Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garaje metalice
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garaje metalice

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Garaje metalice? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Garaje de tablă

Sunt bune garajele metalice? Au multe avantaje față de cele tradiționale din lemn. Ar trebui să știți istoria înainte de a cumpăra. Unul dintre primele proiecte majore de construcții care a folosit metalul ca material principal de construcție au fost gările. Odată ce utilizarea oțelului s-a dovedit profitabilă și durabilă, constructorii au început să folosească oțelul în biserici și în multe alte clădiri. Primele clădiri comerciale și zgârie-nori cu structură din oțel au apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea. În timpul celui de-al doilea război mondial, oțelul a fost folosit pentru a face depozite de petrol și adăposturi militare.

Construcțiile reprezintă mai mult de 50% din producția mondială de oțel. Acest lucru se datorează faptului că metalul este durabil și puternic. În plus, dacă ai grijă de el, poate dura mult timp. Garajele metalice au astfel mai multe avantaje. Nu numai că sunt accesibile, dar sunt și mai sigure și mai grele. Garajele metalice devin din ce în ce mai populare datorită personalizării și varietății pe care le oferă.

Garaj metalic cu două uși

Există seturi de garaje metalice pe care le puteți crea singuri, atâta timp cât aveți suficient teren plat. Dar chiar dacă angajați un profesionist care să le facă pentru dvs., va fi mai ieftin decât angajarea cuiva care să vă construiască unul de lemn. Este mult mai ușor să construiești un garaj metalic pe casa ta existentă decât să-l completezi cu o prelungire din lemn.

Necesită mai puțină întreținere și îngrijire

Garaj metalic - clădirile de garaj din oțel sunt rezistente la intemperii. În cazul structurilor din lemn, trebuie să vă faceți griji cu privire la crăpături, putregai, infestare cu insecte, incendiu, ciuperci și mulți alți factori potențial dăunători. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oricare dintre aceste probleme cu obiectele metalice. În plus, garajele din oțel sunt mult mai ușor de curățat decât cele din lemn. Cu o mașină de spălat sub presiune și o soluție ușoară de săpun, vă puteți spăla garajul metalic pentru a face să pară din nou nou. Deși garajul din lemn poate fi curățat cu o mașină de spălat cu presiune, timpul de uscare este mai lung. În plus, atunci când spălați structura din lemn prin presiune, trebuie să vă asigurați că interiorul are un material de etanșare special care va preveni deteriorarea apei. Un garaj din lemn necesită vopsire, în timp ce cel din oțel nu. Producătorii vă oferă culoare și textură, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la această întreținere.

Mai ecologic

Oțelarii din întreaga lume îmbunătățesc proiectarea clădirilor eficiente din punct de vedere energetic. Aceste obiecte metalice reduc impactul clădirilor asupra mediului. Metalul este ușor de reciclat, în special oțelul. Dacă vă gândiți la un garaj vechi din lemn care este deja la un pas de viață, este posibil ca o mare parte din lemn să nu poată fi refolosită. Cu toate acestea, în cazul oțelului, este mult mai ușor să demontați materialele de construcție și să le refolosiți pe altă structură. În plus, oțelul este mult mai rezistent la intemperii. Oțelul este universal și 100% reciclabil. Dacă decideți să construiți un garaj din oțel, acesta vă va reduce în mod inevitabil amprenta de carbon și vă va oferi rezultate ecologice mai bune pe tot parcursul ciclului de viață al structurii dvs.

Oferă o valoare mai mare

Garajele tradiționale din lemn tind să fie mult mai scumpe decât un garaj din oțel sau aluminiu. În plus, este important să nu ne uităm doar la costurile inițiale. Deoarece structurile din lemn necesită întreținere, cum ar fi revopsirea, inspecția mucegaiului sau deteriorarea termitelor, veți economisi inevitabil bani atunci când cumpărați un garaj metalic pe termen lung.

Garaj vertical din oțel

Deoarece garajele din oțel sunt de obicei prefabricate, acestea tind să iasă mai ieftin. În plus, oțelul este rezistent la daune, foc și putrezire. Și majoritatea garajelor din oțel durează cel puțin 20-30 de ani!

Garajele din lemn, pe de altă parte, durează în medie zece ani. Cu o îngrijire adecvată, uneori pot dura până la 25 de ani. Dar acest lucru este rar.

Am menționat că sunt mult mai durabile? Este probabil că garajul tău din oțel va fi construit din oțel reciclat, ceea ce este mult mai bun pentru mediu. În plus, pe măsură ce industria reciclării continuă să crească, toate locurile de muncă care vin odată cu aceasta se dezvoltă.

Instalarea garajelor metalice necesită instrumente speciale, deci este mai bine să angajați profesioniști care să le asambleze pentru dvs. Și chiar dacă o faci, ar trebui să fie totuși mai ieftin decât un garaj din lemn.

Garajele metalice sunt rezistente și au o valoare mai mare

Garajele metalice sunt uimitoare. În trecut, erau nepopulari, deoarece nu sunt tocmai frumoși la prima vedere. Dar cu structuri și schimbări moderne, garajele metalice sunt calea cea mai bună. În plus, sunt mai puternice decât lemnul: durează mai mult, sunt mai ecologice construcția lor costă mai puțin și este rezistentă la mucegai, insecte și foc.

Garaje din oțel - o prezentare generală

Dacă sunteți în căutarea unui garaj eficient și rapid de construit, vă recomandăm să cumpărați un garaj din oțel. Garajele din oțel sunt excelente pentru uz casnic, depozitele pentru întreprinderile mici și chiar pentru întreprinderile industriale. Majoritatea garajelor din oțel sunt prefabricate, ceea ce înseamnă că componentele principale sunt fabricate în fabrică. Când componentele vi se livrează, tot ce trebuie să faceți este să asamblați garajul. Dacă aveți experiență în construcții sau sunteți deosebit de la îndemână, puteți economisi o sumă considerabilă de bani asamblând singur garajul.

Seturile de garaj din oțel sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și configurații. Puteți construi un garaj pentru una sau două mașini, sau puteți economisi timp și bani alegând un carport de bază.

Seturile de garaj pot fi comandate cu funcții speciale precum ferestre, uși speciale sau iluminat.

Cât costă un garaj din oțel?

Prețurile variază în funcție de dimensiune și design. Acestea sunt, de asemenea, afectate de factori precum materialele locale și costurile forței de muncă. Cu toate acestea, prețurile garajului nu includ baza sau instalarea.

Acestea sunt, de asemenea, afectate de factori precum materialele locale și costurile forței de muncă. Cu toate acestea, prețurile garajului nu includ baza sau instalarea.

Acestea sunt, de asemenea, afectate de factori precum materialele locale și costurile forței de muncă. Cu toate acestea, prețurile garajului nu includ baza sau instalarea.