Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Închiriere de echipamente
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Închiriere de echipamente

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Închiriere de echipamente? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Închiriere de utilaje și echipamente pentru construcții

Nu trebuie să dețineți ce poate fi închiriat în orice moment. Aceeași regulă se aplică uneltelor de construcție sau chiar mașinilor. Oferta unor astfel de servicii iese în evidență din ce în ce mai mult. Economisiți-vă banii!

Avantajele închirierii de mașini de construcții

De obicei, aveți nevoie doar de mașini de construcții sau scule pentru o perioadă specifică și relativ scurtă de timp. După expirarea acestuia, acesta va sta în garaj în mod inutil și se va încărca. În plus, companiile specializate în închirierea acestor dispozitive vin în mod constant cu mașini noi și mai avansate din punct de vedere tehnologic.

Evitați costurile de întreținere

Dacă ați decis să închiriați mașini și scule, Vă rugăm să citiți cu atenție contractul de închiriere înainte de a semna. Poate include nu numai întreținerea forțată (inclusiv păstrarea evidenței), eventualele reparații, ci și achiziționarea sau plata pieselor de schimb.

Economisiți costurile de expediere

Închirierea unui utilaj de construcție nu pune capăt întregului proces. Transportul și relocarea sunt, de asemenea, un element de plătit și pot ajunge la sume amețitoare din cauza distanței. Soluția este de a închiria mașinile în mod ideal în locul sau în împrejurimile unde vor fi folosite.

Căutați noi oportunități

Unele proiecte necesită echipamente speciale dacă doresc să fie efectuate corect și eficient. Este posibil ca achiziționarea de echipamente să nu fie viabilă din punct de vedere economic. Pe de altă parte, închirierile vă permit nu numai să vă extindeți orizonturile proiectului, ci și să rămâneți profitabil.

De la închiriere la cumpărare

Închirierea utilajelor pentru construcții are multe avantaje. Una dintre ele este cu siguranță că puteți încerca o mașină de construcție înainte de a vă decide să o cumpărați. Evitați riscul investițiilor mari, pe de altă parte, dacă decideți să cumpărați o mașină după închiriere, prețul închirierii poate fi dedus din prețul de achiziție. Cumpărarea de utilaje pentru construcții nu este o investiție mică, luați în considerare decizia dvs. cu atenție.

3 mituri despre închirierea utilajelor pentru construcții

Mitul nr. 1: Închirierea de mașini și echipamente este o pierdere de bani

Obiectivul comun atunci când închiriați o mașină este să o cumpărați. Cu toate acestea, multe companii cred din greșeală că banii cheltuiți pe chirie au dispărut pentru totdeauna. Cu toate acestea, orice companie care închiriază mașini și scule este, în anumite circumstanțe și condiții, dispusă să vândă mașina către client. Se recomandă încorporarea acestui pas în contractul de închiriere pentru a evita neplăcerile.

Mitul nr. 2: Numai mașinile vechi sunt închiriate

Acest lucru nu este adevărat. Clienții au posibilitatea de a obține mașini fiabile și de calitate, chiar dacă sunt modele mai vechi. Multe mașini pot face la fel ca noile lor versiuni. Tehnologiile avansează constant, ceea ce se reflectă, desigur, în prețul de închiriere al mașinilor noi.

Mitul nr. 3 - Instrumentele fără funcții tehnologice sunt închiriate

Nu sunt oferite spre închiriere nici mașini și scule vechi, nici defecte. Cu toate acestea, există modalități de a găsi o mașină cu soluția tehnologică necesară. Una dintre ele este închirierea de mașini cu tehnologie deja integrată în mașină sau închirierea de tehnologie și adăugarea acesteia la echipamentul închiriat. În funcție de factori precum vârsta și modelul mașinii, unele reprezentanțe și alte companii de închiriere sunt capabile să integreze noile tehnologii în magazinele de închiriere. Clienții obțin exact ceea ce caută și nu trebuie să aleagă între mașina potrivită sau tehnologia dorită.

cum să găsiți o mașină cu soluția tehnologică necesară. Una dintre ele este închirierea de mașini cu tehnologie deja integrată în mașină sau închirierea de tehnologie și adăugarea acesteia la echipamentul închiriat. În funcție de factori precum vârsta și modelul mașinii, unele reprezentanțe și alte companii de închiriere sunt capabile să integreze noile tehnologii în magazinele de închiriere. Clienții obțin exact ceea ce caută și nu trebuie să aleagă între mașina potrivită sau tehnologia dorită.

cum să găsiți o mașină cu soluția tehnologică necesară. Una dintre ele este închirierea de mașini cu tehnologie deja integrată în mașină sau închirierea de tehnologie și adăugarea acesteia la echipamentul închiriat. În funcție de factori precum vârsta și modelul mașinii, unele reprezentanțe și alte companii de închiriere sunt capabile să integreze noile tehnologii în magazinele de închiriere. Clienții obțin exact ceea ce caută și nu trebuie să aleagă între mașina potrivită sau tehnologia dorită. Clienții obțin exact ceea ce caută și nu trebuie să aleagă între mașina potrivită sau tehnologia dorită. Clienții obțin exact ceea ce caută și nu trebuie să aleagă între mașina potrivită sau tehnologia dorită.