Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalarea pavajului
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalarea pavajului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalarea pavajului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori26.623 furnizori din zona dvs.
profile image

Corneliu B.

Companie
Constanța
5,0
Zugrav, zugrăveli

Venim în sprijinul Dumneavoastră cu următoarele servicii: grădină/ amenajare, întreținere, construcții bolte, construcții terase, montarea si întreținerea sisteme de irigat! Interioare/ renovari, glet, plasa, finisari, zugravit, parchet, gresie, instalați sanitare, glafuri, etansare cu silicon...etc. /m-ai oferim si servicii de curățenie, întreținere și mentenanță case, ingrijire case de vacanță, spații comerciale!!!

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru-Marian D.

Companie
București
4,7
Renovare apartament

Simti nevoia unei schimbari? Te-ai plictisit de vechea ta casa si iti doresti modificari ? Suntem alaturi de tine si te susținem sa schimbi aspectul casei tale!

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Nicolae M.

Liber profesionist
Craiova
4,0
Zugrav, zugrăveli

Om bun la toate.. Realizez lucrări de construcții băi de la zero bucătării , placări cu polistiren cofraje de beton construiesc case acoperișuri ofer foarte mare seriozitate

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Cum facem aleea și fixăm plăcile pe terasă?

Fiecare placaj este unic în felul lui.  Există multe materiale care pot varia de la proiect la proiect. Prin urmare, este necesar să luați toate măsurătorile și să menționați toate cerințele dumneavoastră. După acest proces, vă vom putea trimite o ofertă de preț și vom începe fixarea plăcilor. Iată câteva puncte cheie ale procesului nostru de lucru: Primul pas este curățarea și marcarea zonei pentru o nouă terasă sau intrare. Lucrările pot include îndepărtarea pavajelor vechi, îndepărtarea vegetației, amenajarea teritoriului etc. Suprafața este apoi gata să fie așezat substratul. Specialiștii în terasament îl nivelează și compactează solul pentru a-l întări. Apoi se pune un strat de membrană/țesătură rezistentă la buruieni, pentru a preveni creșterea buruienilor între plăci. Vă recomandăm cu tărie acest pas deoarece vă va salva o mulțime de griji cu întreținerea viitoare. Se aplică un strat de bază pe membrană/țesătură, care trebuie să fie bine compactat pentru a forma o suprafață solidă, uniformă. Când suprafața este uniformă și fermă, sunt așezate plăcile de pavaj. Când se usucă, experții în pavaj le spală și umplu golurile dintre plăcile de pavaj. Veți putea să vă bucurați imediat de noua intrare sau terasă.

Alte servicii oferite în domeniul pavajului: Pe lângă fixarea pavajelor, oferim și diverse servicii de întreținere și reparații ale suprafețelor pavate. Iată o scurtă listă a unora dintre lucrările pe care le facFacem tot felul de terase, reparații ale căilor de acces. Putem înlocui plăcile sau blocurile sparte, precum  si sa refacem zonele deteriorate. Retencuim și cimentăm clădiri vechi împotriva umezelii. Oferim îndepărtarea buruienilor, spălarea sub presiune și finisaje lipite cu rășină. Spălarea sub presiune se realizează numai cu apă, fără adăugarea de substanțe chimice și este extrem de eficientă în îndepărtarea murdăriei.

Întrebări frecvente

Intrebare: Cum pot face modificări la solicitarea mea Wilio?

Raspuns:Doar conectați-vă la contul dumneavoastră Wilio și apăsați click pe Proiectele mele. Apăsați click pe proiectul pe care doriți să-l editați și selectați Editați proiectul, din meniul opțiuni. Asta este tot ceea ce trebuie să faceți. De asemenea, ne puteți apela pentru a vorbi cu unul dintre reprezentanții serviciilor pentru clienți, care vă pot face modificările.

Întrebare: Cu ce ​​tip de plăci de pavaj puteți lucra?

Răspuns: Practic putem fixa toate tipurile de pavaj, dar cele mai obișnuite plăci pe care clienții noștri le au sunt realizate din calcar, gresie, pavaj bloc și gresie. La cerere, experții în pavaj pot instala pavaje din piatră naturală și armate cu marmură spartă.

Întrebare: Cum ar trebui să întrețin noile mele dale?

Răspuns: Întreținerea terasei sau a căii de acces se poate face cu ușurință, cu un dispozitiv de curățare de înaltă presiune. Oferim spălare sub presiune, care se realizează numai cu apă la presiune ridicată. Nu vă recomandăm să utilizați înălbitor și alte substanțe chimice puternice pentru a îndepărta petele și murdăria, deoarece acest lucru ar putea deteriora modelele plăcilor dumneavoastră și vă poate contamina grădina.

Întrebare: Am nevoie de autorizație de construcție pentru noua mea terasă sau alee?

Răspuns: Nu, nu aveți nevoie de autorizație de construcție, deoarece materialele utilizate pentru pavaj sunt permeabile. Chiar dacă n-ar fi permeabile, drenajul va fi direcționat către gazon sau altă suprafață permeabilă.

Întrebare: Vor crește buruieni între plăci?

Răspuns: O firmă de pavaj de renume va plasa întotdeauna o membrană rezistentă la buruieni sub pavaj înainte de a crea o fundație portantă. Acest lucru împiedică creșterea buruienilor între plăci.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Când vine vorba de pavaj, există o serie de factori care trebuie luați în considerare. Poate doriți să aflați despre diferitele opțiuni disponibile atunci când alegeți cel mai bun tip de pavaj pentru nevoile dvs. Wilio este o companie expertă în acest domeniu și vă poate ajuta să găsiți servicii de calitate, cum ar fi topografia, îndepărtarea pardoselii originale, nivelarea suprafeței, pavarea unui etaj nou. Prețul așezării podelei depinde de obicei de m2. Pavele expert din categoria dată oferă servicii suplimentare, cum ar fi nivelarea, etanșarea și garnitura .
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Instalarea pavajului
Pot placa singur bucătăria?

Adăugarea plăcilor în casa dumneavoastră este o modalitate excelentă de a actualiza aspectul spațiului dumneavoastră. Indiferent dacă placați podeaua de la intrare, adăugați puțină vopsea în bucătărie sau realizați o renovare completă a băii, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la așezarea plăcilor dumneavoastră.

Este necesară o bază pentru plăcile de beton?

Deși nu este necesară instalarea unei baze între beton și plăci, este necesară pregătirea suprafeței înainte de a pune plăcile. Acest lucru se datorează faptului că fisurile și denivelările din beton pot deteriora mai mult plăcile, iar umiditatea necontrolată din beton poate distruge mortarul și slăbi plăcile.

Trebuie să nivelez podeaua înainte de a pune gresia?

Înainte de a monta gresia pe podea, trebuie să vă asigurați că podeaua este pregătită corespunzător. O podea pregătită corespunzător poate să nu fie plată. Cu toate acestea, trebuie să fie plată.

Unde ar trebui să instalați gresia la primul etaj?

Începeți să așezați plăcile în mijlocul camerei și să să depărtați. Primul pas în așezarea plăcilor este să marcați o linie de ghidare sau de dispunere în cameră pentru a vă asigura că modelul plăcilor este centrat uniform. Măsurați cei patru pereți din cameră folosind metrul pentru a găsi centrul.

Puteți folosi o placă de ciment de 1/4 inch pentru podele?

Plăcile de ciment de 1/4 și 1/2 inch sunt potrivite pentru podele. Pentru instalarea plăcilor de ciment pe podele, producătorii de plăci de ciment comandă un substrat de placaj de 5/8 inci sau un substrat OSB. Ele necesită, de asemenea, o bază de 3/4 inci, unde dimensiunea plăcilor depășește 12 inci.

Cât de gros este stratul de plăci?

Standardele recomandă utilizarea placajului cu o grosime de cel puțin 15 mm în scop de acoperire (orice mai puțin nu va asigura rigiditatea necesară). Aceasta include înșurubarea foii de placaj peste partea de sus a pardoselii / PAL sau placaj existent pentru a asigura o rigiditate excepțională și o suprafață plană.

Ce poate merge prost cu placajul?

Erori de plăci obișnuite de evitat:

 • Nu comandați un eșantion
 • Calcul incorect de câte plăci veți avea nevoie
 • Cumpărați o dimensiune greșită
 • Alegeți un preț înainte de calitate
 • Nu planificați un aspect
 • Alegeți gresia pentru lucrare
 • Nu angajați un profesionist
Există o pavaj care nu are nevoie de chit?

Daltile a dezvoltat Campisi cu Cliks pentru a oferi proprietarilor de case cele mai bune forme și funcționalități. Aceste plăci au îmbinări patentate cu caneluri și limbă și un chit încorporat care se fixează cu ușurință, astfel încât nu este nevoie de mortar.

Ce fac covorașele DITRA?

DITRA asigură amortizare prin structura sa deschisă cu nervuri, care permite mișcarea într-un plan care neutralizează efectiv tensiunile diferențiale dintre suport și plăci, eliminând astfel principala cauză a fisurilor și delaminării plăcilor.

Cum pregătiți podeaua pentru gresie?

Asigurați-vă că podeaua nu are orice contaminare a suprafeței, cum ar fi uleiul, grăsimea și praful. Pardoseala de ciment prăfuită poate fi etanșată folosind un etanșant adecvat, de ex. BAL Bond SBR. În caz contrar, degresați și curățați bine podeaua pentru a permite contactul complet între podea și adezivul pentru gresie pe care îl veți folosi.

Puneți dulapuri în fața plăcilor?

Dacă doriți să aveți aspectul clasic al plăcilor ceramice sau porțelanului în bucătărie, le puteți instala în fața sau sub dulapurile dumneavoastră. Când plăcile sunt plasate sub dulapuri, aveți nevoie de mai mulți metri pătrați de gresie, dar procesul de instalare a bucătăriei va fi mai ușor.

Aveți nevoie de o membrană sub gresie?

Dacă intenționați să instalați plăci, aveți nevoie de un anumit tip de substrat, cum ar fi o placă de ciment (placă de bază pentru plăci) sau o membrană de separare. Placajul nu este potrivit pentru că este prea flexibil și nu este impermeabil. Betonul poate fi suficient de dur, dar este, de asemenea, predispus la umiditate și se poate dilata, micșora și crăpa.

Pot placa?

Instalarea plăcilor este unul dintre lucrurile de care chiar și pasionații de bricolaj se tem adesea. Placarea nu este o glumă și erorile sunt adesea costisitor de reparat.

Pot așeza gresie pe o podea neuniformă?

Din punct de vedere al aspectului și siguranței, este important ca suprafața plăcii finisate să fie plană și nici o placă să nu fie mai înaltă decât celelalte. Acest lucru se poate realiza de obicei cu ușurință atunci când placați pe o suprafață plană, dar dacă substratul nu este plat, pot apărea diverse probleme.

Trebuie să impermeabilez podeaua din baie înainte de a placa?

Este opțional. Este necesar să aveți o membrană impermeabilă la duș. Instalarea pe un covor de placaj nu este cea mai bună metodă în primul rând. Podelele din lemn tind să se deformeze excesiv și sunt într-o oarecare măsură sensibile la umiditate.

De ce să începeți de la mijloc când puneți plăci?

Este întotdeauna o idee bună să începeți să placați din mijlocul peretelui, deoarece este mai ușor să vă asigurați că modelul dumneavoastră este simetric. De asemenea, înseamnă că toate jumătățile de plăci de care aveți nevoie pot fi la sfârșitul fiecărui rând și vor avea aceeași dimensiune

Este mai ușor să placați cu plăci mari sau mici?

Așezarea a zece plăci mari este mult mai ușoară pentru că trebuie doar să faceți o mică măsurătoare și așezare. Pe de altă parte, plăcile mai mici necesită să repetați același proces de nenumărate ori pentru o perioadă considerabilă de timp. Plăcile mai mari necesită doar alinierea pe patru pagini, care se poate multiplica rapid la 24 sau 32 de pagini.

Este ușor să instalați podeaua?

Așezarea plăcilor este ușoară, dar a o face și bine este dificil. Din acest punct de vedere, poate avea mai mult sens să angajezați un profesionist decât să o faceți singur. 

Ce este portocaliu sub gresie?

Ditra este o membrană de separare concepută pentru așezarea plăcilor ceramice și piatră pe pardoseli. Oferă detașare pentru a preveni crăparea plăcilor și rosturilor. Este realizat din polietilenă, care formează un strat hidroizolator care protejează substratul.

Care gresie este cel mai ușor de instalat?

SnapStone este una dintre cele mai noi intrări în arena produselor de construcție a casei concepute pentru o instalare mai ușoară și mai convenabilă. Pe măsură ce podelele laminate au devenit rapid o alternativă viabilă la lemnul tare masiv, SnapStone devine o alternativă acceptată la plăcile ceramice tradiționale.

Care este cea mai ușoară modalitate de a instala gresie?

Covoarele sunt poate cel mai ușor de instalat pentru proprietarii de case. Un covor larg vechi (gândiți-vă la rulourile mari care au nevoie de un covoraș sub ele și trebuie să fie întinse și fixate) ar trebui lăsat pe mâna profesionistului.

Ar trebui să placați și sub toaletă?

Instalatorii de baie sunt unanimi - dacă sunteți în căutarea unui finisaj de înaltă calitate, cu o etanșare mai bună împotriva daunelor cauzate de apă, atunci întotdeauna placați mai întâi podeaua. Cel mai bun loc pentru a finaliza placarea este sub ușă. 

Unde ar trebui să se oprească plăcile la ușă?

The best place to stop running the tile is under the door. From the bathroom side, you want to see tile disappear under the door, from the hallway side, you don't want to see tile if the hallway is hardwood or carpet.16. 2. 2016

Ce puneți sub gresie?

Placa de ciment sau placa de bază sunt cele mai standard straturi de bază. Vin în grosimi diferite pentru spații diferite. Va trebui să lipiți îmbinările pentru acest tip de substrat.

Cât de gros poate fi un ciment subțire sub o placă?

Termenii ciment subțire, mortar cu rezistență subțire, mortar uscat sunt sinonimi. Acest tip de ciment este proiectat să adere bine într-un strat subțire - de obicei nu mai mult de 3/16 din grosimea sa. De exemplu, o mistrie cu crestături de 3/8 inchi va forma un strat gros de 3/16 inchi după împingerea plăcilor în ciment.

Care este cel mai ieftin mod de a pune o podea?

Aceste 5 etaje ieftine vor arăta uimitor și vă vor economisi:

 • Discuri de vinil care costă în medie între 2 RON și 8 RON pe metru pătrat, ceea ce o face o opțiune excelentă la prețuri accesibile
 • Linoleum
 • Laminat
 • Covor
 • Beton lustruit
Ce puneți pe placaj înainte de placare cu gresie?

Cimentul subțire este o fundație umedă pe care o aplicați mai întâi cu o mistrie pe placaj pentru a se lipi de plăci. Un conținut mai mare de latex este necesar pentru lipirea placajului. Trebuie folosit un thinset de calitate netratat și amestecat cu aditivul de latex.

Acoperiți colțurile plăcilor?

Când placați cealaltă parte a colțului, plăcile ar trebui să se suprapună, dar asigurați-vă că lăsați un spațiu între ele (așezați distanțierul). Apoi utilizați etanșant pentru a umple golul din colț, deoarece chitul convențional nu este flexibil și s-ar crăpa în câteva luni.

Puteți așeza gresia direct pe substrat?

Deși puteți așeza plăcile direct pe placa de beton cu un adeziv subțire, nu faceți greșeli și nu aplicați plăcile direct pe suportul de placaj. Indiferent cât de solid este substratul, placajul se va extinde și se va micșora cu o viteză diferită de placă, provocând formarea de fisuri în liniile de îmbinare sau în plăci în timp.

Pot așeza gresia direct pe beton?

Puteți instala plăcile direct pe beton. Puteți instala CBU sau o placă de ciment pe beton și apoi plăci pe aceasta. În cele din urmă, puteți folosi o membrană de separare între plăci și beton.

Se poate folosi ciment subțire pentru nivelare?

Puteți folosi ciment subțire pentru a instala plăcile pe o podea de ciment neuniformă și lăsa podeaua perfect orizontală. De asemenea, puteți folosi mortar subțire pentru a nivela podelele de ciment neuniforme sau pentru a umple găuri mici în podea fără a instala plăci.

Cum să placați podeaua în bucătărie fără a îndepărta dulapurile?

Puteți pune întrebarea: Pot înlocui podeaua bucătăriei fără a scoate dulapurile? Da, asigurați-vă că tăiați podeaua curată cu un ferăstrău pentru gresie, astfel încât să fie la același nivel cu baza dulapului.