Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Montaj uși interior
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Montaj uși interior

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Montaj uși interior? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori25.867 furnizori din zona dvs.
profile image

Catalin Marian A.

Liber profesionist
Bragadiru
5,0
Montaj mobila

Experiența in multe domenii.Vă astept cu cereri pentru lucrări diverse in domeniul instalaților sanitare (montaj cabină duș,baterii,sifoane ,înlocuirea toaletelor ,etc ) cu montaj lustre ,corpuri iluminat ,suport TV ,ansamblu mobilier si alte lucruri . Execut lucrări de calitate si imi place sa fiu cinstit si corect in tot ceea ce ofer.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Dragos-Emanuel C.

Liber profesionist
Sector 6
4,9
Electrician

Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Alexandru D.

Liber profesionist
București
4,9
Zugrav, zugrăveli

Execut lucrari de constructii interioare : rigips ,glet,zugravire,usi ,geamuri,obiecte sanitare,instalatii sanitare etc.........................

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

MONTAREA ȘI REPARAREA UȘILOR

Cum se montează o ușă

Ușa este poarta de intrare către întreaga casă. Deși este posibil să nu vă gândiți adesea la ele, ușile servesc ca o parte critică a funcționalității și esteticii casei dumneavoastră. Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul lor sau dacă acestea sunt deteriorate în vreun fel, este esențial să vă adresați unuia dintre profesioniștii în bricolaj. Serviciile de instalare a ușilor interioare și exterioare pot îmbunătăți atractivitatea și valoarea casei, economisind în același timp energie și funcționând așa cum ar trebui să facă o ușă potrivită. Experții pot repara și instala toate tipurile de uși, cum ar fi uși interioare, uși exterioare, uși glisante din sticlă, uși franceze, uși de dulapuri și multe altele!

Ușă uzată

Ușile se uzează odată cu trecerea timpului, iar mulți proprietari au case mai vechi, cu uși mai vechi, care sunt importante pentru stilul casei. Dacă nu doriți să înlocuiți o ușă uzată, reparația este aproape întotdeauna posibilă. Cu un singur apel telefonic puteți angaja un profesionist asigurat și calificat, care poate face treaba rapid fie că repară ușa din față, fie că lucrează la ușa interioară. Pentru lipire, surplombe, scârțâituri, pătrunderi de aer, tocuri de uși deteriorate, lemn putrezit sau moale, încuietori sparte, reparații ale geamurilor, indiferent de problemă, veți găsi serviciul de reparații de care aveți nevoie.

Avantajele montării și reparării profesionale a ușilor

Știați că ușile instalate necorespunzător pot crește costurile la încălzire și aer condiționat? Adevărul este că instalarea necorespunzătoare a ușilor poate determina etanșarea incorectă a acestora, ceea ce poate duce la pătrunderea aerului. De exemplu, dacă există un spațiu între sol și ușa exterioară, aerul de afară poate intra înăuntru. Dacă ușa nu este instalată corect, locuința dumneavoastră nu va primi protecția necesară.

Instalare ușii de către experți

Instalarea ușilor este o sarcină solicitantă și necesită experiență și cunoștințe considerabile. Dacă nu aveți timp, răbdare și know-how, un angajat calificat vă va instala noua ușă. Confort pur, fără agitație. Dacă cotractați un serviciu de instalare profesională, vi se garantează o manoperă și aderență excelentă. Un tâmplar vă poate face o vizită la momentul potrivit. Pe baza cerințelor dumneavoastră, acesta va încadra noua ușă pentru a se potrivi perfect, va monta balamalele și orice model de ușă nou pe care l-ați ales. De asemenea, poate înlocui tocurile de ușă vechi și decolorate. Lăsați experții să facă toată munca grea, în timp ce stați și vă admirați noua ușă.

Ce trebuie luat în considerare în timpul montării

Atunci când căutați cea mai bună cale de a monta o ușă, indiferent dacă optați pentru serviciile unui profesionist sau o faceți singur, este important să știți ce să căutați. De exemplu, știați că trebuie să încastrați balamalele pentru a încadra ușa în spațiul desemnat? Sau că măsurătorile dumneavoastră trebuie să fie suficient de precise pentru a fixa ușa astfel încât să izoleze camera în mod eficient și în același timp să rămână suficient spațiu pentru a preveni zgârierea podelei?

Dacă decideți să o faceți singur, nu uitați că pentru o lucrarea adecvată vă trebuie instrumente necesare de măsurare, tăiere, găurire și fixare. Dacă vă hotărâți să alegeți un profesionist, asigurați-vă că face o treabă care să merite banii. Ca în cazul tuturor meseriilor calificate, alegerea celei mai ieftine opțiuni poate fi adesea costisitoare pe termen lung deoarece toată munca pică pe umerii unei singure persoane. Nu uitați să alegeți un montator experimentat și calificat, care își asumă responsabilitatea pentru finalizarea corectă a lucrării și este capabil să ofere servicii complete de montare, de la măsurare și tăiere până la executarea găurilor pe clanțe.

Procedura de montare a ușii

Informați-vă cu privire la lungimea copertinei retractabile. Este important să luați în considerare cât de mult ar trebui să se extindă copertina pentru a vă asigura că sistemul cadrelor este suficient de rezistent pentru a susține țesătura copertinei și pentru a face față vântului și schimbărilor bruște ale vremii. Specialistul în copertine retractabile vă va putea ajuta să calculați lungimile corespunzătoare pentru a maximiza spațiul pentru copertină.

Iată câteva sfaturi excelente pentru montare ușii
Pregătiți golul ușii

Procesul de montare a ușii începe prin măsurarea golului ușii. Golul ușii ar trebuie să fie destul de spațios astfel încât să permită montarea tocului ușii. Înainte de a monta ușa, asigurați-vă că golul și pragul este drept. Dacă este necesar să nivelați pragul, nivelați-l cu o placă teșită sau cu plăcuțe din lemn. Pentru a obține înălțimea necesară față de suprafața podelei, este necesar să plasați o placă distanțieră. Aplicați un strat de etanșare de-a lungul pragului. Etanșantul trebuie extins cu cel puțin doi centimetri pe laturile cadrului ușii. Scoateți ușa din pachet. Unele uși sunt fixate prin șuruburi montate prin tocurile ușilor pentru a fi protejate în timpul transportului. Unele uși au suporturi de transport care pot fi îndepărtate numai după ce ușa a fost așezată în poziția corectă.

Cum se montează o ușă

Instalați cel puțin 6 suporturi de ușă pe tocul ușii. Așezați ușa în dreptul golului și introduceți niște tampoane sub ușă, astfel încât să nu stea pe podea. Împingeți ușa în gol din partea de jos. Mai întâi, așezați ușa cu partea superioară spre voi. Înclinați ușa către gol. Fixați cuiele în balamale începând cu partea superioară și aliniați partiția. După aliniere, bateți cuiele în toate balamalele. Fixați ușa folosind 16 cuie de finisare prin traversa balamalei din apropierea locației balamalei. Important: bateți cuiele până la capăt.

Alinierea și montarea ușilor

La montarea ușii, tocul trebuie fixat cu șaibe. Pe partea laterală a balamalei ușii, așezați un tampon de lemn în spatele punctului de montare a balamalei în tocul ușii. În aceste puncte, ușa va fi fixată permanent în golul ușii. Reglați șaibele și tocul astfel încât stâlpul ușii să fie drept în ambele direcții. Verificați dacă există un decalaj constant între stâlp și marginea ușii. Dacă doriți să instalați ușa care vine cu suporturile, scoateți-le imediat. Deschideți și închideți ușa pentru a vă asigura că funcționează corect. Verificați dacă există un contact uniform între partea din față a ușii și banda atașată la toc. Instalați o șaibă solidă în spatele încuietorii. Fixați permanent tocul ușilor cu șuruburi introduse prin șaibe la balamalele de pe grinda balamalei. Continuați în jurul ușii și fixați restul tocului cu șuruburi sau cuie împinse prin șaibe. Șuruburile sau cuiele trebuie montate prin șaibe pentru a preveni deformarea tocului. Înșurubați șuruburile prin șaibă în punctul de impact al încuietorii.

Trebuie să izolați ușa după montare?

Acum că știți elementele de bază ale asamblării ușii, unii profesioniști întreabă dacă trebuie sau nu să izoleze ușa. Este recomandat să faceți acest lucru și iată cum să faceți acest lucru. Izolați tocul ușii cu izolație din fibră de sticlă sau spumă cu expansiune redusă. Introduceți căptușeală interioară. Etanșați toate îmbinările din placare și cărămizi în locul în care cărămida se întâlnește cu peretele exterior. Instalați banda de protecție în partea de jos a ușii conform instrucțiunilor producătorului ușii.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Pe măsură ce anotimpul se schimbă, s-ar putea să vă gândiți să vă sporiți casa. Deși există multe modalități de a face acest lucru, unul dintre cele mai simple și mai rentabile lucruri pe care le puteți face este să înlocuiți ușile vechi din casa dvs. cu altele noi. Acest lucru nu numai că face o diferență uriașă din punct de vedere estetic, ci și îl ajută să îl facă mai confortabil pentru tine și familia ta. Dacă ați căutat uși de schimb online, dar doriți să vorbiți cu cineva care are experiență în instalarea lor, atunci Wilio ar trebui să fie în partea de sus a listei dvs.! _X000D_