Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Instalatii sanitare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalatii sanitare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalatii sanitare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Instalatii sanitare

Ce lucrări de instalații sanitare pot comanda

Instalatii sanitare
Dacă montați o bucătărie nouă, baie sau mașină de spălat vase, veți avea nevoie de un instalator pentru a conecta conductele. Instalatorul va ajuta la instalarea conductelor de apă, toalete, băi, dușuri, chiuvete, baterii și alte lucrări. El verifică modul în care este amenajată instalația sanitară existentă și apoi folosește instrumentele și materialele potrivite pentru a conecta ceea ce este necesar.
Reparații la scurgeri
Una dintre cele mai frecvente probleme cu instalațiile sanitare este scurgerea bateriilor, dușurilor și a robinetelor. Scurgerile de robinete și țevi pot duce la risipa de apă sau chiar inundarea vecinilor și facturi mari de apă. Instalatorul diagnostichează toate problemele, repară toate scurgerile sau înlocuiește piesele defecte.
Repararea și instalarea cazanelor și încălzirii
Nimic nu este mai rău decât atunci când în locuința ta încetează să mai curgă apa caldă sau când caloriferul nu mai încălzește iarna. Wilio vă va ajuta să găsiți un instalator în zona dvs. care să poată face față oricărei reparații de urgență. Instalatorul evaluează starea curentă, recomandă reparațiile necesare și apoi repară sau înlocuiește piesele defecte, astfel încât totul să funcționeze din nou așa cum ar trebui.
Reparații conducte
Țevile necesare pentru alimentarea cu apă proaspătă și evacuarea apelor uzate pot fi deteriorate de îngheț, rădăcinile copacilor sau de îmbătrânire și uzură a materialului. Dacă credeți că aveți o problemă cu conductele, este important să găsiți și să chemați un instalator cât mai curând posibil. Instalatorul le poate deconecta de la alimentarea cu apă și apoi poate scoate și înlocui piesa deteriorată.
Scurgeri și toalete blocate
Canalele de scurgere și toaletele blocate pot începe să curgă și să te inunde pe tine și pe vecinii tăi. Dacă ați încercat fără succes să eliminați blocajul cu substanțele chimice disponibile în comerț, apelați la serviciile unui instalator. Va folosi instrumente mai eficiente pentru a curăța canalele de scurgere și toaletele blocate fără a deteriora conductele și tuburile.

Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Serviciile de instalații sanitare pot fi cu adevărat diferite, de la instalarea de obiecte sanitare și masini de spălat, reparații minore până la instalații sanitare complete. Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât instalatorul să poată aduce toate instrumentele și materialele necesare.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Întrebări frecvente

Cum găsesc un meseriaș pentru instalații sanitare?
Cel mai bun mod de a găsi un instalator este să solicitați Wilio, să așteptați oferte de la instalatorii din zona dvs. și să citiți recenziile și evaluările acestora de la alți clienți. În recenziile clienților, veți citi și despre calitatea lucrărilor pe care le face instalatorul, dacă lucrează nesupravegheat și dacă poate sfătui în mod fiabil nu numai cu soluția, ci și cu selectarea materialelor adecvate.
Cât costă instalațiile sanitare?
Prețul lucrării va depinde de dimensiunea și tipul lucrării, de sfera lucrării și de materialele utilizate. Prețul va fi, de asemenea, determinat de faptul dacă lucrarea este evaluată pe oră sau de execuția în ansamblu, de exemplu, montarea unei cabine de duș, schimbarea lavoarului sau instalarea completă a încălzirii prin pardoseală etc. Prețul poate fi determinat și de faptul dacă instalatorul se află în apropiere sau trebuie să vină de la o distanță mai mare.
Ce lucrări sanitare pot face eu însumi?
Mulți proprietari se pot ocupa singuri de reparații minore, cum ar fi înlocuirea robinetelor și a dușurilor. Cu toate acestea, dacă lucrarea necesită acces la canalizare, conducte de apă sau lucrarea ar putea implica contactul cu electricitatea sau gazul, ar trebui să fie chemați specialiști.
Cum pot obține oferte gratuite pentru instalații sanitare?
Wilio vă permite să obțineți și să comparați cu ușurință diferite oferte de preț pentru instalații sanitare. Introduceți o solicitare care descrie ce trebuie să faceți și, în câteva minute, veți începe să primiți oferte gratuite de la instalatorii locali. Atunci nu trebuie decât să comparați ofertele și să alegeți pe cea care vi se potrivește.
Ce abilități are instalatorul?
Instalatorul înțelege sistemul de conducte. Știe să instaleze, să repare și să întrețină instalații sanitare domestice, comerciale și industriale. Instalează țevi și fitinguri în pereți și podele. Știe cum să testeze dacă există o scurgere de apă în conductă și cum să etanșeze eventualele scurgeri. Controlează și respectă standardele de siguranță și reglementările în construcții. De asemenea, poate aduce modificări la rețeaua de apă existentă.
Ce lucrări de instalații sanitare va face instalatorul pentru mine?
Instalatorii sunt profesioniști care instalează, întrețin și repară conducte de apă, echipamente și canalizare. De asemenea, pot instala obiecte sanitare precum băi, chiuvete, toalete, bideuri, dușuri și pot conecta aparate care funcționează cu apă, cum ar fi mașinile de spălat vase și mașinile de spălat. Lucrările obișnuite de instalare includ repararea și deblocarea toaletelor, deblocarea canalelor de scurgere, repararea scurgerilor și funcționarea sau repararea unor sisteme de încălzire, cum ar fi încălzirea prin pardoseală cu apă caldă. Repară sau înlocuiește robinetele stricate. Refac sau înlocuiesc țevile deteriorate și înfundate. Pot repara sau instala toalete. Instalatorii rezolvă lucrările obișnuite de instalații sanitare, sistemele de încălzire și sistemele de drenaj.
De ce să angajezi un instalator prin Wilio?
Căutați un instalator bine cotat care să vă ajute cu lucrările de instalații sanitare? Instalatorul calificat poate face față și celor mai murdare și neplăcute sarcini din gospodărie, fie că este vorba despre o toaletă care curge, repararea rezervoarelor și bateriilor ascunse, curățarea canalelor de scurgere înfundate, repararea conductelor de apă, înlocuirea caloriferelor sau conectarea și întreținerea pompelor. Vă vom ușura găsirea meseriașului potrivit pentru instalații sanitare. Cu Wilio, veți obține un serviciu sanitar foarte bun, indiferent dacă este vorba de o simplă înlocuire a robinetului sau de o lucrare extinsă. Introduceți cererea dvs. și în câteva minute veți primi o ofertă de la instalatori experimentați din zonă.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Instalatii sanitareTeo K.
Instalatii sanitareFrancis S.
Instalatii sanitareDarius F.
Instalatii sanitareCristian L.
Instalatii sanitareFlorin H.
Instalatii sanitareDarius F.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery