Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Brigadă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în job part time. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Job part time? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Job part time

Servicii

Curățenie și mentenanță
Lucrările temporare frecvente includ curățenia, în special curățenia șantierului după finalizarea lucrărilor de construcție. Încep să curețe resturile mai mari cu greblă și lopată și le încarcă pe mașină. Apoi, mătură șantierul și îndepărtează murdăria și praful. În cele din urmă, pot aspira suprafața și pot spăla toate suprafețele cu un produs de curățare cu presiune înaltă, ținând cont dacă sunt interne sau externe. O atenție deosebită trebuie acordată oricăror urme de vopsea sau mortar rămase în urmă.
Asistență comercială
Deși muncitorii cu jumătate de normă nu trebuie neapărat să fie autorizați, deseori îi ajută pe muncitorii profesioniști cu lucrări de instalații sanitare, tâmplărie și construcții. Dulgherii sau constructorii pot oferi asistență pentru îndepărtarea structurilor vechi, îndepărtarea cherestelei, a cadrelor de susținere și a altor munci care necesită ajutorul lor. Instalatorii pot avea nevoie de asistență pentru curățarea, mișcarea conductelor și ridicarea pieselor. În orice caz, profesionistul autorizat va supraveghea munca muncitorului temporar și se va asigura că aceasta este efectuată în condiții de siguranță și la un nivel ridicat.
Efectuarea săpăturilor și gropilor
Lucrările auxiliare sunt adesea asociate cu săpatul - în special manual. Muncitorul dumneavoastră temporar va folosi o lopată și alte unelte necesare. Poate ajuta la săparea găurilor pentru garduri, săparea canalelor pentru drenaj, nivelarea solului gata de amenajare a teritoriului.
Mutarea și încărcarea
Muncitorul dumneavoastră temporar vă poate ajuta să mutați materialele dintr-un loc în altul sau să le încărcați într-un camion sau o remorcă. Aceste materiale pot include pământ, pietriș, scândură, lemn, cărămizi, pavaj, deșeuri de grădină, carton ondulat, roci, plante și chiar mobilier. În funcție de sarcina specifică, aceștia vor folosi o combinație de unelte diferite, inclusiv lopeți, furci, căruțe cu roți și mănuși.

Întrebări frecvente

De ce să angajezi un muncitor temporar prin Wilio?
Aveți nevoie de o mână de ajutor în construcții sau în gospodărie? Comandați un muncitor cu jumătate de normă prin Wilio și acesta vă va ajuta să lucrați cu zâmbetul pe buze. Muncitorii temporari locali pot ajuta la îndepărtarea deșeurilor, cărămizilor și a altor materiale. Sau pot lucra pe baza instrucțiunilor dumneavoastră pentru diferite lucrări din casă, cum ar fi în grădină, curățenie, săpături, întreținere și alte lucrări. Indiferent de sarcină, muncitorii temporari vă vor ajuta să o finalizați mai repede, astfel încât să vă puteți odihni cât mai curând posibil. Pe Wilio veți găsi mulți muncitori temporari din zona dumneavoastră dispuși dispuși să ajute la lucrări auxiliare. Descrieți pur și simplu ce tip de muncă aveți de făcut și când trebuie să o faceți. Veți primi oferte din care puteți alege cel mai potrivit muncitor cu jumătate de normă pentru locul de muncă dat.
Ce este muncitor cu jumătate de normă?
Un muncitor temporar este un muncitor auxiliar care oferă asistență în efectuarea diverselor sarcini, în special în ceea ce privește munca fizică solicitantă. Majoritatea sarcinilor implică abilități de bază și sunt de obicei efectuate în aer liber, deși unele lucrări pot fi în interior sau pot necesita deplasare.
Care sunt atribuțiile unui muncitor cu jumătate de normă?
Atribuțiile unui muncitor cu jumătate de normă includ finalizarea lucrului conform instrucțiunilor superiorului, maistrului. Acestea sunt de obicei lucrări care presupun ridicare, mișcare, săpare și curățare.
Care sunt sarcinile cele mai frecvente pentru muncitorii temporari?
Munca auxiliară include construcția auxiliară, curățenia efectuată de către meșteri sau lucrări de renovare - reparații. De asemenea, este comun să angajezi un muncitor temporar care să ajute la realizarea săpăturilor, instalarea gardurilor sau întreținerea grădinii.
Muncitorii cu jumătate de normă sunt calificați?
Nu. Atribuțiile auxiliare nu necesită abilități sau calificări avansate. Cu toate acestea, este posibil ca muncitorul dumneavoastră să fi finalizat o meserie precum tâmplărie, dulcherie sau instalații sanitare.
Va trebui să furnizez unelte angajaților mei?
Majoritatea uneltelor de lucru pentru muncitorii temporari sunt furnizate de un manager care le comandă. Cu toate acestea, unii muncitori au propriile unelte de lucru (utilizarea lor se va reflecta în preț), deci este întotdeauna mai bine să verificați în prealabil și să conveniți despre cea mai bună modalitate.
Cât costă angajarea unui muncitor cu jumătate de normă?
De regulă, puteți angaja un muncitor temporar pentru lucrări auxiliare cu un tarif între 4 și 6€/oră. Prețul va depinde de tipul de lucru, de numărul de ore lucrate și de locație.
Ce implică munca unui muncitor cu jumătate de normă?
Muncitorii temporari sunt calificați în diverse activități de întreținere și de exploatare. Mulți dintre ei au o experiență profesională, cu competențe specifice într-un domeniu (cum ar fi dulgher, zidar, instalator), în timp ce alții sunt mulțumiți să lucreze conform instrucțiunilor dumneavoastră cu privire la orice aveți nevoie de la ei.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery