Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Jaluzele exterioare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Jaluzele exterioare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Jaluzele exterioare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Jaluzele exterioare, obloane exterioare

Există multe tipuri diferite de jaluzele exterioare și trebuie luate o mulțime de decizii atunci când alegeți jaluzelele exterioare. Una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua este alegerea materialului din care vor fi jaluzelele externe. Jaluzelele exterioare pot fi realizate din materiale naturale precum lemnul sau alte materiale sintetice precum vinilul. De asemenea, trebuie să decideți ce stil și culoare se potrivește cel mai bine exteriorului casei dumneavoastră. Va trebui să găsiți un producător care să producă jaluzele de exterior potrivite pentru ferestrele dumneavoastră sau să optați pentru jaluzele personalizate. Jaluzelele de calitate sunt, de asemenea, livrate cu diverse accesorii. De exemplu, dacă sunt din lemn, puteți alege nuanțe și finisaje. Este important, pentru a lua aceste decizii cu adevărat în mod sensibil și precis. În continuare, vom examina diferitele tipuri de materiale și avantajele și dezavantajele fiecăruia și vom explica cum să găsiți jaluzelele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Materiale jaluzele exterioare

Jaluzele exterioare sunt disponibile în două categorii de bază: obloane din lemn adevărate și obloane din vinil sau sintetice, care sunt de obicei realizate din diferite tipuri de materiale plastice. Este important să luați în considerare nu numai prețul inițial al jaluzelelor dumneavoastră, ci și durabilitatea acestora și diferențele ușor vizibile dintre obloanele din vinil și lemn.

Calitatea jaluzelelor externe

Jaluzele din vinil

Jaluzelele exterioare din vinil sunt cele mai puțin costisitoare dintre toate opțiunile, dar există cu siguranță un motiv pentru care sunt atât de ieftine. Jaluzelele din vinil sunt fabricate din materiale mai puțin durabile (în comparație cu jaluzelele exterioare din lemn), care nu numai că se uzează mai repede, dar sunt și mai ușor de deteriorat. Jaluzelele din vinil tind să se estompeze, să crape și să se ude rapid. Au o viață scurtă și va trebui să le schimbați des. În plus, acestea nu sunt la fel de personalizabile ca unele opțiuni de jaluzele din lemn. De obicei, acestea sunt disponibile doar în câteva culori și adesea nu pot fi vopsite. Un nivel scăzut de ajustare poate fi, de asemenea, problematic dacă aveți nevoie de jaluzele într-o dimensiune mai puțin obișnuită. De obicei, jaluzelele sunt dimensionate pentru aproximativ 1 până la 2 inci, care nu se potrivesc la fel cu multe tipuri de ferestre. Materialele lor subțiri reduc, de asemenea, eficiența energetică. Costurile crescute cu energia și frecvența înlocuirii jaluzelelor sunt de obicei mai scumpe decât costul total al instalării jaluzelelor exterioare din lemn real.

Durată: scăzută (5-10 ani)
Opțiuni de culoare: minim
Preț: scăzut
Durabilitate (instalare în exterior): scăzută
Nivel de ajustare: scăzut
Eficiență energetică: scăzută
Valoare totală: scăzută

Jaluzele din lemn prefabricate

Jaluzelele din lemn prefabricate și compozite oferă un nivel comparabil de valoare și calitate. Jaluzele din lemn adevărat sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și mai durabile decât obloanele exterioare din vinil. Dacă aceste jaluzele sunt tratate corespunzător, vor dura 10 până la 20 de ani și pot fi vopsite acasă după gustul dumneavoastră, chiar dacă producătorul nu oferă culori și pete personalizate. Cu toate acestea, chiar și cu aceste tipuri de jaluzele externe, veți găsi în continuare defecte. Nu sunt realizate din materiale din lemn masiv, ceea ce prezintă mai multe probleme. Multe dintre jaluzele sunt de fapt umplute cu materiale de umplutură mai ieftine. Acest lucru poate face jaluzelele mai puțin eficiente din punct de vedere energetic și, de asemenea, le poate scurta viața. Jaluzelele exterioare prefabricate sunt dificil de identificat atunci când căutați în catalog sau navigați pe site-uri web. Producătorii cu siguranță nu vor face publicitate că au tăiat colțuri atunci când își fac produsul, așa că trebuie să fiți foarte atent atunci când alegeți jaluzelele din lemn.

Durată de viață: medie (10 - 20 de ani când este îngrijit corespunzător) Opțiuni de culoare ale jaluzelelor: mediu (unele culori sunt disponibile)
Preț: mediu - mare
Durabilitate (instalare la exterior): medie
Nivel de reglare: de la cel mai mic la cel mai mare (în funcție de producător) Eficiență energetică: medie
Valoarea totală a jaluzelelor: medie

Jaluzele de top din lemn masiv de la producători de top

Jaluzelele exterioare din lemn tăiat oferă o durabilitate excelentă și eficiență energetică datorită faptului că sunt frezate din bucăți întregi de lemn masiv de calitate, culese manual. Acest lucru asigură, de asemenea, că toate cerealele se potrivesc. Toate lemnele pentru jaluzele din lemn provin din același copac cu exact același bob. Opțiunile de personalizare sunt, de asemenea, mult mai diverse. Producătorii principali oferă personalizare completă, de la dimensiunea personalizată la panourile de stil. Puteți utiliza serviciile unui designer de jaluzele pentru a personaliza complet jaluzelele externe sau chiar puteți avea jaluzelele personalizate după schițele dumneavoastră originale. Dacă este prea multă personalizare, există multe jaluzele pre-proiectate care vă vor completa casa perfect. De asemenea, oferim potrivire precisă a culorilor pentru a ne asigura că jaluzelele dumneavoastră oferă designul perfect pentru casa sau biroul dumneavoastră. Valoarea generală a jaluzelelor din lemn masiv este, de asemenea, mult mai bună. Prețurile sunt comparabile cu prețurile jaluzelelor exterioare prefabricate.

Durata: mare (20 și mai mulți ani când este îngrijit corespunzător)
Opțiuni de culoare obturator: ridicat (potrivire completă a culorilor și selecție personalizată a culorilor)
Preț: mediu
Durabilitate (instalare la exterior): ridicată
Nivel de adaptare: ridicat
Eficiență energetică: ridicată
Valoarea totală a jaluzelelor: ridicată