Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Gard, porti fier forjat
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Gard, porti fier forjat

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Gard, porti fier forjat? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.974 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Garduri metalice

Cât durează construirea unui gard forjat?

Fierul forjat a devenit un material extrem de popular atât în proiectele comerciale, cât și în cele rezidențiale datorită numeroaselor avantaje pe care le are în comparație cu alte metale, lemn și cărămidă. Pentru cei care au început propriul proiect și se întreabă care este durata de viața a fierului forjat, iată o prezentare generală a acesteia și a câtorva factori care vor afecta durabilitatea fierului forjat. Fierul forjat poate fi integrat în aproape orice design conceput, făcându-l una dintre opțiunile principale pentru mobilier de exterior, iluminat de designer și garduri. Dacă fierul forjat din exterior este tratat corespunzător, acesta va dura adesea întreaga viață, adesea 60 de ani sau mai mult. Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de viața fierului forjat. Depinde, în primul rând, de întreținerea și climatul său. Datorită procesului în care se formează fierul forjat, există șanse de deteriorare în timp. Apelul estetic al fierului forjat provine din produsul secundar al îndepărtării metalului din piatră. Când aceste metale sunt răsucite, ele pot fi fibroase și pot prezenta semne de deteriorare din cauza vremii într-un timp relativ scurt. Aceste daune cauzate de intemperii ar putea duce la rândul lor la coroziune și rugină, care este deosebit de dificil de îndepărtat la acest tip de metal. Din fericire, necesită puțină întreținere pentru a preveni acest lucru și pentru a face produsele forjate stabile și atractive pentru anii următori. În zonele cu precipitații excesive, umiditate ridicată sau schimbări extreme de temperatură, este important să aplicați vopseaua sau lacul de protecție cât mai des posibil. În climatele temperate, lacurile și vopselele vor trebui aplicate doar la fiecare câțiva ani.

Ce ar trebui să faceți dacă observați coroziune pe un gard din fier forjat?

Rugina apare cel mai adesea la suprafață. Găsirea coroziunii pe un gard de fier forjat nu este neobișnuită și ar trebui să fie ceva pentru care vă pregătiți, dar nu ceva de care ar trebui să vă faceți griji. Majoritatea gardurilor din fier forjat vor avea mici pete ruginite. De obicei, este nevoie de ani pentru ca structura să fie efectiv deteriorată, dar poate fi inestetică, iar gardul sau poarta dumneavoastră vor arăta de parcă nu ar fi fost îngrijită corespunzător. Unii factori pot crește probabilitatea de rugină.

Ce cauzează rugina?
Există mai multe lucruri care pot provoca ruginirea unui gard din fier forjat:

Vopsea zdrobită. Ori de câte ori vopseaua de pe gardul tău se desparte pentru a expune fierul de sub el, este posibil ca rugina să se formeze pe loc.

Vremea. Furtunile și umiditatea ridicată pot provoca rugină. Gardurile din fier forjat sunt mai susceptibile la rugină în zonele foarte umede.

Murdăria și creșterea plantelor peste gard.

În plus față de petele roșii evidente, coroziunea poate avea și alte simptome.
 

Care sunt celelalte simptome ale coroziunii?
Alte simptome ale coroziunii sunt:

Pete de-a lungul coloanelor, soclurilor sau a altor suprafețe de zidărie în contact direct cu gardul.

Fisuri în zidărie de care sunt atașate armăturile.

Garduri căzute, scârțâituri sau porți legate (coroziunea poate slăbi ușor structura și poate face să se îndoaie ușor).

Dacă începeți să vedeți astfel de semne de coroziune, este foarte probabil ca gardul dumneavoastră din fier forjat să fie ruginit și să aibă nevoie de reparare. Acest nivel de rugină este, în general, un semn al neglijării gardului și este mai probabil să apară pe părțile care nu au fost tratate corespunzător. Dacă cumpărați o proprietate cu gard din fier forjat, verificați gardul înainte de a încheia contractul. În cazul în care gardul e degradat, există o posibilitate de a-l convinge pe vânzător să contribuie la costul reparațiilor.

Ce ar trebui să faci dacă găsești rugină?

Când găsiți pete de rugină pe gard, ar trebui să urmați pașii următori. Amintiți-vă că rugina este normal să apară pe un gard din fier forja și deși e destul de ușor de reparat, e nevoie de puțină muncă și puțini bani pentru frumusețea gardului sau a porții dumneavoastră.

Când găsiți rugină, ar trebui să:

Aflați cauza. Dacă este vegetație, tăiați-o. În multe dintre cazuri, dumneavoastră nu veți putea rezolva problema de unul singur, însă puteți să aflați cauza.

Verificați restul gardului. Dacă există rugină într-un loc, probabil că se află și în alte locuri. Puteți folosi hârtie și bandă pentru a „marca” zonele ruginite și a le verifica ulterior. Aflați dacă trebuie să contactați un profesionist. Este posibil să faceți reparații de bază singur. Petele ruginite pot fi șterse cu o perie de sârmă și șmirghel (purtați o mască de față deoarece praful de fier poate provoca probleme dacă pătrunde în plămâni). Dacă gaura este mare, o veți umple cu etanșant. Apoi, puteți vopsi acea parte a gardului. Totuși, dacă problema este mai profundă sau dacă există o îndoire, veți avea nevoie de reparații profesionale. Dacă aveți dubii, consultați un expert. Probabil că vă vor spune dacă aceasta este practic o întreținere de rutină pe care o puteți face singur sau dacă aveți nevoie de ajutor.

Cum se repară un gard ruginit?

Reparațiile necesare vor depinde de stadiul ruginii. Cu cât tratați mai repede rugina, cu atât mai bine. De-a lungul timpului, veți învăța să vă ocupați singuri de petele mici. În cazul petelor mici, fără modificări structurale, este necesară tratarea ruginii în zona afectată și apoi vopsirea acesteia. Trebuie să vă asigurați că noua acoperire se potrivește cu cea veche. Dacă aveți mai multe pete de rugină sau dacă inspecția constată că vopseaua este așchiată în altă parte, ar trebui să vopsiți întregul gard. În cazul unor probleme mai grave, mai ales dacă gardul s-a prăbușit, poate fi necesară scoaterea și înlocuirea piesei afectate, de obicei tăind lungimile greșite și sudând o piesă nouă. Fierul forjat manual este astăzi un lux scump, dar o companie bună de reparații îl va înlocui cu un fier mult mai modern care va arăta ca originalul. Feriți-vă de reparațiile ieftine, în care, de exemplu, s-ar putea folosi aluminiu (aluminiul este utilizat în mod obișnuit pentru fabricarea fierului forjat contrafăcut, dar este departe de a fi la fel de puternic sau rezistent precum fierul forajat adevărat). De asemenea, veți avea nevoie de o companie de reparații care are experiență în modelarea părții noi a gardului pentru a se potrivi cu cea veche. Aceasta nu este o slujbă pe care o puteți încredința tuturor.

Ce ar trebui să faceți după reparație?

După repararea gardului, ar trebui să luați măsuri pentru a vă asigura că gardul dumneavoastră din fier forjat este îngrijit corespunzător, astfel încât să nu se mai repete. Compania de reparații vă poate sfătui cu privire la pașii specifici pentru întreținerea gardului. După o reparație majoră, este o idee bună să vopsiți întregul gard deoarece acest lucru va ajuta la potrivirea culorilor (și dacă doriți să schimbați culoarea gardului, îl puteți folosi ca scuză). Înainte de vopsire, luați în considerare utilizarea unui neutralizator de rugină sau a unei soluții cu suc de lămâie și oțet pe zonele de rugină. Folosiți întotdeauna vopsea rezistentă la rugină.

Nu uitați să curățați și să inspectați gardul cel puțin o dată, în mod ideal, de două ori pe an. Folosiți vată de oțel pentru a îndepărta rugina imediat ce o vedeți, înainte de a crește suficient de adânc în metal pentru a provoca o adevărată problemă.

Rugina este o problemă obișnuită pentru gardurile din fier forjat, dar este rezolvabilă. O întreținere adecvată va ajuta la prevenirea formării ruginii și a cauzării problemelor. Pentru reparații profesionale, gardul poate fi readus la starea inițială în câteva zile. Nu încercați să faceți singur reparații complicate (altceva decât curățarea petelor de rugină), ar trebui să consultați un expert cu experiență în lucrul cu fierul.

Garduri din aluminiu și oțel: 3 lucruri de luat în considerare

Aluminiul și oțelul sunt o alegere excelentă atunci când vine vorba de alegerea unui material de garduri în ceea ce privește designul, durabilitatea și întreținerea minimă. Atât gardurile din aluminiu, cât și cele din oțel nu necesită întreținere, ceea ce înseamnă că veți petrece mai mult timp bucurându-vă de curte - fără să lucrați la el. Și pentru o fracțiune din prețul fierului forjat, gardurile din aluminiu și oțel oferă stil și siguranță fără a vă scutura bugetul.

Aceasta înseamnă că există o serie de diferențe importante între oțel și aluminiu pe care trebuie să le luați în considerare atunci când decideți materialul potrivit de gard pentru casa dumneavoastră. Există trei lucruri de reținut atunci când alegeți între gardurile din aluminiu sau din oțel:

Durabilitate

În comparație cu materialele gardurilor tradiționale precum lemnul, aluminiul și oțelul oferă o durabilitate excepțională. Ambele sunt făcute să dureze. În special aluminiul care este rezistent la intemperii și nu va coroda sau rugini. Oțelul poate rugini, dar atunci când este tratat cu un strat protector (oțel acoperit cu pulbere), este bine protejat și aproape fără întreținere.

Dacă siguranța este prioritatea dumneavoastră principală (sau aveți copii deosebit de „aventuroși” sau animale de companie foarte mari), un gard de oțel ar putea fi mai bun pentru dumneavoastră. Spre deosebire de aluminiu - un material de înaltă rezistență - gardurile din oțel sunt produse prin sudare, ceea ce întărește și mai mult materialul deja extrem de rezistent.

Stil

Atât gardurile din aluminiu, cât și cele din oțel decorativ au stiluri diferite, dar trebuie remarcat faptul că gardurile din aluminiu oferă o gamă mai largă de opțiuni de culoare. Dacă vrei să creezi o armonie între culoarea gardului și culoarea casei, ia în considerare un gard din aluminiu. Gardurile din oțel oferă, de obicei, o gamă limitată de culori (culori standard precum negru sau bronz).

Rețineți că, indiferent de materialul pe care îl alegeți, există diferite stiluri și accesorii disponibile atât pentru gardurile din oțel, cât și din cele din aluminiu. De la cârlige tip pară presate și capace cu bile, triunghiuri și vârfuri pătrate până la ochiuri arcuite, oțelul și aluminiul vă poate aduce tot rafinamentul și eleganța fierului forjat în casa dumneavoastră - fără toate costurile și întreținerea.

Cheltuieli

În comparație cu gardurile costisitoare din fier forjat și gardurile care necesită întreținere constantă precum gardurile din lemn, cele din aluminiu și oțel oferă o valoare incredibilă. Cu toate acestea, oțelul este puțin mai scump decât aluminiul, parțial datorită construcției sudate mai durabile. Țineți minte, totuși, că banii suplimentari cheltuiți în avans fie pentru un gard din oțel, fie din aluminiu vor economisi, fără îndoială, costuri considerabile în timp. Gardurile decorative din oțel și aluminiu sunt echipate cu suprafețe de protecție care minimizează întreținerea și vă protejează investiția de intemperii. O întreținere minimă împreună cu atracția estetică pot crește în plus valoarea vânzărilor casei dumneavoastră și, de asemenea, pot crește semnificativ rentabilitatea pe termen lung a investiției în garduri din aluminiu sau oțel. Protejarea investiției inițiale este importantă, motiv pentru care producătorii de renume oferă garanții limitate pe viață pentru gardurile lor.

GARDURI GALVANIZATE SAU DIN VINIL

Am cumpărat un gard galvanizat sau un gard acoperit cu vinil. Dacă v-ați uitat la un gard de pichet, este posibil să fi observat că există două tipuri comune: garduri galvanizate și garduri acoperite cu vinil. Care este diferența dintre aceste două tipuri de verigi și care dintre ele este potrivită pentru dumneavoastră? Iată diferența dintre gardurile din sârmă ondulată și galvanizată:

Garduri galvanizate

În timp ce multe garduri de lanț nu se corodează atât de ușor datorită stratului de zinc, gardurile zincate oferă protecție la un nivel superior. Gardurile galvanizate nu se corodează ușor deoarece metalul este acoperit cu zinc, deci durează mai mult și este mult mai puternic decât ochiurile obișnuite. Gardurile galvanizate sunt cel mai comun tip de gard pe care îl veți vedea în jurul orașului. Argintul este tipic, ceea ce conferă gardului un aspect atât estetic, cât și industrial.

Garduri acoperite cu vinil

O altă modalitate de a proteja gardul de lanț este de a-l înfășura cu vinil. Gardurile acoperite cu vinil protejează celula metalică de coroziune similară cu ochiurile galvanizate. Există mai multe opțiuni de culoare atunci când alegeți garduri acoperite cu vinil. Aspectul estetic general este mult mai moale decât atunci când alegeți un metal industrial. Ambele tipuri de garduri oferă securitate pentru curte sau spațiu și ambele vor funcționa cu lamele noastre pentru a asigura intimitatea. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când decideți între cele două.

Ce gard se potrivește nevoilor tale?
Cum poți alege gardul potrivit pentru curtea sau proiectul tău?

BENEFICIILE PARCURILOR GALVANIZATE

Gard clasic de sârmă

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu gardurile galvanizate. Este un gard clasic de sârmă la un preț mai mic. Gardurile zincate sunt o alternativă mai economică în comparație cu cele acoperite cu vinil, care au un aspect industrial. Dacă îngrădiți o zonă industrială, veriga zincată a lanțului se va potrivi direct în interior.

Dezavantajele gardurilor galvanizate

Nu sunt atât de durabile.

Se uzează puțin mai repede deoarece metalul este expus la aer și la intemperii.

Gardurile de sârmă au o viață lungă, indiferent de tipul ales.

Aspect industrial.

Dacă îngrădiți o casă rezidențială, un gard de sârmă ar putea părea deplasat.

Culoarea argintie iese, de obicei, în evidență.

Garduri acoperite cu vinil

Sunt mai personalizabile.

Gardurile acoperite cu vinil au multe culori și pot fi asortate culorilor cu mediul înconjurător sau peisagistică.

Mai atrăgător.

Vinilul este mai moale la atingere decât gardurile zincate și este mai estetic când e folosit prin casă.

Durabilitate

Deoarece metalul este înfășurat într-un strat protector de vinil, aceste garduri vor rugini sau se vor sfărâma mai lent.

Garduri acoperite cu vinil

Prețul.

Acoperirea cu vinil este mai scumpă decât gardul zincat.

Dacă proiectul dumneavoastră este unul în care aspectul gardului nu contează la fel de mult ca prețul, aceasta nu este cea mai bună alegere.

Distrugerea vinilului

Deși acoperirea cu vinil este durabilă, în unele situații poate începe să se rupă ceea ce nu e foarte estetic. Acest lucru este mai frecvent atunci când gardul este expus la un număr mare de contacte fizice, de exemplu pe un teren de baseball.

Ambele tipuri de garduri pot avea grile inserate una în cealaltă pentru a vă proteja intimitatea. Poate fi decisiv dacă doriți ca culoarea lamelelor să se potrivească cu culoarea gardului. În acest caz, cea mai bună alegere este un gard acoperit cu vinil colorat. Atât gardurile galvanizate, cât și gardurile din sârmă acoperite cu vinil își au locul, deci este o chestiune de preferință personală și ce este mai bine pentru proiectul dumneavoastră.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă sunteți în căutarea unui profesionist care să vă ajute în măsurare, producție, asamblare sau service, Wilio oferă cei mai buni experți în acest domeniu. Prețul acestor servicii depinde de obicei de câți metri de gard trebuie construiți. Pentru a afla mai multe despre ceea ce putem oferi, contactați furnizorii de servicii . Prețul gardurilor forjate și metalice depinde de obicei de contoare. Vedeți mai multe informații despre servicii: service post-garanție oferit de unul dintre experții noștri din categorie. La Wilio, suntem o companie specializată în garduri metalice și garduri forjate. Dacă sunteți în căutarea ajutorului pentru măsurare, producție sau asamblare, avem lucrători experți care se vor ocupa de nevoile dvs. pentru acest proiect la un cost accesibil. De exemplu, prețurile pot varia în funcție de câți metri trebuie construiți.