Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Lăcătuș-mecanic
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Lăcătuș-mecanic

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Lăcătuș-mecanic? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să rezervați un lăcătuș prin Wilio?
Lucrările legate de încuietoare sunt în mod obligatoriu o problemă urgentă. Fie că sunteți afară din casă sau aveți un motiv pentru a schimba încuietorile, probabil că veți dori să faceți treaba cât mai curând posibil. Acest lucru îi poate determina pe mulți să angajeze pur și simplu primul lăcătuș care va fi disponibil. Această urgență poate scumpi munca. Pentru cei care au nevoie de ajutorul unui lăcătuș, Wilio oferă o medie excelentă între viteză și preț. Wilio este o platformă online care conectează profesioniștii (de exemplu lăcătuși) cu clienții individuali sau organizații care au nevoie de furnizarea de servicii. Găsirea unui lăcătuș de calitate la un preț rezonabil nu a fost niciodată mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți ceea ce trebuie să faceți pe site-ul web sau în aplicația mobilă Wilio și să așteptați oferte de la furnizorii de servicii care utilizează platforma Wilio. Veți primi evaluări și recenzii pentru fiecare lăcătuș, iar ofertele gratuite pe care le primiți nu sunt obligatorii. Întregul proces poate dura doar câteva minute! Problema dumneavoastră de rezolvat poate fi urgentă, dar asta nu înseamnă că ar trebui să plătiți în exces. Cu Wilio vă puteți rezolva problemele ieftin, rapid și cu zâmbetul pe buze.
Care sunt serviciile oferite de obicei de un lăcătuș?
Serviciile oferite de obicei de lăcătuși includ înlăturarea (demontarea) încuietorilor, repararea și înlocuirea încuietorilor din clădirile de apartamente sau ușile mașinii. Cu toate acestea, ei pot proiecta și sisteme de blocare securizate (inclusiv sisteme electronice de intrare) și pot efectua audituri de securitate ale clădirilor rezidențiale și comerciale.
Lăcătușul poate deschide / debloca orice încuietoare?
Acest lucru va depinde de încuietoarea în sine și de instrumentele disponibile ale lăcătușul respectiv. În timp ce multe încuietori standard pot fi îndepărtate rapid și ușor, uneori încuietoarea este veche sau atât de sofisticată încât este mai rapid să găuriți încuietoarea și să rupeți mecanismul pentru a avea acces la casă.
Ce ar trebui să faci dacă ai rămas blocat afară din casă?
Ai trântit ușa casei sau a apartamentului? Ai ieșit din casă/apartament? Accesați aplicația Wilio și specificați că aveți nevoie de un lăcătuș disponibil. Un lăcătuș local vă va contacta și cu instrumentele potrivite va ajunge la casa/apartamentul dumneavoastră rapid și în siguranță, cu daune minime asupra materialelor.
Ce se întâmplă când comanzi un lăcătuș prin Wilio?
Dacă sunteți de acord cu prețul inițial și detaliile lucrării prin intermediul platformei Wilio, lăcătușul mobil va veni acasă sau la mașină pentru a evalua încuietoarea și apoi își va face treaba. Dacă apar probleme neașteptate, lăcătușul dumneavoastră, după evaluarea situației, vă va sugera o metodă de reparație și va confirma oferta finală de preț.
Cât costă un lăcătuș?
Costul mediu al serviciilor de lăcătuși este de aproximativ 50 de euro; cu toate acestea, prețul va depinde de complexitatea lucrării și de necesitatea montării unor încuietori noi. Munca lăcătușului auto poate costa mai mult.
Servicii
Ce include serviciul nostru de lăcătuş?
Deși folosim adesea lăcătuși în situații de urgență, puteți comanda și un lăcătuș pentru alte tipuri de situații/sarcini legate de încuietori. Iată diferitele nevoi pentru care puteți comanda un lăcătuș.
Lăcătuș de urgență
Lăcătușii de urgență sunt disponibili în scurt timp și lucrează adesea în afara orelor de lucru standard. În mod ideal, ați dori să găsiți un lăcătuș în zona dumneavoastră, pentru a ajunge cât mai repede posibil și pentru a minimiza timpul de așteptare. Lăcătușul de urgență va încerca mai întâi să vă demonteze (să elimine) încuietorile și șuruburile (utilizate pentru a asigura ușa) pentru a putea intra în casă. Dacă metodele non-violente eșuează, multe încuietori neacoperite pot fi deschise prin găurirea unei încuietori, urmată de instalarea imediată a unei noi pentru a vă proteja casa.
Reparațiile încuietorilor deteriorate
Încuietorile și cheile nu funcționează pentru totdeauna, sunt uzate și deteriorate în timpul utilizării și chiar se pot rupe. Un lăcătuș vă poate ajuta să reparați încuietoarea de la ușa din față, ușa mașinii, ușa garajului, cutia poștală și ușile interioare care duc la camere (chiar și ferestre și uși glisante). Încuietoarea defectă (deteriorată) va fi fie reparată, fie înlocuită cu una nouă. Amintiți-vă că utilizarea regulată a încuietorilor le prelungește durata de viață și este, de asemenea, cea mai bună prevenție.
Instalarea încuietorii
Dacă aveți o ușă nouă, o încuietoare spartă (deteriorată) sau nu sunteți sigur dacă sistemul dumneavoastră actual de securitate este suficient, poate fi necesar să instalați o nouă încuietoare. Aceasta este o idee bună dacă ți-ai pierdut cheile sau nu mai știi cine are acces la casa ta. Găsiți un lăcătuș din zona dumneavoastră prin Wilio pentru deschiderea de urgență a ușii și pentru instalarea unui sistem de securitate îmbunătățit. Când introduceți o solicitare, asigurați-vă că specificați ce tip de încuietoare trebuie să instalați, dacă aveți deja o încuietoare sau dacă trebuie adusă de un lăcătuș.
Lăcătuș pentru mașină
Dacă deteriorați sau pierdeți cheia mașinii sau vă rămâne blocată în mașină, puteți solicita (comanda) un lăcătuș auto. Aceștia vă vor ajuta să deblocați mașina și să obțineți cheile blocate sau să înlocuiți încuietoarea cu una nouă. Lăcătușii auto vă pot ajuta, de asemenea, să instalați încuietori auto, să fixați mânerele ușilor auto și să înlocuiți bujiile.
Informații utileCe trebuie sa stii

Wilio este o companie care oferă servicii de lăcătuș la cerere. Puteți folosi Wilio pentru a comanda un lăcătuș pentru casa, biroul sau vehiculul dumneavoastră, pur și simplu apelând sau folosind aplicația mobilă. Suntem parteneri cu lăcătușii locali, autorizați și asigurați din zona dumneavoastră. Am construit o platformă care vă permite să solicitați servicii de la profesioniști locali verificați și de încredere.

Un lăcătuș poate deschide / debloca orice ușă, având în vedere instrumentele și resursele potrivite. Sunați la un lăcătuș dacă ați blocat cheile în mașină, aveți nevoie să reparați o cheie de acasă sau să schimbați încuietorile de acasă sau de la biroul dumneavoastră.

Wilio a ajutat mulți clienți să rezerve un lăcătuș. Suntem aici pentru a ne asigura că obțineți cel mai bun serviciu posibil.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Ați fost vreodată într-o situație în care v-ați pierdut cheile sau v-ați blocat mașina? Dacă da, atunci știți cât de frustrant poate fi acest lucru. Wilio este aici pentru a face aceste situații mai puțin stresante, conectându-vă cu lăcătuși pentru deschiderea ușilor și înlocuirea cheilor. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că toți lăcătușii noștri sunt profesioniști calificați, care au ani de experiență în soluțiile de blocare și vor oferi servicii rapide la un preț accesibil. Verificați mai jos mai multe informații despre costul noilor încuietori, chei de rezervă furnizate de unul dintre experții noștri din fiecare categorie și alte sfaturi utile pentru găsirea furnizorilor de servicii de calitate!