Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalare / service aparate de aer condiționat
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalare / service aparate de aer condiționat

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalare / service aparate de aer condiționat? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.023 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian R.

Companie
București
4,6
Instalare / service aparate de aer condiționat

Firma cu experienta in servicii oferite in instalarea si serviceul aerelor conditionate. Se ofera garantie minim 12 luni. Compania comercializeaza o gama larga de aere conditionate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut-Sorin G.

Companie
București
5,0
Instalator sanitar

Echipa de instalatii electrice executa servicii rapide de execuție și reparație ale instalatiilor termice și sanitare , de urgenta , la domiciulul sau sediul dumneavoastra și montajul diverselor echipamente si elemente ce tin de domeniul de instalatii sanitare ,termice si electrice in cel mai profesionist mod de catre o echipa tanara de mesteri scolarizata permanent si cu cele mai bune echipamente. Putem executa lucrarii de executie,reparație și montaj in instalatii sanitare si termice pentru case rezidentiale de la zero,spatii de birouri , spatii industriale , putem modifica instalatiile deja executate pentru a le optimiza si a le creste eficienta .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile N.

Liber profesionist
București
5,0
Curățarea aerului condiționat

Firma autorizata oferim montaj aparatelor de aer conditionat . Demontare+remontare cu recuperare de freon Service si igienizare. Nu ezitati sa ne contactati

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Nicolae M.

Liber profesionist
Craiova
4,0
Zugrav, zugrăveli

Om bun la toate.. Realizez lucrări de construcții băi de la zero bucătării , placări cu polistiren cofraje de beton construiesc case acoperișuri ofer foarte mare seriozitate

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Întrebări frecvente
De ce să căutați un specialist în instalarea / repararea aerului condiționat pe Wilio?
Căutați un expert pentru a instala sau repara aerul condiționat în zona dumneavoastră? Pentru ca aerul condiționat să funcționeze bine, acesta trebuie instalat corespunzător, curățat și întreținut în mod regulat. Orice reparații trebuie făcute de un profesionist calificat. Wilio vă va ajuta să găsiți experți în aer condiționat în zona dumneavoastră. Doar introduceți o solicitare și în câteva minute veți primi primele oferte de la experți locali care vor face treaba atunci când aveți nevoie, și la un preț avantajos.Clima dumneavoastră vă va răcori întotdeauna în mod fiabil și plăcut în zilele toride.
Ce face parte din întreținerea standard a aerului condiționat?
În timpul service-ului de aer condiționat, tehnicianul de service verifică agentul frigorific (R32, R410A), presiunea sistemului, filtrele, dispozitivele electronice, garniturile și scurgerea condensului. Dezinfectează și curăță evaporatorul, filtrele, capacele, condensatoarele externe, deșeurile de condens și electronicele. Verifică circuitul de răcire, zgomotul, funcționarea modurilor de operare individuale și strânge conexiunile.
De ce este necesar să efectuați un service regulat anual al aerului condiționat, așa-numita profilaxie?
Întreținerea regulată a aparatului de aer condiționat este o condiție necesară pentru o funcționare fără probleme și o durată lungă de viață. Inspecția și repararea aerului condiționat include nu numai curățarea aerului condiționat și dezinfectarea, ci și o revizie a funcționării echipamentului. Curățarea aparatului de aer condiționat poate reduce consumul de energie și, prin urmare, costul de funcționare. Neglijarea întreținerii necesare va determina o scădere constantă a performanței aerului condiționat, în timp ce consumul de energie va crește.
Cât de des trebuie întreținut aerul condiționat?
Cât de des trebuie să întrețineți aparatul de aer condiționat va depinde de cât de des îl folosiți și de cât de praf sau de poluat este mediul exterior. Dacă curățați regulat filtrele la fiecare câteva săptămâni și păstrați unitatea exterioară curată de murdărie și pânze de păianjen, veți avea nevoie de întreținere profesională doar o dată pe an.
Ar trebui reparat sau înlocuit aparatul de aer condiționat?
Atunci când decideți dacă reparați sau înlocuiți un aparat de aer condiționat, luați în considerare factori precum: vechimea aparatului de aer condiționat, eficiența energetică a acestuia și prețul noii unități față de costul reparației.
Ce tipuri de reparații de aer condiționat sunt cel mai des necesare?
Reparații frigorifice ale aerului condiționat: • Umplerea cu agent frigorific nou pentru a elimina scurgerea agentului frigorific • Reaprovizionare cu agent frigorific • Înlocuirea unei componente din circuitul de răcire • Compresor nou Reparații electrice ale aerului condiționat: • Intervenția sau diagnosticarea unei probleme în el. circuit • Repararea electrică a aerului condiționat cu înlocuirea pieselor • Condensator de pornire de schimb Reparații de condens: • Reparația condensului: curățare • Reparația condensului: remodelare (alte depozite, lipire, găurire) • Reparația pompei de condens • Instalarea pompei de condens • Repararea / înlocuirea furtunului / conductei de condens
Ce se întâmplă dacă aerul condiționat nu este întreținut în mod regulat?
Aparatul de aer condiționat are componente care filtrează aerul și, dacă aceste filtre nu sunt curățate în mod regulat, bacteriile vor începe să crească în unitate, care vor fi transmise aerului atunci când aparatul de aer condiționat funcționează. Prin urmare, este necesar un service regulat pentru a se asigura că aerul condiționat este curat și sigur, dar și pentru ca unitatea de aer condiționat să funcționeze fără defecte, astfel încât dispozitivul să aibă cel mai mic consum posibil de energie electrică și o durată lungă de viață.
Cât de des este necesar să întrețineți unitatea de aer condiționat?
Experții recomandă repararea aerului condiționat în apartamente și case o dată pe an. Cel mai bine este la începutul primăverii. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că aparatul de aer condiționat funcționează eficient, pe lângă service-ul anual, acesta trebuie curățat în mod regulat.
Cât costă un service de aer condiționat?
Costul mediu al service-ului de aer condiționat variază de la 50 la 300€. Prețul depinde de câte unități de aer condiționat sunt conectate, de tipul acestora și de alți factori.
Cum se instalează aerul condiționat?
Inspecția și concentrația aerului condiționat
Fiecare instalare de aer condiționat începe cu inspecție și focalizare. Este unul dintre cei mai importanți pași necesari pentru ca aerul condiționat să fie ușor de utilizat, eficient, fezabil și cu cea mai mică intervenție posibilă în clădirea dumneavoastră. În timpul inspecției, numărul unităților necesare instalării, performanța și locația acestora sunt dimensionate.
Instalarea și asamblarea aparatului de aer condiționat
Aparatele de aer condiționat montate pe perete constau cel mai adesea dintr-o unitate exterioară și una sau mai multe unități interioare. La instalarea aparatului de aer condiționat, aceste unități interioare și exterioare trebuie conectate la agentul frigorific, precum și electric, ceea ce necesită expertiză și experiență. Prin urmare, este necesar să consultați un expert. Instalarea aparatului de aer condiționat începe cu stabilirea locației exactă a unităților exterioare și interioare. Este necesar ca conductele care duc la unitățile interioare și exterioare să poată fi direcționate către dispozitive fără obstacole. De asemenea, este necesar să se determine unde se va scurge condensul. Când aerul condiționat funcționează, se generează multă apă, deci scurgerea apei trebuie să fie pe o pantă. Poate produce până la cinci litri pe zi. Apa este de obicei drenată fie în exterior, în afara casei, de ex. în canalizări, într-un sifon sau într-o cisternă de toaletă. Țevile pot fi direcționate prin conducte, dar pot fi încorporate și în pereți dacă instalația este considerată cu mult timp în avans sau dacă grosimea zidăriei o permite. În cazul fixării țevilor în pereți, sunt necesare lucrări de demolare mai mari și sunt necesare lucrări suplimentare de reconstrucție după aceasta, de ex. zugrăvirea. În același timp, consumă mai mult din punct de vedere financiar și timp. Ulterior, sunt montate suportul pentru găzduirea unității exterioare și placa de susținere interioară. Când instalarea unităților exterioare și interioare este completă, iar conductele sunt la locul lor, conductele și cablurile sunt conectate, dispozitivul este aerisit, conectat la electricitate și umplut cu lichid de răcire suplimentar, după cum este necesar. În cele din urmă, funcționarea corectă a acestuia este verificată și testată cu dispozitive de măsurare a presiunii, astfel încât performanța aerului condiționat să fie suficientă chiar și la sarcini mari.
De ce aerul condiționat trebuie instalat doar de o persoană acreditată?
Instalația de aer condiționat include, de asemenea, umplerea agentului frigorific. Conform legislației valabile, acesta poate fi tratat numai de o persoană certificată. Prin urmare, instalarea aerului condiționat poate fi realizată prin lege numai de către un expert acreditat.
Ce face parte din întreținerea standard a aerului condiționat?Întreținerea aerului condiționat

dezinfectarea evaporatorului

curățarea capacului unității interioare

controlul zgomotului motorului și rulmentului

curățarea electronică

strângerea conexiunilor electrice și mecanice

dezinfectarea deșeurilor condensate

inspecția și curățarea sau înlocuirea filtrelor

curatarea condensatoarelor externe

funcții de control

controlul modurilor Fan, Cool, Heat

verificarea stării izolației termice

verificați etanșeitatea circuitului de răcire

curățarea capacelor unității exterioare

Cum se instalează aerul condiționat?
Inspecția și concentrația aerului condiționat
Fiecare instalare de aer condiționat începe cu inspecție și focalizare. Este unul dintre cei mai importanți pași necesari pentru ca aerul condiționat să fie ușor de utilizat, eficient, fezabil și cu cea mai mică intervenție posibilă în clădirea dumneavoastră. În timpul inspecției, numărul unităților necesare instalării, performanța și locația acestora sunt dimensionate.
Instalarea și asamblarea aparatului de aer condiționat
Aparatele de aer condiționat montate pe perete constau cel mai adesea dintr-o unitate exterioară și una sau mai multe unități interioare. La instalarea aparatului de aer condiționat, aceste unități interioare și exterioare trebuie conectate la agentul frigorific, precum și electric, ceea ce necesită expertiză și experiență. Prin urmare, este necesar să consultați un expert. Instalarea aparatului de aer condiționat începe cu stabilirea locației exactă a unităților exterioare și interioare. Este necesar ca conductele care duc la unitățile interioare și exterioare să poată fi direcționate către dispozitive fără obstacole. De asemenea, este necesar să se determine unde se va scurge condensul. Când aerul condiționat funcționează, se generează multă apă, deci scurgerea apei trebuie să fie pe o pantă. Poate produce până la cinci litri pe zi. Apa este de obicei drenată fie în exterior, în afara casei, de ex. în canalizări, într-un sifon sau într-o cisternă de toaletă. Țevile pot fi direcționate prin conducte, dar pot fi încorporate și în pereți dacă instalația este considerată cu mult timp în avans sau dacă grosimea zidăriei o permite. În cazul fixării țevilor în pereți, sunt necesare lucrări de demolare mai mari și sunt necesare lucrări suplimentare de reconstrucție după aceasta, de ex. zugrăvirea. În același timp, consumă mai mult din punct de vedere financiar și timp. Ulterior, sunt montate suportul pentru găzduirea unității exterioare și placa de susținere interioară. Când instalarea unităților exterioare și interioare este completă, iar conductele sunt la locul lor, conductele și cablurile sunt conectate, dispozitivul este aerisit, conectat la electricitate și umplut cu lichid de răcire suplimentar, după cum este necesar. În cele din urmă, funcționarea corectă a acestuia este verificată și testată cu dispozitive de măsurare a presiunii, astfel încât performanța aerului condiționat să fie suficientă chiar și la sarcini mari.
De ce aerul condiționat trebuie instalat doar de o persoană acreditată?
Instalația de aer condiționat include, de asemenea, umplerea agentului frigorific. Conform legislației valabile, acesta poate fi tratat numai de o persoană certificată. Prin urmare, instalarea aerului condiționat poate fi realizată prin lege numai de către un expert acreditat.
Informații utileCe trebuie sa stii

Oricine a avut vreodată nevoie să repare aerul condiționat la domiciliu știe importanța obținerii unui tehnician calificat care să se ocupe de serviciu. Fie că aveți nevoie de reparații pentru sistemul dvs. de aer condiționat central, fie că aveți nevoie doar de o reparație de curent alternativ pentru fereastra dvs., este important să găsiți o companie care să se ocupe rapid de treabă. Reparațiile de aer condiționat sunt una dintre cele mai frecvente solicitări pe care Wilio le va primi. Acestea efectuează reparații ale aparatului de aer condiționat pe orice tip de unitate.

Pentru a preveni uzura aparatului dvs. de aer condiționat, trebuie să îl întrețineți cel puțin o dată la doi ani. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă prezentați un profesionist și să efectuați o inspecție amănunțită a sistemului dvs. Aceștia vor verifica toate piesele care pot fi înlocuite, cum ar fi bobine, filtre și agent frigorific. Dacă este ceva în neregulă cu oricare dintre aceste părți, tehnicienii noștri vă vor anunța și vă vor recomanda ce trebuie făcut.

Întrebarea este una simplă: Cât de des trebuie întreținut un aparat de aer condiționat? Ei bine, răspunsul nu este la fel de ușor de găsit. Producătorii de aparate de aer condiționat vă recomandă să vă întrețineți sistemul cel puțin o dată pe an. Cu toate acestea, în unele cazuri, poate fi necesar să fie întreținut mai des sau mai rar. Totul depinde de sistemul individual și de utilizarea acestuia.

Există două categorii de întreținere a aerului condiționat, care sunt importante pentru confortul dvs. și eficiența energetică. Prima categorie este întreținerea generală care trebuie efectuată în mod regulat. Aceasta include curățarea de rutină a bobinei condensatorului, precum și schimbarea regulată a filtrului de aer. În timpul acestei proceduri, este, de asemenea, o idee bună să verificați orificiile de alimentare pentru a vă asigura că nu sunt blocate de resturi. A doua categorie este întreținerea specifică pentru fiecare unitate. Aceasta include verificarea condensatorului, a contactorului și a motorului.

Plata pentru service-ul aparatului de aer condiționat este ca și plata pentru întreținerea mașinii, dar factura ar putea fi mai mare decât vă așteptați. De ce? Deoarece aparatele de aer condiționat sunt mai complicate decât mașinile. Aerul condiționat este o necesitate în lunile de vară, dar serviciul de aer condiționat poate fi costisitor. Pentru a menține costurile sub control, ar trebui să aveți întreținerea regulată a aparatului de aer condiționat. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă mențineți aparatul de aer condiționat în funcțiune lină și eficientă pe tot parcursul anului.

Aerul condiționat este o parte importantă a casei. Oferă un climat confortabil în casă, mai ales vara. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca aparatul de aer condiționat să se defecteze. Dacă observați că AC nu funcționează corect, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să îl reparați sau să îl înlocuiți. Răspunsul la această întrebare depinde de mai mulți factori. Cu toate acestea, este întotdeauna important să ne amintim că puteți conta întotdeauna pe Wilio pentru a vă ajuta cu orice fel de probleme legate de AC. Încercarea de a determina dacă ar trebui să reparați sau să înlocuiți aparatul de aer condiționat poate fi confuză. Pe măsură ce cântăriți costurile fiecărei opțiuni, este important să vă amintiți că repararea unui aparat de aer condiționat este adesea o alternativă rentabilă la înlocuirea acestuia. Multe depind de pragul dvs. de confort, de bugetul dvs. și de vârsta sistemului de aer condiționat.

Sistemele de aer condiționat joacă un rol semnificativ în viața noastră de zi cu zi. Cu toate acestea, provocator să înțeleagă modul în care funcționează. S-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să căutați un expert în instalarea / repararea instalațiilor de climatizare în Wilio atunci când aveți deja un sistem. Iată câteva motive pentru care ar trebui să căutați ajutor profesional. Tehnicienii sunt întotdeauna gata să vă ofere cele mai bune și mai rapide servicii. Profesioniștii nu numai că au o vastă cunoștință de aer condiționat, dar au și o înțelegere aprofundată a întregului sistem HVAC. Puteți angaja Wilio pentru orice tip de serviciu de climatizare.

Serviciul anual de climatizare, numit profilaxie, este necesar pentru a menține funcționalitatea și a prelungi durata de viață a echipamentului. Acest serviciu este realizat de specialiști certificați, care examinează echipamentul, verifică starea acestuia și îl reglează după cum este necesar.

S-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să căutați un expert în instalarea / repararea instalațiilor de climatizare în Wilio atunci când aveți deja un sistem. Iată câteva motive pentru care ar trebui să solicitați ajutor profesional. Tehnicienii sunt întotdeauna gata să vă ofere cele mai bune și mai rapide servicii. Profesioniștii nu numai că au o vastă cunoștință de aer condiționat, dar au și o înțelegere aprofundată a întregului sistem HVAC. Puteți angaja Wilio pentru orice tip de serviciu de climatizare.

Serviciul anual de climatizare, numit profilaxie, este necesar pentru a menține funcționalitatea și a prelungi durata de viață a echipamentului. Acest serviciu este realizat de specialiști certificați, care examinează echipamentul, verifică starea acestuia și îl reglează după cum este necesar.

S-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să căutați un expert în instalarea / repararea instalațiilor de climatizare în Wilio atunci când aveți deja un sistem. Iată câteva motive pentru care ar trebui să căutați ajutor profesional. Tehnicienii sunt întotdeauna gata să vă ofere cele mai bune și mai rapide servicii. Profesioniștii nu numai că au o vastă cunoștință de aer condiționat, dar au și o înțelegere aprofundată a întregului sistem HVAC. Puteți angaja Wilio pentru orice tip de serviciu de climatizare.

Serviciul anual de climatizare, numit profilaxie, este necesar pentru a menține funcționalitatea și a prelungi durata de viață a echipamentului. Acest serviciu este realizat de specialiști certificați, care examinează echipamentul, verifică starea acestuia și îl reglează după cum este necesar.

ExempleExemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri
profile image
Instalare / service aparate de aer condiționat
Darius F.
profile image
Instalare / service aparate de aer condiționat
Marcu C.
profile image
Instalare / service aparate de aer condiționat
Ştefan A.
profile image
Instalare / service aparate de aer condiționat
Francis S.
profile image
Instalare / service aparate de aer condiționat
Darius F.
profile image
Instalare / service aparate de aer condiționat
Teo K.