Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalator, meșter acoperiș
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.352 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalator, meșter acoperiș

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalator, meșter acoperiș? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori30.709 furnizori din zona dvs.
profile image

Ioan G.

Companie
București
4,3
Instalator, meșter acoperiș

Companie specializata in acoperisuri. Lucrăm în domeniu de peste 15 ani. Ținem cont de părerile clientului și, cel mai important, de calitatea și detaliile serviciilor oferite. Firma noastră oferă servicii complete de evaluare, proiectare demontare și montare acoperișuri☀️ 🌧️❄️⚒️⚒️⚒️

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Servicii
Ce includ serviciile acoperișurilor (servicii pentru acoperișuri)?
Serviciile de acoperișuri nu presupun doar acoperișuri noi. Constructorii/instalatorii vă pot repara o parte din acoperiș, o pot restaura în întregime sau pot repara sistemele de jgheaburi și conductele de scurgere. De asemenea, pot efectua inspecții preventive, pot descoperi riscuri potențiale care ar putea provoca reparații costisitoare în viitor. Constructorii sunt oameni instruiți și au experiență cu lucrul la înălțimi. Iată câteva servicii specifice pe care le puteți solicita:
Instalarea acoperișurilor
Fie că este vorba de un acoperiș pe o clădire nouă sau de un acoperiș renovat pe casa dumneavoastră actuală, instalatorul se va asigura că locuința dumneavoastră este rezistentă la condițiile meteorologice (în special ploaie și vânt), iar interiorul casei rămâne uscat. Aceștia vă vor oferi o culoare atractivă și vor comanda acoperișul cel mai potrivit (țiglă, foi colorate și alte tipuri) necesare pentru finalizare. De asemenea, pot monta turbine de ventilație pe acoperiș pentru a ventila acoperișul.
Restaurarea și curățarea acoperișului
Indiferent dacă aveți nevoie de o curățare de bază sau de o restaurare și resigilare completă, puteți găsi un specialist (furnizor) specializat în restaurarea acoperișurilor. Furnizorul dumnevoastră de acoperișuri vă va inspecta acoperișul, va identifica deficiențele și va propune un plan de refacere a acoperișului. Aceștia pot folosi produse de curățat de înaltă presiune și pot îndepărta murdăria de pe acoperiș fără a deteriora materialul. Uneori este posibil să fie nevoie doar să vopsești și să resigilezi pentru a prelungi durata de viață a acoperișului tău. Pentru a vopsi acoperișuri, comandați un vopsitor care să lucreze la înălțime.
Repararea acoperișului
Toate reparațiile acoperișului încep cu o evaluare statică a siguranței. Lucrul pe acoperiș este periculos, astfel încât sistemele de fixare personală, precum și alte mijloace de protecție și structuri de protecție trebuie utilizate pentru a asigura siguranța lucrătorilor. Expertul în acoperișuri va evalua eventualele daune și vă va oferi o ofertă pentru reparații. Repararea acoperișurilor poate fi simplă sau complexă și poate include repararea sau înlocuirea plăcilor de acoperiș, repararea ruginii sau înlocuirea etanșantului sau a elementelor de fixare. Un acoperiș deteriorat trebuie reparat înainte de a fi deteriorat de apă și mucegai.
Instalarea și repararea jgheaburilor
Un sistem eficient de drenaj de pe acoperiș (jgheaburi și drenuri) este foarte important. Dacă jgheaburile dumneavoastră sunt pline, ruginite, deteriorate sau au scurgeri, acestea nu vor funcționa corect și pot provoca probleme în viitor. Constructorul vă poate ajuta cu instalarea jgheaburilor, protecția jgheabului și instalarea jgheabului împreună cu curățarea jgheabului, astfel încât totul să fie în stare perfectă.
Instalarea și repararea panourilor solare (panouri fotovoltaice)
Trebuie să montați panouri solare pe acoperiș? Tehnicianul - furnizorul dumneavoastră va procura piesele potrivite pe baza cerințelor dumneavoastră de energie. Panourile fotovoltaice sunt instalate pe partea însorită a acoperișului (orientată ideal spre sud, sud-vest), iar cea mai eficientă înclinație a panourilor este de aproximativ 35°. Instalarea este gestionată de companii speciale care proiectează și calculează numărul corect de panouri, asigură instalarea și le conectează la sistemul dumneavoastră. Panourile solare sunt aproape fără probleme, au o durată de viață lungă și rareori necesită reparații ample. Cu toate acestea, curățarea regulată a panourilor solare va ajuta la asigurarea funcționării eficiente a întregului sistem. Tehnicianul dumneavoastră va verifica, de asemenea, deteriorarea potențială a stării de cablare și instalare și le poate testa pentru a se asigura că sistemul funcționează eficient.
Întrebări frecvente
Angajați specialiști în acoperișuri folosind Wilio
Toată lumea merită să aibă un acoperiș deasupra capului. Există pe piață numeroase tipuri de acoperișuri de diferite caracteristici. Avariat - un acoperiș cu scurgeri este mai mult decât un simplu inconvenient - pe vreme deosebit de rea se poate transforma într-o problemă gravă, atât din punct de vedere al siguranței, cât și al costurilor de deteriorare a interiorului. Reparațiile acoperișului nu ar trebui niciodată amânate sau reparate cu soluții temporare improvizate; ar trebui să le abordați imediat, corect și cuprinzător. Indiferent dacă acoperișul dumneavostră trebuie să fie complet înlocuit, parțial recondiționat sau doar să fie curățat corect, un profesionist în acoperișuri poate fi găsit în zona dumneavostră pentru a vă finaliza lucrarea. Pur și simplu scrieți în solicitarea dumneavostră despre lucrările de acoperiș pe care trebuie să le faceți și veți primi în curând oferte de la experți locali. Fiecare dintre ei va avea evaluări și recenzii pentru lucrările anterioare, astfel încât să puteți fi siguri că acoperișul dumneavostră va fi renovat la un standard ridicat și în timp util. Obțineți astăzi oferte gratuite și neimpuse de pe Wilio!
Ce face un specialist în acoperișuri?
Constructorul de acoperișuri instalează, repară și înlocuiește acoperișurile și asigură impermeabilitatea și rezistența lor la intemperii. De asemenea, pot instala alte elemente și sisteme de acoperiș, cum ar fi jgheaburi, panouri solare și conducte descendente.
Cu ce ​​probleme comune vă pot ajuta specialisții în acoperișuri?
Scurgerile prin acoperiș sunt cea mai frecventă problemă. Acest lucru se poate datora unei plăci de acoperiș crăpate sau sparte, unei plăci de oțel deteriorate sau a unei probleme cu etanșantul de suprafață. O altă problemă frecventă sunt sistemele de jgheaburi sau țevile de drenaj, care se pot înfunda, se pot rupe, ceea ce afectează scurgerea apei prin acoperiș.
Prin acoperișul meu se scurge apă. Ce pot face până atunci când va fi reparat profesional?
Dacă apa pătrunde prin tavan, colectați-o în găleți sau recipiente mari. Mutați orice mobilier sau obiecte personale, astfel încât să nu se ude. Dacă apa se adună în spațiul mansardei (mansardă), colectați apa în găleți direct acolo, astfel încât să nu pătrundă prin tavan. În caz de urgență, solicitați ajutor serviciului local de pompieri și salvare.
Specialiștii în acoperișuri au nevoie de calificări, certificări sau licențe specifice?
Specialistul dumneavoastră în acoperișuri are nevoie de o calificare pentru a obține expertiză printr-o combinație de experiență și formare formală. Este necesară competența profesională pentru a desfășura o activitate comercială legală. El trebuie să obțină o licență comercială. (Constructorul efectuează instalarea, întreținerea, reparațiile și reconstrucțiile tuturor tipurilor de acoperișuri și structuri de acoperișuri plate și înclinate.) Nivel necesar de învățământ - școală profesională specializat pe departamentul de acoperiș, tinichigiu - acoperiș Calificarea poate fi obținută prin finalizarea unui program educațional acreditat.
Cât va dura repararea acoperișului meu?
Acest lucru va depinde de dimensiunea, complexitatea acoperișului dumneavoastră (acoperiș plat, acoperiș înclinat, luminatoare) și amploarea daunelor. Lucrarea poate dura 2-3 zile sau mai mult. Procedura și viteza lucrărilor vor depinde de vreme, deoarece majoritatea reparațiilor acoperișului pot fi efectuate numai pe vreme uscată, fără ploaie.
Cât costă în mod normal un serviciu de acoperiș?
Prețul lucrărilor de instalații sanitare depinde de volumul de lucru, materialul selectat, instalatorul și locația. Lucrul la o casă medie de familie vă va costa între 1.000 și 2.000 de euro. Puteți trimite o solicitare către Wilio pentru a afla prețul exact. Lucrări de instalații sanitare - preț de la 7€/oră. Instalarea sistemului de jgheaburi de la 5,99€/bm.
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Alegerea acoperișurilor potrivite

Există câteva lucruri cheie de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți specialistul în acoperișuri potrivit. În acest articol, le vom parcurge pas cu pas:

· Alegeți pe cineva care are o calficare dovedită

· Alegeți pe cineva care va verifica bine starea acoperișului

· Obțineți o ofertă detaliată de la fiecare meșter pe care îl luați în considerare

· Aflați dacă specialistul folosește corect echipamentele de siguranță

· Asigurați-vă că fiecare profesionist v-a informat în avans cu privire la costul închirierii de echipamente

· Nu plătiți niciodată întreaga sumă în avans!

· Asigurați-vă că meșterul este membru al unei asociații specifice.

· Verificați dacă lucrarea finalizată este în starea în care ați fost de acord contractual

Să ne uităm la fiecare dintre ele puțin mai detaliat. Alegeți cu siguranță pe cineva care are multă experiență specifică. Ce acoperiș aveți? Acoperișurile cu placaje, plăci și reparațiile acoperișului plat necesită abilități foarte diferite, așa că aveți grijă să alegeți un meșter care are experiență specifică în efectuarea unor lucrări similare cu cele pe care le veți cere. Gábor B. este specialist în acoperișuri de 11 ani și are 200 de recenzii pozitive pe site-ul Wilio. El explică: „Asigurați-vă că profesionistul pe care îl angajați are experiență reală în a-și face treaba, mai ales dacă este un proiect mare - cum ar fi un acoperiș nou, de exemplu. Majoritatea specialiștilor vor avea experiență în lucrul cu țiglă- dar multe proiecte de acoperiș plat implică utilizarea de fibră de sticlă și alte materiale mai moderne, cu care unii specialiști nu vor avea multă experiență.

În special pentru lucrări mari de acoperiș, încercați să discutați personal cu un client anterior

După cum explică, un bun specialist în acoperișuri dorește să se laude cu proiectele din trecut: „În circumstanțe normale, am arăta unui potențial client portofoliul nostru - de exemplu pe o tabletă. Și dacă există o slujbă similară cu cea pe care clientul o dorește de la noi, ne vom oferi să contactăm fostul client, astfel încât să poată vorbi între ei. ”

Alegeți pe cineva care să examineze cu atenție această zonă

Din punctul de vedere al proprietarului casei, lucrările de acoperișuri pot de multe ori neconcludente, deoarece el este incapabil să definească singur problema sau să privească proiectul cu atenție. După cum subliniază Gábor B., este cu adevărat important să alegeți un specialist care să examineze temeinic acoperișul și să îl documenteze fotografic. Asigurați-vă că fiecare specialist în acoperișuri de la care cereți o ofertă verifică efectiv locația. Dacă acoperișul nu se sigilează, solul nu va dezvălui defecte! Fiecare specialist ar trebui să se uite la problemă de pe acoperiș și să elaboreze un plan de lucru pentru a corecta deficiențele. Dacă meșterul vă propune doar o ofertă, ar trebui să fiți atent.

Gábor B .: „Când specialistul inspectează locul, el ar trebui să vă explice în detaliu care este problema și să vă arate fotografii detaliate. Acest lucru este deosebit de important în cazul problemelor de acoperiș, deoarece este puțin probabil ca proprietarul casei să poată evalua el însuși zona afectată. "

Obțineți o ofertă detaliată de la fiecare profesionist pe care îl luați în considerare

Fiecare specialist trebuie să vă ofere o ofertă scrisă clară și detaliată, cu o defalcare a tuturor costurilor posibile. Acestea pot fi:

· Muncă - inclusiv angajarea oricăror subcontractori

· Materiale inclusiv TVA și alte taxe

· Taxe de parcare

· Costurile eliminării deșeurilor

· Închirierea altor instrumente sau echipamente

· Securitatea sau echipamentul site-ului - precum garduri sau toaletă portabilă

· Fiecare cotație - ar trebui să explice, de asemenea, structura taxelor (este pe oră, pe zi sau la un tarif fix pentru întrega muncă?) Și să sublinieze când trebuie efectuate unele plăți. De exemplu, vă așteptați să plătiți în avans pentru orice material? Sau este mai bine să plătiți după finalizarea întregului proiect?

În cele din urmă, fiecare articol trebuie să includă o descriere detaliată a postului. Asigurați-vă că primiți aceleași informații de la toți meșterii contactați - astfel încât să puteți compara produse similare. Și dacă credeți că ofertei lipsește orice detaliu, nu vă fie teamă să întrebați.

Obțineți gratuit o ofertă

Vă vom ajuta să întâlniți profesioniști din zona dumneavoastră și să obțineți oferte reale. Aflați dacă instalatorul folosește corect echipamentele de siguranță. Fiecare acoperiș trebuie să respecte diferite reglementări privind lucrările în înălțime, și anume Decretul nr. 374/1990, Partea 9. Utilizarea schelelor (spre deosebire de scară) nu este întotdeauna necesară. Cu toate acestea, specialistul ar trebui să vă explice cu ușurință cum intenționează să folosească echipamentul în siguranță și într-un mod legal. Asigurați-vă că fiecare specialist este informat în avans cu privire la costul închirierii de echipamente. Închirierea anumitor echipamente presupune probabil costuri semnificative - deci este important ca meșterul pe care îl alegeți să fie informat în avans cu privire la orice costuri suplimentare. Gábor B. explică: „În ceea ce privește echipamentul folosit de comerciant, este într-adevăr doar o chestiune de preferință. De exemplu, nu folosesc niciodată schele - decât dacă lucrarea o impune. Nu este nimic în neregulă cu acceptarea unui specialist care folosește schele, dar proprietarul casei ar trebui să știe că închirierea acesteia este costisitoare, astfel încât persoana care desfășoară o activitate independentă trebuie să vă anunțe în avans despre aceste costuri crescute înainte de să le acceptați. În mod ideal, aceștia ar trebui să includă în oferta lor costul schelelor, separat de costul forței de muncă și de orice material. "

Nu plătiți niciodată întreaga sumă în avans!

Unor specialiști în acoperișuri le place să aștepte plățile până la finalizarea lucrărilor. Alții pot solicita mai întâi un depozit, în special pentru proiecte mai mari. Cu toate acestea, nu trebuie să plătiți mai mult de 25% înainte de a începe munca; și nu angaja niciodată un meșter care dorește suma totală în avans. „Nu vă fie teamă să întrebați specialistul dacă puteți amâna plata până plouă! În acest fel, veți testa corect remedierea. Un bun expert care are încredere în acoperișurile sale nu ar trebui să aibă nicio problemă cu asta. "

Obțineți fotografii de la întreaga reparație

Înainte de a plăti, ar trebui să cereți meșterului documentația foto a proceselor de lucru: „Asigurați-vă că meșterul face multe fotografii ale lucrării terminate și vi le dă. În acest fel, îl puteți avertiza cu privire la orice nu este chiar corect - cum ar fi plăcile crăpate sau utilizarea excesivă a siliconului - înainte de a-l plăti. De fapt, trimitem drone pentru a face poze - mai ales după multă muncă. "

Clienții vor avea o vedere aeriană a casei și multe imagini detaliate de înaltă calitate ale muncii efectuate, pe care le pot vedea astfel cu ușurință. Dacă ceva nu merge bine după terminarea lucrării, nu vă fie teamă să implicați o altă companie decât cea originală pentru inspecție. Veți obține o a doua opinie profesională independentă, dacă compania inițială încearcă să pună la îndoială ce trebuie făcut. Este doar o măsură preventivă pe care o puteți avea în buzunarul din spate, în caz că aveți nevoie de ea.

Informații utileCe trebuie sa stii

O întrebare obișnuită pe care o pun majoritatea oamenilor este „cât va dura repararea acoperișului meu?” Răspunsul la acest lucru depinde de o serie de factori. În primul rând, există mai multe tipuri diferite de reparații pentru acoperișuri care se pot face și fiecare tip are propriul său interval de timp. Unele reparații ale acoperișului sunt ușoare și se pot face în câteva ore, în timp ce altele necesită mai mult timp pentru a finaliza și pot dura până la o zi sau două.

Ce face un acoperiș sau un acoperiș? Acoperișurile sunt una dintre cele mai importante părți ale construcției clădirilor. Acoperă partea superioară a clădirii și o protejează de toate tipurile de condiții meteorologice. Acesta este motivul pentru care ar trebui să fie făcut numai de către profesioniști. Un acoperiș sau acoperiș este o persoană specializată în instalarea, repararea și întreținerea acoperișurilor. Un acoperiș sau acoperiș poate fi, de asemenea, cunoscut sub numele de acoperiș, contractor de acoperiș sau specialist în acoperișuri. < / p>

Un serviciu de acoperiș este una dintre cheltuielile principale pe care oamenii le au atunci când vine vorba de îngrijirea casei lor. Acoperișurile sunt cea mai mare parte a exteriorului unei case și sunt, de asemenea, una dintre cele mai importante părți. Din această cauză, mulți proprietari doresc să se asigure că acoperișurile sunt întreținute des pentru a evita orice probleme majore cu ei.

Acoperișurile sunt o problemă comună pentru mulți proprietari, în ciuda faptului că este una dintre cele mai importante aspecte ale unei case. Acoperișurile sunt expuse la toate tipurile de condiții meteorologice și sunt adesea deteriorate de grindină, ploi abundente sau chiar vânturi puternice. Dacă doriți să vă protejați proprietatea împotriva daunelor cauzate de apă, trebuie să vă inspectați frecvent acoperișul și să reparați imediat orice problemă, altfel acestea pot duce la probleme mult mai grave în viitor.

Răspunsul scurt este da. Acoperitorii necesită calificări, certificări și licențe. Nu este ușor să devii acoperiș. Este nevoie de ani de pregătire și experiență. Acoperișurile sunt o meserie calificată care necesită o planificare atentă, materiale și echipamente pentru a finaliza lucrări de calitate. O serie de factori diferiți pot influența calitatea unei lucrări de acoperiș, inclusiv calitatea materialelor utilizate, calitatea lucrătorilor care le-au instalat și modul în care a fost proiectat acoperișul de la început.