Căutați profesioniști inteligenți
Lucrări de construcțiiTrebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Lucrări de construcții? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Marian O.
-Zugrăveli interioare și exterioare, -Aplicari gresie și faianță, -Montari pereți și plafoane din gips- carton, -Hidroizolatii cu polistiren, -Aplicari gleturi.
Gabriel-Valentin A.
Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.
Ovidiu Augustin Traian P.
Firma noastra va ofera servicii de amenajari interioare multiple , placari si decorativa . Avem o echipa tanara cu experienta in tara si strainatate.
Marius Marian B.
Instalator Bucuresti ofera o gama completa de servicii, atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, instalatii termice . Indiferent daca ai o urgenta sau planuiesti o lucrare ampla, iti pot sta la dispozitie in functie de natura activitatii: instalator tehnico-sanitar sau termic.
Vasile C.
Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri
Irinel Răzvan C.
Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima
Floryn-Mihai G.
Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti
Sorin A.
Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat
Ionut D.
Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele
Alexandru-Marian D.
Simti nevoia unei schimbari? Te-ai plictisit de vechea ta casa si iti doresti modificari ? Suntem alaturi de tine si te susținem sa schimbi aspectul casei tale!
Costel C.
Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,
Ștefania C.
ZUGRAVELI - IMPROSPATARE - IGIENIZARE A LOCUINTEI Va oferim servicii de calitate la preturile cele mai mici de pe piata plus garantia lucrarilor. Efectuăm instalatii electrice,fotovoltaice,construcții case la roșu și la cheie,diverse demolări. Oferim contract,factura si chitanta pentru serviciile efectuate. PLATA SE VA FACE ESALONAT PE ETAPE . Mottoul meu : Gandeste,crede,viseaza,indrazneste si ai sa realizezi imposibilul.
Lungu T.
Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul
Un constructor nu are nevoie de licență sau permis dacă singurul lucru care se construiește este o magazie pentru depozitare. Cu toate acestea, are nevoie de o autorizație de construcție dacă va construi o casă, o clădire de apartamente sau chiar o magazie cu spații de locuit. Un constructor are nevoie, de asemenea, de un permis de instalații sanitare dacă va instala instalații sanitare pentru noua construcție.
Wilio este un serviciu care oferă proprietarilor de case posibilitatea de a găsi un antreprenor / constructor. Vă economisește timp și bani și vă asigură că antreprenorul pe care îl angajați nu este doar calificat, ci și de încredere.
Cum pot conduce o companie mică de construcții?
Cum să gestionați eficient o companie de construcții:
- Creați un sistem pentru generarea de potențiali clienți
- Utilizați un software de estimare pentru a bugeta și a licita
- Angajați echipa potrivită de management al construcțiilor și personal de birou
- Delegați tot ce puteți
Care sunt etapele construcției?
6 pași ai proiectului de construcție Pasul
Pasul 1: Concept
Pasul 2: Selectarea echipei și modalitatea de livrare
Pasul 3: Proiectare
Pasul 4: Pre-producție și achiziție
Pasul 5: Construcție
Pasul 6: Închiderea
Ce tip de construcție este cortul?
Structura cadrului poate avea o membrană întinsă, dar membrana nu ajută la transportul sarcinii. De exemplu, un cort poate fi realizat dintr-un cadru metalic cu o țesătură întinsă. Țesătura nu ajută să reziste la sarcină, are o formă goală, curbată.
Ce este o structură portantă?
O metodă de construcție care se realizează prin plasarea unei cărămizi sau a unei pietre una peste alta; fiecare cărămidă sau piatră poartă o încărcătură din cele de deasupra.
Ce urmează după construcția brută?
După efectuarea lucrărilor mecanice brute și finalizarea încadrării, casa trece printr-o a doua inspecție, numită inspecție încadrare.
Care este un exemplu de construcție?
Un exemplu de construcție este crearea și decorarea unui nou salon de înghețată într-un magazin care anterior a fost un magazin de pantofi. Un exemplu de construcție este arta de a construi case și companii.
Cum estimați costurile construcției?
- Trebuie să citiți desenul de construcție cu acuratețe și corect înainte de a putea începe să calculați direct cantitatea.
- Verificați dacă dimensiunea fiecărui bloc este specificată sau nu.
- Există un program de verificare pentru deschidere.
- Verificați specificația postului.
- Asigurați-vă că grosimea peretelui este aceeași sau se schimbă
Care este conceptul în construcții?
Concept (planificare și proiectare). Planificarea și dezvoltarea, numite uneori concepție de proiect, reprezintă chiar începutul procesului de construcție. Acesta este momentul în care clientul visează la clădirea sau instalația pe care și-o dorește.
Ce fac evaluatorii în domeniul construcțiilor?
Estimările costurilor de construcție pregătesc estimări pentru proiecte de construcție, drumuri și alte proiecte de construcție. Ei pot calcula costul total al construirii unui pod sau centru comercial sau pot calcula costul unei singure piese, cum ar fi o fundație.
Ce înseamnă planificarea construcției?
Planificarea construcției include identificarea tuturor etapelor necesare pentru construcție, împărțirea acestora în activități definite, aranjarea logică a acestor pași și determinarea materialului, a forței de muncă și a echipamentelor necesare.
Care este primul pas în construcție?
Crearea unui concept și design. Prima fază a construcției este crearea unui concept, urmată de proiectare și planuri. Acest lucru este de obicei făcut de arhitect pentru a se asigura că totul este în conformitate cu codul și că designul este solid și stabil din punct de vedere structural.
Ce să alegeți la început când construiți o casă?
Va trebui să luați câteva decizii chiar de la început, cum ar fi: uși de exterior, culoarea acoperișului, stiluri de uși de garaj și lucruri de genul ăsta. Aceste prime decizii sunt că putem „usca” casa pentru a o face rezistentă la intemperii.
Cât durează să construiți o casă după betonare?
Cât timp durează construirea unei case de familie? Dacă ne uităm la ultimele date, timpul mediu de finalizare a unei case familiale este de aproape 8 luni, dintre care 30 de zile de la autorizație (permis) până la început și 6,7 luni de la început după finalizarea construcției.
Cum gestionați construcția?
Cum să gestionați un proiect de construcție ca un profesionist:
Sfatul # 1: Urmăriți-vă resursele cu atenție
Sfat nr. 2: Colaborați și delegați
Sfat nr. 3: Evitați „arătarea cu degetul” nedrept către lucrători
Sfat nr. 4: Cereți angajaților responsabilitatea când este vina lor
Sfat nr. 5: Implementați un flux de lucru riguros de inspecție
Sfat nr. 6: Faceți planuri clare.
Cum planificați un proiect de construcție?
Cum să planificați un proiect de construcție de succes:
- Încheierea atentă a contractelor
- Estimări independente de costuri
- Stabiliți un buget fix
- Comunicarea între furnizor, designer și proprietarul Peer-Review Design Vizualizați planurile
- Stabiliți un program de construcție rezonabil
Care sunt cele 5 tipuri de clădiri?
Există diferite tipuri de proiecte de construcție. Acestea sunt construcții de locuințe, construcții industriale, construcții de clădiri comerciale.
Ce este o lucrare de construcție?
De obicei, începe cu planificarea, finanțarea și proiectarea și continuă până când proprietatea este construită și gata de utilizare; construcția include și lucrările de reparații și întreținere, orice lucrare de extindere și îmbunătățire a proprietății și eventuala demolare, dezmembrare sau scoatere din funcțiune a acesteia.
Care sunt cele 3 faze ale construcției?
Este important să înțelegeți detaliile procesului. Următoarele trei faze sunt faza de proiectare, faza de construcție și faza de post-construcție.
Care sunt principiile de bază ale construcției?
Flexibilitate, durabilitate, accesibilitate. Dacă o clădire are succes în acest sens, poate fi considerată „sustenabilă” într-un sens mai larg (sau poate doar o arhitectură bună).
Care sunt cele 6 faze standard ale unui proiect de construcție?
În mod similar, un proiect care are ca rezultat dezvoltarea unui produs nou poate include următoarele faze: conceptual, fezabilitate tehnică, dezvoltare, validare comercială și pregătire a producției, producție completă și suport pentru produs.
Cum se calculează lungimea unei clădiri?
Măsurați lungimea și lățimea pereților clădirii. Înmulțiți dimensiunile lungime și lățime pentru a găsi imaginea pătrată. Nu uitați să înmulțiți suprafața cu metri pătrați ori numărul de etaje dintr-o clădire dacă unitatea dumneavoastră are mai multe etaje.
Care sunt cele 5 faze ale construirii unei case?
- Pregătiți șantierul și turnați fundația
- Încadrare completă brută
- Lucrări brute de instalații, electrice și ventilație
- Instalați izolația
- Gips-carton și amenajări interioare complete
- Începeți cu finisarea exterioară
- Finalizați ornamentele interioare
- Instalați trotuare și alee în aer liber
Care sunt costurile de construcție?
Costul construirii unei case depinde de mai mulți factori, inclusiv costurile civice și costurile de finalizare; prin urmare, variază considerabil de la o localitate la alta.
Ce sunt elementele structurale?
Componentele de bază ale unei structuri de clădire sunt fundațiile, planșeele, pereții, grinzile, stâlpii, acoperișul, scările etc. Aceste elemente sunt utilizate pentru susținerea, închiderea și protejarea structurii clădirii.
Care sunt cele trei 3 tipuri de construcție?
Construcțiile sunt împărțite în două sectoare: nerezidențial, care are trei subsectoare (industrie grea, instituțional și comercial, inginerie mecanică) și locuințe.
Care este ciclul de viață al unei clădiri?
Ciclul de viață al unui proiect de construcție se referă la ordinea de finalizare a sarcinilor din proiectul de construcție. Acționează ca un ghid în procesul de finalizare a procesului, de la conceptul inițial până la detaliile finale ale finalizării proiectului.
Care sunt cele 5 părți ale principiilor de proiectare?
Cele cinci principii de proiectare au fost stabilite astfel încât cele cinci elemente: protecția mediului, siguranță, viteză, economie și estetică, să corespundă unui întreg echilibrat.
Care sunt cele 4 tipuri de construcții?
- Cele patru tipuri principale de construcții includ clădiri rezidențiale, clădiri instituționale și comerciale, construcții industriale specializate, infrastructură și construcții grele
- Clădiri rezidențiale
- Clădire instituțională și comercială
- Construcții industriale specializate
- Infrastructură și construcții grele
Care sunt activitățile de pre-construcție?
Lucrările pregătitoare în sensul său larg pot include orice activități înainte de începerea fazei de construcție, cum ar fi planificarea afacerii, numirea consultanților, pregătirea studiilor de fezabilitate și evaluări de posibilități, pregătirea briefului de proiect, propunerea de proiect, obținerea autorizațiilor.
Care sunt cele 7 faze de construcție?
1 - concept
2 - planificare și proiectare
3 - construcție
4 - punere în funcțiune și rulare
5 - locuire sau utilizare
6 - restaurare și
7 - demolare.
Ce este o structură de clădire de tip 3?
Acest tip de clădire construită se mai numește și construcție din cărămidă și grinzi. Are pereți de zidărie, dar planșeele, structura portantă și acoperișul sunt din lemn sau alt material combustibil; de exemplu, o clădire din blocuri de beton cu acoperiș din lemn și podea.
Care sunt cele 5 tipuri de structuri?
Tipuri de structuri fixe.
- Cadru
- Schelet
- Membrană
- Compozit
- Lichid
Care este cel mai comun tip de construcție?
Construcția cu cadru din lemn este probabil cel mai vechi și mai folosit tip de construcție din lume.