Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Lift, ascensor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Lift, ascensor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Lift, ascensor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Întrebări frecvente și răspunsuri la ascensoare pentru locuințe

Cât va costa?

Costul final de instalare al unui lift este afectat de mulți factori. Mai jos sunt câțiva parametri care iau în considerare prețul liftului dumneavoastră de acasă:

- Numărul de etaje (opriri) pe care liftul le va deservi.
- Tipul de mașină utilizată (cablu compact tambur pentru înfășurare, tambur de frânghie pentru înfășurarea troliului, tracțiune aeriană, frânghie hidraulică sau vid).
- Numărul total de picioare pe care le va trece liftul.
- Numărul de deschideri ale ușilor..
- Dimensiunea cabinei: dimensiune standard (36 inci x 48 inci adâncime) sau dimensiuni mai mari ale cabinei.
- Interior cabină: îmbunătățiri standard sau opționale la interiorul cabinei personalizate.
- Orice alte opțiuni, cum ar fi cabine ridicate, porți electrice, uși electrice etc.

O altă variabilă importantă a costului unui proiect finalizat este construcția liftului. Prețul unui lift construit într-o casă nouă este de obicei minim. Prețul unui lift construit într-o casă existentă poate varia dramatic în funcție de condițiile amplasamentului. Costurile de construcție pot varia de la minim la mai mare decât costurile ascensorului.

Care este diferența dintre un tambur de cablu, tracțiune, vid pneumatic și acționarea hidraulică?

Majoritatea ascensoarelor domestice folosesc pentru a muta mașina de la un nivel la altul cabluri sau lanțuri, diferența este că cum sunt acționate aceste cabluri sau lanțuri ...

Unitățile hidraulice folosesc un piston hidraulic sau un cric pentru a comprima un cablu conectat la o mașină care mișcă mașina în sus și în jos la un raport de cursă de 2:1 .

Pur și simplu, atunci când pistonul se extinde sau se retrage 1 picior, cabina se mișcă 2 picioare. Datorită raportului de cursă 2:1, nu este necesară o gaură a cricului, așa cum puteți vedea pe unele ascensoare comerciale cu acționare directă. Unitățile de tambur înfășurate au pur și simplu cablurile de sprijin înfășurate pe o bobină mare sau tambur pentru a deplasa liftul în sus și în jos.

Unitățile de acționare utilizează o contrapondere pentru a echilibra greutatea ridicării. Motorul deplasează pur și simplu greutățile în jos pe măsură ce mașina urcă peste cabluri sau lanțuri.

Unitățile de vid pneumatic utilizează un vid puternic pentru a aspira liftul prin tubul ascensorului. Sistemul utilizează mecanisme mecanice de blocare pentru a menține liftul pe fiecare etaj. Când coborâți, scoate unitatea din zăvoare prin vid timp de câteva secunde, apoi liftul plutește doar la etajul dorit.

Alte diferențe: „Descărcarea de urgență a bateriei în cazul unei întreruperi a curentului electric” și „viteză variabilă pentru opriri ușoare”. Asta s-a schimbat! Astăzi, toate lifturile de uz casnic sunt echipate standard cu un dispozitiv de oprire de urgență a bateriei și viteză variabilă. Unitățile VVVF standard (viteză variabilă) acționează pe palanele cu tambur înfășurat și acționarea se înmoaie și se oprește ... senzația este aproape identică cu conducerea într-un lift hidraulic.

Ce fel de garanție este disponibilă?

Majoritatea producătorilor de ascensoare pentru locuințe oferă o garanție limitată de două sau trei ani pentru piese.

Ce fel de interioare pot obține?

Există multe interioare din care să alegeți. Finisajele de bază ale ascensoarelor includ, de obicei, o gamă de finisaje melaminice sau furnir din lemn de esență tare neterminat, cum ar fi mesteacăn, stejar, arțar sau arin. Există diverse cabine frumoase. Alegerea dumneavoastră pentru interior este făcută din lemn masiv dur și poate fi limpede sau neterminată. Tipurile de lemn includ: stejar, cireș, nuc, mahon, arțar, arin, frasin și multe altele. În cele din urmă, lăsați-vă ghidul să fie propriul dumneavoastră gust. Dacă alegeți o cabină standard cu un furnir de lemn de esență neterminat, îl puteți vopsi în orice culoare. De asemenea, vă puteți folosi propriul tâmplar și puteți adăuga detalii arhitecturale pentru a vă personaliza ascensorul. Există, de asemenea, un aspect modern al sticlei liftului.

Cum va arăta liftul în casa mea?

Exteriorul arborelui ascensorului arată de obicei ca toți ceilalți pereți interiori sau uși pe care le aveți acasă. În plus față de stația cu butoane din hol, care va fi amplasată pe peretele adiacent mânerului ușii și interblocarea situată în interiorul ușii în sine, nu veți putea spune că este un lift până când nu deschideți ușa!

Ce este standard pentru un lift?

În plus față de pregătirea clădirii și a șantierului, tot ce aveți nevoie pentru a avea un lift sigur și funcțional care respectă reglementările include marfa, impozitul pe vânzări, instalarea, conectarea comenzilor liftului și taxele de autorizare. Proprietarului locuinței revine exclusiv să vadă dacă sunt necesare completări sau îmbunătățiri.

Ce opțiuni suplimentare de ridicare sunt recomandate?

Orice opțiune pe care o alegeți depinde de dumneavoastră. Depinde de dumneavoastră ce opțiuni sunt cele mai bune pentru dumneavoastră, pentru stilul dumneavoastră de viață și designul casei. Cel mai important lucru este să vă asigurați că dimensiunea și caracteristicile ascensorului corespund nevoilor dumneavoastră de astăzi și din viitor.

Cât de mare trebuie să fie liftul?

Pentru un lift standard cu o adâncime de 36 inci x 48 inci (cu un interior curat), cu toate ușile pe aceeași parte, este de obicei necesar un ax intern cu adâncimea de 52 inci x 56 inci.

Cât durează fabricarea unui ascensor?

Este necesară „aprobarea” completă ca proprietarul casei sau contractantul / constructorul și managerului de proiect al ascensorului să verifice toate dimensiunile ascensorului și să confirme toate caracteristicile și selecțiile ascensorului. Toate aceste selecții sunt documentate pe copiile albastre ale liftului, numite „desene comerciale”. Apoi „aprobarea” este semnată de constructor, proprietar și managerul de proiect al liftului.

Cât durează instalarea liftului?

Acest răspuns depinde de procesului de construcție sau remodelare a casei dumneavoastră. Instalatorii noștri pot face adesea rapid acest lucru, de obicei în total 3-5 zile la fața locului. Cu toate acestea, nu trebuie să fie zile consecutive dacă există lucrări la pregătirea amplasamentului care îi împiedică să finalizeze ascensorul și apoi se pot întoarce mai târziu.

Astfel de exemple includ: ușile cu balamale ale liftului, finisaje de perete neterminate sau servicii de electricitate și telefonie nufinalizate. În plus, ascensorul nu poate fi pus în funcțiune decât după ce a fost inspectat și aprobat de un inspector local sau de stat. Inspecția în sine se efectuează de obicei la sfârșitul proiectului de construcție, chiar înainte de „inspecția finală” de către inspectorul local de construcții.

În plus față de finalizarea instalării ascensorului, toate lucrările de construcție legate de lift (cum ar fi echipamentele electrice sau pardoseala) sau lucrările adiacente arborelui ascensorului trebuie efectuate înainte de a fi programată o inspecție.>

Cât de adânc trebuie să arborele?

Majoritatea ascensoarelor pentru locuințe necesită un arbore de 9- 12 inci adâncime sub partea de sus a subsolului, dar depinde de stil, modelul și marca liftului. Prea adânc este întotdeauna mai bun decât prea superficial.

Ce dimensiune trebuie să aibă liftul?

Dimensiunea minimă recomandată a cabinei este de 36 inci x 48 inci adâncime. Cu toate acestea, am văzut o tendință conform căreia cabinele au crescut de-a lungul anilor. Codul liftului permite mașinii să aibă dimensiuni de până la 15 metri pătrați. Astăzi, cea mai comună dimensiune a cabinei noastre este de 15 metri pătrați, 40 cm lățime și 54 cm adâncime. Amintiți-vă că dimensiunea ascensorului va varia în funcție de dimensiunea mașinii, de stilul de ridicare, de numărul de deschideri și de locul în care acestea se află (rând, opus sau adiacent cu 90 de grade). Nu începeți niciodată să construiți fără desene cu aspect reale. Aceasta este o mare greșeală pe care o vedem prea des!

Este necesară o sală de mașini?

Da sau nu. Depinde de ** tipul de unitate ** și de situația dumneavoastră specifică ... pentru un răspuns mai detaliat, citiți răspunsurile la următoarea întrebare.

Cât de mare trebuie să fie sala mașinilor?

Depinde de tipul și situația dumneavoastră specifică ...

** Standard lifturile cu cablu cu tambur sunt de obicei situate la nivelul cel mai de jos pe partea laterală a liftului, dar amplasarea este, de asemenea, foarte flexibilă și, în anumite aplicații, poate fi amplasată la etajul al doilea sau chiar al treilea. Tot ceea ce aveți nevoie pentru ceea ce numim „unitate laterală compactă” este un capac adânc de 18″ numit „mașină construită” pe un nivel al casei.

** Indiferent dacă e vorba de frânghii sau acționare de tracțiune a tamburului înfășurat, nu necesită o "cameră a mașinilor". Este necesară doar o înălțime liberă de 9' deasupra aterizării superioare și un loc în afara liftului pentru a găzdui cutia de comandă a liftului - de obicei într-o cameră de depozitare sau tehnică. Mașina se conectează la partea superioară a șinei de ghidare și poate fi acționată de la ușa de acces, care este de obicei situată deasupra ușii de intrare a liftului.

** Lifturile hidraulice necesită de obicei un spațiu al mașinii de 4 x 4” și poate fi amplasat aproape oriunde - de obicei un subsol sau un garaj (în funcție de temperatura ambiantă). Utilizarea unei unități de pompare blocabile și a unui controler ne permite să amplasăm echipamentul de ridicare într-un depozit sau într-o cameră tehnică fără a fi nevoie de o „cameră de mașini dedicată” (cu condiția ca distanțele de lucru corecte să fie furnizate în conformitate cu reglementările NEC).

Lifturile pneumatice cu vid nu au nevoie de o sală de mașini. Este necesară doar o gardă la sol de 9', cu acces clar la motoarele și comenzile de vid situate în partea de sus a liftului.

Cum trebuie să îngrădesc pereții pentru a susține liftul?

Cerințele de încadrare variază pentru fiecare model de lift. De obicei, un bloc de susținere (de exemplu, coloane LVL) este adăugat la un perete de lift pentru a susține structura liftului. Cerințele și detaliile privind blocarea asistenței vor fi furnizate împreună cu desenele comerciale ale ascensorului.