreia veți fi clar despre cât va costa un astfel de proiect. Atunci când confirmați oferta de preț, clarificați și posibilitățile de modificare a prețului în caz de evenimente neprevăzute care pot apărea în timpul implementării. După livrare și aprobarea ofertei de preț, fiți de acord cu expertul în pilotare cu privire la începutul și sfârșitul pilotării în sine.

Expertul va avea nevoie de instrumente sau materiale de la mine?

Expertul va furniza cu siguranță materialul necesar pentru pilotarea personală. În special, asigurați-vă că ajunge fără dificultate la locul de implementare, chiar și cu echipamente grele.

Cât durează pilotarea?

Pilotajul și timpul implementării sale este foarte dificil de estimat. Totul depinde de mai mulți factori care afectează implementarea în sine. Acești factori includ, de exemplu, adâncimea. Acest lucru trebuie stabilit în prealabil pentru a determina cât de adânc se află solul solid pe care se pot sprijini piloții. De asemenea, este necesar să se determine tipul subsolului, astfel încât expertul să știe ce tip de foraj va trebui utilizat și, de asemenea, va fi necesar să știți în prealabil din ce material se vor face piloții. Timpul necesar pentru pilotaj este, de asemenea, afectat de vreme și de tipul de sol care se poate prăbuși din cauza forajului și, astfel, poate îngropa un puț deja forat.

Ce este o grămadă?

Un teanc este un stâlp, care este introdus într-o fântână pre-pregătită. Sarcina sa principală este să mențină fundațiile pe o suprafață neasfaltată instalându-le suficient de adânc, astfel încât fundația construită pe ea să fie stabilă și solidă. Este utilizat în special în cazurile în care solul este instabil și instabil pentru a susține fundații grele pentru construirea unei case, a unei clădiri de apartamente sau a unui depozit.

Pilele sunt în general piramidale. Acest lucru poate fi modificat dacă este necesar sau în cazul unor cerințe speciale. Piloții sunt fabricați în lungimi de 3,4,5 sau 6 metri, astfel încât să ofere fundații care au o podea pavată adânc. Capul de grămadă măsoară 500 x 500 milimetri, iar călcâiul său 12 în 12 centimetri. Pentru ancorarea lor directă la structurile de oțel, sunt produse și astfel de piloți care au o încuietoare, dar un grătar de ancorare. Deoarece grămezile sunt expuse la condiții dure, cum ar fi apa subterană, acestea trebuie să fie făcute din substanțe care pot rezista unor astfel de influențe. Există o acoperire specială pe suprafața lor. Piloții nu sunt doar goi, ci sunt și întăriți. Întărirea lor este adaptată la transmiterea forțelor verticale, orizontale și a impulsului aplicat.

Ce piloți știm?

CFA pile < br /> Producția acestui tip de piloți se bazează pe găurirea unei găuri cu un burghiu special la adâncimea necesară. O astfel de spirală este realizată în așa fel încât, atunci când este forată în pământ, împinge solul în lateral, astfel încât solul să nu cadă în gaura forată. Când se atinge adâncimea necesară, spirala este extrasă în același timp și betonul este presat în gaură sub presiune. Armătura din oțel a stivei este apoi montată în betonul presat prin vibrații sau presiune.

FDP stack
În acest caz, găurirea se efectuează într-un mod special o dată și fără a scoate scula. În acest caz, orice exces de sol este forțat în mediu, protejând astfel deschiderea și mediul de la eliberare. După atingerea adâncimii necesare, capul burghiului începe să se tragă încet în timp ce împinge simultan un amestec special de beton prin tijele burghiului. Viteza la care este scos instrumentul depinde de viteza cu care este livrat amestecul. Aici este necesar să se asigure presiunea necesară, datorită căreia spațiul de sub cap este complet umplut. După scoaterea capului, amestecul încă proaspăt este prevăzut cu armături de aceeași lungime sau mai mică ca adâncimea forajului.

Micropile
similar la grămezi. Diametrul lor este mai mic de 300 mm. Micropilele, ca și piloții, sunt folosite pentru a transfera efectul sarcinilor dintr-o structură sau din presiunea solului. Acestea sunt utilizate în cazurile în care utilizarea lor este mai adecvată decât utilizarea unui pilot din cauza limitărilor tehnice. La fel ca grămezile, aceste micropile sunt realizate prin găurire, unde puțul este umplut cu un amestec de beton, care este întărit cu o țeavă de injecție. Micropile în construcția clădirilor sunt o metodă comună și eficientă de stabilizare a clădirilor și înlocuiesc metodele clasice de captare. Întărirea micropilelor este formată din tije de ancorare de găurire injectabile. Micropilele constau din mai multe părți, care sunt conectate prin conectori speciali. Lungimea lor poate fi oricare.

Sugestii și sfaturi

1. Sume licitate pentru cifră de afaceri
Nu pierdeți timpul prin căutarea experților pilot pentru cunoscuți și solicitarea de oferte de la diverse companii. Introduceți cererea dvs. și veți începe în curând să primiți oferte de la maeștri de pilotaj calificați direct din zona dvs.

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pilot pot varia. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai buni experți în pilotaj.
Angajați cei mai buni experți în pilotaj din zonă pentru a obține o muncă de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

Introduceți cererea dvs. și veți începe în curând să primiți oferte de la maeștri de pilotaj calificați direct din zona dvs.

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pilot pot varia. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai buni experți în pilotaj.
Angajați experți în pilotaj cu cele mai bune evaluări din zonă pentru a obține o muncă de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

Introduceți cererea dvs. și veți începe în curând să primiți oferte de la maeștri de pilotaj calificați direct din zona dvs.

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pilot pot varia. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai buni experți în pilotaj.
Angajați cei mai buni experți în pilotaj din zonă pentru a obține o muncă de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

p>

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pilot pot varia. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai buni experți în pilotaj.
Angajați experți în pilotaj cu cele mai bune evaluări din zonă pentru a obține o muncă de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

p>

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pilot pot varia. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai buni experți în pilotaj.
Angajați experți în pilotaj cu cele mai bune evaluări din zonă pentru a obține o muncă de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

3. Găsiți cei mai buni experți în pilotaj.
Angajați cei mai buni experți în pilotaj din zonă pentru a obține o muncă de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

3. Găsiți cei mai buni experți în pilotaj.
Angajați cei mai buni experți în pilotaj din zonă pentru a obține o muncă de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Construcția casei este un proces foarte complex care necesită o pregătire atentă și materiale de înaltă calitate. Una dintre etapele cheie în construcție - instalarea de piloți pentru fundații de construcții. Această etapă este de obicei realizată de profesioniști calificați, care au o vastă experiență în acest domeniu, deci dacă intenționați să vă construiți propria casă de vis sau doriți doar să faceți reparații pe o proprietate rezidențială existentă, atunci merită să luați în considerare angajarea de profesioniști pentru lucrări de instalare a grămezilor . Costul instalării piloților - coloane mari de beton sau metal în fundațiile clădirii depinde de obicei de acești factori: servicii de scop; costuri materiale (beton vs oțel); volumul necesar; locația proiectului etc. Pentru a obține informații mai specifice despre aceste lucruri, contactați profesioniștii noștri.