PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Hidroizolație fundație
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Hidroizolație fundație

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Hidroizolație fundație? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Alegerea contractorului de hidroizolație potrivit

Există câteva lucruri importante de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți specialistul potrivit pentru controlul umidității. În acest articol, vă vom plimba prin ele pas cu pas.
Înainte de a întâlni meseriași, înarmați-vă cu cunoștințe de bază. Alegeți pe cineva care are multă experiență. Întrebați despre relațiile cu producătorii de produse. Rămâneți activ și asigurați-vă că fiecare document conține informații cheie. Utilizați aceste verificări simple pentru a evita să vă păcăliți.

Aflați mai multe despre natura produsului, garanțiile oferite și informații despre calificări și instruire. Să ne uităm la primul articol din trio mai puțin detaliat. Înainte de a vă întâlni cu comercianții, înarmați-vă cu cunoștințe de bază. Inainte de, Înainte de a căuta un meșter sau de a vă pregăti munca, încercați un sondaj de bază.

Cele mai frecvente tipuri de umiditate sunt umiditatea crescătoare, umezeala pătrunzătoare și condensul - fiecare tip trebuie tratat diferit. Înțelegerea modului de identificare a fiecăruia vă va ajuta să evitați să fii jefuit de un agent de marketing fără scrupule care încearcă să vă vândă o soluție mai scumpă decât aveți nevoie.

Alegeți pe cineva care are multă experiență. Căutați o persoană care desfășoară o activitate independentă, care are suficientă experiență în efectuarea unor activități similare și care este specializată în diagnosticarea zilnică și lucrul cu umezeală.

David este tehnician de remediere de 30 de ani - și are feedback excelent al clienților pe site-ul Wilio. El explica de ce, din punctul său de vedere, este important să angajezi un specialist: „Când vine vorba de impermeabilizare, cred că calificările - sau cel puțin o bună cunoaștere de bază a subiectului - sunt cu adevărat importante. Am constatat că oamenii caută deseori constructori obișnuiți. Sunt specialist - sunt specializat în creșterea umidității, hidroizolarea subsolului, viermi, putregai umed și uscat. Deci nu mă ocup de lucruri precum jgheaburi și burlane. Constructorii generali pot face o treabă bună la repararea jgheaburilor, repararea acoperișurilor etc. - atunci când cauza umezelii este diagnosticată corect. Cu toate acestea, avantajul alegerii unui specialist în remediere este că acesta ar trebui să poată ajunge la rădăcina problemei - în primul rând, pentru a afla care este problema. Vă poate spune dacă este umiditate crescătoare, condens, umezeală penetrantă, umiditate hidrostatică sau orice altceva. Și apoi îl puteți rezolva conform procedurilor recomandate. „

Vă vom ajuta să găsiți experți profesioniști în izolare, controlul umidității în zona dvs. și să obțineți oferte reale astăzi. Pe lângă căutarea de recenzii despre comerciantul Wilio, nu vă fie teamă să cereți fotografii din lucrările anterioare. Vă recomandăm un interviu cu unul sau doi clienți anteriori pentru care a realizat lucrări similare. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți cu ce muncă veți avea de-a face. De exemplu, au fost punctuali și politicoși? Au făcut curățenie după ei înșiși? A existat vreo reumectare după terminarea lucrării? De asemenea, întrebați despre relațiile cu producătorii.

Specialiștii în remediere se încadrează de obicei în una din cele trei categorii: Cei care lucrează pentru companii mari de hidroizolație (care vând și produse de impermeabilizare); Tu, care nu sunt angajați de companii de produse - dar care au acorduri de afaceri cu una sau mai multe dintre ele pentru a-și folosi produsele; Cei care operează complet independent.

David explică: „Merită să întrebați fiecare meșter dacă are vreo asociere sau relație de afaceri cu anumiți producători. Unii oameni se înregistrează la producători pentru a cumpăra și utiliza în mod convenabil anumite produse de la ei. Apoi, trebuie să fiți puțin prudenți, deoarece ar putea să vă convingă să vă rezolvați problema cu un anumit produs în loc să diagnosticați corect problema. "

David:" Deci, dacă aveți în vedere angajarea unui specialist diagnostic sau tratamentul unei probleme de umiditate, întrebați dacă este afiliat cu un anumit producător de produs sau dacă este complet independent. Merită să vizitați cel puțin trei profesioniști care vă vor privi casa, vor diagnostica problema așa cum o văd și vă vor pregăti o ofertă de muncă. Unii specialiști independenți în remediere percep un raport inițial de inspecție și umiditate. ”Dar nu toată lumea o face - David spune că face întotdeauna un sondaj gratuit și un raport scris - deci merită să-l căutăm - să fie activ.

Dacă sunteți de acord cu un specialist în remediere pentru efectuarea sondajului - de exemplu, asupra proprietății pe care doriți să o cumpărați - începeți cu acest sondaj. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți o idee despre starea tehnică.

În timpul unui sondaj amănunțit, un specialist în umiditate va face, de obicei, următorii pași: Verificați exteriorul clădirii pentru a vedea dacă suprafața este umedă și cum este construită clădirea (de exemplu - are pereți solizi sau goi? Există jgheaburi, conducte externe de apă și drenuri? Există vătămări - cum ar fi tencuiala crăpată) sau jgheaburi sparte?) proprietarul casei (dacă este prezent) care întreabă despre istoricul umidității și dacă s-au făcut lucrări preventive împotriva umezelii. Inspectați interiorul clădirii pentru semne de umiditate (cum ar fi tapet liber, decojire a vopselei sau poluarea apei). Utilizați un higrometru pentru a face un diagnostic precis al umidității.

De asemenea, este posibil ca specialistul în remediere să ia notițe și / sau fotografii ca parte a inspecției. După vizită, un bun specialist ar trebui să vă ofere un raport scris pentru a vă evalua problema. Verifica dacă fiecare mesaj conține informații cheie. Efectuați imediat aceste verificări simple și evitați dezamăgirea.
David subliniază elementele cheie pe care acest raport ar trebui să le includă: „Proprietarul casei trebuie să se asigure că fiecare mesaj pe care îl primește include următoarele: Observații de specialitate despre ceea ce a găsit; Rezultatele valorilor măsurate de la un contor electronic (pentru determinarea nivelului de umiditate); Concluzii cu privire la ceea ce consideră a fi sursa problemei; Recomandări cu privire la ceea ce ar trebui să facă proprietarul casei în acest sens; O cotație pentru costul acestei lucrări. ”

Vestea bună este că există simptome cheie pe care proprietarii de case le pot avea în vedere. David explică: „Adesea nu crește deloc - poate fi o simplă condensare, o etanșare defectuoasă a ușii din față sau chiar un radiator cu scurgeri. ”

Există anumite moduri în care proprietarul unei case poate afla dacă are umiditate crescătoare. Primul este să căutați matrițe cu pete negre: „Dacă aveți pete pe pereți, umezeala nu crește - aproape sigur este condens sau scurgeri de apă. La nivelul primului etaj, umiditatea nu poate crește! Sună ciudat, dar mulți oameni încă cred asta. Puteți obține umiditate crescândă doar la parter - până la o înălțime de un metru, 1,5 metri la exterior. O a treia greșeală frecventă este că putregaiul umed sub soclu este întotdeauna cauzat de umezeala în creștere. Poate fi o creștere a umidității, dar poate apărea numai deoarece lemnul este în contact cu zidăria. Orice lemn care vine în contact cu zidăria este predispus la ciuperci. Deci, cu siguranță nu crește umiditatea. Feriți-vă de oricine vă spune că acesta este singurul motiv. ”

Aflați condițiile garanției oferite. Mulți experți în izolarea umidității oferă garanții pentru munca pe care o furnizează și materialele pe care le folosesc. Deși acest lucru poate oferi proprietarului un sentiment de securitate, David explică că este important să aflăm exact care sunt condițiile de garanție: „Oferim o garanție de 20 de ani. Cu toate acestea, oferim, de asemenea - pentru o taxă suplimentară - o garanție acoperită de asigurare. Aceasta înseamnă că, chiar dacă încheiem activitatea, lucrarea pe care am făcut-o asupra proprietății dvs. va fi în continuare acoperită. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

că aceasta este singura cauză. ”

Verificați condițiile garanției oferite. Mulți experți în izolarea umidității oferă garanții pentru munca pe care o furnizează și materialele pe care le folosesc. Deși acest lucru poate oferi proprietarului un sentiment de securitate, David explică că este important să aflăm exact care sunt condițiile de garanție: „Oferim o garanție de 20 de ani. Cu toate acestea, oferim, de asemenea - contra cost - o garanție acoperită de asigurare. Aceasta înseamnă că, chiar dacă încheiem activitatea, lucrarea pe care am făcut-o asupra proprietății dvs. va fi în continuare acoperită. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

că aceasta este singura cauză. ”

Verificați condițiile garanției oferite. Mulți experți în izolarea umidității oferă garanții pentru munca pe care o furnizează și materialele pe care le folosesc. Deși acest lucru îi poate oferi proprietarului casei un sentiment de securitate, David explică că este important să aflăm exact care sunt condițiile de garanție: „Oferim o garanție de 20 de ani. Cu toate acestea, oferim, de asemenea - pentru o taxă suplimentară - o garanție acoperită de asigurare. Aceasta înseamnă că, chiar dacă încheiem activitatea, lucrarea pe care am făcut-o asupra proprietății dvs. va fi în continuare acoperită. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

Aflați condițiile garanției oferite. Mulți experți în izolarea umidității oferă garanții pentru munca pe care o furnizează și materialele pe care le folosesc. Deși acest lucru îi poate oferi proprietarului casei un sentiment de securitate, David explică că este important să aflăm exact care sunt condițiile de garanție: „Oferim o garanție de 20 de ani. Cu toate acestea, oferim, de asemenea - contra cost - o garanție acoperită de asigurare. Aceasta înseamnă că, chiar dacă încheiem activitatea, lucrarea pe care am făcut-o asupra proprietății dvs. va fi în continuare acoperită. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

Aflați condițiile garanției oferite. Mulți experți în izolarea umidității oferă garanții pentru munca pe care o furnizează și materialele pe care le folosesc. Deși acest lucru îi poate oferi proprietarului casei un sentiment de securitate, David explică că este important să aflăm exact care sunt condițiile de garanție: „Oferim o garanție de 20 de ani. Cu toate acestea, oferim, de asemenea - pentru o taxă suplimentară - o garanție acoperită de asigurare. Aceasta înseamnă că, chiar dacă încheiem activitatea, lucrarea pe care am făcut-o asupra proprietății dvs. va fi în continuare acoperită. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

Deși acest lucru îi poate oferi proprietarului casei un sentiment de securitate, David explică că este important să aflăm exact care sunt condițiile de garanție: „Oferim o garanție de 20 de ani. Cu toate acestea, oferim, de asemenea - pentru o taxă suplimentară - o garanție acoperită de asigurare. Aceasta înseamnă că, chiar dacă încheiem activitatea, lucrarea pe care am făcut-o asupra proprietății dvs. va fi în continuare acoperită. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

Deși acest lucru îi poate oferi proprietarului casei un sentiment de securitate, David explică că este important să aflăm exact care sunt condițiile de garanție: „Oferim o garanție de 20 de ani. Cu toate acestea, oferim, de asemenea - pentru o taxă suplimentară - o garanție acoperită de asigurare. Aceasta înseamnă că, chiar dacă încheiem activitatea, lucrarea pe care am făcut-o asupra proprietății dvs. va fi în continuare acoperită. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

va fi în continuare acoperit. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

va fi în continuare acoperit. Dacă singura garanție emisă de companie nu este acoperită de asigurare - și atunci compania încetează să tranzacționeze - această garanție nu merită nici măcar hârtia pe care este scrisă. "

Informații utileCe ar trebui sa stii
Aveți nevoie de un serviciu în domeniul hidroizolației fundațiilor? Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate în aplicarea penetrării, izolării plăcii de bază și a tratamentului de suprafață. Prețul fundațiilor izolante împotriva umezelii depinde de obicei de m2. Vedeți mai multe informații despre servicii: etanșant siliconic, chit, chit de umplutură furnizat de unul dintre constructorii noștri din categorie. Costul hidroizolației unei fundații depinde de obicei de suprafață și de dimensiunea acesteia. Este posibil să lucrați cu un antreprenor cu experiență, care vă va studia proiectul și vă va oferi o ofertă pentru acesta. Contactați echipa noastră: Wilio vă oferă câteva ghiduri care vă spun cum să găsiți cea mai bună companie care vă poate ajuta în acest domeniu! _X000D_ Evitați problemele de umiditate contactând unul dintre constructorii noștri astăzi!