Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Demolări
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Demolări

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Demolări? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori27.177 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian O.

Liber profesionist
București
5,0
Renovare apartament

-Zugrăveli interioare și exterioare, -Aplicari gresie și faianță, -Montari pereți și plafoane din gips- carton, -Hidroizolatii cu polistiren, -Aplicari gleturi.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut I.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Suntem o mica firma și efectuam lucrări de construcții,tencuieli,gleturi, rigips, gresie și faianță, zugrăveli și alte lucrări care sunt incluse în renovări. Cerem și oferim seroazitate . Suntem deschiși la dialog și in găsirea celor mai bune soluții .Va așteptăm să colaboram și va asigur ca veți fi plăcut surprinși.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Cum să alegeți specialistul potrivit pentru lucrările de demolare

Uneori nu contează ceea ce adăugați în casă sau grădină, ci ceea ce eliminați. Fie că trebuie să scăpați de o dependență dărăpănată înainte de a vă putea îndeplini visul unei arhitecturi magnifice a grădinii, sau trebuie să demolați o baie veche, cel mai bun mod de a vă asigura că lucrările se desfășoară corect și în condiții de siguranță, este angajarea unui profesionist.

Am discutat cu unii dintre profesioniștii cu experiență, recomandați de platforma Wilio pentru a afla lucrurile cheie pe care ar trebui să le știți pentru a lua decizia corectă:

1. Aflați ce specialiști au feedback de la clienți.

2. Obțineți oferte personale și asigurați-vă că aveți toate cheltuielile incluse în ofertă.

3. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu specialistul

4. Asigurați-vă că au licențele corecte

5. Puneți-vă de acord asupra informațiilor clare de plată

Rețineți aceste puncte, care vă pot ajuta să vă concentrați asupra a ce să căutați atunci când vă întâlniți cu profesioniști și primiți oferte de muncă.

Continuați să citiți mai multe informații despre găsirea angajatului potrivit sarcinii.

Aflați care este feedbackul lor

La fel ca în cazul oricărui angajat pe care îl căutați, o privire asupra muncii lui anterioare vă poate spune cum va merge munca lor viitoare. Există mai multe moduri în care puteți evalua munca anterioară, iar cel mai bun mod este să citiți direct opinia de la clienții anteriori.

Florin L., care are peste 100 de evaluări pozitive pe Wilio, a spus: Suntem întotdeauna foarte bucuroși să împărtășim rezultatele muncii noastre anterioare cu noii clienți. Ori de câte ori facem o ofertă unui client, trimitem un portofoliu care prezintă fotografii cu ceea ce am făcut - fotografii înainte și după lucrările de demolare pe care le-am făcut. Suntem mândri că facem o treabă bună, deci nu avem nicio problemă să lăsăm potențialii clienți să vorbească cu clienții anteriori.

O altă modalitate de a obține feedback este un site web precum Wilio, unde clienții anteriori pot lăsa feedback despre munca unui meșter, iar meșterii își pot enumera calificările și experiența și pot împărtăși fotografii cu munca lor.

Obțineți oferte personalizate de la personal și asigurați-vă că sunt incluse toate taxele. Deși mulți oameni cred că lucrările de demolare sunt în principal lucrări care folosesc forța brută, există o serie de tipuri și probleme tehnice care pot face să funcționeze orice, dar nu va fi ușor. Considerațiile de proiectare, conductele ascunse de gaz și de apă și prezența materialelor precum azbestul pot avea un impact major asupra forței de muncă, iar aceste elemente pot fi adesea evaluate cu exactitate doar atunci când sunt evaluate personal. Pentru proiecte mai mari, este recomandabil să obțineți mai multe oferte și este important ca specialistul să vadă personal locul, astfel încât să poată face o ofertă care să acopere corect întreg serviciul. Oferta ar trebui să fie completă și să acopere toate aspectele proiectului, inclusiv forța de muncă, și componente precum costuri unice și impozite.

Florin L. a spus: Vizualizarea este foarte importantă. Trebuie să mergi să vezi ce trebuie făcut. Dacă luăm o comandă în care subiectul este un garaj sau ceva similar, nu este posibil să apreciem munca la telefon - trebuie să ne uităm și să vedem dacă vor exista complicații la conducte și lucruri similare. Când ofer o ofertă de preț, aceasta include totul, iar colectarea deșeurilor este asigurată cu un camion. Avem propriul nostru container, deci nu trebuie să îl comandăm din extern, însă alți comercianți nu au astfel de opțiuni și trebuie să comande containere. Asigurați-vă că aveți totul inclus în ofertă, altfel vi se pot adăuga articole suplimentare și prețul va crește. Totul este întotdeauna inclus în oferta mea de preț - dacă apar complicații, rămân în continuare la oferta inițială.

Obțineți gratuit o ofertă

Vă vom ajuta să vă conectați cu specialiști profesioniști în demolare din zona dumneavoastră, astfel încât să primiți oferte reale de preț. Asigurați-vă că sunteți mulțumiți de ei.

Pe lângă aflarea dacă sunt familiarizați cu tipul de serviciu de care aveți nevoie, ar trebui să evaluați cât de bine vă simțiți relaționând cu potențialii angajați. Puteți face acest lucru prima dată când îi contactați; sunt politicoși la telefon, vin la întâlniri la ora programată, pun multe întrebări despre proiect?

Unele lucrări de demolare pot fi costisitoare și îndelungate ca timp, și este esențial să se mențină o bună comunicare pe tot parcursul lucrării. Nu trebuie să fiți cel mai bun prieten cu personalul, dar trebuie să puteți avea o relație profesională bună - trebuie să vă simți confortabil și să vorbiți deschis despre orice probleme care pot apărea și să vă ocupați împreună de orice problemă care apare.

Paul C., care supraveghează diverse proiecte și are mai mult de 150 de evaluări pozitive pe Wilio, a spus: Cunoașterea personalului este cu adevărat importantă pentru proprietarul casei. Este nevoie doar de o relaționare greșită pentru a înrăutăți lucrurile și toată munca poate fi o problemă. Dacă poți să te așezi și să vorbești cinstit, atunci totul va merge mai ușor.

Verificați dacă angajații au venituri sau o societate cu răspundere limitată.

Toți profesioniștii care furnizează servicii și nu sunt înregistrați pot fi amendați considerabil. Chiar dacă proprietarii de case nu sunt pedepsiți pentru angajarea unei persoane care desfășoară activități independente neînregistrate, știind că o persoană care desfășoară activități independente este înregistrată vă poate ajuta să vă asigurați că persoana care desfășoară activități independente este legitimă și își facee treaba la un nivel înalt și în conformitate cu toate cerințele profesionale. Nu ezitați să întrebați dacă furnizorul pe care îl considerați are o înregistrare.

Un alt lucru important de luat în considerare este dacă lucrarea dumneavoastră de demolare implică azbest. Azbestul este o substanță extrem de periculoasă care provoacă mii de decese pe an. Poate fi găsit în multe proprietăți ca parte a rezervoarelor de apă vechi, magazii, garaje și alte forme. Lucrătorii cu azbest ar trebui să fie pe deplin conștienți de riscuri și ar fi trebuit să urmeze un curs de conștientizare a azbestului, precum cum este reglementat de Biroul executiv pentru sănătate și siguranță. Pentru unele proiecte legate de azbest, lucrările trebuie efectuate numai de către contractori autorizați în demolare. Unele lucrări de demolare, cum ar fi demolarea zidurilor de sprijin, pot necesita un raport static pentru a fi efectuate în condiții de siguranță și pot fi raportate autorității locale de inspecție a clădirilor.

Florin L a spus: Reglementările sunt importante, de multe ori întâlnim locuri de muncă în care este necesar să respectăm reglementările privind construcțiile, ceea ce poate complica lucrurile și, de asemenea, poate deveni mai scump. Când vine vorba de deșeuri, mulți oameni nu-și dau seama că eliminarea deșeurilor din construcții costă foarte mulți bani, dar este parte din ceea ce facem. Fiți foarte atenți la azbest - dacă credeți că este azbest, trebuie să știți clar cum să procedați. Este foarte important să vă asigurați că muncitorii sunt informați despre azbest.

Fiți clar în ceea ce privește plata

După ce primiți oferte și verificați referințele și experiența comerciantului, asigurați-vă că sunteți mulțumit de oferta de plată. Aveți întotdeauna grijă la orice plăți în avans, în special pentru lucrările de demolare, care, de obicei, nu necesită comerciantului să cumpere niciun material.

Majoritatea furnizorilor autorizați vor accepta cu plăcere, plata integrală, numai după ce au finalizat lucrarea, când veți fi mulțumiți de rezultat. Florin a spus: Este necesar să fim foarte atenți la furnizorii care doresc un depozit mare în avans. Primesc plata doar după ce am terminat munca - atunci când clientul știe că a primit o muncă de calitate, pentru că nu mă va plăti până nu e mulțumit de ea. Uneori lucrez până noaptea târziu pentru a mă asigura că este mulțumit clientul - mă țin mereu de cuvânt, așa îmi păstrez reputația.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă aveți nevoie de servicii de demolare, atunci Wilio este compania la care mergeți. Profesioniștii noștri pot prelua orice treabă care trebuie făcută, fie că este vorba de îndepărtarea plăcilor sau de ruperea parchetului. Prețul serviciilor variază în funcție de ceea ce trebuie să faceți, dar profesioniștii noștri oferă întotdeauna o estimare anticipată înainte de a începe lucrul, astfel încât să nu existe surprize! _X000D_