Instalare teatru acasă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalare teatru acasă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
17392 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

Angajați experți de încredere în instalarea de home cinema prin Wilio

În prezent, trăim într-o perioadă în care fiecare are oportunitatea de a crea un cinematograf în propria casă. Datorită tehnologiei Ultra HD, care oferă o imagine incredibil de clară și un sunet surround complet, putem trăi o experiență foarte plăcută și în casele noastre atunci când vizionăm filme sau emisiuni muzicale. Sistemele home cinema au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Emoția unei experiențe atât de perfecte s-a dovedit a fi destul de contagioasă. Deși cinematografele pentru acasă sunt destul de ușor de cumpărat, conectarea și configurarea sunt destul de dificile. Trebuie să aveți o bună cunoaștere a ingineriei electrice pentru a vă asigura că totul este conectat conform manualului de utilizare (instrucțiuni). În funcție de setările necesare, poate fi necesar să reinstalați sau să reconstruiți cablajul pentru a instala cablurile acolo unde aveți nevoie de ele. Cum se evită problema tragerii cablurilor? Cinematografele cu difuzoare în spate fără fir și subwoofer fără fir sunt, de asemenea, disponibile acum. Configurarea unui sistem home theater se poate dovedi a fi o sarcină plină de pericole și nervi. Deci, de ce să riști? Profesioniștii în instalarea de cinematografe au cunoștințele și expertiza pentru a se asigura că noul dumneavoastră sistem este configurat corect de prima dată. Evitați dezamăgirea și angajați astăzi un expert în home cinema - pentru a vă asigura că noul dumneavoastră sistem este configurat corect de prima dată.

Care sunt avantajele instalării unui home theater?

De îndată ce instalați un home cinema acasă, vă puteți bucura de filmele dumneavoastră așa cum doriți să le vizionați - cu un televizor cu ecran mare cu sunet surround, în intimitatea familiei dumneavoastră și fără niciun cost sau inconvenient pe care l-ați avea atunci când vizitați un cinematograf public.

De ce aveți nevoie pentru un sistem home theater?

Un home cinema decent vine cu o televiziune de înaltă definiție (HDTV) - un format de difuzare TV cu rezoluție semnificativ mai mare decât permit formatele tradiționale - sau cu un proiector și sistem de sunet surround 5.1 (5 difuzoare + subwoofer) sau sisteme de sunet 7.1 de ultimă generație (7 sau mai multe difuzoare), bara de sunet + subwoofer) care vă permit să creați atmosfera unui cinematograf mare. Vă puteți completa experiența cu scaune pliante electrice, confortabile, cu suporturi pentru pahare.

Cum funcționează configurarea unui home theater?

Tehnicianul dumneavoastră de home theater va verifica camera din punct de vedere media și vă va sfătui cum să utilizați cât mai bine spațiul și acustica din camera dumneavoastră. Vă va instala televizorul sau proiectorul, bara de sunet și difuzoarele, le va conecta între ele și vă va arăta cum să le controlați.

De ce să angajezi un profesionist pentru a instala un home theater?

Configurarea unui home theater poate fi stresantă dacă nu utilizați în mod normal toate tehnologiile. Profesionistul va asigura o conexiune mai rapidă a dispozitivelor dumneavoastră, va ascunde cablurile inestetice și va asigura integrarea și funcționarea perfectă a întregului dispozitiv.

Cât durează de obicei instalarea unui home theater?

Instalarea unui sistem home theater poate dura câteva ore (3 sau mai multe), în funcție de complexitatea sistemului dumneavoastră și de cât spațiu aveți.

Cât costă o configurație home theater?

Instalarea și configurarea unui home theater costă aproximativ 50€, instalarea unui receptor TV pe perete aproximativ 30€, conectarea și setarea componentelor home cinema la client - 25€.

Servicii

Ce conține o instalație home theater?

Home cinema-ul poate fi simplu sau sofisticat, în funcție de setul pe care îl alegeți. Fie că este vorba de un televizor cu ecran mare cu difuzoare surround sau de configurarea complet automată a camerei media, totul este să creezi atmosfera potrivită pentru a avea o experiență autentică de vizionare a filmelor fără a părăsi confortul casei.

Instalarea proiectorului

Atunci când alegeți dimensiunea ecranului home theater (proiector), luați în considerare spațiul camerei în care va fi amplasat. În ciuda acusticii bune, un ecran mic nu oferă efectul dorit. Majoritatea proiectoarelor sunt montate pe tavan, astfel încât să nu interfereze și să ofere o experiență reală de home cinema. Puteți alege să aveți un ecran care poate fi ascuns atunci când nu este utilizat sau puteți folosi chiar și un perete gol în camera dumnevoastră destinată media. Proiectoarele sunt alegerea perfectă pentru spații mari și pentru un număr mare de oameni. Cu toate acestea, pentru o urmărire optimă, trebuie să reglați lumina naturală.

Instalarea TV-ului

Puteți alege un televizor de înaltă definiție (HDTV) în sistemul home theater pentru o configurare mai ușoară, sau datorită restricțiilor de iluminare și spațiu. Tehnicianul dumneavoastră va monta televizorul pe perete pentru a maximiza spațiul în cameră și nu veți avea nevoie de dulapuri sau rafturi pentru a-l amplasa. De obicei, vor folosi punctele de alimentare existente, dar vă vor avertiza dacă trebuie să efectuați lucrări electrice suplimentare pentru a alimenta toate componentele sau pentru a instala un alt punct de antenă. La plasarea televizorului pe un perete, instalatorul va lua în considerare sursele de lumină naturală și de orbire și vă va sfătui cu privire la poziția ideală pentru a profita la maximum de vizionare. În cele din urmă, ascunde toate cablurile tăind tunelul în perete și cărămizându-l (folosind o bandă de plastic care este atașată la perete, făcând un perete TV din gips-carton iluminat).

Difuzor și instalare de sunet

Puteți obține o experiență home theater cu o configurație strategică, adică prin plasarea convenabilă a barelor de sunet, difuzoarelor și amplificatoarelor în camera pentru media, pentru a obține un sunet surround complet. În primul rând, este montat un difuzor central (deasupra sau dedesubtul televizorului, astfel încât sunetul să provină în mod natural din direcția imaginii), iar apoi sunt instalate difuzoare și amplificatoare suplimentare pentru a asigura cel mai bun sunet posibil. Expertul dumneavoastră în domeniul audiovizualului va analiza acustica camerei și plasarea scaunelor pentru a se asigura că toți spectatorii beneficiază de experiența acustică optimă de la vizionarea de filme sau ascultarea de muzică.

Home cinema inteligent

Automatizarea home theater implică integrarea perfectă a tuturor tehnologiilor în camera dumneavoastră pentru media, pentru a viziona filme cât mai ușor. Automatizarea integrată înseamnă că puteți controla toate tehnologiile din casă cu un singur controler. O funcție practică este, de exemplu, armonizarea controlului multimedia într-o cameră media. De asemenea, sistemul poate integra televiziunea prin satelit, Netflix, în sistemul inteligent de acasă. Configurarea perfectă pentru home cinema înseamnă că aveți nevoie de un singur controler pentru a acționa proiectorul, care oferă o selecție bogată de opțiuni de streaming sau comunică simultan cu umbrirea camerei, setările de temperatură sau iluminat pentru a crea atmosfera potrivită. Un tehnician TV home theater vă va arăta cum funcționează întregul ecosistem inteligent, astfel încât să puteți reda instantaneu filmele preferate.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.