Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Instalator sanitar
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Instalator sanitar

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalator sanitar? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori28.838 furnizori din zona dvs.
profile image

Ionut-Sorin G.

Companie
București
5,0
Instalator sanitar

Echipa de instalatii electrice executa servicii rapide de execuție și reparație ale instalatiilor termice și sanitare , de urgenta , la domiciulul sau sediul dumneavoastra și montajul diverselor echipamente si elemente ce tin de domeniul de instalatii sanitare ,termice si electrice in cel mai profesionist mod de catre o echipa tanara de mesteri scolarizata permanent si cu cele mai bune echipamente. Putem executa lucrarii de executie,reparație și montaj in instalatii sanitare si termice pentru case rezidentiale de la zero,spatii de birouri , spatii industriale , putem modifica instalatiile deja executate pentru a le optimiza si a le creste eficienta .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut V.

Companie
București
4,9
Instalator sanitar

Serios, punctual, imi plac lucrurile bine făcute, ascult dorințele clienților, vin cu propuneri și variante de execuție în funcție de proiect. Aștept noi provocări pe termen scurt sau lung

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Danciu N.

Companie
Popești-Leordeni
4,0
Instalator sanitar

Alaturi de sotul meu formam o echipa cu o vasta experienta in domeniul costructii dar si cel al instalatiilor sanitare avem peste 6 ani de experienta in domeniu si va putem sa va indepliniti orice proiect

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Catalin Marian A.

Liber profesionist
Bragadiru
5,0
Montaj mobila

Experiența in multe domenii.Vă astept cu cereri pentru lucrări diverse in domeniul instalaților sanitare (montaj cabină duș,baterii,sifoane ,înlocuirea toaletelor ,etc ) cu montaj lustre ,corpuri iluminat ,suport TV ,ansamblu mobilier si alte lucruri . Execut lucrări de calitate si imi place sa fiu cinstit si corect in tot ceea ce ofer.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informații utileCe trebuie sa stii

Când vine vorba de instalații sanitare, majoritatea oamenilor cred că fie veți plăti mulți bani pentru un serviciu de calitate, fie va trebui să vă mulțumiți cu ceea ce vă puteți permite. Cu toate acestea, aveți la dispoziție o a treia soluție, și anume angajarea unei companii precum Wilio.

Doriți să obțineți oferte gratuite de la instalatori? Dacă da, ar trebui să mergi pe Wilio. Acesta este unul dintre cele mai bune site-uri web care vă vor oferi cele mai bune oferte de la instalatorii din zona dumneavoastră. Acesta este un site web care vă va ajuta să găsiți cel mai bun instalator din zona dumneavoastră pentru o renovare completă a băii.

Informații utileCe ar trebui sa stii
O companie de instalații sanitare este un ghișeu unic pentru toate nevoile dumneavoastră. Totuși, este important să știți ce căutați! Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniștii potriviți pentru orice serviciu - de la servicii de apă, cum ar fi canalizare și chiuvete înfundate, până la lucrări de îmbunătățire a locuințelor, cum ar fi reparațiile de toaletă. Prețul depinde de obicei de timpul necesar pentru finalizarea serviciului.
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Instalator sanitar
Care este cel mai ușor meșteșug de învățat?

5 cariere prospere în afaceri care nu necesită împrumuturi pentru studenți. Tehnicieni în turbine eoliene. Electricieni. Mecanica liftului. Mecanic întreținere industrială. Tehnicieni HVACR.

Merită să devii instalator?

O carieră în instalații sanitare are un mare potențial de avansare. Dacă aveți determinarea și abilitățile, puteți să ajungeți la un nivel de maestru. Maeștrii instalatori câștigă un salariu excelent și au posibilitatea de a lucra la o gamă largă de proiecte mari, complexe și inovatoare.

Există cerere de instalatori?

Deși economia era în declin și majoritatea întreprinderilor și locurilor de muncă au fost puternic afectate de pandemie, instalațiile sanitare a fost una dintre locurile de muncă care au rămas la cerere.

Reprezintă instalațiile o muncă stresantă?

A fi instalator poate fi stresant. Aveți de-a face cu situații de anxietate precum apa care curge prin tavane, scurgeri de gaz și rupturi de conducte la temperaturi sub zero. În plus, uneori lucrați cu apă uzată brută și substanțe chimice periculoase.

Există o diplomă în instalații sanitare?

Există programe de diplomă și asociați de instalații sanitare care pot oferi studenților abilitățile și cunoștințele de bază pentru a intra în programele de ucenicie a instalatorilor. Programele de diplomă în instalații pregătesc, de asemenea, studenții pentru discipline conexe, cum ar fi instalarea conductelor industriale și instalarea sprinklerelor.

Reprezintă instalațiile sanitare o carieră bună în Irlanda?

Perspectivele de carieră pentru instalatori sunt relativ bune, deoarece industria construcțiilor este în prezent într-o stare de creștere și va fi mereu nevoie de această profesie.

Care sunt dezavantajele unui instalator?

Dezavantajele muncii unui instalator. Ca instalator, nu te îmbogățești. Instalația sanitară este o muncă fizică grea. Este posibil să suferiți de probleme de sănătate fizică mai târziu în viață. Unii instalatori trebuie să renunțe la locul de muncă. Va trebui să fiți prezent personal. Clienții pot fi pretențioși. Este posibil să fiți responsabil pentru erori.

Există cerere de instalatori?

Cu toate acestea, este sigur să spunem că domeniul instalațiilor reprezintă o profesie extrem de populară și, în ciuda numărului mare de instalatori disponibili, este încă nevoie de mai mulți instalatori pentru a umple golurile.

Este greu să învățați instalațiile sanitare?

Poate dura ani de pregătire pentru a deveni instalator sau inginer de încălzire calificat corespunzător. O carieră în instalații sanitare necesită un angajament față de învățarea pe tot parcursul vieții, deoarece tehnologia avansează rapid. Industria instalațiilor sanitare are diverse căi de carieră, salarii bune și o oportunitate pentru indivizi de a-și conduce propriile afaceri.

Cât durează o ucenicie în instalații sanitare în Irlanda?

Durata totală a acestei ucenicii este de cel puțin 4 ani, cu condiția ca toate fazele să fie finalizate cu succes.

Cât timp durează să devii instalator în Marea Britanie?

Formarea instalatorilor poate varia în funcție de opțiunile pe care le alegeți. Uceniciile tradiționale vor dura până la patru ani, în timp ce un curs rapid de instalații pot dura între 4 și 16 săptămâni.

Cât durează cursul de instalații sanitare?

De obicei, este nevoie de aproximativ un an de practică în oricare dintre cursurile de instalații sanitare disponibile pentru a obține certificarea. Fiecare instituție de învățământ oferă diferite programe pe o anumită durată, dar perioada medie este de un an. Această durată include atât lucrări practice, cât și de clasă.

Pot să învăț la 40 de ani?

Da! Nu există limită de vârstă pentru ucenicie. Există multe moduri în care ucenicia nu poate aduce beneficii doar persoanelor în vârstă, ci și carierei acestora - de la trecerea la o nouă carieră.

De ce aptitudini aveți nevoie pentru a fi instalator?

Veți avea nevoie de abilități solide de rezolvare a problemelor, raționament analitic și logic și atenție la detalii pentru a: 

  • Calcula matematica de bază
  • Diagnostica problemele de instalații sanitare și de conducte
  • Identifica problemele
  • Verifica sistemele după instalare
  • Planifica proiectele
  • Crea estimări fezabile ale costurilor proiectului
  • Depana defecțiunilor sistemului