Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Gard lemn
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Gard lemn

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Gard lemn? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori25.423 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Garduri din lemn

Gardul din lemn combină estetica, durabilitatea și funcționalitatea. Un gard din lemn este o investiție pe termen lung care te va face fericit și va arăta, de asemenea, complet natural.

De ce să alegi un gard din lemn?

Gardurile din lemn sunt printre cele mai populare și nu întâmplător. Acestea creează o simbioză perfectă între om și natură. În același timp, acestea sunt frumoase, datorită stratului de acoperire puteți evidenția structura naturală a lemnului și puteți alege culoarea preferată. Gardul din lemn va rezista mult timp, dar în caz de deteriorare, piesele individuale pot fi înlocuite foarte ușor.

Cine îmi va construi un gard de lemn?

Într-o anumită măsură, un gard din lemn poate fi construit de orice persoană mai pricepută. Cu toate acestea, este necesar să aveți stâlpi de înaltă calitate, să îi fixați corect, să respectați tăieturi și goluri regulate, să ancorați suficient gardul. Prin urmare, este recomandabil să vă bazați pe un expert care creează garduri personalizate și are suficientă experiență în construcția lor. Dacă doriți un gard din lemn de calitate, asigurați-vă că căutați un dulgher și tâmplar bun, deoarece durabilitatea și estetica depind de calitatea componentelor gardului în sine.

Cum găsesc un expert în garduri din lemn de calitate?

O alegere foarte potrivită atunci când alegeți un producător și un antreprenor de garduri din lemn este să vă bazați pe referințe. Le puteți obține de la cunoscuți sau online. Nu este nevoie să vă faceți griji sau să întrebați proprietarii unui gard din lemn care vă place cine l-a făcut. Referințele sunt mult mai importante decât sloganurile publicitare. Puteți găsi o mulțime de referințe pe Internet la Wilio.

Pot avea un gard din lemn la cheie?

Un tâmplar de calitate vă va evalua gardul în consecință. Comunicarea este importantă. Tâmplarul ar trebui să vină să măsoare el însuși dimensiunile gardului și apoi să realizeze toate părțile din lemn, astfel încât gardul să vă servească mulți ani.

Este necesar să îngrijești un gard din lemn?

Dacă aveți un gard din lemn bine consolidat, durata de viață a acestuia este estimată la zeci de ani. Îngrijirea este simplă. Cu toate acestea, lemnul este un material viu afectat de vreme și, prin urmare, trebuie îngrijit din când în când. Nu este complicat. Este suficient să verificați vizual ce plăci sunt deteriorate, apoi este necesar să îndepărtați vopseaua veche, să curățați lemnul, să aplicați un strat transparent sau altă vopsea și nu mai aveți griji ani de zile.

Care este durata de viață a unui gard din lemn?

În cazul unui gard din lemn, durata de viață poate fi stabilită doar estimativ. Depinde de modul în care veți avea grijă de gard, de cât de bine este făcut și ce fel de lemn a fost utilizat. Un gard clasic din lemn, de exemplu din molid, neîngrijit, poate fi deteriorat în doar 4 până la 5 ani. Dacă aveți grijă de gard în mod regulat, acesta poate dura zeci de ani, chiar și cu lemn de calitate inferioară. Dacă alegeți lemn de calitate și îl îngrijiți permanent, un gard din lemn va rezista frumos un sfert de secol.

Ce lucrări mai face un tâmplar, cu excepția gardului de lemn?

Un tâmplar îți poate construi un gard de lemn complet, dar activitățile sale nu se termină aici. Poate pregăti pentru casa ta, de exemplu, placări din lemn, balustrade din lemn, precum și mobilier la comandă sau o unitate de bucătărie sau un dulap încorporat.

De ce ar trebui să caut un tâmplar prin Wilio

Pe platforma noastră veți găsi dulgheri certificați și tâmplari care au o serie de referințe, datorită cărora vă puteți orienta în legătură cu oferta și calitatea muncii lor. Și nu numai asta. Wilio este adresa potrivită, chiar dacă nu aveți încă o idee exactă despre ce gard de lemn să alegeți. Oferta de dulgheri include, de asemenea, o serie de teme care vă pot atrage și din care vă puteți inspira.

Am un tâmplar, dar materialele și echipamentele trebuie să fie furnizate sau le veți aduce pe ale voastre?

Un dulgher și tâmplar de calitate va furniza singur toate instrumentele, inclusiv materialul. Oferă clientului posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de lemn din care poate fi realizat gardul. Face diferența dacă construiți din lemn clasic sau exotic, lemn mai moale sau mai tare. Toate acestea determină prețul și estetica gardului.

Cât costă construirea unui gard din lemn?

Prețurile variază de la dimensiunea gardului, indiferent dacă este un gard exterior sau interior și, desigur, depinde și de calitatea și prețul lemnului. Cu o înălțime a gardului de un metru, prețul pe metru standard al unui gard din lemn este de 195 - 488 de lei. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că, atunci când alegeți calitatea și prețul, un gard din lemn este unul dintre cele mai ieftine și, în același timp, cele mai durabile moduri de împrejmuire. Folosind portalul Wilio, puteți compara ofertele de preț individuale pentru implementarea unui gard din lemn.

Cum să găsiți un expert pentru acest tip de serviciu folosind Wilio?

Găsirea unui dulgher și tâmplar calificat în zona dvs. este ușoară. Introduceți doar o cerere. Wilio informează apoi profesioniștii care se află în zona dvs., au abilitățile necesare și știu cum să execute lucrarea la momentul necesar. Atunci tot ce trebuie să faceți este să alegeți dintre ofertele primite. Cu Wilio, puteți fi sigur că veți obține servicii de calitate la un preț rezonabil. Puteți vedea calitatea muncii dulgherilor și tâmplarilor individuali, consultând evaluările și recenziile clienților. Plătiți numai pentru serviciul prestat și numai după finalizarea acestuia.

Lucrări / servicii tipice

Un dulgher sau tâmplar nu se concentrează doar pe crearea de garduri din lemn

Ca parte a profesiei de tâmplar, oferă și producția de plăci de lemn pentru interior sau exterior. Dacă ți-e dor de foișorul din grădină, poți apela și la tâmplar în această privință. Cu toate acestea, competența unui tâmplar devine din ce în ce mai populară și datorită nevoilor oamenilor moderni care nu vor să risipească spațiul. Prin urmare, contactați un tâmplar chiar dacă sunteți în căutarea de mobilier la comandă. Tâmplarul poate realiza scaune din lemn, dulapuri, un pat la comandă, chiar și o unitate de bucătărie și un dormitor. Avantajul este că veți avea mobilier din lemn exact la dimensiunile interiorului dvs. și chiar și în cazul unei forme atipice. De asemenea, puteți armoniza plăcut întregul interior într-un stil uniform.

Materiale

Puteți alege mai multe materiale pentru construcția gardului. Gardurile din lemn pot fi împărțite în garduri din lemn moale și dur.

Lemn moale - includem aici, de exemplu, molid sau pin. Acesta este lemn uzual, ieftin și ușor accesibil. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că rășinoasele sunt mai predispuse la deteriorare. Durata de viață a acestor garduri este calculată în aer liber timp de 5 - 10 ani.

Garduri din lemn de esență tare - în țara noastră, pădurile exotice în special sunt percepute în acest fel. Ele sunt în mod natural mai rezistente la umiditate, ciuperci și dăunători. Durata lor de viață este de obicei estimată la câteva decenii. Cu îngrijire, nu este o problemă ca gardul să dureze 20-25 de ani ca nou. Aceștia sunt copaci din America de Sud și Africa, cum ar fi cumaru sau padouk. Dacă vorbim despre pădurile din zona noastră, stejarul este unul dintre cele mai fiabile și mai dure.

Cu toate acestea, este întotdeauna necesar să armonizați estetica stilului de viață cu estetica gardurilor. Dacă sunteți în căutarea de garduri, de exemplu, pentru o cabană tradițională, atunci lemnul românesc va fi mai potrivit pentru garduri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pădurile exotice, de exemplu, chiar și într-un bungalow modern. Dimpotrivă. Aspectul lor unic conferă clădirii un caracter unic.

Abordare:

Dacă doriți să asamblați singur un gard din lemn, veți avea nevoie de scânduri de lemn de calitate pentru construcția acestuia.

La început, faceți gropi în pământ, pe care le betonați și introduceți coloanele portante în ele. Aliniați stâlpii și puteți fixa lamele. Cel mai adesea vertical sau oblic. Când aveți gardul gata, este necesar să-l tratați împotriva dăunătorilor, să-l impregnați și să aplicați vopsea.

Cu toate acestea, un bun tâmplar te va scuti de toate grijile și va crea un gard frumos cu care vei fi mândru chiar și fără muncă.

Construcția unui gard din lemn este cea mai puțin solicitantă, dar necesită abilități tehnice, precum și un sprijin tehnic considerabil.

Sugestii și sfaturi

Cea mai folosită înălțime a gardului este de 120 - 150 de centimetri. Un astfel de gard vă va garanta suficientă intimitate și va acționa, de asemenea, ca o parte discretă a împrejurimilor.

Un mare avantaj este dacă plăcile sunt așezate oblic pe gard. Ca urmare, apa se poate scurge, iar plăcile sunt mult mai puțin deteriorate de umezeală.

Dacă aveți de gând să protejați gardul cu un acoperiș, aceasta este o alegere bună, dar nu uitați să lăsați suficient spațiu între acoperiș și gard pentru a ventila umezeala.

Atunci când alegeți lemnul, urmați nu numai estetica, ci și condițiile în care locuiți. Dacă locuiți într-o regiune mai uscată, puteți construi și cu un lemn mai moale. Dimpotrivă, mai multe precipitații sau viața lângă apă necesită lemn mai durabil. Tâmplarul care realizează gardul ar trebui să vă sfătuiască și în legătură cu alegerea dvs.

Încercați mai întâi să faceți față deteriorării lemnului. Puteți repara o îndoire, deteriorarea vopselei sau așchierea unui gard de lemn relativ repede. Tot ce trebuie să faceți este să șlefuiți zona deteriorată, să aplicați lacul și să-l neteziți. Acest lucru evită problema suplimentară conform căreia zona deteriorată ar fi atacată de dăunători sau ciuperci și cea mai mare parte a plăcii va fi deteriorată.

Garduri din lemn pentru București

Un gard din lemn de calitate nu numai că vă va separa de vecini, ci face parte din construcție. Un gard din lemn nu numai că va separa terenul de împrejurimi, ci va fi și decorul acestuia. Dacă ați decis să investiți în locuințe în București, atunci un gard din lemn va fi cu siguranță alegerea potrivită.

De ce să alegeți un gard de lemn în București?

Capitala României nu este doar Bucureștiul. Oferă multe locuri frumoase în zonă, unde casa sau bungalow-ul se pot observa direct. Din ce în ce mai mulți oameni se orientează de la oraș la natură și, prin urmare, construirea unui gard din lemn este un plus foarte plăcut pentru o nouă clădire din București. De asemenea, puteți asambla un gard de lemn pe cont propriu, dar dacă nu îndrăzniți să faceți singur aceste lucrări, puteți contacta un dulgher sau tâmplar de calitate din București, care va face gardul pe măsură pentru dvs.

Cine îmi va construi un gard de lemn la București?

Aveți mai multe opțiuni. Primul este că mergeți la unul dintre magazinele din București care vinde materiale de construcție pentru casă și grădină. Cumpărați tot ce aveți nevoie, de la stâlpi portanți la soluții de impregnare și acoperiri de suprafață. Apoi începeți să construiți singur gardul.

A doua opțiune este să construiți gardul cu ajutorul experților. În București veți găsi mulți dulgheri și tâmplari de calitate care vă vor satisface nevoile. Vă vor ajuta cu alegerea gardului, instalarea acestuia, vor alege și lemnul potrivit pentru gard, care este corespunzător pentru zona Bucureștiului și practic vor construi gardul pentru dvs. Avantajul este că veți primi o garanție pentru gardul realizat cu adevărat profesional. De asemenea, va fi beneficia de protecție împotriva ploii sau a dăunătorilor.

Cum găsesc un expert de calitate în garduri din lemn în București?

La Wilio veți găsi o serie de dulgheri de calitate, precum și meșteri și dulgheri care realizează garduri de lemn la cheie. Avantajul este că puteți compara referințele, de exemplu, direct în București. Puteți alege prețul, calitatea, iar un tâmplar experimentat vă va și sfătui despre cum să construiți un gard.

Pot avea un gard din lemn la cheie?

Mai mult decât în ​​alte orașe, tâmplarii din București se bazează deja pe faptul că pot asigura un gard din lemn de la proiectare până la predarea acestuia. Se așteaptă ca în București să locuiască mult mai mulți oameni care vor să facă gardul la cheie, decât ar fi într-un sat, unde oamenii sunt mai obișnuiți cu bricolajul și meșteșugurile. Prin urmare, alegerea construcției de gard la cheie este o alegere simplă și rapidă.

Este necesar să îngrijești un gard din lemn?

Lemnul este un material natural care nu este în mod normal rezistent la apă și la intemperii. Pe de altă parte, dacă aveți grijă de gard, acesta vă va dura mulți ani. Bucureștiul aparține unei zone adecvate pentru construirea unui gard din lemn, deoarece precipitațiile totale pe parcursul anului nu sunt ridicate. Cu toate acestea, dacă gardul este bine făcut, nu necesită multă îngrijire chiar și într-un mediu umed. Impregnarea inițială și aplicarea de lacuri și vopsele vor dura fără îngrijiri timp de 4-5 ani. Ulterior, gardul de lemn trebuie tratat din nou. Puteți face acest lucru singur sau puteți din nou solicita ajutorul unui tâmplar.

Care este durata de viață a unui gard din lemn?

Durata de viață a unui gard din lemn variază datorită mai multor aspecte. Parametrul de bază al durabilității este calitatea lemnului. Chiar și lemnul de calitate inferioară va dura 5 până la 10 ani fără îngrijire în București. Dacă construiți pe lemn sud-american și exotic de calitate, în acest caz, gardul va dura până la 25 de ani. Cu toate acestea, chiar și după această vârstă, nu este necesar să schimbați gardul, de obicei, este suficientă doar întreținerea generală și va continua întrebuințarea.

Ce lucrări mai face un tâmplar, cu excepția unui gard de lemn?

Dulgherii din București sunt pregătiți să vă ofere, pe lângă un gard din lemn, servicii complete și echipamente practic în toate aspectele legate de lemn. Este posibil să aveți dulapuri încorporate personalizate, rafturi, mobilier decorativ și o unitate de bucătărie. Acest lucru vă va economisi timp și, în plus, veți avea un interior și un exterior pe măsură.

De ce ar trebui să caut un tâmplar prin Wilio

Pe platforma noastră veți găsi dulgheri certificați și tâmplari care au o serie de referințe, datorită cărora vă puteți orienta în ceea ce privește oferta și calitatea muncii lor. Și nu numai asta. Wilio este adresa potrivită, chiar dacă nu aveți încă o idee exactă despre ce gard de lemn să alegeți. Veți găsi, de asemenea, o serie de teme din care vă puteți inspira.

Am un tâmplar, dar materialele și echipamentele trebuie să fie furnizate sau le veți aduce pe ale voastre?

Un dulgher și tâmplar de calitate va furniza el însuși toate instrumentele, inclusiv materialul. Oferă clientului posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de lemn din care poate fi realizat gardul. Face diferența dacă construiți din lemn casnic sau exotic, lemn mai moale sau mai tare. Toate acestea determină prețul și estetica gardului.

Cât costă construirea unui gard de lemn în București?

Prețurile gardurilor din lemn din București nu diferă de prețul gardurilor din lemn din România. Înălțimea gardului este de obicei de 100 - 120 de centimetri. Atunci lemnul din care vei construi gardul este crucial. Prin urmare, prețul variază de la 195 la 488 de lei pe metru de rulare. În același timp, gardurile din lemn sunt una dintre cele mai ieftine modalități de a avea un gard frumos și durabil în jurul casei. Puteți utiliza portalul Wilio pentru a compara ofertele de preț individuale.

Cum să găsiți un expert pentru acest tip de serviciu folosind Wilio?

Este ușor să găsești un dulgher și tâmplar priceput în zona ta. Introduceți doar o cerere. Wilio îi informează apoi pe tâmplarii din București care au abilitățile necesare și știu cum să lucreze conform programului necesar. Apoi nu trebuie decât să alegeți dintre ofertele pe care le primiți. Cu Wilio, puteți fi sigur că veți obține servicii de calitate la un preț rezonabil. Puteți vedea calitatea muncii dulgherilor și tâmplarilor individuali, consultând evaluările și recenziile clienților. Plătiți numai pentru serviciul prestat și numai după finalizarea acestuia.

Lucrări / servicii tipice

Un dulgher sau tâmplar nu se concentrează doar pe crearea de garduri din lemn

Dacă vă adresați unui tâmplar de calitate, puteți face nu numai un gard din lemn, ci și un interior complex. Aveți o afinitate pentru lemn? lăsați un tâmplar să creeze scaune din lemn pentru casa dvs., de exemplu. De asemenea, poate crea balustrade din lemn pentru scări sau chiar pentru placări. O lucrare de calitate va dura zeci de ani. Lemnul este unul dintre materialele care nu se vor demoda niciodată. Prin urmare, dacă alegeți un tâmplar pentru a construi un gard de lemn în București, puteți avea mai multe componente din lemn proiectate direct pentru interior. La Wilio veți găsi dulgheri și tâmplari care vă inspiră cu produsele lor și nu numai cu un gard de lemn.

Materiale

Gardurile din lemn sunt realizate din lemn de diferite calități și tipuri. Nu există lemn care să nu fie adecvat pentru construirea unui gard, dar, ca și în cazul altor materiale, diferențele funcționale pot fi găsite aici.

Se folosește lemn moale - molid, agat, pin. Acesta este lemn de calitate care are un preț mai mic, dar și durabilitate. Un gard din lemn moale va rezista de la 5 la 10 ani, dar cu o îngrijire bună este posibil să-i prelungiți durata de viață în mod natural. Este o alegere potrivită pentru construirea unui gard de lemn în București.

Garduri din lemn de esență tare - acestea sunt păduri exotice precum cumaru sau padouk. Acest lemn nu necesită atât de multă îngrijire, iar gardul va dura mult mai mult. Avantajul este nu numai durabilitatea, ci și valoarea estetică. Lemnul este mai întunecat, arată mai luxos și, dacă alegeți și modele de garduri frumoase pentru noua dvs. construcție din București, cu siguranță vor fi potrivite pentru o casă nouă.

Abordare:

Construirea unui gard nu este o chestiune complicată. Veți avea nevoie de o nivelă laser, târnăcop, burghiu sau rindelă, ferăstrău și unelte comune de grădină și construcții.

Gardurile din lemn au avantajul de a fi cele mai ușor de construit. Practic este suficient să conectați plăcile și aveți gardul gata.

Cu toate acestea, dacă doriți ca gardul să arate bine, va fi necesar să vă bazați pe securizarea de înaltă calitate a stâlpilor, fixarea pe beton, măsurarea cu o nivelă laser și, de asemenea, este necesar să faceți goluri identice între pereții despărțitori individuali.

Impregnarea și lăcuirea precise sunt atunci doar un detaliu.

Cu toate acestea, dacă nu ați avut niciodată experiență în construcția de garduri sau nu sunteți obișnuiți să lucrați cu lemnul, este mai bine să vă bazați pe un expert care poate realiza un gard din lemn la cheie în București.

Sugestii și sfaturi

În București, fiecare metru pătrat de teren construibil este scump și, prin urmare, există adesea multe case în imediata apropiere. Cu toate acestea, un gard din lemn cu o înălțime de 120 - 150 centimetri vă va oferi suficientă intimitate pentru a vă putea simți liber în grădină, de exemplu, fără ochi curioși. Această înălțime este, de asemenea, cea mai comună.

Când construiți un gard, puteți utiliza și un acoperiș mic deasupra pereților despărțitori individuali din lemn. Acest lucru va proteja gardul de ploaia directă. Cu toate acestea, nu uitați să lăsați un mic spațiu între acesta și lemn, unde umezeala se va evapora.

Listă de prețuri

La construirea unui gard din lemn, prețul este decisiv pentru mulți. Vestea bună este că gardurile din lemn sunt printre cele mai ieftine de pe piața gardurilor fixe. În același timp, acestea oferă nu numai protecție de calitate și durabilitate, ci și material natural, care este foarte valoros. Prețul unui gard din lemn este stabilit pe metru standard.

Prețul unui gard de lemn pe metru standard variază de la 195 la 488 și mai mult de lei.

Desigur, mai mulți factori vor decide prețul final.

Cea mai scumpă parte a unui gard din lemn este în mod natural materialul și forța de muncă. Materialul poate fi împărțit în două categorii. Prima categorie este dată de lemnul românesc moale, cum ar fi molidul sau pinul, din care pot fi construite cele mai ieftine garduri. Cu toate acestea, trebuie luate în considerare întreținerea regulată și o durată de viață mai scurtă.

Gardurile din stejar sunt solide, din lemn de esență tare, dar prețul este ceva mai mare. Este un lemn românesc, deci lemnul este disponibil, de obicei nu trebuie să îl așteptați și cu o îngrijire adecvată, gardul va dura zeci de ani ca nou.

Lemn exotic - provine din America de Sud sau Africa. Aici prețul este cel mai mare. În același timp, au nu numai nume exotice, ci și aspect. Este asociat cu o durată lungă de viață. Acestea sunt garduri masive, care, totuși, impun prelucrarea de calitate și, astfel, măresc în mod natural prețul la manoperă. Cu toate acestea, este păcat să nu construiți un astfel de gard.

Accesoriile pentru un gard din lemn au un preț diferit. Puteți folosi accesorii de top, diverse accesorii mai luxoase sau decupaje. Cu cât procesarea este mai exigentă, cu atât prețul gardului este mai mare, desigur. Prețul este determinat și de tratamentul de suprafață cu care decideți să impregnați și să vopsiți gardul. Trebuie să vopsiți gardul din lemn cu lacuri de calitate, al căror preț variază, de asemenea. Aici este recomandabil să vă consultați direct cu un tâmplar, care vă va recomanda lacuri și acoperiri de bază adecvate.

La prețul final, distingeți dacă este vorba de construcția unui gard nou sau, de exemplu, doar de repararea unei părți a acestuia. Extragerea unei părți este mai ușoară, este posibil să se înlocuiască doar panourile deteriorate și, prin urmare, întreținerea unui gard din lemn este semnificativ mai ieftină decât cu alte tipuri de garduri.

Costul forței de muncă pentru construcția, întreținerea și renovarea unui gard din lemn variază de la o regiune la alta și de calitate. Cu toate acestea, la Wilio puteți compara diferiți tâmplari și dulgheri, care vă vor oferi atât referințe, cât și o ofertă de preț. Găsiți meșterul care vă va exceuta un gard de lemn perfect la cel mai bun preț.

Informații utileCe ar trebui sa stii
În prezent, gardurile din lemn de calitate nu sunt ușor de găsit. Va trebui să căutați în sus și în jos pentru cel perfect dacă nu doriți ceva ieftin sau de o calitate inferioară. Din fericire, Wilio este aici pentru a vă ajuta! Oferim o mare varietate de servicii, cum ar fi supravegherea șantierului, proiectarea gardurilor, construcția și instalarea. Prețul gardului dvs. de lemn depinde de obicei de dimensiunea de care aveți nevoie în m2, dar oferim și alte servicii, cum ar fi echipament de săpat pentru fundație și lac de lemn. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre ceea ce vă putem oferi, faceți clic pe butonul de mai jos!