Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Lemn pentru construcții, cherestea
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Lemn pentru construcții, cherestea

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Lemn pentru construcții, cherestea? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Unde pot găsi un furnizor de cherestea pentru o construcție de calitate?

Găsirea unui furnizor foarte bun pentru o cherestea de construcții care să dureze este foarte ușoară datorită lui Wilio. Introduceți o solicitare. Wilio informează apoi furnizorii de cherestea de calitate, care se află în imediata apropiere, au materialul necesar și vă pot livra cherestea la un moment stabilit de dumneavoastră. Cu Wilio, puteți fi sigur că veți obține cherestea de calitate la un preț rezonabil. Puteți vedea calitatea furnizorilor uitându-vă la evaluările și recenziile clienților acestora. Veți plăti cheresteaua numai după ce a fost livrată la locul specificat de dumneavoastră. Cu siguranță veți avea nevoie de cherestea de construcții atunci când construiți o casă nouă, remodelați clădirile existente și, de asemenea, când construiți case de grădină, canise pentru câini sau foișoare. Pur și simplu, atunci când începeți o construcție nouă. Lemnul pentru construcții include, de exemplu, bușteni, prisme din lemn, îmbinări (de exemplu pentru producerea scărilor interioare).

Cum aleg o cherestea de construcție adecvată?

< p> Dacă alegeți cherestea pentru construcție, rețineți că este încă necesar să se țină cont de scopul utilizării, deoarece nu fiecare cherestea este potrivită pentru toate scopurile. Cheresteaua este selectată în funcție de scopul utilizării sau în funcție de grosimea, calitatea și tipul adecvat de cherestea. Acest lucru se datorează faptului că este inutilă și costisitoare utilizarea prismelor pentru schele, care sunt utilizate, de exemplu, pentru construirea unui acoperiș. Dacă nu vă puteți hotărî, folosiți sfaturile profesioniștilor cu experiență. Vor analiza documentația proiectului și cu siguranță vă vor ajuta să alegeți cheresteaua potrivită pentru acest scop.

Cheresteaua este utilizată numai pentru construcții aspre?

Cu siguranță nu. Deși în zilele noastre blocurile și cărămizile prefabricate sunt folosite mai mult pentru construcția caselor, chiar și astăzi există oameni care vor să se apropie de natură cu casa lor și, prin urmare, aleg lemnul ca material de construcție. Apoi, este necesar să obțineți totul din lemn, uneori și ferestre. Lemnul este materia primă de bază, care a fost, de asemenea, utilizat pe scară largă de strămoșii noștri, deoarece știau că lemnul îi va proteja de vânt și ploaie mulți ani. Lemnul este un material foarte ecologic și poate rezista chiar și la cele mai proaste condiții meteorologice, lucru care, totuși, nu se poate spune despre cărămizi. Când absorb apa în timpul ploii și îngheață mai târziu, tind să crape. Experții susțin că, dacă o casă din lemn vă este construită de un expert, aceasta va dura 100 de ani.

De ce să alegeți lemnul pentru construirea unei case?

Cu siguranță este bine să menționăm mai întâi longevitatea, deoarece lemnul în sine este rezistent la acizi și săruri. Lemnul este, de asemenea, un izolator excelent, poate regla umezeala și absorbi substanțe nocive. Lemnul este plăcut la atingere și la ochi - creează un climat plăcut. Vara, casa dumneavoastră se răcește, iar iarna vă va ține cald.

Unde folosesc cherestea de construcție atunci când construiesc o casă?

Lemnul masiv poate fi folosit pe aproape fiecare clădire. Singura diferență este veți avea nevoie de cherestea pentru a crea cofraje, pentru a realiza o structură de beton, cum ar fi plăci de podele pentru schele, sau pentru a face o fermă, podea sau placare. Rețineți totuși că nu orice lemn poate fi folosit în scopuri diferite, deoarece chiar și aici se bazează pe reguli diferite. De exemplu, construirea cherestelei sub formă de scânduri subțiri cu scoarță sau rotunjire la capăt este suficientă pentru cofraj. Cu toate acestea, pentru betonare, veți avea nevoie de așa-numitele plăci de construcție mai groase, care au o grosime de cel puțin 50 mm. Lemnul pentru construcții este folosit și pentru acoperișuri. Se numesc bare de acoperiș. Există diferite tipuri pentru utilizări diferite.

Ce tipuri de cherestea pot comanda?

Șipci de acoperiș

Acestea sunt fabricate din lemn moale precum molid, brad sau pin. Șipcile de acoperiș sunt proiectate pentru realizarea acoperișurilor. Pot fi achiziționate neacoperite, gata pentru acoperirea viitoare sau tratate cu o acoperire specială împotriva dăunătorilor, ciupercilor și mucegaiului. Sunt depozitate fie perpendicular pe jgheab, fie pe orizontală. Sunt folosite pentru fermă, pe care o întăresc transversal. Sunt fabricate din lemn moale și pot fi cumpărate fără tratament sau cu un tratament care să le protejeze de dăunători, ciuperci și mucegaiuri datorită unei acoperiri speciale.

Prismă de bază

Este realizată din molid sau pin. Se folosește pentru realizarea cadrului de bază sub terasa superioară sau plăcile de fațadă. Înainte de plasarea lor, se recomandă tratamentul lor termic, care creează un așa-numit termo-lemn. Are o stabilitate dimensională mai mare și este mai rezistent la intemperii. Dacă este necesar, prisma de bază poate fi făcută și din lemn exotic, cum ar fi meranta, ipe, cumaru, tik sau massaranduba. Experții sau reprezentanții de vânzări vor fi încântați să vă sfătuiască și să vă arate o mostră.

Plăcile de construcție

Plăcile de construcție sunt folosite pentru a acoperi diferite obstacole, pentru a forma structuri de construcție stresate. și le puteți folosi, de asemenea, ca podea. De asemenea, le puteți folosi pentru a realiza plafoane sau foișoare. Grosimea lor nu trebuie să fie mai mică de 50 mm, deoarece plăcile mai subțiri au un spectru de utilizare mai mic și eficiența lor este redusă semnificativ cu o grosime mai mică, care poate fi cauza rănilor pe șantier.

Plăci obloane

Aceste plăci au o utilizare foarte diversă în construcții. După cum sugerează și numele sunt folosite cel mai adesea pentru cofraj, realizarea structurilor din beton, realizarea clapetei, cofrajelor pierdute, cofrajelor complete ... Plăcile de formare sunt din lemn moale și grosimea lor trebuie să fie de aproximativ 25 mm.

Prisma KVH

Prisma KVH este cel mai adesea realizată din lemn de molid, uscat și adus la dimensiunea necesară. Sunt folosite, de exemplu, pentru realizarea tavanelor expuse, fermelor sau pentru realizarea unui pavilion de grădină. În cazul prismelor KVH, este necesar să se elimine defectele lemnului. La capetele acestor prisme, se frezează îmbinările dințate, în care se aplică lipici, astfel încât prismele să poată fi unite sub presiune și astfel să atingă lungimi diferite.

Prisma BSH

Aceste prisme sunt realizate din lamele de molid uscate tehnic. Ele sunt rezistente la deformări, crăpături și sunt tratate cu un strat de acoperire împotriva dăunătorilor care distrug lemnul. Prismele sunt potrivite pentru construcția de structuri de construcții foarte solicitate. Prismele sunt realizate fie în calitate vizuală, unde rămân vizibile, fie în calitate non-vizuală, unde rămân ascunse.

Profil Tatra

Este realizat din lemn masiv moale. Datorită sistemului cu canelură, puteți conecta cu ușurință piesele individuale. Profilul Tatra este utilizat atât în ​​interior, cât și în exterior, unde îndeplinește o funcție estetică. Este montat pe prisme de bază.

Plăci

Acestea sunt plăci de pardoseală din lemn, realizate din lemn masiv moale. Au o limbă și o canelură măcinată pe ambele părți, care le permite să fie unite pentru a forma o suprafață plană. Astfel de plăci de pardoseală trebuie lăsate să se aclimatizeze pentru a preveni crăparea sau răsucirea lor. Sunt așezate pe grinzi sau grătare din prisme.

Care este prețul pentru cherestea?

Prețul pentru cherestea variază. Prețul său depinde de utilizarea lemnului, de calitatea și cantitatea necesare. Prețurile sunt date pe metru cub și vor fi cu siguranță ajutate de comercianții de cherestea sau reprezentanții de vânzări.

Este necesar să securizez eu însumi cheresteaua?

Sigur, această opțiune este prezentă și la construirea unei case. Depinde dacă construiți casa singur, sau utilizați serviciile experților. Dacă decideți să construiți casa pe cont propriu, cu siguranță va depinde de dumneavoastră să obțineți cherestea. Cu toate acestea, dacă alegeți experți în construcții, cu siguranță veți putea fi de acord cu aceștia că vor primi cherestea de construcție.

Este necesar să aranjați transportul?

Depinde de cantitatea de cherestea pe care o comandați de la furnizor. Cu toate acestea, dacă comandați doar câteva plăci și aveți propria opțiune pentru transportul lor, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de cherestea de construcție pentru întreaga construcție, atunci consultați furnizorul, care va fi cu siguranță în măsură să vă ajute cu transportul de cherestea direct la destinație.

Sugestii și sfaturi 1. Oferte de preț
Nu pierdeți timpul căutând un furnizor adecvat de cherestea pentru cunoscuți și solicitați oferte de la diverse companii. Introduceți solicitarea dumneavoastră și veți începe în curând să primiți oferte de la furnizori calificați direct din zona dumneavoastră. 2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pentru construcția lemnului pot fi cu adevărat diferite. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și o puteți alege pe cea care se potrivește bugetului și nevoilor dumneavoastră. 3. Găsiți cei mai buni furnizori de cherestea
Găsiți cei mai buni furnizori de cherestea din zonă pentru a obține lucrări de calitate pe care vă puteți baza.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Lemnul este o componentă integrantă a multor structuri, inclusiv case și mobilier. Dacă căutați cherestea, Wilio vă poate ajuta! Profesioniștii noștri cu experiență vă pot oferi o varietate de produse din lemn care să corespundă nevoilor dumneavoastră. De asemenea, oferim servicii de închiriere de echipamente, astfel încât să puteți face singur munca.