Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalare duș sau cadă
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalare duș sau cadă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalare duș sau cadă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori26.693 furnizori din zona dvs.
profile image

Ionut-Sorin G.

Companie
București
5,0
Instalator sanitar

Echipa de instalatii electrice executa servicii rapide de execuție și reparație ale instalatiilor termice și sanitare , de urgenta , la domiciulul sau sediul dumneavoastra și montajul diverselor echipamente si elemente ce tin de domeniul de instalatii sanitare ,termice si electrice in cel mai profesionist mod de catre o echipa tanara de mesteri scolarizata permanent si cu cele mai bune echipamente. Putem executa lucrarii de executie,reparație și montaj in instalatii sanitare si termice pentru case rezidentiale de la zero,spatii de birouri , spatii industriale , putem modifica instalatiile deja executate pentru a le optimiza si a le creste eficienta .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut V.

Companie
București
4,9
Instalator sanitar

Serios, punctual, imi plac lucrurile bine făcute, ascult dorințele clienților, vin cu propuneri și variante de execuție în funcție de proiect. Aștept noi provocări pe termen scurt sau lung

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
De ce să rezervați un specialist în instalații de duș prin Wilio?
Doriți să vă îmbunătățiți locuința cu un duș nou, dar vă este teamă de instalațiile care necesită mult timp și sunt exigente din punct de vedere tehnic? Nu disperați. Portalul Wilio vă va ajuta să găsiți un expert pentru a instala un duș rapid, ușor și la prețuri excelente. În plus față de instalare, furnizorii noștri vă vor oferi recomandări de la alți proprietari, astfel încât să puteți profita la maximum de noua dvs. cabină de duș. Doriți să găsiți un furnizor acum? Iată cum funcționează: Începeți făcând clic pe butonul „Trimiteți cerere” și completați formularul. Introduceți data necesară și alte detalii, cum ar fi modelul dușului dvs. În curând veți vedea ofertele și recenziile clienților. Când găsiți o ofertă care vă place, confirmați data și furnizorul nostru va începe să se pregătească pentru călătoria către dvs. Tot ce aveți nevoie pentru a instala noul dvs. duș va fi întotdeauna adus de experții noștri. Deci nu trebuie să vă faceți griji dacă se întâmplă să vă lipsească unele instrumente. Tot ce trebuie să faceți este să arătați furnizorului de servicii unde este locul pentru noul dvs. duș.
Pot instala eu singur un duș?
Dacă instalați o unitate de duș nouă, aveți nevoie de ajutorul unui instalator sau electrician autorizat, care este familiarizat cu aceste dispozitive și accesoriile corespunzătoare. Cea mai bună alegere este întotdeauna un specialist / instalator care va garanta instalarea în siguranță a supapelor și a echipamentelor electronice.
Cine îmi poate instala o cabină de duș?
Puteți face acest lucru cu un instalator certificat - și exact asta veți găsi la Wilio. Acesta vă va ajuta cu instalarea, modernizarea sau verificarea conexiunii aparatului și vă va asigura că dușul funcționează corect.
Cum găsesc furnizorul acestui serviciu?
Dacă doriți să găsiți un expert în instalarea unei cabine de duș în zona dvs., faceți clic pe butonul „Introduceți cererea” și completați formularul. În câteva minute veți obține o prezentare generală a furnizorilor din apropiere și dușul dvs. va fi pregătit pentru utilizare.
De ce am nevoie pentru a instala cabina de duș?
Dacă doriți să vă îmbogățiți casa cu un duș modern, mai întâi veți avea nevoie de o sursă de apă cu o presiune suficient de puternică. De asemenea, este importantă pompa, care ar trebui să fie amplasată în apropierea rezervorului de apă, a conductei de apă, a rezervorului de apă caldă, a alimentării electrice și a canalului de scurgere. Dușul electronic necesită, de asemenea, o supapă de amestecare și un control termostatic pentru a seta temperatura apei.
Servicii
Ce include serviciul de instalare a dușului?
Furnizorii acestui serviciu de la Wilio pot instala dușuri complet noi, dar pot înlocui și unități vechi. Mulți furnizori au un certificat de instalator sau electrician. Înainte de a îi accepta, Wilio le va testa expertiza și calificările pentru a vă proteja casa de pericolele potențiale. Deși specificul poate varia, mai jos veți găsi informații despre ce să vă așteptați de la o instalare tipică de duș:
Unelte si echipamente
Dacă plasați o comandă la unul dintre furnizorii noștri Wilio, nu este necesar să aveți un set de instrumente pentru a face treaba. Sosesc cu propriile unelte, inclusiv un burghiu, un tăietor de țevi și burghie pentru zidărie. Dacă este necesar în timpul lucrului, ei vor procura singuri orice instrumente suplimentare. Pentru a economisi timp, vă recomandăm să discutați împreună cu furnizorul de servicii ce cabină de duș aveți. Acest lucru îi ajută să pregătească setul necesar de instrumente pentru această lucrare.
Instalare dus
Instalarea dușului începe prin determinarea poziției în care ar trebui să stea noua unitate. De asemenea, este necesar să indicați înălțimea necesară la care ar trebui să se afle capul de duș, mai ales dacă aveți copii în familie sau dacă cineva este deosebit de înalt sau scund. Expertul nostru va evalua apoi dacă alimentarea cu apă a acestei locații este suficientă pentru noul echipament (de obicei, alimentarea cu apă principală cu o țeavă cu diametrul de 15 mm). Apoi marchează găurile din perete și pregătește conectarea capului de duș la supapa principală, atașează robinetul și îmbinările și fixează dușul pe perete. În cele din urmă, conectează țevile la aparat și verifică dacă dușul funcționează corect. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să testați singur și să vă bucurați de beneficiile unei cabine moderne de duș.