Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Închiriere de macarale și ascensoare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Închiriere de macarale și ascensoare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Închiriere de macarale și ascensoare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Câtă greutate poate ridica o macara?

Știm cu toții unde să mergem dacă trebuie să ridicați o încărcătură grea pe un șantier - desigur, închirierea macaralelor dvs. locale. Dar cât de exact poate ridica o macara? Răspunsul este ambiguu. Totul depinde de tipul și modelul macaralei și de natura lucrării.
Pentru a afla mai multe, citiți defalcarea completă a greutății pe care o pot suporta diferite macarale.

Obțineți informații despre specificațiile macaralei - Diferite caracteristici ale vehiculului - vă vor ajuta să decideți dacă o anumită macara se potrivește nevoilor dumneavoastră. Specificațiile macaralei acoperă totul, de la înălțimea macaralei până la capacitățile terenului.
Când vine vorba de specificațiile macaralei, unul dintre cele mai importante lucruri de reținut este este capacitatea macaralei. Aceasta este greutatea pe care o puteți ridica împreună cu vehiculul. Se măsoară de obicei în tone.

Dar, din păcate, lucrurile sunt rareori atât de simple pe cât par. Greutatea exactă pe care o macara o poate ridica depinde în cele din urmă de diferite funcții. Să ne uităm mai întâi la greutatea suspendată.

Greutatea încărcăturii suspendate

Prima complicație în a răspunde la cât de mult poate ridica macaraua este greutatea sarcina în sine. Forța exercitată de orice obiect (și deci de greutatea unui obiect) depinde de poziția sa. Cu alte cuvinte, depinde dacă este la sol sau în aer. Trebuie să aveți în vedere acest lucru ori de câte ori căutați o macara de închiriat.

Greutatea sarcinii de suspensie depinde de a doua lege a mișcării lui Isaac Newton. Din fericire, este destul de ușor de dat seama. Pentru a-l calcula, este de obicei necesar să utilizați formula F (greutatea obiectului) = m (greutatea obiectului în kilograme) xa (accelerarea obiectului).

Accelerarea este viteza cu care o macara se ridică și deplasează o sarcină. Dar când obiectul atârnă nemișcat, îl înlocuiți cu accelerația gravitațională, care este de 9,8 m / s ^ 2 pe sol. În acest caz, formula va avea valoarea F = mx g.

Dacă oferiți companiei de macarale toate detaliile, acestea vă vor ajuta să alegeți care macara va fi potrivită nevoilor dvs.

Cum afectează înălțimea, distanța și unghiul capacității de încărcare?

Cu toate acestea, greutatea încărcăturii de suspendare nu este totul, ceea ce trebuie să vă gândiți. Un alt factor de luat în considerare este unghiul la care macaraua ridică sarcina și o deplasează. În plus, va trebui să luați în considerare cât de mult se va extinde brațul în timpul procesului.

Fiecare model de macara este echipat cu o diagramă de încărcare în manualul său. Este un tabel care explică modul în care capacitatea de încărcare a modelului diferă atunci când se iau în considerare distanța și unghiul.

În general, este probabil cea mai importantă resursă pentru orice operator de macara.

< p> De exemplu, o macara, care poate ridica 50 de tone sau 110.231 de lire sterline. Cu toate acestea, dacă raza de încărcare este de 30 de metri și unghiul brațului este de 17 grade, capacitatea sa este de doar 3.950 de kilograme. Aceasta este o diferență destul de semnificativă.

În plus, capacitatea macaralei poate varia în funcție de orice accesorii (de exemplu, dintr-un braț auxiliar). Și trebuie să luați în considerare și măsura în care acestea sunt extinse.

Înțelegerea graficului de încărcare poate fi o provocare destul de provocatoare. Din nou, totuși, puteți conta pe ajutorul experților.

Greutatea medie pe care macaralele o pot ridica

După cum probabil ați ghicit, toți acești factori înseamnă că capacitatea de încărcare a diferitelor macarale poate varia foarte mult.

Conform Guinness World Records, cel mai dificil obiect ridicat vreodată de o macara a fost o barcă plină cu apă cu o greutate de 20.133 tone metrice. Această ispravă incredibilă a fost realizată de macaraua „Taisun” la șantierul naval Yantai Raffles din Yantai, China, în 2008. Pentru a o pune în perspectivă, încărcătura a fost mai grea decât întregul pod Brooklyn!

Dar majoritatea macaralelor nici măcar nu se pot apropia de acest record.

Următoarea este capacitatea medie pentru diferite tipuri de macarale:

Macarale turn: 20 tone
Macarale mobile: 10 până la 60 tone
Cu toate acestea, multe macaralele pot ridica mult mai mult. De exemplu, unele camioane articulate au o capacitate de până la 175 de tone.

Dar lucrurile mici sunt ascunse în detalii

Deci nu există un răspuns simplu la întrebarea „cât de mult poate ridica o macara?” Majoritatea macaralelor pot ridica în medie 10 până la 60 de tone. Cu toate acestea, unele modele pot avea o greutate mult mai mare.

Rețineți că capacitatea depinde de vehiculul specific și de natura ascensorului. Din fericire, profesioniștii în închiriere și operatorii acestora vă pot ajuta să descifrați manualul echipamentului și diagrama de încărcare a acestuia.

În mod semnificativ, greutatea nu este singura caracteristică a macaralelor pe care ar trebui să le aveți în vedere. Deci, înainte de a intra în procesul de închiriere, aruncați o privire la înțelegerea specificațiilor și caracteristicilor camionului.

Ce este o macara pe toate terenurile?

O macara pe toate terenurile este un vehicul cu roți grele (camion cu macara) capabil de manipulare a materialelor grele și de a efectua ridicări sau transporturi de urgență până la cele mai înalte înălțimi / p>

Macara cu macara: o minicara este o macara mică, mai ales într-o configurație de transport, și poate intra și într-un lift, deci este considerată o macara internă. Este folosit pentru ridicarea în locuri inaccesibile și datorită greutății sale poate fi folosit și pe teren instabil sau denivelat, deoarece are „picioare ca un păianjen” capabil să se adapteze chiar și celor mai dificile situații și centurilor de cauciuc, datorită cărora poate ajunge chiar și la locuri greu accesibile și neuniforme. pe pante abrupte.
Macarale electrice: numite și macarale transportate electric și de transport pentru ridicarea și manipularea încărcăturilor grele în interiorul magaziilor sau instalațiilor industriale. Aceste vehicule sunt caracterizate de dimensiuni mici și capacități mari, care permit manevrarea în spații mici, performante.

Adesea cerem o inspecție la fața locului pentru a ajuta la determinarea echipamentului potrivit pentru situație. Vă vom oferi, de asemenea, o copie a diagramelor de încărcare ale producătorului pentru decizia dvs.

Întrebare: Cu câte zile în avans ar trebui să programez închirierea unei macarale? trebuie să planificăm o închiriere de macarale, cu atât mai bine va fi pentru dvs. - clienții noștri. În funcție de tipul de macara, este posibil să trebuiască să obținem un permis de livrare, să programăm un echipaj de asamblare pentru a asambla macaraua, iar unele macarale trebuie rezervate în avans din cauza volumului lor mare de lucru. Prin urmare, de îndată ce ați finalizat toate echipamentele necesare pentru proiectul dvs., vă recomandăm să contactați reprezentantul dvs. de vânzări cât mai curând posibil. Imediat după semnarea contractului de închiriere, o macara este rezervată pentru dvs. Cu toate acestea, chiar dacă este în ultimul moment, nu ezitați să ne contactați. Înțelegem că există situații de urgență sau nevoi neprevăzute și puteți fi sigur că avem experiența de a vă furniza echipamentul necesar cât mai curând posibil, dacă este disponibil în flota noastră.

Întrebare: Ce taxați pentru expedierea echipamentului?
Răspuns: Tarifele de expediere variază în funcție de:

De ce tip de echipament aveți nevoie și de configurația necesară (platformă, braț, turn, crawler) macara etc.)
Unde se află macaraua.
Unde este proiectul / șantierul.
Numărul de contragreutăți furnizate.
După discutarea acestor informații, reprezentantul de vânzări al companiei va putea oferi o rată fixă ​​fixă ​​pentru transport, instalare și întreținere necesară.

Ce informații trebuie să strâng înainte de a apela, astfel încât operatorul să poată determinați dimensiunea corectă a macaralei?> Când alegeți dimensiunea macaralei pe telefon, țineți cont de următoarele lucruri:

• Care este greutatea obiectului (obiectelor) de ridicat?

• Care este dimensiunea dimensională a obiectelor care trebuie ridicate?

• Unde sunt punctele de ridicare? Cum ne atașăm articolelor dvs. pentru a le ridica?

• Aveți nevoie de echipamente speciale?

• Care sunt dimensiunile fizice ale clădirii sau obstacolul care trebuie ridicat, inclusiv

și. distanța de la bara de protecție a macaralei până la partea laterală a clădirii

b. înălțimea clădirii

c. distanță prin acoperișul clădirii

• Efectuați o verificare rapidă a siguranței pe șantier. Există cabluri aeriene, copaci, utilități subterane, sol instabil sau alte probleme de siguranță care necesită o locație specifică?

• Macaraua va sta pe proprietate privată sau publică? Dacă macaraua trebuie construită într-un spațiu public, va trebui să obținem permisiunea de a folosi această proprietate sau, în unele cazuri, să cumpărăm o autorizație pentru a sta pe un teren public dotat.

• Unde va merge macaraua peste tot? Mașinile noastre mai mari necesită permise de călătorie pentru a conduce în anumite zone. Trebuie să o facem în avans.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Închirierea echipamentelor de ridicat este o parte importantă a multor companii. Indiferent dacă construiți o casă sau montați utilaje mari, poate fi dificil de asamblat fără instrumentele potrivite. Cu toate acestea, cu închirierea de macarale și ascensoare oferite de Wilio, aceasta nu mai este o problemă! Cu o mare varietate de macarale și ascensoare disponibile pentru închiriere, avem ceva pentru toată lumea. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim! _X000D_