Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garduri din plastic
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garduri din plastic

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Garduri din plastic? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.050 furnizori din zona dvs.
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii
Garduri din plastic

Deși puteți vedea încă multe case în grădini cu garduri tradiționale din lemn, gardurile din plastic sunt încă o alternativă foarte populară. Și de ce nu, gardurile din plastic sunt de înaltă calitate și nu necesită întreținere.

Suntem aici pentru a vă ajuta să construiți circuitul perfect pentru casa și grădina dvs. Dar de ce atât de multe gospodării aleg gardurile din PVC decât lemnul tradițional? Este rentabil? Oferă protecția necesară? Cât de ușor este să întrețineți un gard din plastic?
Înainte de a vă gândi la tipul de garduri de care aveți nevoie sau doriți pentru terenul dvs., luați în considerare o opțiune accesibilă și fără întreținere.

De ce să cumpărați garduri din plastic?

Acest tip de garduri există de mult timp. De la sfârșitul anilor 1970, gospodăriile din întreaga lume au trecut de la lemn la plastic și, din motive întemeiate. Iată câteva dintre avantajele fantastice pe care le veți observa imediat.

Gardurile din plastic nu necesită întreținere

Acestea sunt, probabil, unele dintre cele mai rezistente pe piață. Dacă nu construiți un perimetru metalic în jurul grădinii dvs., gardul din plastic va rezista vremii și anilor de utilizare. Odată instalat, a fost aici cât vrei. Gardurile moderne din plastic sunt, de asemenea, mai puternice ca niciodată. Acestea nu sunt folii de plastic subțiri!

Gardurile din PVC nu se vor eroda

Principala problemă a unui gard din lemn este că poate fi ușor deteriorat de vreme. După cum sa menționat deja, gardul din plastic nu se va sparge în timp. Deși puteți vopsi și proteja lemnul, orice vă place nu va dura ani de zile, așa cum o face un sistem robust de garduri din plastic.

Plasticul este rentabil >

Iată o altă parte interesantă, care este clar pozitivă pentru noi. Gardurile din plastic vă vor economisi de fapt bani în anii următori! Alte sisteme de garduri vor necesita întreținere regulată, tratament de suprafață și chiar înlocuire. Deoarece gardurile noastre sunt aproape fără întreținere, nu va trebui să plătiți pentru reparații. Merită instalarea - ia-o de la noi!

Există o mare varietate

Gardurile noastre din plastic sunt disponibile într-o gamă largă de culori, stiluri și personalizări. Lucrăm cu diverse finisaje de suprafață profesionale, astfel încât să putem oferi garduri personalizate tuturor clienților. Indiferent de stil, culoare sau formă, vă vom ajuta să găsiți aspectul potrivit pentru grădina dvs. La urma urmei, veți dori un gard care nu numai că face o treabă excelentă, dar care să arate și fantastic în fiecare sezon.

Împreună cu gardurile din plastic

Unora le este teamă că gardurile din plastic pot părea puțin ieftine. Gardurile moderne și robuste sunt proiectate profesional și sunt instalate cu grijă și atenție maximă. Un sistem de garduri la prețuri accesibile și de lungă durată se îmbină perfect cu grădina dvs.

Este potrivit gardul de vinil?

Explorați alternative la gardurile tradiționale din lemn? Atunci un gard de vinil ar putea fi răspunsul pentru dvs. Gardurile din vinil au mai multe avantaje și dezavantaje. Acest material pe bază de plastic realizat din clorură de polivinil (PVC) este, în general, ușor de întreținut și nu se fisurează sau nu se desparte ca lemnul. Cumpărătorilor le place că nu putrezește, nu are probleme cu insectele sau că nu are adesea nevoie de un tratament de suprafață. În plus, are mai multe culori și stiluri, de la garduri scurte la garduri înalte. Poate fi chiar structurat pentru un aspect asemănător lemnului. Cu toate acestea, costurile inițiale de instalare pot fi ridicate, iar condițiile meteorologice extreme pot deforma sau deteriora materialul. Cu toate acestea, pentru mulți oameni, beneficiile acestui material sunt mai mari decât negativele.

Pentru aproximativ 15 euro pe metru pătrat puteți obține un stil de gard de calitate. Și pentru aproximativ 31 de euro pe metru pătrat, puteți construi un gard mai înalt pentru a proteja intimitatea. Costurile salariale sunt în medie de la 29 la 40 de euro pe oră. Prin comparație, costul mediu al unui gard din lemn este de aproximativ 2330 de euro, materialul și forța de muncă variind de la 12 la 37 de euro pe picior liniar.

Unele accesorii care măresc în continuare prețul includ capace de gard. , texturi, efecte de grilă și porți. În plus, grosimea materialului în sine va afecta prețul. Gardurile de vinil ieftine sunt de obicei subțiri și pot fi ușor perforate sau deteriorate în alt mod. De obicei, merită să investiți în vinil mai gros pentru a obține un gard stabil, care necesită mai puțină întreținere în timp. Dacă doriți să economisiți bani, alegeți un design mai simplu decât să alegeți un material de calitate inferioară.

Întreținere și reparații

Gardurile din vinil sunt de obicei foarte ușor de întreținut. Nu au nevoie niciodată de vopsire sau colorare, suprafața lor nu este ușor zgâriată și ușor de curățat. Vinilul nu este poros, deci dacă gardul tău se murdărește vreodată, îl poți pulveriza pur și simplu cu un furtun pentru a curăța suprafața. Este, de asemenea, un produs excelent dacă aveți animale de companie sau copii, deoarece nu va trebui să vă faceți griji cu așchii de lemn, așa cum faceți cu un gard de lemn. Ocazional, algele sau mucegaiul vor începe să crească pe un gard de vinil, mai ales dacă aveți gard lângă pulverizator, care menține zona umedă. Cu toate acestea, de obicei nu este dificil să curățați această culoare. Pur și simplu clătiți gardul pentru a curăța majoritatea petelor, apoi frecați-l cu o soluție de apă și săpun. Clătiți gardul cu un furtun și pata ar trebui să dispară. Reparațiile pot fi puțin dificile cu un gard din vinil, deși acest lucru nu ar trebui să fie comun cu acest material robust. Dacă o parte a gardului se rupe vreodată, poate fi necesar să înlocuiți întregul panou al gardului, în funcție de modul în care se potrivesc piesele. Cu un gard din lemn, puteți înlocui de obicei doar o singură scândură sau stâlp rupt în locul întregului panou. Costurile de reparații variază foarte mult în funcție de ceea ce este deteriorat. De exemplu, un pichet poate costa doar aproximativ 4 euro, dar o inovație mai costisitoare care necesită repararea panourilor întregi poate costa în medie 215-660 euro pe material și forță de muncă.

Design

Gardurile din vinil au multe modele. Puteți obține garduri de confidențialitate ridicate cu lamele apropiate pentru a preveni potențialii. Există, de asemenea, diferite tipuri de stiluri de pichet cu lamele care sunt mai depărtate. Puteți adăuga, de asemenea, o evidențiere, cum ar fi o grilă în partea de sus a gardului, un vârf zimțat sau capace decorative. Există chiar garduri de vinil care arată ca niște garduri decorative de fier cu lamele înguste rotunjite, care au vârfuri superioare. Majoritatea oamenilor optează pentru un gard între 4 și 6 picioare, deși sunt de obicei disponibile opțiuni mai mari și mai scurte. În plus, gardurile din vinil au de obicei mai multe culori. Există culori neutre, precum alb, crem, maro, gri și negru. Unele stiluri au o culoare mai pronunțată, cum ar fi verde, albastru și roșu. În plus, vinilul poate fi adesea structurat astfel încât să arate ca alte materiale, inclusiv lemnul natural și pietrișul. De exemplu, puteți utiliza un gard înalt pentru securitate și intimitate în curtea dvs. sau puteți plasa altul în jurul piscinei pentru siguranță. În plus, puteți utiliza garduri scurte de vinil în jurul paturilor de grădină sau a altor părți ale gazonului pe care doriți să le subliniați.

Instalarea unui gard de vinil

Este posibil să instalați singur un gard de vinil necesită de obicei un nivel mediu de abilitate. Gardurile din vinil sunt de obicei furnizate într-un set de piese de blocare. Gardurile scurte sunt mai ușor de instalat decât gardurile înalte. Cu acest tip de gard, de obicei trebuie să ciocăniți țevile de ancorare în pământ, să adăugați stâlpi de gard deasupra conductelor și apoi să fixați șinele și știfturile. Pentru o instalare superioară, aveți nevoie adesea de un excavator special și de ciment cu fixare rapidă pentru a menține stâlpii în poziție. De cele mai multe ori este cel mai bine să lăsați această muncă unor companii profesionale de garduri. Deoarece veți săpa în sol, acesta nu este un proiect care trebuie făcut atunci când solul este înghețat. În general, proiectul ar trebui să dureze una sau două zile, în funcție de zona pe care o îngrădim. Asigurați-vă că aveți permisiunile corecte și că marcați instrumentele de care aveți nevoie mai întâi. Una dintre cele mai mari provocări în construirea unui gard este ocolirea utilităților și a altor structuri existente, inclusiv a copacilor. Prin urmare, este important să mapați linia exactă înainte de a începe, ceea ce va face gardul dvs. Nici nu există comenzi rapide pentru instalarea unui gard de vinil. Veți fi cel mai eficient dacă vă luați timp pentru a verifica dacă toate componentele sunt incluse în kit și apoi urmați instrucțiunile. Când improvizați cu materiale, puteți intra în probleme și puteți provoca un gard instabil.

Este vinilul același lucru cu PVC-ul?

Vinilul și PVC-ul pot fi adesea schimbate, dar adevărul este că cele două materiale nu sunt aceleași. Vinilul este un radical etan care denotă mulți compuși diferiți pe bază de etilenă, iar PVC este clorură de polivinil și un polimer de clorură de vinil. PVC-ul este un tip de vinil și este unul dintre cele mai populare materiale de construcție de pe piață. PVC înseamnă clorură de polivinil și este relativ ieftin. Puteți găsi chiar și un gard din vinil din PVC în țările lumii a treia datorită prețurilor accesibile. PVC este un furnizor popular, deoarece este ușor de lucrat și rezistent la tulburări biologice și chimice. La instalarea unui gard de vinil, singurul vinil utilizat este PVC, deci se numește de obicei garduri de vinil. PVC-ul s-a format aleatoriu când baloanele cu clorură de vinil au fost expuse la lumina directă a soarelui. PVC este produs în prezent într-un laborator printr-un proces numit polimerizare. Polimerizarea implică multe reacții chimice complexe. Alte tipuri de vinii includ clorură de poliviniliden, acetat de polivinil și alcool polivinilic. Atât gardurile din vinil, cât și cele din PVC sunt de obicei mai populare pentru clienți decât gardurile din lemn, deoarece sunt ușor de întreținut și durabile. Gardul poate fi făcut și să arate ca lemnul, dar nu se dezintegrează ca lemnul. Gardurile din PVC și vinil pot fi vopsite, necesită vopsea pe bază de epoxidică. Este important să se cerceteze toate tipurile de materiale utilizate înainte de cumpărare. Puteți presupune că vinilul înseamnă într-adevăr PVC, dar pentru a vă păstra gardul 100% în siguranță, va trebui să verificați detaliile la producător. Dacă doriți să profitați la maximum de banii dvs. și să aveți o prezentare frumoasă pentru curtea din față sau din spate, alegerea unui gard din vinil din PVC ar trebui să fie o prioritate Gardurile din vinil concurează cu gardurile din lemn de peste 20 de ani ani. Majoritatea gardurilor din PVC sau vinil sunt de obicei albe, deoarece acesta este cel mai simplu mod de a le produce producătorului. Tipul gardului de vinil premium care nu necesită multă curățare se numește gard de vinil virgin. Investiția într-un gard din vinil sau PVC este un pas la îndemână, deoarece durează mult timp, spre deosebire de gardurile din lemn, care necesită o întreținere constantă și se pot putrezi în timp. Cei care aleg un gard din vinil din PVC vor descoperi că au o soluție durabilă, care, de asemenea, arată foarte atractiv.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Oferim o varietate de garduri din plastic. Oferim un serviciu all-inclusive pentru multe tipuri diferite de garduri, inclusiv: lac, vopsea, pensula și lucrări de excavare. Prețul variază în funcție de mărimea gardului. Dacă aveți întrebări sau doriți să obțineți o ofertă, vă rugăm să ne contactați astăzi!