Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalare home cinema
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalare home cinema

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalare home cinema? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori20.116 furnizori din zona dvs.
profile image

Catalin Marian A.

Liber profesionist
Bragadiru
5,0
Montaj mobila

Experiența in multe domenii.Vă astept cu cereri pentru lucrări diverse in domeniul instalaților sanitare (montaj cabină duș,baterii,sifoane ,înlocuirea toaletelor ,etc ) cu montaj lustre ,corpuri iluminat ,suport TV ,ansamblu mobilier si alte lucruri . Execut lucrări de calitate si imi place sa fiu cinstit si corect in tot ceea ce ofer.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0
Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

George D.

Liber profesionist
Vârteju
5,0
Electrician

Sunt inginer electromecanic cu experienta profesionala in mai multe domenii. Ofer si doresc seriozitate. Va pot ajuta in domeniul instalatiilor electrice, reparatii mobila sau ansamblarea acesteia, reparatii rigips sau pereti.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
Angajați experți de încredere în instalarea de home cinema prin Wilio
În prezent, trăim într-o perioadă în care fiecare are oportunitatea de a crea un cinematograf în propria casă. Datorită tehnologiei Ultra HD, care oferă o imagine incredibil de clară și un sunet surround complet, putem trăi o experiență foarte plăcută și în casele noastre atunci când vizionăm filme sau emisiuni muzicale. Sistemele home cinema au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Emoția unei experiențe atât de perfecte s-a dovedit a fi destul de contagioasă. Deși cinematografele pentru acasă sunt destul de ușor de cumpărat, conectarea și configurarea sunt destul de dificile. Trebuie să aveți o bună cunoaștere a ingineriei electrice pentru a vă asigura că totul este conectat conform manualului de utilizare (instrucțiuni). În funcție de setările necesare, poate fi necesar să reinstalați sau să reconstruiți cablajul pentru a instala cablurile acolo unde aveți nevoie de ele. Cum se evită problema tragerii cablurilor? Cinematografele cu difuzoare în spate fără fir și subwoofer fără fir sunt, de asemenea, disponibile acum. Configurarea unui sistem home theater se poate dovedi a fi o sarcină plină de pericole și nervi. Deci, de ce să riști? Profesioniștii în instalarea de cinematografe au cunoștințele și expertiza pentru a se asigura că noul dumneavoastră sistem este configurat corect de prima dată. Evitați dezamăgirea și angajați astăzi un expert în home cinema - pentru a vă asigura că noul dumneavoastră sistem este configurat corect de prima dată.
Care sunt avantajele instalării unui home theater?
De îndată ce instalați un home cinema acasă, vă puteți bucura de filmele dumneavoastră așa cum doriți să le vizionați - cu un televizor cu ecran mare cu sunet surround, în intimitatea familiei dumneavoastră și fără niciun cost sau inconvenient pe care l-ați avea atunci când vizitați un cinematograf public.
De ce aveți nevoie pentru un sistem home theater?
Un home cinema decent vine cu o televiziune de înaltă definiție (HDTV) - un format de difuzare TV cu rezoluție semnificativ mai mare decât permit formatele tradiționale - sau cu un proiector și sistem de sunet surround 5.1 (5 difuzoare + subwoofer) sau sisteme de sunet 7.1 de ultimă generație (7 sau mai multe difuzoare), bara de sunet + subwoofer) care vă permit să creați atmosfera unui cinematograf mare. Vă puteți completa experiența cu scaune pliante electrice, confortabile, cu suporturi pentru pahare.
Cum funcționează configurarea unui home theater?
Tehnicianul dumneavoastră de home theater va verifica camera din punct de vedere media și vă va sfătui cum să utilizați cât mai bine spațiul și acustica din camera dumneavoastră. Vă va instala televizorul sau proiectorul, bara de sunet și difuzoarele, le va conecta între ele și vă va arăta cum să le controlați.
De ce să angajezi un profesionist pentru a instala un home theater?
Configurarea unui home theater poate fi stresantă dacă nu utilizați în mod normal toate tehnologiile. Profesionistul va asigura o conexiune mai rapidă a dispozitivelor dumneavoastră, va ascunde cablurile inestetice și va asigura integrarea și funcționarea perfectă a întregului dispozitiv.
Cât durează de obicei instalarea unui home theater?
Instalarea unui sistem home theater poate dura câteva ore (3 sau mai multe), în funcție de complexitatea sistemului dumneavoastră și de cât spațiu aveți.
Cât costă o configurație home theater?
Instalarea și configurarea unui home theater costă aproximativ 50€, instalarea unui receptor TV pe perete aproximativ 30€, conectarea și setarea componentelor home cinema la client - 25€.
Servicii
Ce conține o instalație home theater?
Home cinema-ul poate fi simplu sau sofisticat, în funcție de setul pe care îl alegeți. Fie că este vorba de un televizor cu ecran mare cu difuzoare surround sau de configurarea complet automată a camerei media, totul este să creezi atmosfera potrivită pentru a avea o experiență autentică de vizionare a filmelor fără a părăsi confortul casei.
Instalarea proiectorului
Atunci când alegeți dimensiunea ecranului home theater (proiector), luați în considerare spațiul camerei în care va fi amplasat. În ciuda acusticii bune, un ecran mic nu oferă efectul dorit. Majoritatea proiectoarelor sunt montate pe tavan, astfel încât să nu interfereze și să ofere o experiență reală de home cinema. Puteți alege să aveți un ecran care poate fi ascuns atunci când nu este utilizat sau puteți folosi chiar și un perete gol în camera dumnevoastră destinată media. Proiectoarele sunt alegerea perfectă pentru spații mari și pentru un număr mare de oameni. Cu toate acestea, pentru o urmărire optimă, trebuie să reglați lumina naturală.
Instalarea TV-ului
Puteți alege un televizor de înaltă definiție (HDTV) în sistemul home theater pentru o configurare mai ușoară, sau datorită restricțiilor de iluminare și spațiu. Tehnicianul dumneavoastră va monta televizorul pe perete pentru a maximiza spațiul în cameră și nu veți avea nevoie de dulapuri sau rafturi pentru a-l amplasa. De obicei, vor folosi punctele de alimentare existente, dar vă vor avertiza dacă trebuie să efectuați lucrări electrice suplimentare pentru a alimenta toate componentele sau pentru a instala un alt punct de antenă. La plasarea televizorului pe un perete, instalatorul va lua în considerare sursele de lumină naturală și de orbire și vă va sfătui cu privire la poziția ideală pentru a profita la maximum de vizionare. În cele din urmă, ascunde toate cablurile tăind tunelul în perete și cărămizându-l (folosind o bandă de plastic care este atașată la perete, făcând un perete TV din gips-carton iluminat).
Difuzor și instalare de sunet
Puteți obține o experiență home theater cu o configurație strategică, adică prin plasarea convenabilă a barelor de sunet, difuzoarelor și amplificatoarelor în camera pentru media, pentru a obține un sunet surround complet. În primul rând, este montat un difuzor central (deasupra sau dedesubtul televizorului, astfel încât sunetul să provină în mod natural din direcția imaginii), iar apoi sunt instalate difuzoare și amplificatoare suplimentare pentru a asigura cel mai bun sunet posibil. Expertul dumneavoastră în domeniul audiovizualului va analiza acustica camerei și plasarea scaunelor pentru a se asigura că toți spectatorii beneficiază de experiența acustică optimă de la vizionarea de filme sau ascultarea de muzică.
Home cinema inteligent
Automatizarea home theater implică integrarea perfectă a tuturor tehnologiilor în camera dumneavoastră pentru media, pentru a viziona filme cât mai ușor. Automatizarea integrată înseamnă că puteți controla toate tehnologiile din casă cu un singur controler. O funcție practică este, de exemplu, armonizarea controlului multimedia într-o cameră media. De asemenea, sistemul poate integra televiziunea prin satelit, Netflix, în sistemul inteligent de acasă. Configurarea perfectă pentru home cinema înseamnă că aveți nevoie de un singur controler pentru a acționa proiectorul, care oferă o selecție bogată de opțiuni de streaming sau comunică simultan cu umbrirea camerei, setările de temperatură sau iluminat pentru a crea atmosfera potrivită. Un tehnician TV home theater vă va arăta cum funcționează întregul ecosistem inteligent, astfel încât să puteți reda instantaneu filmele preferate.
Informații utileCe trebuie sa stii

Nevoia de relaxare și relaxare acasă nu a fost niciodată mai importantă. Cu un sistem home theater, poți face exact asta și multe altele. Instalarea unui home theater vă poate face casa mult mai plăcută. Instalarea unui home theater este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți casa. Nu contează dacă intenționați să vă vindeți casa sau să rămâneți acolo ani de zile, un home theater este un mare plus. Prietenii și familia dvs. vor fi impresionați de noul aspect și de divertismentul îmbunătățit.

Timpii de instalare pentru home theater variază în funcție de tipul sistemului home theater și de componentele care urmează să fie instalate. De exemplu, o configurare de bază cu un televizor, player Blu-ray și difuzoare de sunet surround 5.1 poate fi finalizată în aproximativ două ore. Cu toate acestea, instalațiile personalizate cu difuzoare multiple, un proiector, și alte echipamente de înaltă tehnologie ar putea dura toată ziua. Există mai mulți factori care pot afecta cât durează instalarea unui home theater. Unele dintre variabilele care pot fi luate în considerare includ: 1) Tipul de sistem home theater instalat 2) Dimensiunea și aspectul camerei 3) prize electrice disponibile și opțiuni de cablare 4) buget 5) experiența instalatorului 6) cazare pentru diferite componente (ex: difuzoare, receptor, TV etc.) Electricienii noștri vor furniza și vor instala toate instrumentele și materialele necesare pentru a vă finaliza proiectul electric. De asemenea, acestea vor furniza toate materialele necesare pentru a vă izola firele electrice.

Configurarea Home Theater este întregul sistem audio-vizual acasă (AV) care oferă utilizatorilor săi o experiență de divertisment completă. Este ca un mini cinematograf în camera de zi sau acasă. Setarea include diverse componente, cum ar fi televizorul, Player Blu-ray, difuzoare, amplificator și subwoofer pentru a oferi experiența de divertisment finală. Sistemele home theater sunt disponibile într-o gamă largă de configurații și prețuri. Modelele de ultimă generație oferă performanțe excelente cu funcții strălucitoare și telecomenzi high-end.

Home theater este una dintre cele mai populare modalități de a vă bucura de divertismentul dvs. preferat. Indiferent dacă doriți să urmăriți cel mai recent film blockbuster, să jucați câteva jocuri video sau să ascultați muzica preferată, echipamentul home theater vă va face posibil să faceți acest lucru cu adevărat confort și stil. Dar care sunt costurile pentru instalarea unui sistem home theater? Costurile de instalare a sistemului home theater variază în funcție de locul în care locuiți și de tipul de echipament achiziționat

Pentru mulți oameni, configurarea sistemului lor home theater poate fi o sarcină descurajantă. Necesită cunoașterea tehnologiei audio, o înțelegere a diferitelor componente care alcătuiesc un sistem home theater și, dacă doriți să vă faceți plăcut, unele abilități de programare. Pentru cei care știu puțin despre instalarea unui sistem home theater, este tentant să angajezi un profesionist care să o facă pentru tine. Cu toate acestea, pentru unii oameni, acest lucru pur și simplu nu face parte din buget. Așa că ajung să nu-și înființeze ei înșiși teatrul de acasă. Sistemul mediu de home theater este alcătuit din șapte componente diferite, care pot fi dificil de configurat, în special pentru cineva care nu a mai făcut-o până acum. Cu ajutorul unui instalator profesionist, vă puteți transforma casa într-un centru de divertisment de înaltă tehnologie cu cea mai recentă tehnologie de sunet surround și echipamente A / V.

o înțelegere a diferitelor componente care alcătuiesc un sistem home theater și, dacă vrei să devii fantezist, unele abilități de programare. Pentru cei care știu puțin despre instalarea unui sistem home theater, este tentant să angajezi un profesionist care să o facă pentru tine. Cu toate acestea, pentru unii oameni, acest lucru pur și simplu nu face parte din buget. Așa că ajung să nu-și înființeze ei înșiși teatrul de acasă. Sistemul mediu de home theater este alcătuit din șapte componente diferite, care pot fi dificil de configurat, în special pentru cineva care nu a mai făcut-o până acum. Cu ajutorul unui instalator profesionist, vă puteți transforma casa într-un centru de divertisment de înaltă tehnologie cu cea mai recentă tehnologie de sunet surround și echipamente A / V.

o înțelegere a diferitelor componente care alcătuiesc un sistem de home theater și, dacă doriți să obțineți fantezie, unele abilități de programare. Pentru cei care știu puțin despre instalarea unui sistem home theater, este tentant să angajezi un profesionist care să o facă pentru tine. Cu toate acestea, pentru unii oameni, acest lucru pur și simplu nu face parte din buget. Așa că ajung să nu-și înființeze ei înșiși teatrul de acasă. Sistemul mediu de home theater este alcătuit din șapte componente diferite, care pot fi dificil de configurat, în special pentru cineva care nu a mai făcut-o până acum. Cu ajutorul unui instalator profesionist, vă puteți transforma casa într-un centru de divertisment de înaltă tehnologie cu cea mai recentă tehnologie de sunet surround și echipamente A / V. Pentru cei care știu puțin despre instalarea unui sistem home theater, este tentant să angajezi un profesionist care să o facă pentru tine. Cu toate acestea, pentru unii oameni, acest lucru pur și simplu nu face parte din buget. Așa că ajung să nu-și înființeze ei înșiși teatrul de acasă. Sistemul mediu de home theater este alcătuit din șapte componente diferite, care pot fi dificil de configurat, în special pentru cineva care nu a mai făcut-o până acum. Cu ajutorul unui instalator profesionist, vă puteți transforma casa într-un centru de divertisment de înaltă tehnologie cu cea mai recentă tehnologie de sunet surround și echipamente A / V. Pentru cei care știu puțin despre instalarea unui sistem home theater, este tentant să angajezi un profesionist care să o facă pentru tine. Cu toate acestea, pentru unii oameni, acest lucru pur și simplu nu face parte din buget. Așa că ajung să nu-și înființeze ei înșiși teatrul de acasă. Sistemul mediu de home theater este alcătuit din șapte componente diferite, care pot fi dificil de configurat, în special pentru cineva care nu a mai făcut-o până acum. Cu ajutorul unui instalator profesionist, vă puteți transforma casa într-un centru de divertisment de înaltă tehnologie cu cea mai recentă tehnologie de sunet surround și echipamente A / V. ceea ce poate fi dificil de configurat, mai ales pentru cineva care nu a mai făcut-o niciodată. Cu ajutorul unui instalator profesionist, vă puteți transforma casa într-un centru de divertisment de înaltă tehnologie cu cea mai recentă tehnologie de sunet surround și echipamente A / V. ceea ce poate fi dificil de configurat, mai ales pentru cineva care nu a mai făcut-o niciodată. Cu ajutorul unui instalator profesionist, vă puteți transforma casa într-un centru de divertisment de înaltă tehnologie cu cea mai recentă tehnologie de sunet surround și echipamente A / V.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă sunteți în căutarea serviciilor de instalare home theater, Wilio vă poate ajuta. Vom găsi experți de calitate specializați în așezarea și scufundarea cablurilor, precum și conectarea tuturor echipamentelor de sunet împreună cu televizorul. Prețul instalării echipamentului de sunet și redare variază în funcție de gama de servicii necesare clientului. instalarea va include conectarea cablurilor și configurarea setărilor).