Instalarea robinet, chiuvete

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalarea robinet, chiuvete. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
19436 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să comandați instalarea unui robinet sau chiuvete prin Wilio?

Indiferent dacă vă modernizați bucătăria cu o chiuvetă sau robinet nou sau trebuie să instalați pentru prima dată o chiuvetă într-o bucătărie nouă, cel mai bine este să lăsați acest lucru unui profesionist. La urma urmei, chiuvetele sunt o parte importantă a casei și nu ați dori să riscați un dezastru în bucătărie prin instalarea incorectă a acesteia. Angajați un expert pentru a instala o chiuvetă sau o baterie de bucătărie și puteți fi sigur că veți obține un rezultat de durată fără surprize neplăcute. Cel mai bun loc pentru a găsi un expert care să vă ajute să instalați o chiuvetă sau o baterie de bucătărie este Wilio. Trimiteți comanda, selectați tipul de instalare preferat, data și ora, iar lucrările pot începe!

Când este cel mai bun moment pentru a rezerva o instalareaunei chiuvete de bucătărie?

Dacă utilați o bucătărie nouă sau renovați o bucătărie veche, chiuveta dvs. ar trebui să fie unul dintre ultimii pași din listă. Înainte de instalare, trebuie să aveți montate dulapuri pentru a face loc unei chiuvete noi.

Trebuie să angajez un instalator pentru a monta chiuveta de bucătărie?

Un instalator profesionist este întotdeauna o alegere mai bună decât vecinul sau prietenul tău. Cu toate acestea, înainte de a comanda un instalator, verificați expertiza și experiența acestuia.

Există reguli pentru instalarea chiuvetei de bucătărie?

Da. Principala regulă este că trebuie menținută o distanță minimă între chiuvetă și punctele electrice.

Cât durează înlocuirea unei chiuvete de bucătărie?

Înlocuirea chiuvetei de bucătărie se finalizează în medie în 2 ore.

Cât costă înlocuirea unei chiuvete de bucătărie?

Costul instalării chiuvetei este de obicei de aproximativ 50 de euro, în funcție de tipul și complexitatea lucrării.

Cât costă instalarea unei chiuvete noi de bucătărie?

Acest serviciu este de obicei cuprins între 65 - 140 euro, dacă comandați serviciul prin Wilio. Prețul poate varia în funcție de tipul chiuvetei, de alte funcții / conexiuni și de complexitatea lucrării.

Servicii

Ce include serviciul de instalare a chiuvetei de bucătărie?

Instalatorul chiuvetei de bucătărie Wilio se va ocupa de toate - va scoate chiuveta originală pentru a face loc celei noi, va instala chiuveta, robineții și conductele și va sigilia țevile. De asemenea, se va ocupa de îndepărtarea vechii chiuvete de bucătărie (dacă este necesar) și se va ocupa de orice reparații. Ce puteți aștepta de la furnizorul de servicii de la Wilio:

Pasul 1: Scoaterea chiuvetei de bucătărie

Dacă înlocuiți vechea chiuvetă de bucătărie cu una nouă, instalatorul o va scoate mai întâi. Închide supapele de alimentare cu apă sub chiuvetă sau orificiul de alimentare principal și deschide robinetul pentru a scurge apa rămasă în conducte. Așezați găleți sub țevi pentru a capta apa reziduală după ce au fost îndepărtate. Următorul pas este îndepărtarea conductelor de alimentare cu apă, împreună cu conducta de scurgere, accesoriile și racordul mașinii de spălat vase (dacă există). Găsește clemele pentru chiuvetă situate sub marginea exterioară și le eliberează. Înainte de a se ridica chiuveta, el folosește un cuțit pentru a tăia chitul care ține chiuveta de scândură.

Pasul 2: Pregătirea

După scoaterea chiuvetei, instalatorul curăță spațiul, elimină orice material de etanșare suplimentar de pe blatul de lucru și îl spală cu apă și detergent. De asemenea, spală și pregătește toate piesele originale pentru reutilizare (cum ar fi un canal de scurgere sau o baterie). Înainte de a continua instalarea, verificați noua chiuvetă pentru a vă asigura că se potrivește în orificiul existent. Dacă nu, el recomandă fie alegerea unei chiuvete diferite, fie creșterea dimensiunii găurii prin tăiere până la dimensiunea potrivită.

Pasul 3: Instalarea chiuvetei de bucătărie

Instalarea unei chiuvete de bucătărie implică aplicarea unei etanșări din silicon pe partea inferioară a chiuvetei înainte de a o introduce în lăcaș Ulterior, instalatorul șterge orice material de etanșare care se scurge de sub margini, înainte de a atașa clemele la fundul chiuvetei și de a le roti pentru a fixa chiuveta în poziție.

Pasul 4: Instalați robinetul și reconectați conductele

În cele din urmă, robinetul este instalat și conductele sunt reconectate. Instalatorul introduce robinetul în orificiul chiuvetei folosind o șaibă de apă și o piuliță care ține conductele de apă în poziție. Așezați filtrul de scurgere și sigilați-l, îndepărtați excesul de etanșare și acoperiți-l cu o garnitură de cauciuc și o flanșă. Conectează conductele de alimentare cu apă și reconectează mașina de spălat vase și reconectează toate conductele. În cele din urmă, pornește alimentarea cu apă, testează chiuveta și se asigură că nu există scurgeri de apă nedorite.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.