Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalator gaz
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalator gaz

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalator gaz? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.083 furnizori din zona dvs.
profile image

George D.

Liber profesionist
Vârteju
5,0
Electrician

Sunt inginer electromecanic cu experienta profesionala in mai multe domenii. Ofer si doresc seriozitate. Va pot ajuta in domeniul instalatiilor electrice, reparatii mobila sau ansamblarea acesteia, reparatii rigips sau pereti.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
De ce să cauți un specialist în gaz pe Wilio?
Trebuie să reparați un cazan pe gaz, să asigurați o reconstrucție completă a distribuției de gaz sau pur și simplu să conectați o sobă pe gaz? Trebuie să luați mereu gazul în serios. Prin urmare, dacă aveți un cazan pe gaz, aragaz sau alte aparate în gospodăria dumneavoastră, ar trebui să apelați întotdeauna la un inginer de gaz instruit profesional pentru întreținerea, repararea și instalarea acestora. Un inginer de gaz profesionist se va ocupa de conectarea și repararea cazanelor pe gaz, instalarea sau repararea sistemelor de distribuție a gazelor, implementarea conexiunilor de gaz și toate situațiile de urgență, astfel încât veți putea folosi toate aparatele dumneavoastră în siguranță. Wilio vă va ajuta să găsiți tehnicieni profesioniști în domeniul gazelor din zona dumneavoastră, care sunt imediat disponibili pentru a vă ajuta cu orice instalare, reparație sau revizie.
Ce abilități are un specialist în gaz?
Inginerul de gaz poate efectua asamblarea, așezarea și fixarea conductelor de gaz, poate conecta conexiunile conductelor folosind filete, prize, flanșe, va știi să facă lucrări de întreținere la stațiile de control, odorizare și măsurare. El poate efectua lucrări de sudură prin îmbinarea materialelor metalice și nemetalice, precum și lucrări de conducte și izolare, poate instala gabarite și dispozitive de securitate. Desfășoară activități în producția de gaze, tratarea, transportul și distribuția gazelor. Operatorul de gaze poate organiza activități legate de lucrări de terasament și de instalare a conductelor de gaz. Specialiștii, atunci când lucrează la conducte de gaz sub presiune, inclusiv teste de presiune, pot localiza și asigura scurgeri de gaz în spații exterioare și interioare, pot efectua lucrări profesionale și speciale la echipamentele tehnologice utilizate în industria gazelor, pot realiza instalarea conductelor și întreținerea echipamentelor de prelevare a propan-butanului . Pot asigura lucrări legate de instalare, precum și asigurarea funcționării rețelelor, funcționarea și întreținerea stațiilor uzate (măsurare, reglare, odorizare, compresie), precum și în instalarea cablajului intern și instalarea aparatelor, inclusiv întreținerea acestora.
Cât de des trebuie verificată distribuția gazului într-o clădire de apartamente?
Este necesar să se distingă dacă dispozitivul este situat în fața sau în spatele supapei principale de gaz. Furnizorul de gaze asigură funcționarea și întreținerea în siguranță a rețelei de distribuție - conducte de gaz împreună cu conexiunile, stațiile de descărcare (stațiile dintre rețeaua de transport și distribuție) și stațiile de control (reglați presiunea după cum este necesar), inclusiv oprirea principală a gazului. În spatele HUP (oprirea principală a gazului) există dispozitive de prelevare a gazelor (de exemplu, contor de gaze naturale - așa-numitul contor de gaz, distribuție rezidențială, aparate de gaz, de exemplu, cazan, aragaz, încălzitor de apă; distribuție casnică), de care este responsabil proprietarul sau administratorul casei , sau o comunitate de proprietari. Trebuie inspectat la fiecare trei ani și trebuie efectuat un examen profesional la fiecare 6 ani.
Când ar trebui efectuate inspecții preventive ale echipamentelor cu gaz?
Inspecțiile tehnice periodice și testele echipamentelor de alimentare cu gaz sunt necesare nu numai din punct de vedere al siguranței, ci și din punct de vedere al funcționării eficiente, ceea ce duce la economii de energie. Trebuie efectuat de o persoană calificată profesional. Intervalul de inspecție este specificat de producător în instrucțiunile de utilizare. De regulă, se recomandă o dată pe an inspecția cazanelor și încălzitoarelor de apă pe gaz, o dată la doi ani pentru aragazurile și cuptoarele pe gaz, o dată la 3 ani pentru distribuția gazelor, și în plus, ar trebui efectuat un test profesional de distribuție a gazelor o dată la 6 ani. O dată pe an, sistemul de încălzire trebuie inspectat și trebuie verificată funcția dispozitivelor și armăturilor de control și siguranță, precum și alimentarea cu aer de ardere. Echipamentele de extracție a gazelor arse trebuie, de asemenea, inspectate - de exemplu, trebuie asigurată curățarea regulată și inspecția profesională a coșurilor de fum. Economiile pot fi realizate în cadrul inspecției preventive, în special prin eliminarea următoarelor neajunsuri: • setarea incorectă a arzătoarelor pe orice aparat cu gaz sau starea lor tehnică precară (corodate, arse, înfundate cu murdărie), • înfundarea suprafețelor schimbabile în încălzitoarele de curgere sau cazane, • scurgeri de gaze naturale prin scurgeri pe liniile de distribuție (inspecția conexiunilor mecanice, flanșelor, ...).
Cum ar trebui să manipulez aparatele pe gaz?
• Respectați instrucțiunile de funcționare și întreținere a aparatelor cu gaz din instrucțiunile producătorului. • Verificați și întrețineți întotdeauna aparatele și conductele de gaz în conformitate cu instrucțiunile de utilizare ale producătorului și furnizorului acestora. • Utilizați aparatul cu gaz numai în scopul propus. • Asigurați-vă că există suficientă alimentare cu aer în încăperea în care este amplasat aparatul pe gaz. • Asigurați o ventilație adecvată a zonei în care este utilizat aparatul, ale cărui gaze arse ies în aer (aragaz, cuptor, încălzitor cu gaz). • Încredințați reparațiile, întreținerea și inspecția aparatelor cu gaz numai persoanelor cu calificări profesionale și autorizații necesare.
Ce servicii oferă un specialist în gaz?
Un inginer de gaz calificat profesional vă poate ajuta cu revizia, repararea și întreținerea cazanelor pe gaz. Poate verifica dacă există scurgeri de gaz. Acesta vă va ajuta cu conectarea sau deconectarea plitelor cu gaz și vă va oferi o confirmare în certificatul de garanție de către un specialist certificat. Poate face o nouă conexiune de gaz pentru proprietatea dumneavoastră sau poate face o reconstrucție completă a distribuției de gaz în apartamentul, casa sau compania dumneavoastră. Efectuați înlocuirea capacelor și furtunurilor HAD la echipamentele de gaz, testele de presiune și inspecțiile sistemului de distribuție a gazului, precum și înlocuirea HUP (supapa principală de închidere a gazului) și eliminați scurgerile de gaz și accidentele. Wilio vă va ajuta să găsiți un specialist de calitate din zona dumneavoastră, care va fi bucuros să vă ajute când aveți nevoie.
Ar trebui să-i pun specialistului la dispoziție echipamentului sau îl va aduce pe al lui?
Majoritatea tehnicienilor profesioniști în gaze folosesc propriile unelte, dar echipamentele de gaz care vor fi instalate și consumabile trebuie plătite sau furnizate de dumneavoastră, după consultarea tehnicianului în gaz. Tehnicienii profesioniști știu ce materiale sunt necesare pentru o instalație de gaz, așa că, înainte de a cumpăra materiale sau echipamente, vă recomandăm să consultați compania dumneavoastră de gaze. Cu toate acestea, dacă ați achiziționat deja echipamente și consumabile, anunțați compania dumneavoastră de gaz înainte de a vă trimite un calcul al prețului.
Cum să angajați un specialist în gaz folosind Wilio?
Este ușor să găsiți un profesionist calificat în zona dumneavoastră. Doar introduceți o solicitare și Wilio informează apoi profesioniștii care se află în zona dumneavoastră, au abilitățile necesare și știu cum să facă munca la timp. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să alegeți dintre ofertele pe care le primiți. Cu Wilio, puteți fi sigur că veți obține servicii de calitate la un preț rezonabil. Puteți vedea calitatea muncii companiilor individuale de gaze, consultând evaluările și recenziile clienților acestora. Plătiți numai pentru serviciul prestat și numai după finalizarea acestuia.
Cine este responsabil pentru gaz?
După oprirea principală a gazului (HUP), este o instalație de gaz de care este responsabil distribuitorul de gaze naturale. De la HUP până la aparatul de gaze naturale în sine, este un dispozitiv de alimentare cu gaz de care este responsabil clientul, adică proprietarul proprietății. În clădirile de apartamente, comunitatea proprietarilor de apartamente sau administratorul casei sunt responsabili pentru distribuția comună a gazului. Proprietarii de apartamente sunt responsabili pentru distribuția gazului din spatele contorului de gaz (în apartamente), inclusiv a aparatelor cu gaz. • Distribuitorul de gaze naturale este responsabil pentru echipamentul de gaz până la oprirea principală a gazului. Oprirea principală a gazului îl separă de dispozitivele de prelevare. • Clientul, care este de obicei proprietarul proprietății, este responsabil pentru echipamentele de extragere a gazului. • În clădirile de apartamente, comunitatea proprietarilor de apartamente sau administratorul casei sunt responsabile pentru distribuția comună a gazului. • Proprietarii de apartamente sunt responsabili pentru distribuția gazului din spatele contorului de gaz (în apartamente), inclusiv a aparatelor. • Dacă există o cameră de cazan în casă, administratorul sau comunitatea de proprietari este de asemenea responsabilă pentru aceasta.
Ce ar trebui să fac dacă sunt scăpări de gaz?
Dacă bănuiți o scurgere de gaz, urmați aceste instrucțiuni de siguranță: • Deschideți toate ușile și ferestrele. • Opriți aparatele cu gaz și închideți alimentarea cu gaz (oprirea din casă sau oprirea principală a gazului). • Nu utilizați flăcări deschise (nu aprindeți chibrituri și brichete). • Nu utilizați aparate electrice și telefoane. • Nu deconectați cablurile de alimentare ale aparatelor electrice. • Nu folosiți un lift. • Nu fumați. • Avertizați ceilalți ocupanți ai casei și părăsiți clădirea. • Informați serviciul de urgență al companiei de gaze prin telefon din afara casei sau a locului de evacuare. • Dacă mirosul de gaz iese din zonele închise, informați în același timp poliția sau pompierii. • Puneți la dispoziție locul de scurgere pentru serviciul de urgență și avarie. • Nu detectați niciodată o scurgere de gaz cu o flacără, ci întotdeauna cu un agent de spumare (detergent sau săpun). Scurgerea de gaz se manifestă prin formarea de bule la locul scurgerii. Scurgerile mai mari de gaz pot fi ușor detectate prin miros și, eventual, și prin auz.
Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Ce lucrări va executa instalatorul pentru mine?
Revizia și întreținerea cazanului pe gaz
Un proces de ardere are loc într-un cazan pe gaz, unde se dezvoltă temperaturi ridicate la suprafață. Prin urmare, pentru a asigura o funcționare fără probleme și sigură a acestor dispozitive, revizia cazanului este necesară nu numai prin lege, ci și de către producătorii înșiși. Revizia nu se referă doar la asigurarea funcționării fără probleme a cazanului pe gaz, ci în principal la siguranță, care poate fi pusă în pericol în cazul unei defecțiuni a cazanului și a unei scurgeri de monoxid de carbon. În timpul funcționării normale, suprafețele de schimb de căldură sunt curățate, ceea ce asigură transferul de căldură între flacără și apă, care stă la baza realizării eficienței dispozitivului declarat de producător. Părțile uzate excesiv vor fi înlocuite dacă este necesar.
Confirmarea reviziei cazanului
Confirmarea (protocolul) reviziei efectuate este necesară în cazul unui eveniment asigurat. Ca urmare a inspecțiilor și service-ului neefectuat, compania de asigurări nu vă va rambursa daunele, deoarece nu v-ați îndeplinit obligațiile legale. Conform decretului, fiecare dispozitiv de peste 50 KW este obligat să fie supus unei inspecții de siguranță o dată pe an. Conform legii, numai o persoană calificată profesional care are autorizațiile relevante poate repara, efectua întreținerea, inspecțiile tehnice și testele echipamentelor cu gaz.
Instalarea de sobe pe gaz și plite pe gaz
Conectarea unui aragaz sau a unei plite cu gaz este una dintre cele mai frecvente lucrări pe care le poate face un specialist în gaz pentru dumneavoastră. Specialistul în gaz va furniza furtunul, șuruburile și alte consumabile și va conecta echipamentul de gaz. Apoi, testează dispozitivul instalat. La finalizarea lucrărilor, operatorul de gaz ar trebui să vă dea un certificat de instalare, care este necesar pentru o plângere reușită în caz de defecțiune a echipamentului de gaz.
Conexiuni noi, remodelarea instalației de gaz sau instalație nouă de gaz, de la contorul de gaz la aparate
Dacă aveți nevoie să conectați la gaz proprietatea dumneavoastră, specialistul în gaz va face o conexiune pentru dumneavoastră. Compania de gaze poate, de asemenea, să remodeleze instalațiile de gaz existente pentru dumneavoastră și să relocheze punctele de vânzare existente. De asemenea, poate efectua noi instalații complete de gaz, de la contorul de gaz la aparate. Apoi va testa întreaga instalare și vă va elibera un certificat de instalare.
Informații utileCe trebuie sa stii

Conductele de gaz dintr-o clădire de apartamente trebuie inspectate cel puțin o dată pe an. Majoritatea scurgerilor de gaz se produc la conexiunile conductelor și aparatelor. Când miroșiți a gaz, părăsiți imediat casa sau apartamentul prin cea mai apropiată ieșire, apelați serviciile de urgență despre adresa exactă a clădirii și numărul de apartamente afectate.

Aparatele cu gaz sunt extrem de eficiente. Acestea produc mai multă căldură decât o unitate electrică pentru aceeași cantitate de energie electrică utilizată. Aparatele cu gaz asigură, de asemenea, o distribuție mai uniformă a căldurii în cameră, ceea ce este deosebit de important în încăperile cu tavane înalte sau în încăperi cu diferențe mari de temperatură între podea și tavan.

Inspecțiile conductelor de gaz dintr-o clădire de apartamente sunt cerute de lege, dar asta nu înseamnă că nu sunt importante. Conductele care transportă gazul natural către unitățile individuale trebuie inspectate periodic pentru a se asigura că sunt sigure. Când un proprietar de clădire ar trebui ca cineva să inspecteze aceste conducte? O dată pe an.

Aparatele pe gaz sunt sigure atunci când sunt utilizate și întreținute corespunzător. Cu toate acestea, aparatele pe gaz pot fi periculoase dacă nu sunt întreținute în mod regulat. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la aparatele dvs. pe gaz la domiciliu sau în afaceri, vă rugăm să contactați un profesionist.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Experții în domeniul gazelor naturale sunt o necesitate în lumea de astăzi. Cu atât de mulți oameni care folosesc sobe și plite de gaz, trebuie să vă asigurați că instalația dvs. este sigură și sigură. Wilio oferă servicii de calitate de la profesioniști cu experiență în domeniul gazului! _X000D_ - Există multe motive pentru a alege profesioniștii de la Wilio. Unele dintre ele includ: standarde ridicate de siguranță, instalarea de echipamente noi, precum și repararea celor existente, cunoștințe extinse despre toate tipurile de instalații și reparații (plite cu gaz, sobe de gaz etc.), servicii de urgență non-stop cu prețuri competitive - ceea ce înseamnă că nu Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disponibilitate dacă există o situație urgentă sau scurgeri în timpul unui weekend!