Lectii de inot

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în lectii de înot. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
220 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un instructor de înot prin Wilio?

Importanța sportului și a înotului, în special pentru sănătatea umană este incontestabilă. Înotul nu numai că joacă un rol în prevenirea bolilor și menținerea unei stări de sănătate optime, dar ajută și la menținerea unei stări fizice și psihice bune, a durității și a rezistenței la influențele negative din mediu. Este unul dintre cele mai puțin riscante sporturi. În plus, înotul este o activitate potrivită pentru orice individ - de la cel mai tânăr până la cel mai în vârstă. Cu toate acestea, înotul nu este ceva firesc pentru toată lumea. Fie că sunteți un adult care nu a reușit niciodată sau un părinte care are grijă de copii și vrea să-i învețe să înoate, puteți găsi cu ușurință un instructor de înot pe Wilio. Pur și simplu introduceți solicitarea că sunteți în căutarea unui instructor de înot, descrieți detaliile pentru cine este destinat și cât de des ar trebui să aibă loc lecția.

Am nevoie de propria piscină pentru lecții private de înot?

Deși accesul la propria piscină poate avea avantajele sale, nu este necesar. Unii instructori vor avea piscina preferată, pe care le place să o folosească, sau puteți aranja să utilizați orice piscină publică.

Ce calificări ar trebui să aibă un instructor de înot?

Deși este posibil să fie un instructor excelent fără o educație formală, există cursuri de instructori de înot recunoscute la nivel național. Dacă aveți ca scop înotul profesional, cum ar fi pentru salvamar sau scafandru, instructorul dumneavoastră ar trebui să urmeze cursul corespunzător. Dacă lecțiile se țin pentru un copil, atunci este o idee bună să căutați un instructor care lucrează cu copiii.

Cât de devreme poate începe copilul meu lecții de înot?

Bebelușii pot începe să intre în apă ca nou-născuți, dar cel mai adesea încep cu lecții în bazinul pentru bebeluși la vârsta de șase luni. Este o schimbare plăcută a concediului de maternitate. Pe lângă bazinele cu apă dulce, există chiar și cursuri în apă sărată.

Cât durează să înveți să înoți?

Depinde complet de determinarea ta și de o serie de factori personali. Nici o persoană nu învață în același ritm, dar puteți accelera lucrurile cu o școlarizare regulată și mai frecventă (de exemplu, de două ori pe săptămână în loc de o dată pe săptămână). Un copil căruia îi este frică de apă îi va lua mai mult timp pentru a face față înotului decât cuiva căruia îi place să înoate, dar abilitățile de înot pe care le va dobândi îi vor servi de-a lungul vieții sale.

Când ar trebui să opresc lecțiile de înot?

Dacă luați lecții de siguranță a apei, este important să vă dați seama că există întotdeauna un risc în piscină și mai ales în mare. Cu toate acestea, o regulă bună este că trebuie să puteți înota 100 de metri fără asistență înainte de a renunța la lecție.

Cât costă un instructor de înot?

Costul mediu al lecțiilor de înot este de aproximativ 10-15 euro. Amintiți-vă, totuși, că veți avea nevoie de mai mult de o lecție pentru a fi în siguranță în apă.

La ce să ne așteptăm de la un instructor de înot?

Lecțiile de înot pot fi adaptate nevoilor dumneavoastră sau ale copiilor dumneavoastră. Chiar dacă copilul dumneavoastră nu a mai fost niciodată în apă sau dorește să concureze în curse, Wilio are instructori de înot de toate nivelurile care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. De îndată ce descrieți ceea ce doriți pe Wilio, puteți vorbi cu câțiva instructori și să găsiți cel care se potrivește cel mai bine obiectivelor dumneavoastră. Ei vă vor putea oferi o schiță a lecției și o idee aproximativă despre câte lecții veți avea nevoie pentru a ajunge acolo unde doriți să ajungeți. Amintiți-vă că prețul pentru care sunteți de acord este doar pentru timpul instructajului. Dacă trebuie să utilizați o piscină publică sau să cumpărați echipamente speciale (costume de baie, ochelari de protecție, plută), aceste costuri vor depăși bugetul sarcinii.

Servicii

Lecții de înot pentru copii

Ca părinte, dezvoltarea copilului tău este unul dintre cele mai importante lucruri pentru tine. Înseamnă și că poate înota. Lecțiile de înot pentru copii vă vor introduce copiii în lumea apei și îi vor învăța să fie agili în ea și să se simtă în siguranță. De la copii mici până la copii în vârstă de școală, este posibilă primirea de lecții în apă, ceea ce le va permite să încerce metode de înot și să înoate independent. Amintiți-vă că lecțiile de grup pentru bebeluși mici necesită și intrarea dumneavoastră în piscină.

Lecții de înot pentru adulți

Nu toți adulții au învățat să înoate când erau mai mici, dar nu este niciodată prea târziu să învățați. Va fi benefic pentru sănătatea dumneavoastră și în același timp veți putea să vă diversificați timpul liber. Câteva lecții cu un instructor calificat vă vor ajuta să depășiți frica și să înțelegeți mișcările de bază și tehnicile de respirație.

Antrenament competitiv la înot

Dacă copilul dumneavoastră a manifestat un mare interes pentru înot și este competitiv, ar fi indicat să angajați un instructor de înot cu experiență în înot competitiv. Un astfel de instructor profesionist va fi capabil să reconfigureze tehnicile de înot, să practice elemente profesionale (cum ar fi virajele subacvatice) și să stabilească un plan de antrenament în afara piscinei.

Cursuri de salvamar

Indiferent cât de bine poate înota cineva, există întotdeauna riscul unui accident. Cunoașterea modalităților corecte de a salva o persoană din apă poate salva vieți. În plus, a fi salvamar poate fi o muncă foarte distractivă și benefică, cu jumătate de normă pentru mulți studenți. Cursurile de salvamar sunt destinate acestora, care după finalizarea cu succes primesc și un certificat de salvamar.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.