Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garduri metalice
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garduri metalice

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Garduri metalice? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.155 furnizori din zona dvs.
profile image

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0
Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril - Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,9
Firmă de curățenie

Servicii Intretinere Spatii Verzi & Curatenie. - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Garduri metalice

Totul despre garduri metalice

În prezent, panourile și coloanele metalice care înconjoară grădinile sunt cel mai probabil din aluminiu sau oțel și care încearcă o imitație a fierului forjat. În rândurile următoare, veți găsi tot ce trebuie să știți atunci când alegeți garduri metalice.

Istoria gardurilor metalice

În timpurile coloniale, doar cei mai bogați își permiteau să importe materiale forjate și forjarea pentru casele burgheze fine din cărămidă și piatră. Cu toate acestea, la începutul secolului al XVIII-lea, pe măsură ce fierăria a crescut pe piața internă, fierul decorativ a început să devină popular și un stil pentru casă mai divers. Produsele metalice populare au atins apogeul în epoca victoriană, când turnătorii au început să producă pichete elaborate, coloane și detalii de bobină în serie.

Astăzi, gardurile metalice își propun combinarea fierului tradițional folosind oțelul sau aluminiul mai rezistent la intemperii, de obicei cu bare goale făcute să semene cu bare pătrate solide. Panourile mai ușoare sunt, de obicei, conectate prin elemente de fixare, ceea ce simplifică instalarea. Culoarea neagră lucioasă clasică a fierului forjat este, de asemenea, îmbunătățită printr-un proces de acoperire cu pulbere în mai multe etape, cu o durată de viață mai lungă, care reduce semnificativ întreținerea.

Dacă proiectele de restaurare necesită fier forjat adevărat, meșterul trebuie să se bazeze pe materialul recuperat, care poate fi topit și refăcut manual, ceea ce face ca gardurile din fier forjat să fie foarte costisitoare.

Ceea ce se vinde astăzi drept fier forjat este adesea oțel solid (puteți găsi și aluminiu solid), decorat cu bobine realizate de mașină și detalii turnate, cum ar fi rozetele. Producătorul clientului poate combina materialele și metodele de producție în funcție de buget și poate asorta detalii din fontă cu bare din oțel goale, care permite economisirea costurilor materialelor.

Unii producători de top folosesc matrițe pentru panouri de gard din fontă, caracterizate prin forme găsite în cataloagele ornamentale din epoca victoriană.

Aflați ce tip și stil de gard va fi în armonie cu casa dumneavoastră astfel încât să nu fie prea costisitoare, dar în același timp să vă îmbunătățească perspectiva asupra terenului dumneavoastră.

Liniile simple ale acestui gard solid din oțel reflectă stilul subevaluat al casei terasate din cărămidă. Bilele din fontă termină fiecare coloană goală, în timp ce detaliile explozate ale turnării dau un aspect plăcut barelor sudate pe șine de-a lungul părții superioare și inferioare.

Material: aluminiu tubular

Acesta are formă de gard din oțel în panouri pre-asamblate sau piese pentru seturi asamblate pentru constructorii de case cu pichete care sunt înșurubate în șine.

Avantaje: Este inoxidabil și de aproximativ patru ori mai ușor decât oțelul.

Dezavantaje: Elementele de fixare vizibile care străpung fiecare bară. Capetele de șurub orientate spre stradă sunt de obicei vizibile.

Suporturi neprevăzute pentru panourile care se fixează pe partea laterală a stâlpului sau pe lamele care alunecă în interiorul stâlpului. La fel ca oțelul, vârfurile solide ale lamelei arată cel mai bine. Metalul este mai durabil decât versiunile din plastic. Elemente precum inelele și arcurile ajută la evidențierea designului de bază.

Material: oțel solid

Piesele sunt prelucrate și apoi sudate. Șinele sunt atașate la stâlpi folosind o consolă, cleme sau suduri.

Avantaje: Poate conține curbe și spirale solide, frânghii precum pliuri și vârfuri ascuțite care imită fierul forjat. Sunt disponibile modele mai complexe decât gardurile tubulare. De regulă, ele sunt și mai puternice și mai sigure decât oțelul tubular.

Dezavantaje: Tratamentul de suprafață nu trebuie să conțină o acoperire zincată, ceea ce necesită o întreținere mai mare.

Opțiuni pentru cumpărarea de garduri metalice
1. Cumpărați panouri gata făcute din centrele locale
2. Producerea de kituri de bricolaj
3. Angajarea unui profesionist pentru a face toată munca
 

1. Panouri: centrele locale și furnizorii de garduri oferă panouri tubulare din aluminiu cu 6 picioare, înșurubate împreună. Centrele potrivite pentru proprietarii de case oferă de obicei cele mai bune prețuri, dar un număr limitat de modele. Șuruburile care leagă știfturile de șine vă permit să „pliați” panoul în funcție de panta curții.

Panourile din oțel goale sunt sudate între ele sau, în versiuni rentabile, sunt alăturate de nituri. Toate pot cântări aproximativ 50 de kilograme. Deoarece oțelul este mai puternic, acesta vine în panouri cu 8 picioare, ceea ce îl face dificil de transportat, dar vă permite să instalați mai puține coloane.

2. Gata pentru instalare: Producția de panouri din aluminiu dintr-o cutie setată prin înșurubarea știfturilor de șine va reduce prețul panoului. Cu toate acestea, aceste panouri sunt disponibile numai în cele mai simple stiluri. Deși este un transport care necesită mult timp, cutiile sunt ușor de transportat chiar și cu un autoturism de dimensiuni medii.

Comparativ cu aluminiul, oțelul este mai greu de găsit decât un kit.

3. Produs profesional: este adesea cea mai bună alegere a oțelului solid, care, totuși, necesită mecanisme de ridicare grele. Dacă aveți o proprietate foarte înclinată, este posibil să doriți ca rafturile profesionale din aluminiu sau panourile din oțel să urmeze în mod constant panta. Poate fi dificil să faceți acest lucru, astfel încât să aveți suficient spațiu sub gard pentru a tăia iarba.

Casa medie are nevoie de un gard lung de 70 de metri. Dacă nu doriți să săpați cele 40 de găuri necesare pentru instalarea unui gard tubular din aluminiu, angajați un profesionist.

Cum să ancorați în pavajul din beton

Pentru o nouă instalație, comandați coloane cu plăci metalice sudate în partea inferioară - șuruburile de zidărie țin placa în beton. Pentru a muta stâlpul, este posibil să utilizați un suport montat suplimentar, care funcționează cu aceleași șuruburi și apoi le acoperă cu o căptușeală.

Cum se ancorează în zidărie

Conectarea șinelor de 11 inchi realizate din panou de gard din oțel sau aluminiu la un perete de cărămidă sau între stâlpi de zidărie necesită un suport fix cu șuruburi vopsite pentru fiecare bară. Utilizați mânere reglabile pentru aspect, care nu sunt pătrate, dar au, de exemplu, o formă octogonală.

Îndepărtarea ruginii

În momentul în care vopseaua pe oțel sau fier se distruge, este doar o chestiune de timp înainte de formarea ruginii. Cum se poate evita această situație?

Luați o mască de praf, mănuși și ochelari de protecție și alegeți abrazivul: hârtie de șlefuit grosieră, o perie de sârmă pentru suprafețe mici sau un burghiu dotat cu un disc lamelar pentru suprafețe mai mari. Îndepărtați rugina până la metalul gol și folosiți șmirghel cu granulație fină pe o suprafață fină pentru a îndepărta marginile vopselei rămase în jurul perimetrului.

Spălați metalul cu apă și săpun, apoi clătiți și lăsați să se usuce. Sigilați zonele din jurul deteriorării prin pulverizare. Îmbrăcați partea șlefuită cu un grund metalic care inhibă rugina. Dacă piesa este foarte groasă, umpleți golurile cu un grund abraziv.

Pulverizați un strat de acoperire lucios pe grund care să se potrivească cu culoarea gardului dumneavoastră existent - încercați să căutați culori ușor de găsit la un atelier de reparații auto.

Decorați-vă gradina de flori cu un gard din oțel solid, ușor de instalat, înalt de la 30 până la 48 inchi. Împingeți fiecare panou în pământ și țineți-l în poziție verticală cu știfturi la ambele capete. Alăturați panourile împreună pentru a extinde cursa sau a întoarce coturile.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Gardurile metalice sunt o modalitate excelentă de a vă proteja proprietatea și de a o păstra în siguranță. De asemenea, vă pot ajuta să obțineți aspectul perfect pentru casa sau afacerea dvs. Gardurile metalice vin în multe stiluri diferite, deci ar trebui să existe unul care să se potrivească bine cu designul oricărui spațiu. Wilio este aici pentru a vă ajuta să găsiți experți de calitate pentru măsurare, producție, asamblare, service. Prețul gardurilor metalice depinde de obicei de contoare; consultați mai multe informații despre servicii și servicii post-garanție furnizate de experții noștri .