Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garduri și porți
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garduri și porți

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Garduri și porți? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori26.213 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Ce presupune construirea sau repararea unui gard?
Cum se repară gardul?
Reparațiile gardurilor variază în funcție de tipul de gard și de gradul de deteriorare - specialistul în repararea gardurilor trebuie să evalueze situația la fața locului și să vă ofere recomandări. Dar dacă trebuie să construiți un gard nou, proiectul se desfășoară de obicei după cum urmează:
Selecția gardului
Primul pas în construirea unui gard este să vă decideți asupra unui anumit tip de material. Dacă nu sunteți sigur ce gard să alegeți, solicitați unui expert să vă ajute să alegeți și să comandați gardul cel mai potrivit pentru terenul dumneavoastră. Nu uitați de vecinii dumneavoastră. Ar trebui să vă informați vecinii înainte de a construi un gard.
Pregătirea pentru construcția gardului
Instalarea unui gard începe cu pregătirile. Acestea includ măsurarea și marcarea zonei de gard, asigurarea faptului că gardul se află la limita parcelei, îndepărtarea copacilor și a altor obstacole. După măsurarea împrejmuirii, va fi necesar să se efectueze găuri pentru coloanele de colț, mijloc și poartă.
Construcția gardului
Cu ajutorul unui amestec rapid de beton, se instalează stâlpii de capăt, colț și poartă. Este necesar să verificați dacă stâlpii sunt drepți, dacă sunt centrați pe linia gardului și dacă sunt la înălțimea corectă. Apoi se instalează cărămizi restul lungimii dintre coloane. În cele din urmă, poarta este instalată și verificată pentru deschiderea și închiderea lină.
Care sunt tipurile comune de porți?

Porți automate sau electrice

Expertul nostru vă va ajuta cu instalarea și configurarea controlului porții, astfel încât să o puteți deschide folosind telecomanda. De asemenea, aceștia vor recomanda cel mai potrivit tip de poartă, fie batantă, fie culisantă.

Porți batante

Poarta batantă este situată pe balama și este închisă cu un zăvor. Expertul nostru în porți vă va recomanda un stil care să se potrivească gardului și proprietății dvs.

Porți glisante

Porțile glisante sunt ideale pentru proprietăți cu spațiu limitat pe laturile porții sau pentru căile de acces în care o poartă batantă nu este potrivită. Porțile glisante necesită întreținere regulată.

Întrebări frecvente
De ce să căutați un specialist în garduri și porți la Wilio?
Trebuie să construiți un gard nou sau să instalați o poartă? Gardurile și porțile vă protejează nu numai intimitatea, copiii și animalele de companie, ci și proprietatea dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de un gard metalic, un gard de sârmă, un gard de cărămidă, un gard de beton, un gard de lemn, un gard de plastic sau un gard viu, Wilio vă poate ajuta să găsiți expertul potrivit. El vă va sfătui cu privire la alegerea unei porți sau garduri adecvate, va asigura construcția și instalarea sau va face reparațiile necesare. Va folosi materialele și echipamentele potrivite și va asigura obținerea unui rezultat de calitate la cel mai bun preț. Fie că trebuie să construiți un gard nou, fie să reparați unul existent, fie să instalați sau să reparați o poartă automată sau manuală, Wilio vă va ajuta să găsiți cei mai buni profesioniști din zona dvs.
Ar trebui să construiesc un gard nou sau să repar un gard existent?
Depinde de starea actuală a gardului, de cât de vechi este, de materialele disponibile și de bugetul pe care îl aveți la dispoziție. De obicei, puteți câștiga mai mult timp construind sau reparând piese deteriorate înainte de a construi un gard nou. Dar dacă un gard din cărămidă sau beton este instabil și se înclină, dacă lemnul este putred sau gardul metalic este complet ruginit, este timpul pentru unul nou.
Unde sunt utilizate în mod obișnuit porțile de acces?
Porțile sunt instalate cel mai adesea la intrarea pe teren, pe alee, în fața garajului auto, la intrarea în grădină sau în incinta pentru animale.
De ce să apelez la experți în construcția de garduri și porți?
Dacă utilizați serviciile unui expert în construcția de garduri și porți, veți fi siguri că acestea vor fi construite la nivel profesional. Încercarea de a construi un gard sau o poartă fără instrumentele, echipamentele sau cunoștințele potrivite poate duce la un gard prost construit care poate fi periculos sau nu va arăta estetic, iar poarta se va deteriora.
Ar trebui să montez o poartă manuală sau automată?
Expertul nostru vă va ajuta să alegeți poarta potrivită care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs. Deși porțile automate sunt puțin mai scumpe, ele sunt adesea folosite în principal pe alee, lângă case și garaje, deoarece nu trebuie să ieșiți din mașină pentru a deschide și a închide poarta.
Cât costă instalarea sau repararea unei porți?
Costul montării unei porți va depinde de faptul dacă este vorba de o instalare complet nouă sau de o reparație, de ce tip este poarta, din ce material este fabricată, de dimensiune și de unde este instalată.
Ce tip de gard este cel mai bun?
Ce tip de gard este cel mai potrivit pentru proprietatea dvs. depinde de bugetul dvs., cât de dificilă este întreținerea, dacă aveți animale de companie sau câini pentru a evita evadarea și dacă preferați un gard peste care este vizibil sau doriți să aveți intimitate. Cea mai avantajoasă opțiune este reprezentată, de obicei, de gardurile din lemn, dar gardurile metalice tind să fie mai durabile și să solicite mai puțină întreținere.
Trebuie să ofer echipamente, materiale sau componente pentru a monta poarta?
De obicei, meșterul își va aduce propriile unelte și echipamente, dar va folosi materialul și piesele pe care le furnizați sau le plătiți. Vă poate sfătui cu privire la selectarea și comandarea porții și a altor materiale necesare.
Cât va dura construirea unui gard?
Cât timp va dura construcția unui anumit gard va depinde de materialul ales, de lungimea gardului, de dificultatea terenului și de alți factori. Cu toate acestea, durează de obicei 3 până la 5 zile, inclusiv scoaterea gardului vechi, pregătirea și instalarea unui gard nou. Unele tipuri de garduri se montează mai repede decât altele.
Cât durează în mod normal montarea unei porți?
Durata montajului va depinde de tipul de poartă, indiferent dacă este o poartă manuală sau automată, și de dimensiunea acesteia. De obicei, instalarea porții durează de la 1 la 5 ore.
Informații utileCe trebuie sa stii

Cel mai bun tip de gard este cel care se potrivește nevoilor proprietății și stilului tău de viață. Există multe avantaje asociate cu a avea un gard din lemn, care poate include intimitatea, securitatea și creșterea valorii. Alegerea gardului pentru grădina dvs. este o decizie crucială. Fie că este vorba de a proteja copiii mici de cădere sau de a menține câinele sau pisica în limitele grădinii dvs., există un tip de gard ideal pentru fiecare situație.

Pentru mulți, decizia de a avea un poarta manuală sau automată instalată este una care este cel puțin parțial influențată de estetică. Nivelul de automatizare pe care îl alegeți nu afectează modul în care arată poarta dvs., ci mai degrabă modul în care funcționează. Indiferent dacă alegeți o poartă automată sau manuală, vă veți bucura în continuare de multe dintre avantajele care includ confidențialitatea, securitatea și siguranța.

Cu Wilio, puteți găsi un expert în garduri și porți în câteva secunde, fără a fi nevoie să faceți nicio lucrare. Puteți fi liniștiți știind că toți contractorii noștri de garduri și porți au fost presecutați și au trecut o verificare a fondului. Și puteți rezerva întâlniri cu cele mai bune cu un singur clic.

În trecut, construirea unui gard era considerată a fi nu mai mult decât o slujbă de bricolaj în weekend. Cu toate acestea, industria de garduri și porți s-a schimbat dramatic în ultimul deceniu. În zilele noastre, gardurile nu sunt doar funcționale, ci pot îmbunătăți și aspectul casei dvs. și vă pot oferi securitate și intimitate. De fapt, mulți proprietari aleg să cheltuiască mai mult pe gard decât pe cheltuiala lor reală! Dacă angajați un lăcătuș profesionist pentru a vă instala poarta, nu trebuie să furnizați echipamente, materiale sau piese.

ExempleExemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri
profile image
Garduri și porți
Luca D.
profile image
Garduri și porți
Daniel S.
profile image
Garduri și porți
Luca D.
profile image
Garduri și porți
Teo K.
profile image
Garduri și porți
Daniel S.
profile image
Garduri și porți
Cristian L.