Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Jgheaburi
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Jgheaburi

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Jgheaburi? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.421 furnizori din zona dvs.
profile image

Kristina M.

Liber profesionist
Oradea
4,9
Jgheaburi

Profesez aceasta meserie timp de 3ani Societatea civila profesionala de avocati a fost înfiintata în anul 2002 prin decizia nr.679/2002 a Baroului Timis, fiind organizata si desfasurându-si activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr.51/1995 prin urmatorii avocati:

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius Marian B.

Liber profesionist
București
5,0
Renovare apartament

Instalator Bucuresti ofera o gama completa de servicii, atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, instalatii termice . Indiferent daca ai o urgenta sau planuiesti o lucrare ampla, iti pot sta la dispozitie in functie de natura activitatii: instalator tehnico-sanitar sau termic.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ioan G.

Companie
București
4,3
Instalator, meșter acoperiș

Companie specializata in acoperisuri. Lucrăm în domeniu de peste 15 ani. Ținem cont de părerile clientului și, cel mai important, de calitatea și detaliile serviciilor oferite. Firma noastră oferă servicii complete de evaluare, proiectare demontare și montare acoperișuri☀️ 🌧️❄️⚒️⚒️⚒️

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Sfaturi pentru alegerea specialistului potrivit pentru fațade, tavane și jgheaburi

Există câteva lucruri cheie de care trebuie să ții cont atunci când alegi specialistul potrivit pentru fațade, tavane și jgheaburi. În acest articol, vom trece prin ele, pas cu pas:
· Alege pe cineva care are experiență specifică
· Află exact care va fi procedura meșterului
· Obține o ofertă detaliată de preț de la fiecare meșter pe care îl ai în vedere
· Află mai multe despre schele
· Întreabă dacă este un meșter certificat
· Întreabă cine va presta efectiv serviciul

Să ne uităm la fiecare mai în detaliu. În primul rând, caută un lucrător care are suficientă experiență pentru serviciul avut în vedere - de preferat, care a folosit și același tip de materiale. Marius P. este membru al Wilio de doar de câteva luni - dar are deja o evaluare fantastică din feedback-ul pozitiv. El explică ce ar trebui să caute proprietarii de case: „Vă recomand să vă uitați la fotografii de la lucrările anterioare ale unui meșter - de preferință cu dovezi concrete că este munca lui și nu doar câteva fotografii aleatorii descărcate de pe Internet! De exemplu, verificați dacă se vede respectivul meșter în unele dintre fotografii. Clienții nu ar trebui să se teamă să ceară datele de contact ale celor cu care au lucrat anterior. "

Obține o ofertă gratuită

Te vom ajuta să găsești profesioniști pentru tavan în zona ta și să obții oferte reale imediat. Află din timp cum se desfășoară și ce va conține lucrarea. Munca la și în jurul acoperișului poate provoca o adevărată confuzie pentru proprietarii de case, deoarece aceștia sunt deseori incapabili să exploreze singuri zona pentru a afla care sunt principalele probleme. Prin urmare, atunci când lucrezi la fațade, tavane sau jgheaburi, este deosebit de important ca meșterul să explice exact cum va fi procesul său de lucru. Marius P. subliniază: „Există meșteri care fac lucrarea în așa fel încât să arate bine la exterior - dar nu totul să fie bine și la interior. De exemplu, cârligul jgheabului nu trebuie așezat niciodată în locul cuplajului jgheabului. Arată bine la exterior, dar nu va dura mult. Prin urmare, este foarte important ca proprietarul casei să ceară fiecărui meșter să explice în detaliu.

De exemplu, există diferite moduri de a prinde jgheaburi în cuie. Dar plafonul este preocuparea principală. Marius P. are mai mult de 30 de ani de experiență în industria acoperișurilor și o evaluare cu 100% feedback pozitiv. El subliniază, de exemplu, modul în care procedurile pot diferi: „Există mulți oameni care nu cunosc toate detaliile muncii pe care o prestează, astfel încât procesul lor va fi greșit. Dacă lemnul sau pâsla putrezesc, ar trebui înlocuite. Așadar, înainte de a alege un meșter, asigură-te că menționează exact ce intenționează să facă. „Întreabă meșterii dacă ar fi dispuși să fotografieze zona de lucru înainte, în timpul și după muncă. Un bun specialist în fațade, tavane și jgheaburi va face acest lucru cu plăcere, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mergi pe acoperiș pentru a verifica lucrarea. Obține o ofertă detaliată de la fiecare meșter pe care îl iei în considerare. Fiecare ar trebui să îți transmită o ofertă scrisă care să precizeze costurile separate pentru forța de muncă, materiale și alte cheltuieli care ar putea fi asociate (de exemplu, eliminarea deșeurilor). În oferta sa, el ar trebui să descrie pas cu pas procesul pe care intenționează să îl parcurgă. ”Mulți specialiști în plafoane și jgheaburi vor fi fericiți să aștepte plata până la finalizarea lucrării: „De obicei, accept suma pentru munca depusă numai după finalizare și când clientul spune că este mulțumit de rezultat! Orice ai face, nu angajați niciodată un lucrător care solicită suma totală în avans. ”

Află mai multe despre schele

Dacă proiectul tău implică munca la înălțime, întreabă dacă meșterul va trebui să construiască o schelă. Acest lucru nu este întotdeauna necesar atunci când se lucrează pe tavane, jgheaburi. Depinde de dimensiunea și sfera lucrărilor individuale, iar unii meșteri aleg să folosească o scară sau o macara hidraulică. Cu toate acestea, lucrătorul ar trebui să îți explice cu plăcere cum intenționează să-și folosească echipamentul în siguranță și într-un mod legal. Fiecare meșter ar trebui să respecte diferite reglementări privind lucrul la înălțimi. Dacă intenționează să construiască o schelă, întreabă-l cât va costa. Marius P. „Asigură-te că întrebi despre schele și toate costurile asociate acestora. Personal, eu folosesc adesea o macara hidraulică, care poate economisi mulți bani pentru proprietarii de case. Schelele pot însemna costuri mai mari. Deci, proprietarul casei ar trebui să-l întrebe pe meșter dacă intenționează să construiască o schelă și dacă sunt incluse costurile în oferta sa generală. Dacă este nevoie de schele, proprietarul casei ar trebui să le poată închiria singur sau cel puțin să compare costurile de închiriere înainte de a fi de acord.

Întreabă dacă sunt instruiți în domeniu

Este necesar să ne întrebăm dacă lucrătorul este instruit și are experiență. De asemenea, întreabă dacă oferă o garanție suplimentară. Întreabă cine va face de fapt lucrarea. Marius explică: „O persoană care oferă un serviciul ar trebui să fie cea care îl prestează. Deoarece nu toată lumea pe care o cunosc funcționează la fel, când cineva îți explică cum va presta serviciul - și ești mulțumit de procesul - asigură-te că îl va face efectiv. "

Informații utileCe ar trebui sa stii
Unul dintre cele mai importante considerente atunci când instalați un sistem de jgheab este să îl instalați corect. Un profesionist calificat cu ani de experiență va fi capabil să înțeleagă panta de scurgere, debitul de apă și dimensiunea de evacuare, pentru a crea o instalație eficientă care scurge apa de ploaie cât mai repede și mai eficient posibil. În plus, acestea se pot asigura că jgheaburile dvs. nu se vor înfunda în timp sau nu se vor vărsa în fundația casei dvs. în timpul evenimentelor cu precipitații abundente. Oferim, de asemenea, garanție pe viață la orice reparații efectuate de unul dintre specialiștii noștri, care sunt și acoperitori calificați și manageri de proiect! Așadar, contactați-ne astăzi înainte de a avea nevoie de asistență :)