Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalare toaletă
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalare toaletă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalare toaletă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori26.261 furnizori din zona dvs.
profile image

Catalin Marian A.

Liber profesionist
Bragadiru
5,0
Montaj mobila

Experiența in multe domenii.Vă astept cu cereri pentru lucrări diverse in domeniul instalaților sanitare (montaj cabină duș,baterii,sifoane ,înlocuirea toaletelor ,etc ) cu montaj lustre ,corpuri iluminat ,suport TV ,ansamblu mobilier si alte lucruri . Execut lucrări de calitate si imi place sa fiu cinstit si corect in tot ceea ce ofer.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut-Sorin G.

Companie
București
5,0
Instalator sanitar

Echipa de instalatii electrice executa servicii rapide de execuție și reparație ale instalatiilor termice și sanitare , de urgenta , la domiciulul sau sediul dumneavoastra și montajul diverselor echipamente si elemente ce tin de domeniul de instalatii sanitare ,termice si electrice in cel mai profesionist mod de catre o echipa tanara de mesteri scolarizata permanent si cu cele mai bune echipamente. Putem executa lucrarii de executie,reparație și montaj in instalatii sanitare si termice pentru case rezidentiale de la zero,spatii de birouri , spatii industriale , putem modifica instalatiile deja executate pentru a le optimiza si a le creste eficienta .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius Marian B.

Liber profesionist
București
5,0
Renovare apartament

Instalator Bucuresti ofera o gama completa de servicii, atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, instalatii termice . Indiferent daca ai o urgenta sau planuiesti o lucrare ampla, iti pot sta la dispozitie in functie de natura activitatii: instalator tehnico-sanitar sau termic.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Dragos-Emanuel C.

Liber profesionist
Sector 6
4,9
Electrician

Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Aurel C.

Companie
Bragadiru
4,0
Renovare apartament

Efectuăm renovări complete interioare și exterioare inclusiv instalație electrică, sanitară și termică.Renovam și restaurăm case vechi din 1800,istorice.Restauram ornamentele tavanelor și ale fațadelor.Efectuam consolidări ale clădirilor vechi. Firma noastră dispune de arhitec și ingineri pentru proiectarea tuturor instalațiilor precum și pentru cea de încălzire în pardoseală. Lucrăm după proiecte,oferim contract și factură.Avem o experiență de peste 20 de ani in construcții și renovări.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Instalarea toaletei

Opriți apa

Primul pas în îndepărtarea unei toalete vechi este oprirea apei de la supapa de închidere, care se află fie pe perete, fie pe podea, în spate sau lângă toaletă. Această supapă controlează fluxul de apă din conducta de alimentare și apoi din rezervorul de toaletă. Clătiți toaleta pentru a scurge toată apa din rezervor și din vasul de toaletă. Deoarece ați oprit apa cu supapa, rezervorul nu va fi reumplut. Folosiți pistonul pentru a expulza orice apă rămasă în conducta de scurgere și apoi scoateți orice apă rămasă din rezervor cu un burete.

Sfat: Țineți vasul în poziție verticală. Orice cantitate mică de apă rămasă în vas nu se va scurge dacă îl mențineți în poziție verticală atunci când îl scoateți.

Deconectați alimentarea cu apă

Deconectați alimentarea cu apă cu o cheie reglabilă. Păstrați conducta de apă într-o poziție stabilă și încercați să o slăbiți la supapă. Când încercați să slăbiți conducta de alimentare, nu slăbiți sau deteriorați conducta de apă sau conexiunea acesteia în interiorul peretelui sau podelei. Dacă ramificația nu a fost niciodată îndepărtată sau a fost conectată de mult timp, poate fi puțin dificil să o slăbiți la unul sau la ambele puncte de conectare. Dacă da, utilizați un agent de îndepărtare a ruginii de înaltă calitate pentru a îndepărta orice coroziune.

Sfat: După deconectare, o cantitate mică de apă va rămâne în conducta de alimentare, așa că țineți o găleată și o cârpă la îndemână pentru a capta și a șterge orice apă care se scurge.

Separați bazinul și vasul

Dacă lucrați singur, va fi mai ușor să separați rezervorul de vas. Ridicarea ambelor piese împreună poate fi dificilă. Deconectați și scoateți rezervorul din vas scoțând șuruburile de la baza rezervorului cu o cheie reglabilă. Șuruburile rezervorului se deplasează din interiorul rezervorului de toaletă până sub vas. Poate fi necesar să țineți partea superioară a șurubului în rezervor și, în același timp, să scoateți piulița de sub partea din spate a bolului. Scoateți rezervorul ridicându-l drept în sus. Dacă simțiți rezistență, legănați rezervorul dintr-o parte în alta. Acest lucru asigură faptul că etanșarea supapei situată între rezervor și vas este eliberată din vas.

Sfat: Dacă aveți o toaletă cu o construcție dintr-o singură bucată care nu poate fi detașată, apelați la un profesionist pentru a vă ajuta cu acest pas.

Scoateți șuruburile vasului de toaletă

Inspectați capacele șuruburilor toaletei. Folosiți o șurubelniță dacă este necesar. Folosiți clești sau o cheie reglabilă pentru a îndepărta piulițele și șaibele de pe șuruburile care fixează bolul pe podea. Dacă descoperiți că piulițele sunt ruginite la locul lor, puteți elibera șurubul pentru a slăbi piulițele, rotiți șuruburile și creați suficient spațiu pentru a tăia șuruburile cu un ferăstrău metalic.

Îndepărtați etanșul vechi

Asigurați-vă că vasul de toaletă a fost sigilat în jurul bazei unde atinge podeaua. Dacă da, trebuie să folosiți un cuțit special pentru a îndepărta etanșul. Legănați ușor vasul de toaletă înainte și înapoi până când îl eliberați și îl puteți ridica. Glisați-l lateral pentru a dezvălui vechiul inel de ceară.

Sfat: Evitați resigilarea noii toalete în jurul bazei. În cazul unei scurgeri, etanșantul va păstra apa sub toaletă și poate deteriora grav podeaua.

Verificați șuruburile vasului

Verificați starea șuruburilor vechi ale vasului de toaletă din flanșa situată pe canalul de scurgere. Dacă ați tăiat șuruburile ruginite la pasul anterior, ar trebui să le înlocuiți cu cele noi, care au venit cu noua dumneavoastră toaletă. Dacă șuruburile nu au fost ruginite și sunt în stare bună, le puteți lăsa la loc și le puteți refolosi sau înlocui după necesități. Îndepărtați vechiul inel de ceară și ștergeți reziduul cu o cârpă umedă sau un burete.

Sfat: introduceți o cârpă într-o gaură din podea sau într-o conductă de scurgere pentru a împiedica pătrunderea apelor uzate în casa dumneavoastră. Scoateți cârpa înainte de a instala o toaletă nouă.

Verificați flanșa

Este necesar să verificați flanșa toaletei. Flansa creează o conexiune între podea și fundul toaletei. Dacă este fisurată sau ruptă, o puteți repara cu inelul de reparare a flanșei.

Sfat: dacă nu sunteți sigur ce tip de flanșă de schimb să cumpărați, pur și simplu faceți o fotografie a flanșei vechi și arătați-o vânzătorului la cel mai apropiat magazin .... nume .....

Instalați un nou inel de ceară

Aveți două opțiuni pentru plasarea unui nou inel de ceară. Puteți așeza noul vas de toaletă pe o suprafață tapițată pentru a proteja podeaua și toaleta și puteți atașa un inel de ceară de rezervă la fundul vasului. Avantajul acestei tehnici este că, atunci când așezați toaleta peste flanșă, puteți fi sigur că inelul este în poziția corectă. Cea mai comună opțiune este să plasați inelul de ceară pe flanșă înainte de a coborî vasul în poziție.

Sfat: Dacă a fost instalată o gresie groasă în baie de când a fost instalată toaleta originală, poate fi necesar un inel mai gros.

Așezați toaleta pe flanșă

Așezați vasul de toaletă pe flanșă astfel încât orificiile șuruburilor din partea de jos a vasului să se alinieze cu șuruburile din flanșă. Dacă acest lucru vă ajută, puteți ține vasul de marginea interioară în locul marginilor exterioare pentru a avea un contact mai bun și mai mult control atunci când îl coborâți. Apăsați pentru a regla sigiliul.

Sfat: După ce ați fixat garnitura de ceară pe flanșă, aveți mare grijă să nu mișcați sau să înclinați toaleta, deoarece aceasta ar putea deteriora sigiliul. Acest lucru ar putea provoca scurgeri viitoare.

Fixați toaleta cu șuruburi

Așezați o șaibă și o piuliță pe fiecare colț al vasului de toaletă și strângeți uniform piulițele pe șuruburi. Strângeți alternativ piulițele de pe o parte a toaletei pe cealaltă. Aveți grijă să nu le strângeți excesiv sau să rupeți vasul de porțelan. Dacă șuruburile ies prea mult peste partea superioară a șaibelor și piulițelor, tăiați excesul cu un ferăstrău metalic.

Conectați un bazin nou

Dacă nu este deja instalată, fixați garnitura rezervorului pe baza supapei de spălare și introduceți șuruburile și șaibele din interiorul rezervorului. Așezați vasul pe bol, astfel încât șuruburile să fie aliniate cu găurile din vas. Fixați rezervorul vasului strângând alternativ fiecare șurub până când rezervorul se retrage și atinge vasul. Reconectați conducta de alimentare la partea expusă a supapei de umplere care iese din partea laterală a rezervorului și la supapa de alimentare care iese din perete sau podea.

Sfat: Verificați toaleta pentru scurgeri. Porniți încet supapa de închidere a apei și lăsați rezervorul să se umple. Clătiți toaleta și concentrați-vă pe baza toaletei și punctul în care se întâlnește rezervorul și vasul. Adăugați un colorant pentru detectarea scurgerilor pentru a facilita verificarea.

Când vine vorba de alegerea vasului de toaletă ca ultim pas, există diferite tipuri de vase de toaletă. Alegeți unul care se potrivește modelului de toaletă selectat și urmați instrucțiunile producătorului.

Consultați ghidul nostru pentru instalarea unei toalete și obțineți cele mai bune sfaturi.

Aveți nevoie de ajutor pentru a identifica un dispozitiv sau un material pentru a instala o toaletă? Găsiți rapid produse căutând imagini în aplicație ..... nume ..... Faceți o fotografie a articolului care vă place și vă vom arăta produse similare.