Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Gabioane
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Gabioane

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Gabioane? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.764 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Garduri Gabion

Descriere

Gabioanele sunt coșuri dreptunghiulare sau cilindrice realizate din plasă hexagonală, din sârmă de oțel puternic galvanizată. Coșurile sunt umplute cu stâncă, pietre sau pământ și stivuite pentru a forma un perete. Gabioanele depind în principal de interconectarea pietrelor și rocilor individuale din plasa de sârmă, datorită stabilității interne și greutății lor pentru a rezista forțelor hidraulice și de pământ. Gabioanele sunt un tip de structură poroasă care uneori poate fi plantată cu vegetație. Sunt considerate o soluție de proiectare „dură”, care are un habitat și o valoare estetică minimă.

Aplicabilitate

Gabioanele sunt folosite în orice loc proiectat, este un mod universal de împrejmuire a terenului sau stabilizarea pantelor și ca o barieră împotriva alunecărilor de teren în locurile în care există un risc ridicat de eroziune. Acestea sunt utilizate în construcția de terasamente rutiere și feroviare, poduri, ziduri de sprijin și pentru zgomot. Ele sunt, de asemenea, adecvate în gestionarea apei, în tratarea jgheaburilor și a malurilor cursurilor de apă și a rezervoarelor.

Beneficii

· manipulare și transport ușor

· viteza de construcție

· flexibilitate (gabioanele pot rezista ușoarelor schimbări laterale)

· permeabilitate la apă (drenaj bun)

·o metodă aplicabilă pentru reducerea vitezei apei și protejarea pantelor de eroziune.

Dezavantaje / probleme

· estetica. Gabioanele sunt uneori criticate pentru că au o valoare estetică scăzută. Acestea pot fi făcute într-un mod mai special, folosind o piatră atractivă în față și plantând vegetație în spațiile dintre ele.

· valoare scăzută a habitatului

· cheltuieli. Gabioanele sunt mai scumpe decât pantele de vegetație.

· comportamentul. Coșurile de sârmă utilizate pentru gabioane pot fi supuse unei uzuri severe din cauza abraziunii, prin mișcarea sarcinii în fluxurile cu viteză mare de curgere.

· instalare complicată. Construirea de gabioane este destul de solicitantă și necesită o mulțime de echipamente.

Pentru manevrare și transport ușor, gabioanele sunt livrate pliate într-o poziție plată și legate între ele. Acestea sunt ușor de asamblat prin desfacerea și legarea tuturor marginilor verticale, la lungimile firului de legătură cusut în jurul marginilor verticale. Gabioanele goale sunt plasate la locul lor și atașate la gabioanele adiacente. Apoi, acestea sunt umplute cu o pietre de o treime din adâncimea lor (diametru 10 - 30 cm). Sârmele de conectare plasate în ambele direcții susțin pereții gabionari opuși. Sârmele împiedică coșurile de gabioane să se „verse” pe măsură ce sunt umplute. Această operație se repetă până când gabionul este plin. După umplere, partea superioară este pliată și atașată la capete și pe părți. În timpul procesului de umplere, semințele plantelor, cum ar fi salcii, pot fi așezate între roci. Dacă se întâmplă acest lucru,

Vă puteți juca cu gabioane și le puteți configura în diferite modele. Depinde de scopul pentru care sunt realizate aceste ziduri sau garduri. Este clar că un gabion construit ca o barieră împotriva zgomotului sau eroziunii solului va fi realizat, din punct de vedere estetic, complet diferit de un gabion care va servi drept gard în jurul terenului.

Secvența de construcție

Deoarece gabioanele sunt utilizate acolo unde există un potențial ridicat de eroziune, acestea trebuie realizate în așa fel încât să fie plasate în același timp cu reglajul pantei sau cu întârzierea minimă posibilă. Ajustările complete ale zonelor în care urmează să fie amplasate gabioanele trebuie făcute numai dacă lucrarea inițială poate fi imediat urmată de pregătirea finală și amplasarea gabioanelor.

Întreținere

Gabioanele trebuie inspectate în mod regulat și după fiecare furtună majoră. Toate procedurile de eroziune temporare și permanente, controalele sedimentelor și orice reparații necesare trebuie efectuate după cum este necesar pentru a asigura îndeplinirea continuă a funcției lor preconizate.

Toată întreținerea și repararea trebuie efectuate în conformitate cu procedurile aprobate.

Aveți grijă la permise

Pentru a utiliza peretele gabion ca zid de sprijin, este posibil să aveți nevoie de specificații tehnice cuprinzătoare și de aprobarea autorităților. Este posibil să fie necesar să utilizați serviciile unui constructor autorizat. De aceea, fiți atent la asta. Înainte de a începe să construiți un zid de gabion, verificați și întrebați dacă și ce permise vor fi necesare pentru a realiza acest proiect.

Cum se construiește un zid de gabion

La fel ca în cazul oricărui proiect, este o idee bună să cercetați mai întâi opțiunile de proiectare, să primiți sfaturi cu privire la proiectare, instalare și execuție generală. Dacă ați găsit deja totul, locul în care intenționați să construiți un gard, ați măsurat și achiziționat panourile necesare, pietrele și alte materiale din plasă de sârmă, sunteți gata să începeți.

Evident, găurile de pe plasa de sârmă trebuie să fie mai înguste decât dimensiunea agregatului, altfel pietrele și rocile ar putea cădea de acolo. Dacă construiți gabion pe lut moale sau chiar nisip, veți avea nevoie de blocuri din beton pe o bază solidă. Cu toate acestea, asigurați-vă că fundațiile din beton nu se ciocnesc cu canalul de scurgere. Ele pot fi astfel contraindicate în cazul zidurilor de sprijin.

Alăturați panourile de sârmă și creați baza și părțile laterale ale coșurilor de sârmă. Păstrați fiecare coș la locul său, introducând un fir în fiecare colț al coșului. Aceasta va ține coșul până îl vei umple cu pietre.

Cum se construiește un zid de gabion

Gabioanele de suprafață mare pot beneficia de armături diagonale prin colțuri și, de asemenea, orizontal aproximativ la mijlocul structurii. Puteți economisi bani folosind blocuri vechi de beton și piatră mai ieftină în mijlocul gabionului și plasând pietre mai scumpe și mai plăcute din punct de vedere estetic pe părțile exterioare vizibile. Când aveți toate pietrele la locul lor, pur și simplu atașați panoul superior și ați terminat.

Structuri de sârmă

Coșurile cu plasă de sârmă sunt unele dintre cele mai importante elemente structurale ale oricărui perete de gabion. Tipul de sârmă pe care îl alegeți poate avea un impact semnificativ asupra vieții noului dumneavoastră perete de gabion. Există trei aspecte importante pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți plasa potrivită de sârmă de oțel.

1. Tip - oțel zincat sau inoxidabil

Oțelul zincat este mai ieftin și este comun în modelul tradițional la pereții de susținere pentru gabioane mai mari.

Panourile din plasă de sârmă sudată oferă o rezistență excepțională la coroziune și o rezistență excelentă. Dacă doriți să vă arătați adevăratul stil cu peretele dumneavoastră de gabion, ar trebui să luați în considerare panourile din plasă din oțel inoxidabil. Oțelul inoxidabil combină rezistență excelentă la coroziune, cu aspect estetic pentru a crea un perete de gabion plăcut.

2. Diametrul firului

Grosimea firelor de sârmă joacă un rol important în asigurarea rezistenței structurale și a integrității oricărui perete de gabion. Zidurile de susținere ale gabioanelor mai mari pot fi expuse la presiuni enorme, în principal datorită acumulării de apă și eroziunii solului. Plasa de sârmă ar trebui să fie, de asemenea, suficient de puternică pentru a rezista presiunii de deformare dacă pietrele se mișcă pe măsură ce peretele se așează. Costul și estetica sunt, de asemenea, factori importanți de luat în considerare, mai ales dacă vă gândiți să creați un perete gabion ca element de decor.

3. Dimensiunea găurilor

În mod logic, cu cât peretele și găurile din plasă sunt mai mari, cu atât trebuie să fie și rocile și pietrele pe care doriți să le folosiți. Dacă construiți un zid de sprijin de mare dimensiune, atunci acești factori vor determina specificațiile tehnice. Cu toate acestea, dacă este doar un perete mic sau o grădină, vă puteți juca cu acești factori și puteți obține efectele dorite.

Puteți verifica foarte rapid cu cel mai apropiat furnizor, ce plasă și ce pietre sunt disponibile, înainte de începerea construcției sau înainte de a furniza documentația necesară.

Costuri și alte lucruri pe care trebuie să le luați în considerare

Pereții de gabion oferă soluții eficiente și costisitoare la multe dintre provocările legate de garduri și ziduri de sprijin. Dimensiunea peretelui este unul dintre factorii de bază pe care se bazează prețul întregului proiect. În cazul proiectelor mai mari, va trebui probabil să investiți bani suplimentari în autorizație și în compania de construcții care va implementa proiectul pentru dumneavoastră. Dacă doriți ca gardul dumneavoastră să arate cu adevărat modern, va trebui să investiți în piatră de calitate, cu culori și texturi atractive. Acest lucru poate fi foarte scump.

Piese de design

Pereții Gabion oferă designerilor posibilități aproape nelimitate. Le puteți folosi pentru controlul eroziunii și alte sarcini foarte funcționale, dar au multe utilizări. De exemplu, ele pot oferi o conexiune estetică între casă și exterior, fie în contrast cu fundalul din lemn, fie în combinație cu un peisaj stâncos natural. Nu este nevoie să vă simțiți prins între un gard de stâncă, designul peretelui gabion oferă opțiuni infinit de flexibile pentru specialiștii în amenajarea teritoriului.

De ce devin din ce în ce mai populare

Un zid de sprijin de gabion este un mod foarte eficient de a controla eroziunea și de a crește suprafața spațiului orizontal de pe proprietatea dumneavoastră. Datorită permeabilității lor, care este asigurată de decalajele dintre pietre, acestea împiedică creșterea presiunii sau a apei acumulate. Acest lucru le face mai sigure decât alte tipuri de ziduri de sprijin. Modelele de perete gabion pot fi foarte flexibile și sunt potrivite pentru orice proiect, de la foarte mic la foarte mare.

Zidul de susținere de gabion arată, de asemenea, extrem de bine, cu culori și texturi de rocă naturală. Și, desigur, sunt pur și simplu din piatră. Durabilitatea lor excelentă le face a fi elemente foarte rentabile pentru orice perete.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă sunteți în căutarea unei companii de gabioane, atunci Wilio este soluția dvs. Profesioniștii noștri vă vor ajuta să creați un zid de susținere accesibil și robust. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costul instalării, deoarece oferim tarife competitive, cu o manoperă de calitate garantată! _X000D_