Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garduri din răchită
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garduri din răchită

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Garduri din răchită? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.809 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Garduri din răchită

Gardurile țesute au fost construite de mii de ani, încă din neolitic, ca un mod de a marca solul și de a delimita culturile și animalele. Recent, însă, această formă naturalistă extrem de versatilă de gard este, de asemenea, populară printre designerii de grădini. Estetica și capacitatea de a se potrivi în aproape orice spațiu sunt caracteristici excelente. Gardurile țesute pot fi de obicei împărțite în două tipuri, care sunt panouri mobile care pot fi introduse în sol și apoi conectate la alte obstacole prin stâlpi sau garduri țesute continue, care, după cum sugerează și numele, este instalat pe șantier în orice dimensiuni.

Ce sunt gardurile din răchită?

Un gard din răchită din panouri sau ca o legătură continuă constă din stâlpi verticali care sunt scufundați adânc în pământ, și benzi orizontale, care sunt apoi țesute peste stâlpi. Aspectul finit depinde în mare măsură de materialele din gardul dvs. împreună pentru a le face mai puțin aerisite și ușor mai calde și mai bogate.

Gardul țesut are orizontale din tije despicate, care arată mai lipicioase și au un ton puțin mai rece. Fiecare va îmbătrâni în funcție de timp și de condițiile meteorologice. Culoarea materialelor poate varia, de asemenea, în diferite zone.

Bambus: poate fi utilizat și pe panourile de garduri țesute. Bastoanele de bambus sunt robuste și au o durată lungă de viață.

Cum instalați garduri țesute?

Oricine poate instala bariere care vin într-o varietate de dimensiuni, de la mini bariere până la margini de margine sau podele ridicate până la panouri de 6x6 picioare. La fel ca panourile de garduri convenționale, acestea sunt fixate pe loc prin stâlpi intermitenți, care sunt de obicei din același material, dar pot fi, de asemenea, din castan sau metal. aceasta este adevărata frumusețe a acestui meșteșug; producătorul de obstacole poate crea un gard continuu la orice înălțime și în aproape orice formă. Se poate deforma și ondula, ceea ce este foarte convenabil în grădină, unde ar putea exista elemente imobiliare. Înălțimea gardului poate crește și cădea, creând forme dinamice frumoase care nu ar fi posibile cu un gard obișnuit.

Țesătura poate fi, de asemenea, utilizată pentru a crea modele interesante, cum ar fi heringbone. Împrejmuirea țesută poate fi utilizată pentru tăierea paturilor de flori din grădinile de bucătărie, poate oferi un gard pe terasă sau poate crea multe alte structuri de grădină.

Pentru a completa gardul, capetele și creasta superioară sunt îngrijite. legat după ce gardul este finalizat. Instalarea unui gard țesut continu creează o structură incredibil de puternică, care va supraviețui celor mai puternice furtuni.

Dacă ești capabil (și binecuvântat cu biceps), îți poți crea propriile obstacole; Stâlpii și tijele de alune sunt ușor accesibile de la furnizorii de păduri.

Are grădina mea un gard de răchită?

Un gard țesut continuu este o modalitate excelentă de a cum să ascundem elemente sau zone inestetice din punct de vedere - coșurile, spațiile de utilitate, rezervoarele de petrol și gaz pot fi, de asemenea, ascunse elegant. Secțiunile de obstacole pot fi folosite și ca ecranare temporară, deoarece pot fi ușor ridicate și deplasate. Obstacolele pot fi folosite și ca o barieră eficientă împotriva vântului pentru zonele expuse.

De ce gardurile din răchită sunt mai ecologice?

Dacă folosiți un meșter local pentru a face un gard , atunci va crește în lunile de iarnă. fie materialul în sine, fie răsadurile, astfel încât materialele sunt mult mai durabile (alunele pot fi plantate la fiecare șapte ani) și de obicei materialele nu trebuie să călătorească departe de ele. Prin lansarea unui gard țesut, sprijiniți și meșteșugul tradițional.

Cât de durabil este un gard din răchită?
< Cât durează gardul dvs. va depinde de situație. Un gard într-un loc foarte expus sau umed poate să nu dureze atât de mult ca într-un mediu mai uscat, dar vă puteți aștepta ca un gard țesut să dureze între 10 și 15 ani. De asemenea, îi puteți extinde durata de viață, de exemplu folosind șine cu capac de castan sau ajustând obstacolele cu ulei conservant pentru ca gardul să dureze cât mai mult posibil.
Pot să plantez aproape sau peste un gard de răchită?

Gardurile țesute arată frumos așa cum sunt, dar oferă și un fundal frumos pentru plante și arbuști. De asemenea, oferă cadrul perfect pentru podgorie, devenind în timp un schelet sub plantele consacrate.

Cât costă un gard de răchită?

Prețurile variază foarte mult, dar te poți aștepta că pentru un gard țesut continuu în salcie sau alun, plătești orice de la 4 la 14 euro pe picior pătrat. Gardurile de bază se află la capătul inferior al cântarului, în timp ce modelele complicate ale șoldului sunt la capătul superior.

Trebuie să vă amintiți că atunci când construiți obstacole, toate materialele trebuie să fie „verzi” sau proaspăt tăiate. Materialul verde poate face față solicitărilor de îndoire în diferite direcții. Greutatea materialelor verzi va fi redusă după ce obstacolele au fost bine uscate în timpul verii calde. Veți avea un panou de obstacole robust, dar ușor.

Cât timp pot rămâne panourile funcționale sau mai bine zis, merită timpul pentru a le produce? Multe obstacole cu tije de mutare necesită doar reparații minore. Singurul semn evident care va veni în timp este căderea scoarței.

Cum să faci un gard pas cu pas

Folosește orice ai, care este flexibil și verde - ramurile flexibile ale oricărui copac (care creează o legătură rustică frumoasă).

< P> Adunați primele brațe mari de material local și faceți două grămezi. Grămada de roți trebuie să aibă toate diametrul de 1 1/2 ”sau mai mare. Grămada de răchită ar trebui să fie de 1 "sau mai puțin.

După despărțirea într-o grămadă lungă de 3 '- 4 picioare, puneți capătul mai mic în menghină. Folosim o tijă de mână echipată cu un burghiu de 1 ”pentru a atinge ușor capătul mic al știftului.

Acum trageți dinte de con și lăsați cât mai mult din linia de referință posibil.

Luați știfturile înguste ale pachetului într-un dispozitiv de obstacol format din orice lucru aflat în jur. (de exemplu. busteni, 2 × 4, 4 × 4, resturi de cherestea). Există cuie sau șuruburi la ambele capete ale jigului pentru a oferi stabilitate atunci când se creează un obstacol. Găuriți 1 1/2 "găuri în dispozitiv, care sunt la aproximativ 16" la 18 "distanță. Distanța în cauză trebuie să depindă în totalitate de mărimea materialului pe care îl folosiți pe baghetă. Cu cât materialul este mai mare, cu atât va trebui să fie mai mare fiecare roată.

Prindeți știfturile inteligent și ferm în jig, astfel încât să rămână singuri.

Rețineți că tot materialul natural se îngustează de la mai gros în partea de jos la mai subțire în partea de sus. Din acest motiv, nu uitați să rotiți răchita când creați țesătura.

Acum, pentru partea mai distractivă, țeseți materialul de răchită verde în jur.

Nu mai țesem la vreo 4 ”de la vârful pariului. Aceștia acționează ca mânerele când vine timpul să mișcați obstacolele.

Important!
Asigurați obstacolul prin cuie sau înșurubând partea superioară și inferioară a obstacolului. Cel mai important lucru este să înșurubați șinele la primul și ultimul depozit, astfel încât să nu meargă nicăieri.

Aproape ați terminat și tăiați șinele care rulează 3 "în jurul ultimelor pariuri cu un ferăstrău ascuțit de mână. În cele din urmă, tăiați obstacolul din jig tăind capătul conic al știfturilor și lăsând panoul de obstacole cu un fund plat.

Acum știți cum să faceți un gard de răchită pas cu pas!

Informații utileCe ar trebui sa stii
Ai nevoie de un gard de răchită? Wilio vă va ajuta să găsiți cel mai bun furnizor de servicii din zona dvs. Prețul unui gard de răchită depinde de mărimea acestuia și de materialele folosite pentru realizarea acestuia. Contactați astăzi unul dintre specialiștii noștri pentru mai multe informații! _X000D_