Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Îngrijirea copiilor, babysitting
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Îngrijirea copiilor, babysitting

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Îngrijirea copiilor, babysitting? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să găsești un babysitter local prin Wilio?
Vrei să găsești un babysitter în zona ta care să te ajute să dezvolți abilitățile copiilor tăi? Multe familii consideră că asistența medicală sau "au pair" este o alternativă excelentă la serviciile tradiționale de îngrijire a copiilor. Un îngrijitor nu numai că oferă îngrijire individuală copiilor tăi acasă, dar dacă ai mai mult de un copil, poate fi și mai rentabil. Atunci când găsești un babysitter în zona ta, care se potrivește perfect nevoilor familiei tale, te vei bucura de un stil de viață mai flexibil, indiferent dacă ai nevoie de babysitter o zi sau cinci zile pe săptămână. Cel mai simplu este să găsești un babysitter în zona ta pe Wilio. Datorită sistemului nostru transparent de evaluare și control, poți compara cu ușurință cei mai buni îngrijitori locali, astfel încât să poți fi sigur că veți găsi unul de încredere pentru copiii tăi.
Cum găsesc un babysitter bun?
Recomandările prietenilor și familiei sunt modalități obișnuite de a găsi un babysitter bun. Din păcate, opțiunile dumneavoastră vă pot limita contactele personale. Wilio oferă o soluție prin asigurarea contactelor cu îngrijitori foarte apreciați din zona dumneavoastră. Prin sistemul nostru transparent de evaluare și evaluare, puteți decide cine se potrivește cel mai bine nevoilor familiei dumneavoastră.
De ce calificări aveți nevoie pentru a fi îngrijitor?
Asistentele trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să aibă calificările corespunzătoare. Aceste cerințe includ certificate de prim ajutor și RCP sau normele muncii cu copiii. Mai mult, babysitterii au nevoie de un Certificat III, diplomă sau calificare de profesor. În caz contrar, părinții adoptivi ar trebui să reușească să obțină calificările corespunzătoare.
Babysitter vs. Îngrijitor de zi: Este mai ieftin să ai un babysitter?
Diferența dintre un babysitter și un îngrijitor de zi este atât în ​​abordare, cât și în preț. Un babysitter este mult mai scump decât îngrijirea de zi pentru copii. Dacă îți este dificil să plătești costurile pentru îngrijirea de zi, angajarea unui babysitter va fi și mai dificilă. Cu toate acestea, un babysitter poate oferi îngrijire individuală și mai cuprinzătoare copiilor. Trimiteți cererea dumneavoastră pentru a găsi un babysitter potrivită către Wilio. S-ar putea să găsiți un babysitter bun care să corespundă bugetului dumneavoastră.
Care este diferența dintre un babysitter și un "au pair"?
Babysitter-ii și "au pair" diferă în ceea ce privește munca și experiența. "Au pair" sunt tineri (18-30 de ani) care pleacă în străinătate pentru a locui cu familia pentru care lucrează, pentru a învăța cultura în schimbul îngrijirii copiilor. Mai mult, "au pair-ul" funcționează la numărul maxim de ore pe săptămână. De asemenea, primesc bani de buzunar de la familia gazdă. În schimb, babysitter-ii primesc un salariu ca la orice alt loc de muncă. Programul lor de lucru este flexibil în funcție de cerințele familiei și este reglementat de legislația muncii din țară.
Babysitterii fac treburile casnice?
Babysitterii fac treburile casnice asociate cu îngrijirea copiilor. Aceste treburi casnice de bază includ curățenia și organizarea camerelor și a locurilor de joacă pentru copii. Serviciile de babysitter sunt flexibile cu nevoile familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar acasă, puteți lista acest detaliu pe lista dumneavoastră de cerințe de pe Wilio.
Ar trebui să ofer hrană pentru babysitter?
Furnizarea de mese pentru babysitter este opțională. Totuși, nu uitați să stabiliți așteptările cu îngrijitorul dumneavoastră, înainte ca acesta să vină la muncă. Unele familii oferă mese pentru babysitterii lor, în timp ce alți babysitteri își procură propriile mese. Furnizarea de mese depinde de dumneavoastră și de îngrijitorul dumneavoastră.
Servicii
Ce include un serviciu de îngrijire profesională?
Babysitterii își asumă multe sarcini legate de îngrijirea copiilor dumneavoastră. Mai mult, babysitterul vă poate ajuta cu treburile casnice ușoare. Babysitting-ul profesional nu trebuie să vă coste întreaga proprietate. Platforma noastră vă permite să verificați evaluările și recenziile pentru a găsi pe cineva de încredere. Iată câteva sarcini cu care babysitterul vă poate ajuta:
Îngrijirea copiilor
Rolul principal al îngrijitorului dumneavoastră este de a vă îngriji copiii, de a le asigura siguranța și de a avea grijă de nevoile lor de bază. Sarcinile de îngrijire a copiilor includ hrănirea, baia, schimbarea și culcarea copilului. În pregătirea pentru toate situațiile, multe asistente medicale sunt instruite în vederea primului ajutor și formare CPR. Un babysitter cu experiență va ști, de asemenea, dacă ar trebui să sune părinții sau să apeleze 112 în caz de urgență.
Transport
Un babysitter de încredere vă poate duce copiii la școală și îi poate ridica mai târziu în timpul zilei. Mai mult, babysitter-ul dumneavoastră poate merge la activități extrașcolare împreună cu copilul. Aceste activități includ lecții de înot, lecții de muzică și jocuri. Angajați un babysitter prin Wilio în zona dumneavoastră și găsiți pe cineva care vă cunoaște comunitatea.
Prepararea mâncării
Nu ai timp să gătești sau să faci cumpărături? Nicio problemă. Babysitterul poate pregăti copiiilor mese sănătoase, gustări și prânzuri la pachet. Dacă aveți nevoie de un babysitter pentru a vă ajuta cu mâncarea și alte sarcini, enumerați aceaste nevoie în lista dumneavoastră de pe Wilio. De asemenea, menționați preferințele dietetice ale copilului dumneavoastră, alergiile sau nevoile nutriționale speciale. Acest detaliu îl ajută pe babysitter să pregătească mesele după cum este necesar.
Dezvoltare
Un îngrijitor poate ajuta la dezvoltarea abilităților de învățare și cele de zi cu zi ale unui copil. Puteți cere un babysitter care a studiat dezvoltarea copilului. Unii îngrijitori au învățat să lucreze cu o anumită grupă de vârstă. De exemplu, alte asistente medicale pot oferi îndrumări de bază.
Treburi casnice ușoare
Babysitterii pot ajuta, de asemenea, cu treburile casnice ușoare. Aceste sarcini includ curățarea jucăriilor, împăturirea hainelor și curățarea casei. Mai mult, babysitterul poate dezinfecta jucăriile, curăța zonele de joacă, steriliza sticlele și poate efectua multe alte activități. Sarcinile obișnuite ale unui babysitter sunt legate de îngrijirea copiilor și organizarea dezordinii pe care o fac.
Informații utileCe trebuie sa stii

Care este cel mai bun mod de a găsi o babysitter bună? Răspunsul nu este atât de simplu pe cât pare. În primul rând, există o mulțime de baby sitting bune pe care trebuie să le puteți recunoaște. Odată ce știi cum să le vezi, atunci poți angaja unul pentru nevoile tale. Desigur, veți dori, de asemenea, să evitați angajarea unui sitter rău.

Calificările de babă au devenit din ce în ce mai importante. Odată cu creșterea concurenței și cu tendința în creștere a bonelor profesionale, este important să știți exact ce căutați. Este posibil ca multe familii să nu știe ce să caute la bona ideală. O bona este oricine are grijă de un copil în numele altcuiva. Termenul de bonă cuprinde o mare varietate de lucrători de îngrijire a copiilor, iar rolul poate fi foarte diferit în funcție de locul în care vă aflați în lume. Există anumite calificări care sunt considerate esențiale în unele țări, dar nu neapărat în altă parte. Multe bone au o experiență în îngrijirea copiilor.

Bonă sau Au Pair? Aceasta este întrebarea. Adesea, ni se adresează această întrebare de către familiile care iau în considerare angajarea unei au pair peste o bonă. Diferența dintre o bona și o au pair este statutul lor legal și permisul de muncă. Un au pair este un cetățean străin care intră în țară cu o viză desemnată care îi permite să lucreze cu normă întreagă pentru o familie gazdă. Este considerată angajată a familiei gazdă, ceea ce înseamnă că primește un salariu și beneficiază de la familia gazdă. Familia gazdă oferă, de asemenea, cameră și masă. Au pair-ul nu are voie să lucreze pentru nicio altă familie.

Ar trebui să oferiți mese pentru babysitter? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți părinți. În timp ce cei mai mulți dintre noi ar dori să ne ajute asistenții cu costul mâncării, dacă aveți mai mult de un copil, este greu să justificați cheltuirea banilor pe o sitter când oricum veți fi acasă. Ați putea plăti mai puțin bebelușul sau le puteți cere să lucreze în jurul orelor de masă, astfel încât să își poată planifica propriile mese. bebelușul se confruntă cu unele decizii dificile. Unii părinți optează pentru grădiniță, dar este mai ieftin să ai o bonă? Dacă ați încercat vreodată să găsiți o babysitter într-o ciupire, știți cât de scump poate fi. Dar când vine vorba de costul îngrijirii copiilor, prețul nu este întotdeauna ușor de prezis. Costul de a avea o bonă depinde de mai mulți factori, locație, numărul de copii pentru care aveți nevoie de îngrijire, dacă aveți nevoie și de ajutor pentru treburi.

Wilio este cel mai simplu mod de a găsi o babysitter. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun din zona dvs. Dacă sunteți în căutarea unei babysitter, vă putem ajuta.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Este întotdeauna o decizie dificilă atunci când trebuie să știți cât va costa babysitting sau îngrijirea copiilor. Există mulți factori care intră în joc, cum ar fi momentul zilei și vârsta copilului dumneavoastră. Wilio vă ajută să faceți acest proces mai ușor oferind o prezentare generală pe pagina noastră de informații despre prețuri, astfel încât să puteți vedea ce oferim și să aflați ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.!