Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalarea boilerului
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalarea boilerului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalarea boilerului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.432 furnizori din zona dvs.
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Danciu N.

Companie
Popești-Leordeni
4,0
Instalator sanitar

Alaturi de sotul meu formam o echipa cu o vasta experienta in domeniul costructii dar si cel al instalatiilor sanitare avem peste 6 ani de experienta in domeniu si va putem sa va indepliniti orice proiect

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
De ce să angajați un specialist în instalarea și repararea cazanelor prin Wilio?
Puține lucruri în casa ta sunt mai plăcute decât apa fierbinte oriunde, oricând. Angajați un specialist prin Wilio pentru a vă asigura că apa caldă curge continuu din robinet sau cadă. Bucurați-vă de confortul unei băi calde în sezonul rece și relaxați-vă mușchii dureroși după o zi obositoare la serviciu (sau după un antrenament). Tot ce este necesar pentru ca apa caldă să curgă în casa ta este să creezi o solicitare. Furnizați toate detaliile importante, cum ar fi parametrii tehnici și locația cazanului electric care trebuie instalat sau reparat. Nu uitați adresa, bugetul și momentul în care doriți să terminați treaba. Specialiștii vor răspunde la solicitarea dumneavoastră și vă vor oferi o ofertă gratuită. Puteți vedea recenziile și evaluările acestora pentru a vă ajuta să îl alegeți pe cel mai bun. După ce ați comandat serviciul, ei vor veni la voi, pentru a instala sau repara cazanul electric. Apoi, plătiți suma convenită în prealabil și întreaga lucrare este finalizată. Pentru a avea mereu apă caldă acasă, folosește Wilio!
Trebuie să furnizez unelte sau echipamente pentru instalarea sau repararea cazanului?
Nu, nu trebuie să furnizați unelte sau echipamente. Specialistul dumneavoastră în instalarea și repararea cazanelor are expertiza, experiența și instrumentele necesare pentru a efectua acest serviciu. Tot ce aveți nevoie este un cazan electric și toate componentele sale.
Cât durează instalarea sau repararea unui cazan?
Acest lucru depinde de mărimea cazanului și de complexitatea lucrărilor de instalare sau reparație. Dacă lucrarea necesită câteva modificări simple și reparații la un cazan existent, acest serviciu poate dura doar o oră. Cu toate acestea, scoaterea cazanului vechi, oprirea acestuia sau îndepărtarea acestuia și înlocuirea acestuia cu un cazan nou poate dura o zi întreagă.
Un instalator Wilio mă poate ajuta cu instalarea sau repararea cazanului?
Da! Dacă vă oferiți să instalați sau să reparați singur cazanul și trebuie să faceți mai multe lucruri simultan, dar nu îl puteți prinde, nu ezitați să angajați un ajutor. Veți găsi speciliști pentru sute de sarcini diferite, chiar și lucrări neobișnuite, cum ar fi curățarea țevilor, izolarea și repararea aparatelor. Creați doar o solicitare detaliată cu toate nevoile dumneavoastră, astfel încât instalatorul Wilio să vă poată ajuta. Acest lucru vă va conecta cu instalatorii Wilio potriviți și se vor evita neînțelegerile.
Pot instala singur cazanul?
Este posibil să instalați singur cazanul. Dacă aveți experiența, abilitățile și echipamentul potrivit, puteți încerca, cu siguranță. Cu toate acestea, poate fi o sarcină fizică solicitantă și complicată. Nu riscați să realizați singur instalarea - dacă vă lipsesc instrumentele sau cunoștințele, veți întâmpina probleme. Cu siguranță este mai bine să folosești Wilio și să găsiți un expert care să o facă pentru dumneavoastră.
Ce includ serviciile de instalare și reparație a cazanelor?
Acest serviciu include toate sarcinile necesare pentru ca centrala electrică din casa dumneavoastră să ofere alimentarea cu apă caldă, indiferent dacă este vorba de o instalație nouă sau de o reparație a uneia existente. Aceasta poate include scoaterea încălzitorului de apă vechi pentru a face loc unei noi instalații. Alte sarcini pot include localizarea rezervorului, instalarea conductelor, conectarea rezervorului de expansiune, conectarea supapei de temperatură și presiune și conectarea conexiunilor electrice și a cablajului. Instalatorul dumneavoastră poate repara, de asemenea, cazanele electrice deteriorate.
Servicii
Demontarea vechiului încălzitor de apă
Instalatorii cazanelor pot, de asemenea, să demonteze vechiul încălzitor de apă pentru a pregăti spațiul pentru cel nou. Specialistul dumneavoastră începe prin întreruperea rețelei de alimentare și oprirea apei. O găleată este utilizată pentru a scurge orice apă stocată în cazan, care se va vărsa din țevile sale. Ulterior, toate conductele și conexiunile pot fi deconectate, iar vechiul rezervor al cazanului poate fi transferat în zona de depozitare. Unii instalatori de cazane electrice se pot oferi să preia rezervorul vechi pentru dumneavoastră.
Amplasarea noii centrale
Specialistul dumneavoastră în cazane, poate identifica și plasa rezervorul cazanului în locul cel mai potrivit și îl poate centra pe o platformă ridicată pentru un acces mai ușor și ca o măsură de precauție împotriva inundațiilor. Dacă nu aveți o platformă ridicată, unii specialiști vă pot realiza acest lucru la un cost suplimentar.
Montarea și instalarea conductelor
Apoi expertul dumneavoastră va instala conductele. Tuburile sunt măsurate și tăiate la lățimile și lungimile corecte. Bavurile din interiorul conductelor trebuie, de asemenea, îndepărtate pentru a asigura un flux mai bun. Fiecare țeavă instalată este înfășurată cu bandă sanitară. Dacă este necesar, este lipit și instalat în ambele moduri pentru a crește siguranța și protecția împotriva scurgerilor. De asemenea, sunt instalate componente adecvate precum piulițe de compresie, inele și furtun flexibil. Specialistul dumneavoastră se va asigura că toate aceste instalații au o etanșare perfectă și o potrivire fermă.
Conectarea rezervorului de expansiune, a temperaturii și supapei de presiune
Specialistul dumneavoastră în instalarea cazanului atașează rezervorul de expansiune la alimentarea cu apă rece de lângă sau de deasupra încălzitorului electric. Țevile care urmează să fie instalate sunt tăiate la lungimea corectă, tăiate și lipite după cum este necesar. După instalarea rezervorului de expansiune, specialistul dumneavoastră trebuie să potrivească presiunea din rezervorul de expansiune cu presiunea din conducta de apă folosind o pompă de aer manuală. Finalizează instalarea și, dacă este necesar, lipește rezervorul și conductele.
Conectarea liniilor de alimentare
Dacă puterea și apa sunt încă oprite, specialistul dumneavoastră va conecta linia de alimentare a cazanului la întrerupătorul principal. După finalizarea tuturor instalațiilor, pornește alimentarea cu apă și curent și testează dacă apa din robinete curge.
Repararea unui cazan electric deteriorat
Dacă trebuie să reparați un cazan electric, specialistul dumneavoastră va verifica cazanul cu sursele de alimentare și de apa oprite. Se verifică scurgerile din țevi, îmbinări și fitinguri, dezechilibre de presiune sau alte probleme. Ulterior, se fac corecțiile corespunzătoare.
Informații utileCe trebuie sa stii

Majoritatea instalațiilor de boilere durează între 2 și 4 ore. Timpul poate varia în funcție de dimensiunea boilerului și de complexitatea instalării. Majoritatea defecțiunilor pot fi reparate în 1 până la 3 ore. Timpul exact va depinde de cauza defecțiunii și de disponibilitatea pieselor. Timpul poate fi mai lung în weekend sau de sărbători.

Repararea boilerului este un termen larg care include întreținere, instalare și service. Este important să rețineți că întreținerea unui boiler, în majoritatea cazurilor, va fi suficientă pentru a menține boilerul în stare de funcționare. Pe de altă parte, dacă ați avut probleme cu boilerul sau dacă există semne de uzură, poate fi benefic să investiți într-un serviciu complet de reparare a acestuia.

Cu Wilio, veți găsi un instalator care este și inginer termic. Instalatorii noștri sunt experți în domeniul instalațiilor și reparațiilor de încălzire și apă caldă. Instalatorii noștri vă pot ajuta cu orice lucru legat de boilerul dumneavoastră sau instalația sau reparația de încălzire. Deci, dacă aveți nevoie de un boilerul nou sau dacă este ceva în neregulă cu cazanul boilerul existent, atunci apelați la un instalator Wilio!

Este foarte obișnuit ca utilizatorul să dorească să instaleze singur boilerul. Recomandăm întotdeauna ca un profesionist să îl instaleze, deoarece este un echipament complex și, dacă ceva nu merge bine, nu vom putea garanta niciun fel de garanție pentru echipamentul nostru.

Când căutați un serviciu profesional de instalare și reparație a boilerelor, pentru a vă ajuta cu nevoile dumneavoastră comerciale sau domestice, vreți să fiți sigur că alegi unul care să fie fiabil și să vă poată oferi cel mai înalt standard de asistență pentru clienți. Pe Wilio, știm că mulți dintre clienții noștri au de ales atunci când vine vorba de alegerea unui instalator sau a unui inginer de încălzire pentru instalarea boilerului sau pentru lucrările de reparații. Credem că acest lucru ne dă responsabilitatea de a fi siguri că oferim întotdeauna un nivel de servicii care nu este egal.