Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Inginer structural
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.198 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Inginer structural

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Inginer structural? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Întrebări frecvente: inginer structural

De ce să căutați inginer structural pe Wilio?

Când construiți o casă de familie, un adăpost sau renovați clădirile mai vechi și clădirile istorice, veți avea nevoie de serviciile unui inginer structural. Pentru ca clădirea să nu se dezintegreze, să pună în pericol proprietarii sau vizitatorii, trebuie examinată profesional. Veți primi o evaluare statică (pentru clădirile existente) sau un proiect static (pentru implementări viitoare). Fie că este vorba despre o hală industrială, un depozit sau un adăpost pentru autoturisme sau o clădire nouă, este necesară o evaluare statică pentru a completa documentația pentru obținerea autorizației de construire. Găsiți experți în zona dumneavoastră introducând cererea dumneavoastră pe site-ul web Wilio. În curând veți primi oferte de preț pentru un raport de la mai mulți ingineri structurali. Alege-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine și asigurați-vă că mașina dumneavoastră nu va fi distrusă de construcția instabilă a adăpostului sau garajului.

Ce muncă face un inginer structural?

Un inginer structural vă poate oferi o serie de acțiuni. Documentația proiectului, avize și estimări ale experților, pregătirea avizelor experților, diagnosticarea structurilor portante, evaluări ale rezistenței la foc. Acestea sunt cele mai frecvente sarcini pe care vi le va oferi un inginer structural, astfel încât să puteți efectua cu calm construcția sau reconstrucția.

De ce să căutăm ingineri structurali pe Wilio?

În special în reconstrucția clădirilor mai vechi și a clădirilor istorice, evaluarea staticii este primul lucru pe care îl facem înainte de orice lucrare. De la început putem afla dacă restaurarea are sens, și ne va ajuta, de asemenea, să calculăm costurile reconstrucției. În cazul construcțiilor noi, este necesar să atașați o declarație de statică la documentația proiectului pentru a obține o autorizație de construcție. Dacă planificați reconstrucția sau construcția unei clădiri noi, mari sau mici, găsiți pe site-ul web Wilio ingineri structurali și obțineți oferte de preț din zona dumneavoastră. Dintre oferte, alegeți-o pe cea care vă va fi cea mai convenabilă pe baza referințelor.

Cât durează lucrarea statică?

Lucrarea statică de obicei durează o zi până la câteva săptămâni - în funcție de complexitatea construcției sau proiectului evaluat. În principiu, evaluarea proiectelor de construcții viitoare consumă mai puțin timp. Veți primi o evaluare statică a construcției unei noi case de familie în câteva zile. Evaluarea staticii unei hale industriale va necesita multe calcule, consultări și chiar simulări. Aici, elaborarea unui raport statistic de înaltă calitate va dura câteva săptămâni până la luni. Cu o evaluare statică a calității, aveți, de asemenea, un sentiment de certitudine că munca dumneavoastră nu va pune în pericol pe nimeni și, în același timp, vă protejați investiția.

Cum găsesc un inginer structural de calitate?

Cel mai bun mod de a găsi un un inginer structural este să introduceți solicitarea dumneavoastră pe Wilio. Cererea dumneavoastră va ajunge la companiile care cooperează cu noi de mult timp. Vă introduceți cerințele, specificați locul și tipul de construcție. Apoi, companiile din zona dumneavoastră vă vor contacta cu oferte de preț și o veți alege pe cea care se potrivește cel mai bine cerințelor și bugetului dumneavoastră. Înainte de a lua o decizie finală, uitați-vă la evaluările găsite pe site-ul web Wilio.

Cât costă munca unui inginer structural?

Prețul va depinde în principal în funcție de complexitatea și dimensiunea proiectului sau obiectului. Cele mai ieftine sunt consultările cu un inginer structural, cu care puteți rezolva probleme minore de construcție sau pregăti sarcini viitoare, mai complexe. Plătiți de la 250 la 500 RON pentru consultații. Proiectul static pentru decizia de zonare, ca parte a autorizației de construcție, costă de la 500 la 750 RON - pentru o casă cu un etaj. Zonele imense cu multe elemente structurale și portante costă mii de lei. Având în vedere suma totală, nu se poate spune că proiectarea statică nu este o chestiune costisitoare - este de obicei în intervalul 0,2-0,5% din bugetul total.

În ce constă o verificare statică tipică?

Fiecare verificare statică trebuie să conțină numele proiectului și datele de identificare ale construcției. Următoarea este o listă de standarde, directive și reglementări pe care inginerul structural le-a urmat la realizarea raportului. Inginerul structural calculează și caracterizează toate sarcinile posibile care acționează asupra structurii, împreună cu proiectarea materialelor și calitatea acestora care trebuie utilizate. Evaluarea trebuie să includă condițiile geologice și hidrogeologice ale șantierului și, de asemenea, la final, există o parte de calcul și grafică. Evaluarea se încheie cu încheierea și evaluarea clădirii.

Lucrare tipică

Documentația proiectului, supravegherea autorului, consultări, avizul experților

Procedura de lucru

Dacă am selectat un expert adecvat în statică, prima consultare este întotdeauna efectuată mai întâi. Ca parte a acestui proces, expertul va lua cunoștință de cerințele, ideile dumneavoastră iar după ce va fi convenit asupra condițiilor, va prelua de la dumneavoastră toate documentele necesare.

Inginerul în structuri poate vizita construcția sau site de reconstrucție. În cazul clădirilor foarte vechi, distruse sau istorice, se efectuează și teste statice, iar starea reală a obiectului este determinată cu ajutorul instrumentelor de măsurare.

În pasul următor vă puteți prezenta cu un model 3D sau o simulare. După aprobarea de către investitor, inginerul structural va începe să pregătească forma finală a evaluării statice sau a propunerii.

Dacă inginerul de structură realizează raportul despre noua clădire, procesul de lucru este accelerat considerabil și viitoarea clădire este evaluată pe baza documentelor și calculelor care se află în proiect. Rezultatul este un proiect de statică, care, împreună cu alte documente, este o parte necesară pentru obținerea autorizației de construire.

Sugestii și sfaturi:

1. Găsiți un inginer structural cu experiență
Când căutați un inginer structural adecvat, căutați un expert cu experiență. Aceștia sunt o valoare adăugată care va asigura că imobilul va fi de înaltă calitate și sigur. Un inginer structural cu experiență vă va sfătui cu privire la modificările mici, precum și la cele mai mari, care vă vor duce proiectul mai departe.

2. Cel mai scump nu înseamnă cel mai bun
Obțineți oferte de la mai mulți ingineri structurali și comparați ceea ce obțineți pentru banii dumneavoastră. Cea mai scumpă ofertă pentru o evaluare statică nu înseamnă automat cea mai înaltă calitate. Contactați inginerii structurali și obțineți referințe de la foști clienți sau chiar de la concurență - nu urmăriți doar suma proiectului cu orice preț.

3. Aveți încredere în experți
Asigurați-vă că nu subestimați opiniile experților în diferitele lucrări de renovare. Nu-i lăsați în afara procesului și asigurați-vă că urmați rezultatele muncii lor. Activitatea statică este guvernată de o serie de standarde, reglementări și dispoziții legale nu numai ale statului, ci și la nivel european.

4. Feriți-vă de modificările minore
Chiar și modificările minore ale pereților despărțitori din case familiale sau case prefabricate trebuie consultate în prealabil cu un inginer structural. Intervenția dumneavoastră poate perturba serios statica generală a casei și, mai rău, vă va afecta nu numai pe dumneavoastră, ci și pe vecinii voștri. Chiar și o schimbare aparent nesemnificativă în distribuția forțelor poate fi distructivă. Prin urmare, înainte de a lucra la structurile portante, contactați inginerul structural cu mult timp în avans, de preferință în faza de planificare.

5. Când cumpărați o proprietate
Dacă vă gândiți să cumpărați o proprietate și intenționați să o renovați, asigurați-vă că nu vă grăbiți nicăieri fără statica și evaluarea acesteia. Faceți un raport static și aflați exact ce cumpărați. Dacă depuneți efort și verificați în mod laborios rețelele de inginerie, starea acoperișului, cablajul, va fi înțelept să finalizați analiza și să convocați statisticile.

6. Proiectant și inginer structural
Ambele profesii sunt foarte asemănătoare și sunt profesioniști cu aceeași educație, doar o specializare diferită. Unele companii sau persoane fizice pot pregăti o evaluare statică împreună cu proiect de reconstrucție - sunt angajați în ambele activități. Verificați în avans dacă o persoană poate compila întreaga documentație pentru dumneavoastră în mod cuprinzător. Veți economisi timp și este întotdeauna mai bine dacă un expert lucrează și pe șantier și îl cunoaște perfect.

Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Inginer structural
Care este diferența dintre un arhitect și un inginer structural?

Statik se ocupă de siguranța clădirilor și a altor structuri, în timp ce arhitectul se concentrează în principal pe clădiri și se gândește la cum să le facă atractive și sigure în același timp.

De ce abilități au nevoie inginerii civili?

Inginerul civil trebuie să aibă gândire analitică și matematică, precum și abilități profesionale de rezolvare a problemelor. Experiența în conducere, management și comunicare interpersonală puternică sunt, de asemenea, esențiale. Multe proiecte necesită o înțelegere puternică a fizicii și abilități conceptuale tridimensionale.

Specialiștii în statica desenează planuri?

După inspectarea staticii, următorul pas este crearea unui plan sau desen static. Desenul de construcție vă va oferi o idee despre aspectul, dimensiunile și orice alte note despre proiect. În plus, inginerul dumneavoastră structural va ține cont de bugetul dumneavoastră atunci când alegeți materialele.

Care este diferența dintre ingineria structurală și ingineria civilă?

Inginerii civili proiectează și întrețin clădiri precum clădirile publice și private, sisteme de apă, aeroporturi și drumuri. Inginerii civili analizează, proiectează, construiesc și întrețin structuri și materiale care contracarează sau întăresc sarcinile.

Cât timp durează munca unui inginer structural?

În general, pentru o lucrare minoră tipică de extindere a locuinței sau de renovare, inginerul civil va avea nevoie de o săptămână de la vizita la fața locului pentru a crea calcule și desene de bază. Desigur, acest lucru poate varia în funcție de domeniul de aplicare al proiectului.

Cât ar trebui să coste un inginer structural?

Cât costă un inginer civil? Taxele pentru un inginer civil vor varia de la 1500 RON la 2.480 RON + TVA pentru un proiect simplu, cum ar fi demolarea unui perete interior, până la aproximativ 24.750 RON pentru un proiect rezidențial mai complex. Controlul structural va costa în medie aproximativ 1250 RON.

Există cerere pentru ingineri civili?

Cererea de ingineri civili a crescut în ultimii ani și, deși majoritatea companiilor preferă candidați cu experiență de înaltă calitate, există multe oportunități de carieră.

Am nevoie de un specialist în statică pentru a îndepărta peretele?

Cel mai bine este întotdeauna să consultați un constructor sau un inginer structural înainte de a îndepărta orice perete. Aceștia vă vor putea spune dacă peretele este sau nu portant, suportând greutatea unuia dintre următoarele elemente: Acoperiș: În casele mai vechi, structura acoperișului se bazează adesea pe sprijinul din peretele interior.

Ce fac inginerii structurali zilnic?

Zilnic, inginerul structural poate asista arhitectul-șef cu aspectul și designul inițial al clădirii, inclusiv planurile de întreținere sau reamenajare generală. Ei calculează sarcini precum vântul, zăpada și forțele de cutremur pentru a determina care sistem de construcție este cel mai sigur.

Pot fi un inginer sau un arhitect?

O persoană poate deveni arhitect dacă este deja inginer, dacă are o educație tehnică adecvată.

Este necesar un inginer structural?

Proiecte care au nevoie de statică. Angajați un specialist în statică pentru orice clădire nouă, fie că este vorba de construirea unei case întregi sau a unei anexe, sau chiar de adăugarea unui pridvor sau balcon. Un alt semn sigur că este nevoie de un inginer civil este orice fel de cădere, crăpătură sau înclinare.

Am nevoie de statică pentru grinzile din oțel?

Grinzile de oțel asigură suportul necesar pentru construcția nouă, extinderi și îndepărtarea peretelui portant. Grinzile au nume și stiluri diferite - traduceri, grinzi I / H / T, grinzi de canal și multe altele! Veți avea nevoie de un inginer civil, un constructor calificat și aprobarea sigură a codului de construcție.

Construcția clădirilor are viitor?

Unele dintre schimbările care ne vor afecta includ progrese rapide în tehnologie care ar putea înlocui în cele din urmă unele dintre abilitățile noastre la locul de muncă; creșterea complexității reglementărilor și standardelor de construcție; nevoia și cererea în creștere pentru educație ulterioară; schimbări în abordarea globală a tehnologiilor de inginerie civilă.

De ce ingineria civilă este cea mai bună?

Inginerii civili salvează vieți prin proiectarea clădirilor care pot rezista la cutremure, vânt, zăpadă și diferite alte condiții de stres. Imaginați-vă câte vieți ar mai putea fi salvate (în special din cauza cutremurelor) dacă am putea să ne ducem mai bine tehnologiile în țările mai puțin dezvoltate.

Este solicitată ingineria civilă?

Inginerii civili își folosesc cunoștințele despre tensiuni și presiuni pentru a proiecta structuri mari, cum ar fi clădiri și poduri. Este una dintre cele mai vechi profesii și va fi mereu la cerere atâta timp cât vom continua să trăim în case și să mergem pe poduri.

Cât costă obținerea unui raport de inginer civil în Regatul Unit?

Costul mediu al unui inginer civil pentru inspecții și rapoarte este de 1.750 până la 3.200 RON + TVA. Acesta va varia în funcție de mărimea proprietății, vârsta și starea proprietății. Inspecția structurală specifică abordează o problemă izolată, în timp ce raportul general acoperă toate activele.

Care sunt cele 4 tipuri de ingineri civili?

Aceste tipuri de inginerie civilă includ: 

  • Inginerie structurală
  • Inginerie de mediu 
  • Inginerie geotehnică
  • Ingineria traficului
  • Ingineria resurselor de apă
  • Lucrări geodezice
  • Inginerie civilă
  • Inginerie urbană
De ce calificări am nevoie pentru a fi inginer civil în Marea Britanie?

Pentru a deveni inginer civil, veți avea nevoie, în general, de o diplomă de inginerie sau de master în inginerie. Cu toate acestea, mulți angajatori vor accepta calificări echivalente dacă acestea sunt combinate cu experiență de muncă relevantă.

Cum pot deveni inginer civil?

Pentru a deveni inginer civil, o persoană are nevoie de o diplomă de licență în inginerie civilă. După absolvirea diplomei de licență, se poate obține o specializare în domeniul construcțiilor civile. Acest lucru îi va ajuta pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile și oportunitățile de carieră.

Puteți fi un arhitect sau un inginer structural?

Da. Presupunând că titlul este acreditat atât ABET, cât și NAAB, puteți obține ambele licențe. Tatăl meu le-a avut pe amândouă de la OSU (unde am fost și eu, dar nu am primit AE). Practic, cu acest titlu, ați putea să faceți un stagiu și ambele examene și să obțineți licențe duble și să deveniți arhitect și inginer structural licențiat.