Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garaje prefabricate
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garaje prefabricate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Garaje prefabricate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Garaje prefabricate

Este posibil să cunoașteți cuvinte precum „modular”, „portabil” sau „panou” utilizate pentru a descrie garajele. Termenii „modular” și „portabil” sunt folosiți pentru a descrie tipurile de garaje prefabricate.

Când un garaj prefabricat este denumit „modular”, înseamnă adesea că este mai mare și ajunge la fața locului sub forma mai multor „module” prefabricate care necesită asamblare finală la livrare. Poate fi un etaj, mansardă, garaj dublu sau ceva mai mare.

Garajele „portabile” sunt de obicei complet asamblate. La livrare, acestea sunt plasate pur și simplu în locația dorită. Dacă este necesar, pot fi încărcate ulterior și mutate într-o altă locație.

Atât garajele „modulare”, cât și garajele „portabile” sunt de obicei așezate pe o fundație gata făcută, de exemplu pe pietriș compactat. Dacă întâlnești termenii „portabil”, „modular” sau „panou” în timp ce cauți garajul potrivit, poți fi sigur că toate cele trei sunt modalități interesante pentru a obține un garaj bun și de calitate.

În această postare pe blog, vom clarifica toate ambiguitățile din jurul întrebării „ce este un garaj prefabricat” și, în același timp, vă oferim 5 opțiuni de garaje prefabricate pentru comparație.

Ce este un garaj prefabricat?

Garajul prefabricat a fost asamblat complet sau parțial de producător înainte de a fi transportat la fața locului. În funcție de dimensiunea sa, garajul este construit și transportat pe porțiuni, ceea ce îi permite să fie amplasat rapid și ușor pe șantier. Pe scurt, garajele prefabricate sunt modele pre-construite, portabile, care permit livrarea la fața locului, eficientă în timp și ușoară.

Care sunt avantajele unui garaj prefabricat?

În ultimii ani, garajele prefabricate au devenit una dintre cele mai populare soluții de garaj pentru mii de oameni din toată țara. Garajele modulare sunt avantajoase pentru acele persoane ale căror case nu au garaj sau spațiu de depozitare adăugat. Iată câteva dintre beneficiile care îi determină pe proprietari să-și achiziționeze un garaj prefabricat și să îl livreze acasă.

Accesibilitate

Garajele prefabricate vă vor economisi foarte mulți bani, mai ales dacă optați pentru un set de garaj prefabricat. Garajele modulare necesită mai puțini bani comparativ cu costul construirii unui garaj tradițional.

Personalizare

Aceste garaje sunt disponibile în multe stiluri și materiale diferite. Aveți de ales. Puteți avea garajul simplu sau reproiectat. (notă: cu cât sunt mai multe personalizări, cu atât vor crește costurile finale).

Timpul de construcție

În loc să așteptați luni de zile pentru a vă construi garajul, un garaj prefabricat poate ajunge la dumneavoastră acasă în câteva zile.

Respectarea mediului

Garajele prefabricate sunt o alegere mai ecologică, deoarece produc mai puține deșeuri - materialele rămase de la construcția unui garaj pot fi utilizate pentru altul.

Acum, să explorăm câteva dintre opțiunile de garaj prefabricat pe care le aveți la dispoziție. Amintiți-vă că durabilitatea și calitatea sunt factori cheie care sunt esențiali atunci când căutați cel mai bun garaj prefabricat.

Tipuri de garaje prefabricate
Garaj complet construit pentru o singură mașină

Acest garaj prefabricat, modular, este un clasic. Un garaj prefabricat pentru o mașină este proiectat pentru a se potrivi cu orice vehicul sau camion de dimensiuni normale. Are podea proiectată pentru sarcini mari. O podea grea adaptată la sarcini grele oferă ani de durabilitate, reducând în același timp costurile totale ale garajului - evitând fundațiile scumpe. Dacă aveți nevoie de puțin mai mult spațiu de depozitare, luați în considerare un astfel de garaj amenajat pentru o mașină.

Garaj dublu larg furnizat ca două piese

Garajele prefabricate oferă multe opțiuni! Dacă unul nu este suficient de mare sau dacă aveți mai multe vehicule, un garaj cu lățime dublă este alegerea potrivită. Acest tip de garaj prefabricat este suficient de mare pentru a găzdui mai multe vehicule. Este realizat din două piese, care sunt apoi îmbinate la locație. În plus față de depozitarea vehiculului, acest design de garaj prefabricat este ideal pentru a fi folosit ca atelier sau spațiu organizat de depozitare. Garajele duble late au, de asemenea, podele rezistente și grinzi presate.

Set de garaj prefabricat din metal

Această variantă a unui garaj prefabricat este DIY (do-it-yourself), ceea ce înseamnă că toate piesele vi se livrează și apoi construiți singur garajul. Garajele metalice prefabricate pot fi, de asemenea, comandate complet pre-asamblate. Garajele metalice prefabricate sunt ușor de construit dacă optați pentru auto-asamblare. Orice etapă de asamblare poate fi o provocare. De asemenea, va trebui să luați în considerare timpul suplimentar necesar pentru construirea garajului. Aceste garaje sunt una dintre cele mai ieftine opțiuni și sunt cunoscute pentru rezistența la foc. Oferă un spațiu solid și practic pentru vehicul și depozitare.

Set garaj din grinzi de lemn

Probabil sunteți de părere că nu ați conecta grinzi de lemn la garaje. Dar nu vă lăsați amăgit de nume. Grinzile și garajele din lemn aparțin aceleiași familii de construcții. Aceste garaje prefabricate sunt, de asemenea, auto-construibile. Clădirea este susținută de stâlpi de lemn, care trebuie ancorați de fundații. Cea mai popular material pentru aceste garaje este metalul, dar există și alte opțiuni. Podeaua este adesea betonată.

Garaj prefabricat pentru trei mașini

Dacă două nu sunt suficiente, încercați trei. Garajele modulare sunt de multe dimensiuni. Un garaj prefabricat pentru trei mașini vă oferă spațiu pentru vehiculele dvs., tractor, motocicletă și multe altele. La fel ca garajul dublu larg, un garaj prefabricat pentru trei mașini va fi livrat în trei bucăți și asamblat la fața locului. De asemenea, acestea au o podea durabilă suficient de puternică pentru a vă susține vehiculele, mașina de tuns iarba sau motocicleta. Garajele prefabricate sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni (există chiar și garaje pentru patru mașini agricole).

Două cerințe pentru garajul dvs. prefabricat
Când investiți într-o clădire nouă de depozitare în aer liber - un garaj prefabricat, este necesar ca garajul să îndeplinească două cerințe de bază.

1. Mai întâi veți căuta rezistența. Va fi garajul dvs. suficient de puternic pentru a vă menține vehiculele și alte lucruri în siguranță?

2. Vreți ca garajul prefabricat să fie bine construit. Garajul meu modular va rezista testului timpului?

Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când lucrați la un design:

1 - Depozitarea vehiculului: Câte vehicule intenționați să depozitați în garaj?

Acest lucru poate părea simplu la început - dacă aveți 2 mașini, atunci doriți 2 locuri de parcare, nu? Un alt lucru de luat în considerare este alt echipament decât vehiculele. Aceasta poate include cositoare, căruțe, mașini de tuns iarba sau alte unelte de grădină. Cu toate acestea, este greșit faptul că mulți oameni cumpără garaje fără să se gândească la câte vehicule vor să stocheze în el.

2 - Camera hobby: Cât spațiu doriți în garaj după parcarea vehiculului?

Mulți oameni cred că un garaj este locul cu mult spațiu pentru scule în dulapuri sau pe perete. Dacă este nevoie de un birou și doriți să îl aveți în garajul dvs., trebuie să țineți cont de acest spațiu în timpul procesului de proiectare.

Ce se întâmplă dacă nu planificați acest spațiu suplimentar?

Imaginați-vă că intenționați să vă parcați mașina într-un garaj, dar nu adăugați spațiu pentru birou. Deodată descoperiți că instrumentele sunt periculos de aproape de mașină și că nu aveți loc pentru deplasare sau pentru lucru.

Pentru a afla mai multe despre optimizarea unui garaj prefabricat, citiți articolul nostru despre garaje duble prefabricate pentru mașini, cu mansardă.

3 - Spațiu de depozitare: Aveți nevoie de spațiu suplimentar lateral sau mansardă?

Acest lucru este similar cu un birou sau o cameră de lucru. Spațiul de depozitare în mansarda garajului este o modalitate excelentă de a utiliza garajul dvs. și pentru altceva decât pentru parcarea mașinii.

4 - Deci, de cât spațiu aveți nevoie?

Pentru mașini, monovolume și SUV-uri obișnuite, urmați aceste instrucțiuni:

1 mașină: lățime garaj 3,5 - 4 m
2 mașini: lățime 8 - 10 m
3 mașini: 10-12 m lățime

Dacă intenționați să parcați o camionetă sau un vehicul mai mare în garaj, ar trebui să adăugați 0,5 m suplimentar la fiecare secțiune.

Aceste măsurători vor permite vehiculului standard suficient spațiu pentru a parca, a deschide ușile etc., dar  vor permite montarea multor accesorii.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă sunteți în căutarea unor experți de calitate în proiectarea și construcția de garaje prefabricate, avem soluția! Wilio oferă o varietate de servicii pentru a vă ajuta să vă găsiți compania perfectă. Faceți clic pe acest link pentru a afla mai multe despre ceea ce oferim: autorizație de construire, conexiune la rețea oferită de unul dintre experții noștri din categorie .