PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Construcții specializate
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcții specializate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Construcții specializate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.902 furnizori din zona dvs.
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Danciu N.

Companie
Popești-Leordeni
4,0
Instalator sanitar

Alaturi de sotul meu formam o echipa cu o vasta experienta in domeniul costructii dar si cel al instalatiilor sanitare avem peste 6 ani de experienta in domeniu si va putem sa va indepliniti orice proiect

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Cum să găsiți un specialist în lucrări de construcții speciale pe Wilio?

Găsirea unei companii cu adevărat la îndemână și complexe care se ocupă de lucrări de construcții speciale nu este deloc ușoară. Nu sunt multe pe internet, deoarece majoritatea companiilor de construcții sunt angajate în principal în lucrări de construcții fără clasificare specială. Dar dacă aveți nevoie de cineva specializat în anumite tipuri de lucrări de construcții speciale, încercați să introduceți solicitarea dumneavoastră împreună cu o descriere detaliată pe Wilio, unde vă vom ajuta să găsiți un specialist cu experiență în lucrările de construcții speciale. După introducerea cererii, o vom evalua și o vom trimite candidaților potriviți, care vor fi cu siguranță foarte încântați să vă contacteze. Dar dacă nu sunteți sigur de alegerea dumneavoastră, consultați recenziile clienților de pe Wilio.

Ce sunt lucrările de construcții speciale?

După cum sugerează și numele, acesta sunt ceva cu adevărat special. Lucrările de construcții speciale sunt acele lucrări care pot fi executate numai de muncitori cu experiență, cu o anumită educație specială necesară, diverse instruiri sau certificate. Acestea sunt, de exemplu, lucrul la înălțimi sau lucrul cu o platformă de ridicare, unde specialistul se află la o înălțime mare atunci când lucrează și trebuie să poată fi suficient de sigur.

Ce diverse lucrări de construcții speciale știm?

Lucrări de asfalt
Această industrie este implicată în construcții și reparații de drumuri. Drumurile sunt fie construite de specialiști complet noi în locuri desemnate de topografi și ingineri de proiect, fie reparate. De exemplu, după iarnă, drumurile sunt cele mai distruse și pline de gropi. De asemenea, este necesară repararea drumurilor după construirea rețelelor de inginerie. Lucrările de asfaltare includ, de asemenea, frezarea rutieră și este, de asemenea, necesar să se aplice pe acesta un nou covor de asfalt. Lucrările de asfaltare includ și asfaltarea diferitelor trotuare, alee, parcări ...

Tăierea și găurirea cu diamant
Lamele diamantate execută lucrări precum tăierea canelurilor în beton, beton armat pentru cabluri, fire sau țevi. De asemenea, face găuri în pereți din cărămizi, zidărie, beton, într-un panou pentru ferestre sau uși, diverse găuri boltite, măriri sau extinderi ale diferitelor găuri. Găurirea cu diamant se aplică, de asemenea, la tăierea suprafețelor de beton combinat, beton armat, podea din beton armat, tavan sau diverse găuri pentru colectoare (apă, gaz, încălzire)
Găurirea cu diamant vă va oferi o găurire precisă și directă în materiale dure precum panouri, beton sau beton armat. Această găurire este simplă datorită faptului că burghiul nu vibrează la găurire.

Lucrare de chituire
Lucrarea de chituire este o tehnologie care ne permite să aplicăm impermeabilizare sub presiune sau material de armare pentru diverse fisuri, zidărie, beton, sol, pietriș sau nisip. Materialul de injecție variază în funcție de aplicație. Cunoaștem ciment, rășină, chituire poliuretanică sau chituire cu diverse emulsii cristaline. Conform cererii, chituirea este împărțită în chituirea crăpăturilor din clădiri sau poduri, chituirea zidăriei clădirilor și monumentelor istorice și chituirea rocilor. Reconstrucția structurilor de beton sau a garajelor subterane este o parte integrantă a acestei lucrări.

Reparații și armare a structurilor de beton
Structurile de beton au nevoie, de asemenea, de duritatea lor pentru a fi reparate și reconstruite. Defecțiunile din structurile de beton apar în principal din următoarele motive: tip de beton slab proiectat, lucrări de beton de calitate slabă, impactul umidității aerului, impactul lunilor de iarnă și sarcina excesivă asupra clădirii. Sarcina remedierii betonului este de a asigura îndeplinirea funcției structurilor din beton armat deteriorate, atât din punct de vedere static, cât și estetic. Propunerea pentru o astfel de remediere rezultă în principal din diagnosticarea corectă a defecțiunilor de către ingineri experimentați. Aceștia vor afla cauza încărcării, precum și amploarea daunelor și vor sugera o alternativă adecvată pentru reparare. Aceste renovări nu sunt doar la clădiri. De asemenea, le putem întâlni la o zonă de aeroport deteriorată sau la un drum de beton. Poate fi, de asemenea, o structură de punte.

Demolarea structurilor de construcții
Lucrările de demolare au însoțit pașii noștri din timpuri imemoriale. Cu toate acestea, este important să spunem că, în trecut, cărămizile erau folosite pentru construcții și, prin urmare, demolarea unor astfel de clădiri era mai ușoară, deoarece aceste clădiri erau demontate cărămidă cu cărămidă. Abia după invenția cimentului, betonul și betonul armat care au început să apară pe șantierele de construcții, s-a îngreunat demolarea. De aceea a fost necesar să se furnizeze mașini suficient de puternice. Astăzi, pentru demolarea clădirilor se folosesc excavatoare imense, ciocane hidraulice, fălci de zdrobire și despicare. Ei își folosesc puterea pentru a nivela clădirea cu solul într-un timp scurt. Dar, astfel încât să nu credeți că mașinile pot rezolva totul, pentru demolări sunt folosiți diferiți explozivi, care sunt așezați în mod coordonat și explodează în siguranță sub supravegherea inginerilor experimentați. Construcțiile speciale care utilizează cu succes explozivi includ coșurile fabricilor, turnurile de răcire, podurile, clădirile arcuite, precum și toate tipurile de structuri din beton armat și oțel.

Construcția podului
Și construcția podului aparține lucrărilor de construcții speciale. Necesită multe cunoștințe și experiență pentru a construi un adevărat pod peste râu, pe care mașinile, pietonii și trenurile îl pot traversa împreună. În timpul construcției podurilor, se construiesc inițial stâlpi. Acestea reduc întinderea suprastructurii podului între suporturi. Stâlpii sunt din beton cu armături de fier. Stâlpii trebuie să fie susținuți corespunzător. Pentru aceasta sunt utilizate sisteme de suport. Acestea sunt utilizate pentru a susține componentele clădirii și pentru a crea forma dorită a structurii de susținere. Dacă podul este bine sprijinit, se vor realiza cofraje corespunzătoare și se va turna o pătură de beton.

Lucrul la înălțimi
Multe lucrări de construcție se fac doar la câțiva metri deasupra solului. Apoi, pentru muncă se folosește o scară sau o platformă cu ridicare. Este necesar să aveți certificate pentru aceste lucrări, care permit lucrul la înălțimi după finalizarea cursului.

Lucrările de construcție la înălțimi includ lucrări în locuri greu accesibile pentru construcția de case comerciale și rezidențiale, pe terenuri slabe și în pantă pentru construcția de catarguri, transmițătoare și poduri, precum și lucrări de zidărie precum repararea fațadelor clădirilor, tencuielilor, paletilor, balcoanelor și coșurilor de fum. Aceasta include reabilitarea structurilor și fațadelor din beton armat la înălțimi, chituirea și etanșarea caselor prefabricate și alte scurgeri în clădiri, precum și izolarea fațadelor în locuri în care nu este posibilă construirea schelelor.

Lucrările de asamblare la înălțimi pot fi efectuate folosind echipamente de alpinism, mai ales dacă terenul este greu de atins sau este prea înalt pentru o platformă cu ridicare. Muncitorii sunt invitați să instaleze diverse echipamente pe acoperișurile și fațadele clădirilor, cum ar fi unitățile de aer condiționat, dispozitivele de trăsnet, sistemele de jgheaburi, capcanele pentru zăpadă, ferestrele, elementele sanitare și panourile publicitare.

În plus față de lucrări de construcție și asamblare, muncitorii la înălțimi sunt, de asemenea, implicați în curățarea halelor de producție, repararea fațadelor clădirilor, bisericilor, plasarea reclamelor la înălțimi, lipirea foliilor solare.

Muncitorii în construcții speciale au nevoie de educație specială?

Lucrările de construcții speciale sunt una dintre cele mai solicitante dintre toate lucrările de construcții. Este foarte important ca toți angajații să aibă cunoștințele necesare, certificatele, școlile și mai ales experiența specifică pentru a putea face față evenimentelor neprevăzute.