Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Comutatoare, prize - Instalare și reparații

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalarea și repararea întrerupătoarelor sau prizelor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalarea și repararea întrerupătoarelor sau prizelor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Instalarea și repararea întrerupătoarelor sau prizelor

Întrebări frecvente

De ce să rezervați instalarea prizelor și comutatoarelor prin Wilio?
Dacă doriți să aveți prize electrice și întrerupătoare amplasate și instalate profesional, aveți nevoie de electricieni certificați care cunosc sistemele complexe de circuite și instalații electrice. Wilio vă va oferi un expert pentru a efectua această lucrare pentru dvs. Introduceți cererea gratuită pentru Wilio. Indiferent dacă renovați o casă sau construiți o casă nouă, merită întotdeauna să lăsați profesioniștii să instaleze prize electrice și întrerupătoare pentru a îndeplini criteriile de siguranță. Electricienii garantează întregul proces - de la planificare până la instalare. Deși prizele și întrerupătoarele vor fi instalate de un electrician, puteți proiecta aspectul acestora. Știi cel mai bine de ce ai nevoie, gândește-te la posibile variante pentru viitor. După instalarea prizelor și comutatoarelor, acesta va efectua o verificare finală a funcționalității și siguranței. Pur și simplu plasați o comandă pe platforma Wilio și informați-ne când și unde aveți nevoie de noi. Veți primi oferte gratuite și fără caracter obligatoriu de la electricienii din zona dvs. Rămâne doar să alegeți expertul potrivit pentru implementare.
Unde ar trebui să așezăm întrerupătoarele și prizele electrice în casă?
Puteți proiecta prizele în locuri în care veți folosi deseori aparate electrice. În bucătărie este necesar să plasați un număr suficient de module pentru toate aparatele. Pentru un acces bun și aspectul elegant al acestora, vă recomandăm să folosiți mai multe module (priză dublă / triplă). Prize electrice sunt potrivite în fiecare parte a bucătăriei. Chiar și în legătură cu insula, această nevoie nu trebuie neglijată și puneți prize electrice în insulă, fie din lateral, fie lăsați-le să se scufunde direct în blatul de lucru. Pentru a conecta un blender, un prăjitor de pâine, un storcător sau un aparat de cafea, priza se va potrivi cu siguranță acolo. Experții recomandă, de asemenea, instalarea prizelor în garaj, astfel încât să aveți unde să conectați sculele și în exterior pe terasă pentru confort.
Trebuie să furnizez instrumente sau echipamente pentru serviciul de instalare a soclului și a comutatoarelor?
Nu este necesar. Electricienii Wilio aduc de obicei echipamentele și instrumentele necesare pentru o anumită lucrare. Instrumentele care nu trebuie să lipsească atunci când instalați modulul sunt cleștele pentru despicare și o șurubelniță Phillips. Ambele ar trebui să aibă un mâner din cauciuc sau plastic care să fie un izolator electric adecvat. De asemenea, vom avea nevoie de burghie, ciocane, clește de decojit și un tester pentru a detecta prezența tensiunii. Dacă aveți oricare dintre acestea, îl puteți împrumuta unui electrician.
Cât durează instalarea unei prize?
Dacă este realizată de un expert, o instalare simplă a unui modul durează aproximativ 30 de minute. Asamblarea mai multor prize și instalarea de cabluri noi (cablare) durează mai mult, dar ar trebui să fie într-o zi.
Un electrician Wilio mă poate ajuta să-mi repar prizele și întrerupătoarele?
Categoric! Dacă aveți probleme cu ieșirile - scântei, bâzâit tipic, contacte slăbite, ieșiri defectuoase, circuite supraîncărcate sau întrerupătoare înegrite, este mai bine să invitați un specialist care are echipamentul necesar, mai ales că prizele trebuie reparate și înlocuite numai de către un electrician calificat. Dacă problema nu este rezolvată, acesta vă poate ajuta, de asemenea, să înlocuiți prizele sau să le reinstalați.
Am nevoie de o licență profesională sau permisiune pentru a instala prize și comutatoare?
Există mai multe cerințe pentru instalația electrică actuală din clădire în ceea ce privește asigurarea unei funcționări sigure. Una dintre cerințe este siguranța la incendiu. (Cerințele generale pentru cablarea electrică internă în clădirile cu producție rezidențială, civilă și agricolă sunt stabilite de standardul STN 33 2130: 85). Asigurați-vă că consultați experți cu privire la proiectarea soluției de instalație electrică, acest lucru este necesar în special în cazul instalației electrice inteligente. Acest lucru va preveni o mulțime de probleme și va economisi timp și bani. Elaborarea proiectului și revizuirea ulterioară a întregului sistem sunt apoi pașii următori, care trebuie încredințați unui profesionist calificat. Este încă recomandabil ca lucrările să fie efectuate de un electrician calificat și asigurat.
Cum altfel Wilio poate ajuta la îmbunătățirea funcționalității casei mele?
Pe lângă stabilirea și instalarea prizelor electrice în casa dvs., electricienii Wilio vă pot ajuta la repararea cablajelor electrice, la conectarea aparatelor electrice sau la instalarea unei conexiuni la Internet. Alți meșteri Wilio vor fi bucuroși să vă ajute cu reconstrucția interiorului dvs., instalarea de mobilier nou sau curățarea pentru a îmbunătăți designul, funcționalitatea și confortul casei dvs.

Servicii

Ce includ serviciile de instalare a soclului și a comutatoarelor?
Electricienii instruiți și certificați instalează prize și întrerupătoare de lumină și sunt responsabili pentru fiabilitatea operațională și siguranța casei dvs. Aceasta poate include implementarea cablajului, conectarea la surse de alimentare și verificarea funcționalității acestora. Când rezervați instalarea comutatoarelor pe Wilio, puteți alege:
Instalarea prizelor
Înainte de a instala aparate, este necesar să se asigure suficiente puncte de alimentare pentru a susține fluxul de energie electrică. Electricienii vă pot ajuta să planificați, instalați, înlocuiți sau adăugați prize pentru a maximiza acoperirea cu energie electrică a zonei dvs. Încep prin a verifica locația și a identifica locații specifice în care este posibil să aveți nevoie de puncte de alimentare. Procesul de instalare include de obicei: deșurubarea plăcilor de acoperire, conectarea cablurilor suplimentare la prizele electrice existente și tragerea acestora în diferite locații, asamblarea prizelor și reevaluarea sursei de alimentare.
Instalarea întrerupătoarelor de lumină
Comutatoarele de lumină conectează luminile electrice la o sursă de alimentare. Wilio va fi bucuros să vă ajute să înlocuiți întrerupătoarele. Vă putem ajuta să instalați noi întrerupătoare de lumină dacă lucrați la construirea unei case noi sau la renovarea băii sau a bucătăriei dvs. Acest proces constă de obicei în reconectarea întrerupătoarelor existente sau conectarea cablurilor noi la sursa de alimentare și instalarea întrerupătoarelor noi. Dacă doriți lumini electrice multifuncționale, puteți solicita instalarea unui dimmer tactil cu control al intensității luminii, care face parte dintr-o casă modernă.
Instalarea unei prize electrice externe
Electricienii profesioniști pot instala și prize exterioare pe balcon, terasă sau grădină. Acestea fac mai ușoară și mai sigură conectarea aparatelor dvs. - grătar, curățătoare de înaltă presiune, iluminat decorativ direct în exterior. Toate prizele și comutatoarele externe, de ex. pe terasă, lângă piscină, trebuie să aibă protecție împotriva umezelii. Electricianul dvs. va ști că trebuie să utilizați cel puțin protecție IP44. Acest lucru este valabil și pentru iluminatul exterior. Pentru toate prizele de până la 20A, nu numai în baie, trebuie să folosim o protecție suplimentară cu un întrerupător.

Work examples

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery