Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Jaluzele
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Jaluzele

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Jaluzele? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Jaluzelele sunt ideale pentru a bloca lumina nedorită, protejându-vă intimitatea, adăugând în același timp stil acasă. Veți aprecia utilizarea lor în principal în dormitor, sufragerie, bucătărie sau baie. Puteți alege dintr-o serie de stiluri care se potrivesc cel mai bine designului interior al casei dvs. Toate jaluzelele noastre sunt disponibile într-o varietate de culori, materiale și modele și sunt concepute pentru a oferi soluții elegante și practice pentru casa ta.

Ce tip de jaluzele ați dori?

Jaluzele verticale sau orizontale? Ambele sunt personalizabile, oferindu-vă o alegere în ceea ce privește intensitatea transmisiei luminii. Sunt foarte asemănătoare, dar jaluzelele orizontale au lamele orizontale, iar jaluzelele verticale au lamele verticale. Acestea sunt controlate de un șir practic și ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că aveți un control complet asupra nivelului de iluminare - ideal pentru răsăriturile timpurii la mijlocul săptămânii, precum și pentru duminicile lungi și leneșe.

Jaluzele interioare clasice sau jaluzelele din material textil? Stilul și funcționalitatea minimalistă simplă sunt principalele caracteristici ale jaluzelelor noastre interioare și din țesătură, care sunt perfecte pentru bucătărie sau baie. Jaluzelele noastre interioare din material textil și clasic sunt făcute pentru a se potrivi oriunde, fie ca jaluzele pentru bucătărie, jaluzele pentru baie și chiar ca jaluzele pentru seră. Dacă aveți deja perdele, dar doriți, de asemenea, să adăugați jaluzele la casa dvs., fie pentru intimitate, fie pentru umbrire ușoară, avem, de asemenea, o serie de opțiuni discrete pentru dvs. pe care le puteți utiliza în ceea ce privește echipamentul interior actual.

Jaluzele funcționale

Jaluzelele opace sunt ideale pentru cei care au dificultăți în a adormi, cu lumina care strălucește prin ferestre. Acestea creează un strat protector și ajută la reglarea nu numai a luminii, ci adesea a temperaturii din cameră, ajutându-vă să dormiți bine. Gama noastră de jaluzele opace include stiluri diferite, pe care le dorim să se potrivească fiecărei gospodării.

De asemenea, oferim jaluzele inovatoare opace pentru camerele copiilor, care au izolație termică în designul lor, datorită căreia camera este caldă iarna și răcoroasă vara. Și pentru a vă oferi un nivel și mai ridicat de confort, gama noastră ajută, de asemenea, să blocheze orice zgomot nedorit, menținând camera calmă. Toate jaluzelele noastre pentru camere pentru copii sunt proiectate în tonuri calde și liniștitoare, care te va ajuta să creezi o atmosferă plăcută.

Jaluzele pentru toată casa

Selecția noastră de jaluzele include jaluzele pentru toată casa. Avem în stoc stocuri de grădină de iarnă, jaluzele pentru ferestre franceze, jaluzele pentru terase, jaluzele pentru ferestre, jaluzele și multe altele. Dacă nu ați găsit dimensiunea de care aveți nevoie, aruncați o privire la jaluzelele noastre personalizate. Vă vom ghida pe parcursul întregului proces, de la măsurare la instalare.

Diferite tipuri de umbrire a ferestrelor: perdele, draperii, jaluzele și multe altele

Fie că vă mutați într-un casă nouă, remodelare sau doar căutarea unei modalități de a lega o cameră existentă, umbrirea corectă a ferestrelor poate avea un impact major. Ferestrele umbrite sunt un mod relativ simplu de a face o cameră mai estetică, Puteți alege dintre mai multe tipuri de nuanțe de fereastră pentru a vă ajuta să creați aspectul potrivit pentru casa dvs. Mai mult, în articol veți afla mai multe despre diferitele tipuri de umbrire a ferestrelor, precum și care sunt cele mai bune pentru a crea atmosfera potrivită în casa dvs.

Perdele versus perdele
Perdelele sunt realizate în mod tradițional din țesături mai ușoare fără căptușeală, făcându-le ideale pentru umbrirea decorativă a ferestrelor. Perdelele, pe de altă parte, sunt realizate din țesătură căptușită mai grea, datorită căreia blochează mai eficient lumina, frigul și căldura. Perdelele sunt considerate practic mai funcționale decât perdelele.

Folosim termenul „draperie” pe site-ul nostru web și în showroom-urile noastre pentru a descrie acest tip de umbrire versatil. care poate fi folosit atât în ​​scopuri decorative, cât și în scopuri funcționale. Mai jos sunt câteva caracteristici de draperie pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună umbrire a ferestrelor pentru casa dvs.

Caracteristici draperie:
• Poate fi utilizat în scopuri funcționale și / sau decorative (în funcție de stil)
• Se utilizează ca stand-alone sau pentru stratificare
• Eficient pentru izolare și / sau confidențialitate
• Funcțional și ușor de utilizat
• Diverse stiluri pentru a se potrivi unei game largi de elemente estetice (ondulare, pliere inversă, traducere pliată)

Ce să alegeți - perdele sau draperii?

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții pentru a bloca lumina (precum și sunetul și chiar să păstrați căldura sau aerul rece), apoi sunt perdelele. Oferim draperii în diferite stiluri și țesături, cu posibilitatea de a se adapta la o lungime mai scurtă sau material mai ușor.

Perdele versus jaluzele

În timp ce perdele și draperii vă puteți înșela din cauza aspectului dvs. similar, nu vi se va întâmpla cu jaluzele și perdele. Perdelele și draperiile folosesc o țesătură care atârnă vertical, este un decor al camerei și oferă un grad de blocare a luminii. Jaluzelele sunt fabricate dintr-un material solid, cum ar fi lemn, metal, vinil sau plastic, care poate fi ușor ridicat și coborât pentru a bloca în mod eficient lumina.

Perdele și draperii:

• Calitatea este definită de țesătura atârnată pe cornișă - lungimea și tipul țesăturii variază
• Orientat vertical
• Moderat de eficient în blocarea luminii
• O mulțime de opțiuni de culoare, material și stil

Jaluzele:

• Calitatea definește o serie de lamele care pot fi ridicate sau coborâte, deschise sau închise prin săpare și altfel manipulate pentru a transmite diferite grade de lumină
• De obicei orientate orizontal, deși oferim și jaluzele verticale
• Foarte eficient atunci când blocați lumina

Perdelele și jaluzelele arată foarte diferit vizual. Perdelele și draperiile sunt realizate din țesătură, în timp ce jaluzelele sunt compuse din lamele (sau jaluzele) care pot fi manipulate pentru a transmite mai mult sau mai puțin lumină. Jaluzelele sunt, în general, mai eficiente la blocarea luminii, adică, dacă nu alegeți perdele opace. Este destul de obișnuit să combinați jaluzelele cu un set de perdele sau draperii pentru a crea un efect vizual frumos.

Ar trebui să optați pentru jaluzele, perdele sau ambele?

Dacă alegeți între jaluzele sau perdele, răspunsul nostru este: „ambele!” Jaluzelele pot da un stil minimalist (jaluzele verticale ascuțite, albe) sau o impresie rustică (jaluzele artificiale din lemn sau orizontale). Combinarea jaluzelelor cu draperiile este modalitatea corectă dacă sunteți interesat de o soluție extrem de funcțională sau doriți să obțineți un aspect stratificat.

Jaluzele versus nuanțe

Jaluzele și nuanțele arată destul de diferit, dar fiecare își servește scopul. Jaluzelele sunt realizate din multe lamele individuale, în timp ce nuanțele sunt realizate dintr-un panou mare de țesătură care poate fi ridicat sau coborât pentru a acoperi complet sau parțial fereastra.

Jaluzele:

• Realizate din lamele (sau jaluzele) care pot fi ridicate sau coborâte, înclinate deschise sau închise și altfel manipulate pentru a permite diferite niveluri de lumină
• Disponibil în metal și diverse materiale și finisaje din lemn

Nuanțe:

• Fabricat din panou de țesătură, poate fi scos sau tras, pentru a lăsa lumina să intre sau invers pentru a o bloca
• O mulțime de opțiuni pentru țesături și culori
• Pot fi simple (nuanțe clasice) sau mai complicate (de ex. nuanțe în cascadă)

Nu este neobișnuit să combinați nuanțe sau jaluzele cu draperii pentru o atingere mai estetică.

Ar trebui să alegeți jaluzele sau nuanțe?

Ambele opțiuni sunt extrem de eficiente în blocarea luminii, dar dacă aveți un design specific în cap și doriți ca umbrirea să nu fie vizibilă, pentru o vedere clară din fereastră sau umbrire completă, nuanțele sunt cea potrivită pentru alegerea dvs. faptul că diferite stiluri de umbrire pot afecta și stilul și impresia camerei sau a casei dvs. în ansamblu.

Mai jos veți găsi o prezentare rapidă a diferitelor tipuri de umbrire a ferestrelor, precum și câteva stiluri pe care le oferim. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege umbrirea potrivită pentru casa dvs. sau aveți nevoie de inspirație în combinarea și reglarea diferitelor tipuri de umbrire, nu căutați mai departe.> Jaluzelele sunt o opțiune excelentă de umbrire a ferestrelor care blochează lumina și menține intimitatea în casa dvs. Uitați că jaluzelele trebuie să fie plictisitoare - oferim până la 9 materiale din lemn diferite, inclusiv bambus, mahon, stejar și pin, precum și jaluzele metalice moderne și elegante.

Indiferent de designul pe care îl căutați, Vom fi bucuroși să vă ajutăm să creați soluția perfectă pentru casa dvs. Programați astăzi o întâlnire gratuită cu consultantul nostru de design orb.

Drapérie

Căutați o umbrire clasică și bogată, cu un efect vizual remarcabil? Atunci perdelele elegante pot fi soluția ta perfectă. Perdelele sunt potrivite pentru aproape orice tip de fereastră. În magazinul nostru avem la dispoziție mai mult de 650 de țesături diferite cu care puteți crea perdelele perfecte pentru casa dvs. Înscrieți-vă pentru o măsurare gratuită sau comandați câteva mostre astăzi.

Programați astăzi o întâlnire gratuită cu consultantul nostru de design orb.

Drapérie

Căutați o umbrire clasică și bogată, cu un efect vizual remarcabil? Atunci perdelele elegante pot fi soluția ta perfectă. Perdelele sunt potrivite pentru aproape orice tip de fereastră. În magazinul nostru avem la dispoziție peste 650 de țesături diferite, cu care puteți crea perdelele perfecte pentru casa dvs. Înscrieți-vă pentru o măsurare gratuită sau comandați câteva mostre astăzi.

Programați astăzi o întâlnire gratuită cu consultantul nostru de design orb.

Drapérie

Căutați o umbrire clasică și bogată, cu un efect vizual remarcabil? Atunci perdelele elegante pot fi soluția ta perfectă. Perdelele sunt potrivite pentru aproape orice tip de fereastră. În magazinul nostru avem la dispoziție mai mult de 650 de țesături diferite cu care puteți crea perdelele perfecte pentru casa dvs. Înscrieți-vă pentru o măsurare gratuită sau comandați câteva mostre astăzi.

Căutați o umbrire clasică și bogată, cu un efect vizual remarcabil? Atunci perdelele elegante pot fi soluția ta perfectă. Perdelele sunt potrivite pentru aproape orice tip de fereastră. În magazinul nostru avem la dispoziție peste 650 de țesături diferite, cu care puteți crea perdelele perfecte pentru casa dvs. Înscrieți-vă pentru o măsurare gratuită sau comandați câteva mostre astăzi. Căutați o umbrire clasică și bogată, cu un efect vizual remarcabil? Atunci perdelele elegante pot fi soluția ta perfectă. Perdelele sunt potrivite pentru aproape orice tip de fereastră. În magazinul nostru avem la dispoziție peste 650 de țesături diferite, cu care puteți crea perdelele perfecte pentru casa dvs. Înscrieți-vă pentru o măsurare gratuită sau comandați câteva mostre astăzi.