Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garduri din beton
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garduri din beton

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Garduri din beton? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.226 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ștefania C.

Companie
Bragadiru
4,5
Renovare apartament

ZUGRAVELI - IMPROSPATARE - IGIENIZARE A LOCUINTEI Va oferim servicii de calitate la preturile cele mai mici de pe piata plus garantia lucrarilor. Efectuăm instalatii electrice,fotovoltaice,construcții case la roșu și la cheie,diverse demolări. Oferim contract,factura si chitanta pentru serviciile efectuate. PLATA SE VA FACE ESALONAT PE ETAPE . Mottoul meu : Gandeste,crede,viseaza,indrazneste si ai sa realizezi imposibilul.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Nicolae M.

Liber profesionist
Craiova
4,0
Zugrav, zugrăveli

Om bun la toate.. Realizez lucrări de construcții băi de la zero bucătării , placări cu polistiren cofraje de beton construiesc case acoperișuri ofer foarte mare seriozitate

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Garduri din beton

Dacă ați umblat vreodată în jurul unui zid din cărămidă sau piatră, este posibil să nu fi fost deloc din cărămidă sau piatră. Multe case, clădiri și companii construiesc ziduri și garduri puternice și durabile folosind garduri prefabricate din beton. Aceste garduri oferă toate avantajele intimității. În plus, ele adaugă și avantajele rezistenței și durabilității betonului. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre acest gard de excepție și de ce ar putea fi potrivit pentru dumneavoastră.

Gard prefabricat vs. alte garduri

Ce anume separă gardul prefabricat de peretele din beton?

Conceptul de gard prefabricat din beton este inițial confuz. Dar există câteva diferențe importante între un gard din beton și un zid. Aceste diferențe fac distincția dintre un gard din beton și unul din lemn, dintre zidurile de beton și zidurile din piatră.

Principala diferență dintre un gard prefabricat din beton și un zid de beton este grosimea. În timp ce pereții din beton au adesea o grosime de cel puțin 30 cm, un gard prefabricat din beton are o lungime de doar câțiva centimetri. Acest lucru are multe beneficii, iar cel mai mare este reducerea greutății.

Un zid tradițional din beton poate cântări mii de kilograme în doar câțiva metri de gard. În schimb, un panou de gard prefabricat din beton cântărește mai puțin de 250 de grame pe panou de 270 cm. Acest lucru îl face mult mai ușor de transportat, instalat și mai ușor de așezat într-un sol mai moale.

Împreună cu grosimea și greutatea, o altă diferență importantă între gardurile prefabricate și alte tipuri de garduri este rezistența. Gardurile din beton sunt extrem de rezistente și durabile. Rezistă mai bine vremii și murdăriei decât orice alt tip de gard. Un gard prefabricat din beton este la fel de durabil ca un zid mai gros din beton sau cărămidă.

În cele din urmă, ultima diferență majoră între un gard prefabricat din beton și alte tipuri de garduri este costul. Gardul prefabricat din beton este mult mai ieftin decât un zid standard de beton sau zidărie. Costurile sunt adesea comparabile cu instalarea unui gard din lemn sau vinil bine realizat. Dacă doriți aspectul pietrei fără prețul nebunesc, un gard prefabricat din beton este perfect.

Cu ce este diferit un gard de beton față de altele?

Pe lâgă avantajele sale referitoare la pereți și garduri, gardurile prefabricate din beton au și alte câteva proprietăți speciale.

Aceste caracteristici includ:

Diversitate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui gard prefabricat din beton este varietatea sa de culori care se potrivește în orice casă și în diferite stiluri. Nu aveți doar un design din beton. De fapt, la prima vedere, gardurile din beton nu sunt făcute din piatră adevărată până nu le examinați îndeaproape.

Reparabilitate

Spre deosebire de alte tipuri de garduri din beton, cele prefabricate sunt proiectate astfel încât să poată fi ușor reparate. Dacă gardul dumneavoastră suferă daune, îl puteți repara aproape întotdeauna cu un plasture de zidărie standard. Îl puteți obține din orice material de construcție. Dacă apar daune grave, puteți comanda un nou panou și îl puteți instala în mai puțin de o oră.

Viața sezonieră

Nu puteți spune niciodată cu certitudine cum va fi vremea. Din fericire, gardul prefabricat din beton nu este deloc afectat de temperatură. Aceste garduri din beton sunt testate în condiții extreme. Acest lucru asigură că acestea nu sunt deteriorate la temperaturi scăzute sau ridicate. Ele pot rezista chiar la rafale de vânt puternice.

Protejarea mediului

Un alt avantaj al gardurilor prefabricate din beton este că acestea sunt mai potrivite și mai bune pentru mediu decât alte tipuri de garduri sau pereți. Mai mult de 50% din gard este realizat din materiale reciclate. Acest lucru face ca gardul să fie o alegere excelentă pentru clienții cărora le pasă de mediu.

Fără întreținere

Gardurile prefabricate din beton nu necesită întreținere. Au nevoie de întreținere sezonieră puțin sau deloc. Cu siguranță veți aprecia acest aspect, mai ales dacă tratați și patați în mod regulat gardul de lemn.

Unde se poate folosi un gard prefabricat din beton?

Un gard prefabricat din beton arată excelent în aproape orice locație.

Case

Proprietarii de case adoră durabilitatea și aspectul luxos al gardurilor prefabricate din beton. De asemenea, apreciază că aceste garduri vin în culori diverse care se potrivesc cu proprietatea lor sau cu o proprietate vecină.

Afaceri

Gardurile din beton prefabricat sunt excelente pentru afaceri. Sunt extrem de sigure, puternice și sunt recunoscute în împrejurimi la prima vedere.

Clădiri

Gardul prefabricat este un gard de frontieră excelent pentru clădiri, proprietăți imobiliare și suprafețe mari de teren. Prețul lor scăzut le face o alternativă mai economică decât un zid de piatră. Totuși, acestea sunt încă mult mai puternice și mai durabile decât un gard din lemn.

Ambele tipuri de gard au avantajele și dezavantajele lor, așa că dacă prezentați dificultăți în alegerea unui tip de gard, noi vă stăm la dispoziție cu sfaturi.

Avantajele și dezavantajele

PICIURI DE BETON

Avantaje:

REZILIENȚA

Betonul este un material robust care nu cedează cu ușurință la putregai sau la infestarea cu insecte, ceea ce înseamnă că este un material puternic și durabil, cu o viață lungă dovedită. Spre deosebire de stâlpii de lemn, betonul nu este un material degradabil și nu poate fi distrus de putregai sau insecte. Prin urmare, oamenii preferă să aleagă betonul în detrimentul lemnului.

ÎNTREȚINERE

Betonul nu este afectat de lichid, mucegai sau putregai. Tot ce apare pe stâlp va fi doar la suprafața sa. Prin urmare, betonul este ușor de întreținut și de îngrijit.

PUTERE

Coloanele de beton rezistă la vitezele ridicate ale vântului și riscă daune minime.

Dezavantaje:

CHELTUIELI

Coloanele din beton sunt de obicei mai scumpe în comparație cu variantele lor din lemn.

INSTALARE MAI COMPLEXĂ

Stâlpul mediu de gard din beton cântărește mai mult de 40 kg, iar instalarea sa poate necesita mai mult de două mâini. Planificarea durează mai mult și acest lucru se poate reflecta în costuri.

INTEGRITATE MATERIALĂ

Stâlpii din beton nu se fisurează, spre deosebire de cei din lemn. Dacă apare o mică fisură în beton, apa poate pătrunde în coloană. Dacă îngheață în interior, poate determina cresterea fisurii în timp și părțile metalice să ruginească. Rugina poate deteriora integritatea gardului și acest lucru poate duce la ruperea coloanei.

SECURITATE

Panourile de gard nu sunt atașate de stâlpi, ceea ce înseamnă că pot fi ușor ridicate și mutate. Ele pot fi auzite când e vânt puternic, astfel încât această mișcare constantă poate afecta integritatea panoului în timp.

BETON PREFABRICAT

Avantaje:

Puternic, durabil, inoxidabil, ignifug, rezistent la termite, oferă intimitate, peste 100 de opțiuni de design, 6 variante de culoare, durează cel puțin 20 de ani.

Utilizarea betonului în construcții reduce semnificativ costurile. Poate fi folosit pentru a construi case, clădiri, birouri, drumuri sau alte structuri. Nu încarcă mecanismele grele.

Dezavantaje:

Prețul

Pentru produsele de calitate superioară, cum ar fi betonul, acest lucru se va reflecta în preț. Cu toate acestea, plătiți mai mult, însă obțineți calitatea proprietății.

Întreținere:

Nu are nevoie de întreținere. Dacă peretele nu este vopsit cu vopsea exterioară, va fi probabil necesar să-l revopsiți la fiecare 5 - 10 ani, în funcție de condițiile meteorologice din jur.

Costuri de instalare:

Costurile de instalare variază în funcție de înălțime, alegerea designului, culoarea și opțiunile de culoare.

BLOC DE BETON

Avantaje:

Poate fi folosit ca zid de sprijin, durabil, eficient din punct de vedere acustic și rentabil de întreținut. Blocul de beton poate fi flexibil pentru utilizare cu diferite înălțimi și opțiuni de proiectare, cum ar fi un perete curbat. Nu necesită mecanisme grele.

Dezavantaje:

În cazul unui cutremur, acesta se poate rupe și se poate destrăma. Costurile sunt ridicate în comparație cu toate celelalte opțiuni de perete și gard, iar instalarea durează cel mai mult. Fiecare bloc este așezat unul după altul. Opțiuni de design destul de limitate, aspect simplu.

Întreținere:

Prețul:

Zeci de lei în funcție de înălțimea, dimensiunea și tipul de bloc de beton utilizat, cu sau fără instalare.