Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Instalarea duș sau cadă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalare duș, cadă sau cabină de duș. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalarea duș, cadă sau cabină de duș? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Instalarea duș, cadă sau cabină de duș

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un specialist în instalații de duș prin Wilio?
Doriți să vă îmbunătățiți locuința cu un duș nou, dar vă este teamă de instalațiile care necesită mult timp și sunt exigente din punct de vedere tehnic? Nu disperați. Portalul Wilio vă va ajuta să găsiți un expert pentru a instala un duș rapid, ușor și la prețuri excelente. În plus față de instalare, furnizorii noștri vă vor oferi recomandări de la alți proprietari, astfel încât să puteți profita la maximum de noua dvs. cabină de duș. Doriți să găsiți un furnizor acum? Iată cum funcționează: Începeți făcând clic pe butonul „Trimiteți cerere” și completați formularul. Introduceți data necesară și alte detalii, cum ar fi modelul dușului dvs. În curând veți vedea ofertele și recenziile clienților. Când găsiți o ofertă care vă place, confirmați data și furnizorul nostru va începe să se pregătească pentru călătoria către dvs. Tot ce aveți nevoie pentru a instala noul dvs. duș va fi întotdeauna adus de experții noștri. Deci nu trebuie să vă faceți griji dacă se întâmplă să vă lipsească unele instrumente. Tot ce trebuie să faceți este să arătați furnizorului de servicii unde este locul pentru noul dvs. duș.
Pot instala eu singur un duș?
Dacă instalați o unitate de duș nouă, aveți nevoie de ajutorul unui instalator sau electrician autorizat, care este familiarizat cu aceste dispozitive și accesoriile corespunzătoare. Cea mai bună alegere este întotdeauna un specialist / instalator care va garanta instalarea în siguranță a supapelor și a echipamentelor electronice.
Cine îmi poate instala o cabină de duș?
Puteți face acest lucru cu un instalator certificat - și exact asta veți găsi la Wilio. Acesta vă va ajuta cu instalarea, modernizarea sau verificarea conexiunii aparatului și vă va asigura că dușul funcționează corect.
Cum găsesc furnizorul acestui serviciu?
Dacă doriți să găsiți un expert în instalarea unei cabine de duș în zona dvs., faceți clic pe butonul „Introduceți cererea” și completați formularul. În câteva minute veți obține o prezentare generală a furnizorilor din apropiere și dușul dvs. va fi pregătit pentru utilizare.
De ce am nevoie pentru a instala cabina de duș?
Dacă doriți să vă îmbogățiți casa cu un duș modern, mai întâi veți avea nevoie de o sursă de apă cu o presiune suficient de puternică. De asemenea, este importantă pompa, care ar trebui să fie amplasată în apropierea rezervorului de apă, a conductei de apă, a rezervorului de apă caldă, a alimentării electrice și a canalului de scurgere. Dușul electronic necesită, de asemenea, o supapă de amestecare și un control termostatic pentru a seta temperatura apei.

Servicii

Ce include serviciul de instalare a dușului?
Furnizorii acestui serviciu de la Wilio pot instala dușuri complet noi, dar pot înlocui și unități vechi. Mulți furnizori au un certificat de instalator sau electrician. Înainte de a îi accepta, Wilio le va testa expertiza și calificările pentru a vă proteja casa de pericolele potențiale. Deși specificul poate varia, mai jos veți găsi informații despre ce să vă așteptați de la o instalare tipică de duș:
Unelte si echipamente
Dacă plasați o comandă la unul dintre furnizorii noștri Wilio, nu este necesar să aveți un set de instrumente pentru a face treaba. Sosesc cu propriile unelte, inclusiv un burghiu, un tăietor de țevi și burghie pentru zidărie. Dacă este necesar în timpul lucrului, ei vor procura singuri orice instrumente suplimentare. Pentru a economisi timp, vă recomandăm să discutați împreună cu furnizorul de servicii ce cabină de duș aveți. Acest lucru îi ajută să pregătească setul necesar de instrumente pentru această lucrare.
Instalare dus
Instalarea dușului începe prin determinarea poziției în care ar trebui să stea noua unitate. De asemenea, este necesar să indicați înălțimea necesară la care ar trebui să se afle capul de duș, mai ales dacă aveți copii în familie sau dacă cineva este deosebit de înalt sau scund. Expertul nostru va evalua apoi dacă alimentarea cu apă a acestei locații este suficientă pentru noul echipament (de obicei, alimentarea cu apă principală cu o țeavă cu diametrul de 15 mm). Apoi marchează găurile din perete și pregătește conectarea capului de duș la supapa principală, atașează robinetul și îmbinările și fixează dușul pe perete. În cele din urmă, conectează țevile la aparat și verifică dacă dușul funcționează corect. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să testați singur și să vă bucurați de beneficiile unei cabine moderne de duș.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery