Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Gătit

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în gătit. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Gătit

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Gătit? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

Căutați bucătari de încredere? Îi găsești pe Wilio
Gătitul este o abilitate pe care toată lumea o stăpânește într-un fel. Dar a deveni un maestru al acestei arte culinare durează o viață întreagă. Puteți descoperi talentul cu noi și să-i dați aripi. Sunteți o companie de catering care caută un bucătar pentru un eveniment mare? Sunteți un restaurant care are nevoie de ajutor pe termen scurt pentru a găsi un angajat de încredere? Sau sunteți un romantic înrăit care caută serviciile unui bucătar privat pentru a-și sărbători aniversarea? Acum puteți accesa un număr imens de profesioniști talenți, trebuie doar să apăsați click pe un singur buton. Ce avem nevoie de la dumneavoastră pentru a vă conecta cu candidatul ideal? Spuneți-ne ceea ce aveți nevoie de la un bucătar și care este bugetul dumneavoastră financiar. Pe baza acestor informații, vom selecta cele mai potrivite oferte pentru dumneavoastră și veți începe să le primiți direct de la bucătarii disponibili. Cu siguranță nu va fi o țeapă. Profilul fiecărui adept include o evaluare detaliată a serviciilor anterioare, astfel încât să puteți fi siguri că persoana pe care ați ales-o vă va îndeplini cerințele. De asemenea, puteți evalua retroactiv performanța acestuia. Deci ce mai așteptați? Obțineți astăzi gratuit o ofertă, fără obligații!
Ce face un bucătar profesionist?
Bucătarii profesioniști au de obicei o experiență îndelungată în domeniu sau calificarea necesară. Aceștia sunt plătiți pentru pregătirea meselor și buna funcționare a bucătăriei, fie într-un mediu comercial, ca bucătar personal pentru dumneavoastră, fie pot lucra din propria bucătărie acasă.
Unii bucătari se specializează în diferite tipuri de gătit?
Da. Majoritatea bucătarilor au specializarea lor. Unii sunt profesioniști în coacere, alții nu se tem de fructele de mare, alții sunt specialiști în bucătăria fără gluten, mâncăruri vegane sau bucătării specifice ale lumii.
Un bucătar profesionist are nevoie de calificări?
Nu trebuie neapărat să aibă calificări profesionale. Cu toate acestea, este frecvent ca bucătarii profesioniști să dețină certificate sau să aibă mulți ani de experiență de lucru într-o bucătărie profesională.
De ce să angajați un bucătar profesionist personal?
Un bucătar profesionist va pregăti mâncare de calitate în confortul casei dumneavoastră, așa cum ați obține într-un restaurant. Cina cu prietenii nu mai trebuie să fie un iad organizațional dacă îl încredințați unui profesionist. Acest lucru vă permite să petreceți mai mult timp cu oaspeții dumneavoastră și să minimizați curățenia ulterioară.
Trebuie să-i ofer bucătarului meu personal ingrediente, aparate sau echipamente?
Poate varia dacă bucătarul va pregăti mâncare utilizând alimentele sau aparatele dumneavoastră. În general, bucătarii vor aduce toate ingredientele împreună cu orice aparat specific de care au nevoie. Cu toate acestea, vă pot folosi vasele și farfuriile de bază.
Cât costă angajarea unui bucătar?
Prețul pentru un bucătar profesionist sau personal este de obicei între 60 - 85€, dacă îl angajați prin Wilio. Cu toate acestea, suma poate varia, în cazul unor cerințe specifice, cum ar fi nevoia de personal mai mare, costuri mai mari pentru ingrediente sau perioade mai mari de gătit.
Ce includ serviciile de gătit?
Puteți angaja un bucătar pentru a oferi diferite tipuri de mâncare pentru diverse ocazii. Puteți alege să pregătiți mesele în propria bucătărie, sau bucătarul vă va aduce mâncăruri gata făcute. De asemenea, se va ocupa de toate: de la achiziționarea de materii prime, până la curățenie.
Servicii

Gătit acasă
Vreți să aveți acasă mâncare gătită ca la bunica? Puteți angaja servicii regulate cu bucătarul acasă, unde vă va găti de câteva ori pe săptămână. Desigur, nu este o problemă să îl angajați pentru doar o singură dată sau pentru ajutor ocazional. Bucătarul dumneavoastră privat se gândește cerințele dumneavoastră. Verifică dacă se întâmplă să suferiți de intoleranțe alimentare. Află ce ce mese preferați și pe care, dimpotrivă, ar trebui să le evitați. De asemenea, va verifica ce dispozitive și echipamente poate folosi. De obicei își planifică meniurile în avans, cumpără ingrediente, gătește și curăță bucătăria. Pe scurt, un restaurant standard, dar la dumneavoastră acasă!
Cofetar personal
El vă va întreabă pentru câte persoane să coacă, preferințele gustative și decorațiunile speciale pe care ți le-ai dori. Cofetarul dumneavoastră va pregăti cu dumneavoastră și vă va livra produsul finit acasă sau la birou, la ora stabilită.
Cina cu prietenii
De ce să nu angajezi un bucătar pentru o cină planificată cu prietenii acasă? Acest lucru vă va scăpa de stresul pregătirilor! Bucătarul dumneavoastră profesionist vă va contacta pentru a verifica numărul de invitați, mâncarea necesară și tipul de eveniment. De obicei, el pregătește cea mai mare parte a mâncării la locul evenimentului și curăță bucătăria când a terminat.
Bucătărie cu cerințe speciale
Aveți nevoie de mâncare pentru un meniu paleo, vegetarian, vegan sau fără gluten? Aceste diete speciale pot fi o provocare în pregătirea meselor. Din fericire, mulți bucătari au experiență cu o varietate de cerințe, inclusiv intoleranțe alimentare, diete speciale și alergii. Cu un bucătar angajat, veți alege rețetele și ingredientele adecvate și vă va confirma toate cerințele alimentare înainte de a începe. El va fi foarte atent să evite contaminarea încrucișată atunci când pregătește mese alternative pentru membrii familiei sau pentru participanții la petrecere.
Pregătirea și planificarea alimentelor
Vreți să mâncați o varietate de alimente, dar până la urmă se termină întotdeauna cu cinci mese pe care le „alternați” toată luna? De ce nu angajezi un bucătar care să pregătească mâncarea pentru o săptămână? Bucătarul personal va discuta cu dumneavoastră câte mese doriți, numărul de persoane și preferințele dumneavoastră. Selectează feluri de mâncare ușor de păstrat și cu gust excelent, proaspăt chiar și când sunt încălzite. Vor pregăti mâncarea în bucătăria dumneavoastră sau vă va livra mesele ambalate și gata pentru a fi păstrate în frigider sau congelator.
Ore de gătit
Doriți să învățați cum să gătiți ceva minunat sau să vă extindeți repertoriul cu o bucătărie nouă? Puteți angaja un bucătar personal care să vă ajute cu cursuri de gătit acasă. Nu numai că veți învăța ceva nou, dar vă veți și distra. Bucătarul dumneavoastră va planifica planul de gătit, rețetele și toate ingredientele necesare. El va pregăti tot ce este necesar pentru bucătărie și va aranja din nou totul după eveniment, astfel încât să nu vă rămână de făcut prea multă curățenie.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.