Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Panouri gard
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Panouri gard

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Panouri gard? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.251 furnizori din zona dvs.
profile image

Chiril - Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,9
Firmă de curățenie

Servicii Intretinere Spatii Verzi & Curatenie. - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Nicolae M.

Liber profesionist
Craiova
4,0
Zugrav, zugrăveli

Om bun la toate.. Realizez lucrări de construcții băi de la zero bucătării , placări cu polistiren cofraje de beton construiesc case acoperișuri ofer foarte mare seriozitate

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Pereții prefabricati din beton

Pereții prefabricati din beton sunt cea mai rentabilă opțiune de zidărie. Acestea sunt instalate, de exemplu, între proprietăți. De asemenea, acestea sunt adesea folosite pentru a îngrădi echipamente și alte structuri pe uscat. Zidurile prefabricate din beton sunt instalate mai repede decât orice alt tip de perete și oferă securitate instantanee și intimitate.

Gama noastră atractivă de pereți prefabricați are o înălțime de 1,4 până la 3,0 m. Este disponibil în diferite modele, forme și dimensiuni. Pereții prefabricați din beton nu necesită întreținere dacă sunt lăsați în starea lor inițială. Cu toate acestea, unii proprietari preferă să le picteze, făcându-le ușor de amestecat cu arhitectura din jur.

Caracteristici principale

Zidurile prefabricate sunt instalate rapid. Produs standard cu o putere de aproximativ 20 MPa. Există diferite înălțimi dintre care puteți alege, modelele nu necesită întreținere și sunt ușor de reparat.

Avantajele pereților prefabricați

Securitate
Pereții prefabricați perimetrali sporesc securitatea și confidențialitatea. Pot fi construite de patru ori mai repede decât orice zid de zidărie.

Calitate consistentă
Deoarece produsele prefabricate din beton sunt de obicei produse într-un mediu controlat, acestea prezintă o calitate și uniformitate ridicate.

Rezistență și calitate
Datorită naturii extrem de robuste a panourilor de perete din beton, acestea sunt rezistente la atac. Oferă proprietarilor un nivel suplimentar de siguranță

Rezistență la intemperii și UV
Pereții prefabricați din beton sunt potrivite pentru orice condiții meteorologice.

Întreținere ușoară și rapidă
Pereții prefabricați din beton necesită întreținere redusă sau deloc, ceea ce le face o alegere ideală pentru aproape orice soluție de zidărie.

Împrejmuiri din beton palisat

Împrejmuiri prefabricate din beton este un sistem de securitate de înaltă calitate, potrivit pentru orice utilizare pe pereți.

Estetică: Palisade de beton robuste sunt construite pentru a rezista mulți, mulți ani și pentru a oferi siguranță fără întreținere. Unul dintre numeroasele avantaje ale acestui produs este configurația lamelelor deschise. Produsul nu acoperă complet spațiul îngrădit și, în același timp, permite vizibilitatea din exteriorul incintei. Cele trei laturi ale tuturor elementelor din beton au finisaj de închidere sau matriță și, prin urmare, sunt netede. Cea de-a patra latură are un finisaj cu flotor din lemn.

Date tehnice: Toate elementele de beton din palisade sunt proiectate și fabricate conform specificațiilor exacte ale inginerului și sunt armate cu oțel și turnate cu un amestec de beton care ajunge la o putere de 30 MPa după 28 de zile. Acest lucru asigură o barieră de siguranță puternică și robustă în orice moment. Fiecare secțiune are o lățime de 2 metri, măsurată de la centrul coloanei până la următorul centru al coloanei. Secțiunea este formată din două coloane, 9 palide și două bare transversale sau șine, la care sunt înșurubate șuruburile laterale. Șuruburile sunt folosite pentru a atașa cele nouă grinzi la șinele superioară și inferioară. Șuruburile sunt înfundate, ceea ce vă permite să injectați găuri. Fiecare coloană principală este așezată în fundații cu o adâncime de 600 x 600 x 600 milimetri și constă dintr-un amestec de ciment și piatră zdrobită, care ar trebui să atingă o rezistență de 15 MPa în 28 de zile.

Instalare: Instalarea gardurilor de palisadă din beton poate fi relativ rapidă. Contorii finalizați săptămânal vor depinde de numărul de personal alocat proiectului, de disponibilitatea aprovizionării, de vreme, de condițiile solului predominante și de alți factori, precum fluxul de numerar al clientului.

Cât de înalt ar trebui să construiți gardul prefabricat?

Răspunsul la aceasta depinde puțin de scopul gardului. Dacă doriți să blocați zgomotul de la drum sau de la vecini, amintiți-vă regula că, dacă vedeți o sursă de zgomot, îl veți auzi și. Gardurile pot fi construite oriunde de la o înălțime de 1 până la 4 metri.

Dar există alte trei întrebări la care trebuie să răspundeți pentru a găsi înălțimea ideală a unui gard prefabricat:

1) Ce sunt reglementările locale? Va trebui să cunoașteți reglementările locale pentru a obține un răspuns clar cu privire la cât de sus puteți construi. Pentru a afla exact ce spun reglementările locale, trebuie să contactați departamentul de planificare și construcții al administrației locale.

2) Unde este casa ta? În funcție de locul în care se află casa ta, se pot aplica legi suplimentare sau diferite. Aceste legi pot impune ca gardurile dvs. să fie mai scurte sau să vă permită să construiți mai sus. Contactați comunitatea locală. Iată câteva situații care vă pot schimba înălțimea maximă: Casa dvs. este la colț? Dacă casa dvs. este pe un teren de colț, șoferii vor trebui să poată vedea după colț. Casa ta este lângă autostradă sau drumuri aglomerate? Datorită zgomotului excesiv provenit de pe autostrăzi sau alte drumuri aglomerate, multe municipalități vor permite proprietarilor de case să construiască garduri mai înalte de-a lungul acestor drumuri pentru a ajuta la blocarea zgomotului. Casa ta este lângă o zonă comercială sau industrială? Ca și în cazul caselor din apropierea drumurilor aglomerate, casele din apropierea zonelor comerciale sau industriale pot fi eligibile pentru un gard mai înalt. Este vorba de blocarea zgomotului și a terenului industrial urât din casă. Înălțimea maximă poate depinde de ce tip de afacere comercială sau industrială deține terenul de lângă casa ta. 3) Care este bugetul dvs.? Când construiți un gard de orice fel, este util să urmați dimensiunile gardului care sunt cele mai frecvente. Panourile cu înălțimi non-standard vor trebui să fie făcute pe măsură. Această lucrare personalizată crește costul gardului. Cu toate acestea, nu este o problemă atât de mare cu piesele prefabricate. Este vorba de blocarea zgomotului și a terenului industrial urât din casă. Înălțimea maximă poate depinde de ce tip de afacere comercială sau industrială deține terenul de lângă casa ta. 3) Care este bugetul dvs.? Când construiți un gard de orice fel, este util să urmați dimensiunile gardului care sunt cele mai frecvente. Panourile cu înălțimi non-standard vor trebui să fie făcute pe măsură. Această lucrare personalizată crește costul gardului. Cu toate acestea, nu este o problemă atât de mare cu piesele prefabricate. Este vorba de blocarea zgomotului și a terenului industrial urât din casă. Înălțimea maximă poate depinde de ce tip de afacere comercială sau industrială deține terenul de lângă casa ta. 3) Care este bugetul dvs.? Când construiți un gard de orice fel, este util să urmați dimensiunile gardului care sunt cele mai frecvente. Panourile cu înălțimi non-standard vor trebui să fie făcute pe măsură. Această lucrare personalizată crește costul gardului. Cu toate acestea, nu este o problemă atât de mare cu piesele prefabricate. Când construiți un gard de orice fel, este util să urmați dimensiunile gardului, care sunt cele mai frecvente. Panourile cu înălțimi non-standard vor trebui să fie făcute pe măsură. Această lucrare personalizată crește costul gardului. Cu toate acestea, nu este o problemă atât de mare cu piesele prefabricate. Când construiți un gard de orice fel, este util să urmați dimensiunile gardului, care sunt cele mai frecvente. Panourile cu înălțimi non-standard vor trebui să fie făcute pe măsură. Această lucrare personalizată crește costul gardului. Cu toate acestea, nu este o problemă atât de mare cu piesele prefabricate.
Informații utileCe ar trebui sa stii
Un gard vă închide proprietatea și o protejează de lumea exterioară. În plus, separă zonele private ale unei case sau ale unei grădini. Gardurile pot fi realizate din lemn, metal, cărămidă sau materiale pe bază de piatră. Gardurile de panou sunt adesea preferate pentru designul lor modern, care se combină bine cu orice stil de arhitectură. Un gard de panouri este de obicei realizat din panouri din lemn sau metal (de obicei din oțel) și a fost construit cu un design specific pentru a-l face estetic plăcut pentru proprietarii de case. Ele sunt adesea mai scumpe decât gardurile care nu sunt concepute ca atare, dar vor fi, de asemenea, mai puțin dificil de instalat, deoarece nu este nevoie să construiți între stâlpi. Wilio vă oferă serviciile sale în acest domeniu: excavarea fundațiilor gardurilor, instalarea de garduri de panouri și furnizorii de servicii din care să alegeți depind de contorul necesar pentru proiect.